- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
-
hunnylander
őstag
válasz
DigitXT #37221 üzenetére
Na és a McLaren nem paranoid? Nem értem miért nem lehet megérteni, hogy a McLaren már paranoid Spa után, és most is emiatt ajándékoztak vissza egy dobogós helyet a fűnyírónak.
A McLaren döntéseit csak egy mclarenes értheti meg igazán, a paranoidozással meg akkor gyere majd, ha Lewis utólagosan ki lesz zárva az ausztrál futamból.
Még szép hogy aggódunk, van miért.
-
Oliverda
titán
válasz
DigitXT #31165 üzenetére
Ebben éppen mi a túlzás? Senna volt a nagy kedvence gyerekkorában és általában a gyerekek a kedvenceikre szeretnének hasonlítani valahol.
"Mindig is úgy éreztem, valamilyen különleges összeköttetés van közöttünk, és valahogy hasonlóak vagyunk egymáshoz."
A különleges összeköttetés alatt nyilván nem arra gondolt hogy nagy haverok voltak mivel akkor ő még csak 7-8-9 éves volt.
"Csinálok őrült dolgokat, melyeket mások nem, de azt is érzem, hogy innen is továbbléptem már"
Csinál(t).
Pár hete még ezeken lovagolt mindenki.
"Azt hiszem, van bennünk valami közös. Abból, ahogy interjúkat adott és ahogy a dolgokat kezelte, úgy tűnik, én is sokat átvettem"
A nagy rajongás hatása.
"Gyerekkoromban Senna rajongó voltam, mert a vezetési stílusa teljesen más volt, mint a többieké. Olyan rámenősnek tűnt. Illetve lehet, hogy a rámenős nem a megfelelő szó, de ő mindig arra ment, hogy biztossá váljon az élre kerülése."
"A többiekhez képest úgy tűnt, hogy nem fél, és egyszerűen mindig egy orrhosszal előttük járt. Harcos volt, és sohasem versenyzett fél szívvel. Mindig a tökéletességre törekedett, és igen, igazi küzdő volt. Ezt szerettem benne" - idézte fel emlékeit a brit.
Ebbe sem lehet nagyon belekötni szerintem. Aki látta versenyezni az tudja miről beszél.
"Sok versenyző van, akik meg akarják félemlíteni a többieket. Ezt én is megtehetném, de nem látom értelmét. Ha valaki azonban engem akar megfélemlíteni, egyszerűen kinevetem. Ha valaki ilyet tesz, akkor véleményem szerint aggódik."
"Én ezt a gyengeség egyik jelének tartom, a fejben uralkodó gyengeségnek. Ha az ember ilyen helyzetben hagyja magát, akkor a többiek fogják irányítani. Ezt én nem akarom, mert azt hiszem, bennem nincs meg ez a gyengeség" - vélekedett.Ebben sem írta azt hogy olyan jó mint Senna vagy netán még jobb. Elmondta az érzéseit. Nyilván más versenyzők sablon nyilatkozataihoz képest meglepő lehet egy ilyen cikk de hogy hol túloz benne azt nem tudom.
-
törölt tag
válasz
DigitXT #31066 üzenetére
Az lenne a legszebb, ha pontegyenlőség állna elő, és egy RoC szerű SuperSpecial pályán döntenék el az elsőséget
...elvileg az erősorrend szerint Hamilton-nak be kell jönnie a VB-elsőséget jelentő versenypozícióban, de ez biztosabb lenne, ha nem Massa nyerné a futamot...amiben viszont normál helyzetben csak a két McLaren tudja megakadályozni.
-
törölt tag
válasz
DigitXT #31058 üzenetére
Annak minden helyzetben elégnek kell(lene) lennie, hogy a favorizált versenyző nyerjen.
Amennyiben a többiekkel is foglalkozol, akkor nincs megállás...ez miért tartotta fel, most miért ennyi lett a kerékcsere, miért ő jön ki hamarabb...ez most azért ütközött neki mert...
és vége hossza nincs azoknak a helyzeteknek, ami fényében egy másik versenyző helyzetét, vagy csak egy szokványos versenyhelyzetet megítélsz.
...és a már el is vitt balra.Massa Hungaroring-s győzelmét nem Hamilton vette el, semmilyen befolyással nem bírt ott már. Amennyiben bárkit is hibáztatni akarsz a probléma forrásához legközelebb a csapatot találod.
...persze megnevezheted a sorsot is, hogy követelhesd 'rajta' Hamilton hasonló müszaki hibáját, de a motor nem a sorstól áll meg....max bírhatta volna még 3 körig, de ennyi erővel megállhatott volna hamarabb is.
Soszor mondják, hogy egy világbajnoki címhez szerencse is kell a technikai motorsportban,...de ez nem a technikára vonatkozik, az ha megáll annak biztos hogy oka van.
Van hogy mint MS esetében, egy egészen kis alkatrész hal meg a váltóban.A szerencse ahoz kell, hogy a vesenyhelyzetek számodra hogyan alakulnak, belekerülsz-e egy balesetbe, ha megpörgetnek elmegy-e melletted a mezőny, vagy hogy egy áthajtásos büntetést mikor kell teljesítened...stb.
Igazságtalan egy versenyző müszaki hibájáért szorítani.
-
hunnylander
őstag
válasz
DigitXT #29146 üzenetére
Mi koze a Ferrari sikerehez egy kozepkori festomuvesznek?
-
hunnylander
őstag
-
törölt tag
válasz
DigitXT #27367 üzenetére
Kovalainen sem egy kisképességű versenyző, és az autója sem rossz (enyhén szólva), ha az időmérőn alig volt különbség akkor kicsit nagyobb megszorongatásra vártam..de semmiképpen a teljes lemaradásra.
...és még ez se lenne baj, mert valóban van ilyen hogy nem megy egy futamon valamiért, ha egyébként érezni lehetne benne az erőt. De én spec. sajnos nem érzem, és eddig sem éreztem, benne mvalahol az alakult ki hogy Kovalainen 4. erő a két csapat 4 autójából...és nem úgy hogy Hamilton lenne a 3. -
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
DigitXT #26197 üzenetére
Jóvan siettem, elgépeltem, mire megláttam már lejárt a modidő.
(#26200) wildrain: Oké, elismered, hogy Massa volt a futam legjobbja? Mert a végeredményt tekintve ő lesz az első...
ps: már megint a tehetségével jössz, amire nem egyszer leírtam, amit gondolok.
Nem emlékszem, hogy én írtam volna olyat, hogy felháborító. Csak ez alapján felmagasztalni hülyeség.
De tudom, akinek ő a legjobb, annak nem számít, akinek meg nem, az észreveszi ezt a "halovány" különbséget.
No, mindegy látom nem akarod megérteni.Nincs igazam, nem értek hozzá, szakértő se vagyok
, meg egyébként is...
-
Oliverda
titán
válasz
DigitXT #26161 üzenetére
Ha az eszmefuttatást már az elejétől követted volna és nem csak feltehetőleg az imént olvastál volna bele akkor most (azt merem hinni hogy) nem írnál ilyesmit. Egy szóval sem állítottam sehol hogy biztos lett volna a húsz pont, pontosabban a monzai 10.
Miután kiderült amit gondoltam, mégpedig hogy nem csak a 25 másodperces büntetés volt mint alternatíva akkor mások jöttek azzal hogy a +10 rajthellyel még rosszabbul járt volna. Erre mondtam én hogy szerintem nem, nem járt volna rosszabbul mert onnan még lehet nyerni de visszaforgatni az időt már nem lehet. Kapisgálod már?
Pá: Nem adtam oda senkinek semmiféle győzelmet csak annyit mondtam hogy szerintem lehet nyerni a 11.-12. helyről is. Láttunk már erre példát nem egyszer.
mod: ...de ha szeretnéd elbeszélgethetünk erről holnap ebéd közben.
-
válasz
DigitXT #25854 üzenetére
1."Ha egyértelműen visszavett volna, nem lenne ok a vitára"
Szerintem az egyértelmű visszavétel, hogy hagyta magát megelőzni.2. "pont azt erősítették meg ezzel, ami a felvételen is látszik, hogy minimális volt a különbség"
Véleményed szerint az ominózus eset előtt, nem volt Kimi előnye még ennél is minimálisabb?Kimit a kigyorsításon az ég világon semmi nem akadályozta, ergo mikor Hami mögé ért akkor legalább is minimális sebesség beli, és nem kis helyzeti előnye volt a ferrarinak. Az utána következő Hamilton előzés a jobbosban már egy teljesen szabályos, verseny szituációban végrehajtott előzés volt.
Még mindíg nem értem miért kellett volna ennél több előnyt adnia a mercinek, illetve ilyen körülmények között, és a verseny végének közelsége miatt, miért kellett volna egy szabályos előzéssel várnia?
-
hunnylander
őstag
válasz
DigitXT #24163 üzenetére
Az a hsz-ed ugy igenytelen, ahogy van, nem kellett rajta semmit ertelmezni. Meg csak nem is arra valaszoltam, csak megjegyeztem, hogy a kifestokonyves smajlis stilusod meg az ""elmebeteg" vagy" "ban, és nyugi lesz" "Mondj itt is "Goodbye"-t!" megjegyzeseid minositenek teged. En nem sertegettelek teged ilyenekkel, szoval bagoly mondja verebnek...
Es le lehet szallni rolam, en a monzai teszttel akarok foglalkozni, szemelyeskedjetek egymassal, oroszlanok. Koszonom.
-
hunnylander
őstag
válasz
DigitXT #20746 üzenetére
Persze hogy idegesitoek neked, mert en Hamilton/McLaren szurkolo vagyok. Fogadd el! Nekem meg a tietek idegesito csak en jobban viselem, pedig ti vagytok tulnyomo tobbsegben, mivel itt a Mekisek kisebbsegben vannak. Szerintem nektek csak szokatlan, amit mi mar reg megszoktunk es ami miatt mi mar meg is edzodtunk. Ez van ha fordul a kocka. En errol nem tehetek, sajnalom, de orulok neki.
-
RedWing
aktív tag
válasz
DigitXT #9498 üzenetére
Update: 15:41
1. F. Massa Ferrari F2008 1:12.182 70
2. K. Räikkönen Ferrari F2008 1:12.721 +0.539 71
3. N. Rosberg Williams FW30 1:12.838 +0.656 45
4. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:13.026 +0.844 73
5. P. de la Rosa McLaren MP4-23 1:13.163 +0.981 86
6. F. Alonso Renault R28 1:13.315 +1.133 54 pit
7. K. Nakajima Williams FW29B 1:13.473 +1.291 49
8. S. Vettel Toro Rosso STR2 1:13.627 +1.445 64
9. M. Asmer BMW Sauber F1.07B 1:13.669 +1.487 23
10. S. Bourdais Toro Rosso STR2 1:13.675 +1.493 54
11. N. Heidfeld BMW Sauber F1.08 1:13.779 +1.597 52
12. D. Coulthard Red Bull Racing RB3 1:13.944 +1.762 44
13. T. Glock Toyota TF108 1:14.140 +1.958 48
14. J. Trulli Toyota TF108 1:14.286 +2.104 51
15. V. Liuzzi Force India F8-VII 1:15.244 +3.062 48 pit
16. A. Wurz Honda RA107 1:15.440 +3.258 36A számból vetted ki a szót!!!
Akinek báncsa a lelkivilágát: Sorry!
-
JJános
addikt
válasz
DigitXT #4923 üzenetére
Nem mondanám, hogy vérbeli Hamilton drukker lennék. Vérbeli Forma 1 szurkolónak tartom magam.
És semmiképpen nem engedném meg magamnak, hogy versenyzőkkel szemben álljak. Lonzit nem szeretem, de mindíg elismertem tudását.Sajnáltam, hogy elfogyott a gumija kinában Haminak. Ő nem látta, a boxból meg nem szóltak neki, legalábbis így éreztem. Nehéz volt átélni. Politika? Lehet. Akkor annál roszabb.
Lonzi ellen, aljas módszerei ellenére senki nem rohan ki. Pedig csinált sok mocsokságot.
Úgy érzem, amikor egy versenyben a másodperc tört része alatt kell egy helyzethez alkalmazkodni, vannak hibák. Főleg a fiatalabb, tapasztalatlanabb pilóták hibáznak. De a szándékosság nem kerülhet szóba. Vettelt is nagyon kedvelem, ő is csinált butaságot. Ha büntetni kell, büntessenek, de ne diszkrimináljanak, ne bunkózzunk, ez a véleményem.
Sajnos nem tudok annyira szeretni, mint amilyen gyűlölet itt betódul néha.
-
JJános
addikt
válasz
DigitXT #4919 üzenetére
Rendben van, nem tudott volna menni gyorsabb kört. Bár az igaz Massa tudott menni két gyors kört, és mindegyikkel pole-t szerzett volna. Azért az nagyon durva, hogy szándékos feltartás.
Mitől lett volna szándékos. Maximum, hogy nem időben húzódott le.
Vétkezett, büntessék meg, de szándékos nem volt. Ez durva túlzás, mint ahogy Hamilton elleni gyűlölet is az.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest