- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
A dolgot úgy hívják, hogy torzult perspektíva és nem az autó tehet róla, hanem a fotózás és az hogy a képet nem a megfelelő méretben és távolságról nézed vissza. Az ilyen torzulású képeket nagyon nagy méretben és nagyon közelről plusz a megfeleló fókuszpontból kell nézni és akkor ugyanazt a perspektívát kapnod, mint a valóságban.
-
hunnylander
őstag
Kár, hogy a cikk címének köze sincs a tartalmához, és még ráadásul Kiminek is tulajdonítják.
De ebben legyen igaza: "Korábban azt mondtam, idén minden egyes helyezésért küzdeni kell. Nem lepne meg, ha a BMW nyerne néhányszor. Jönnek futamok, amikor erősebbek lesznek, mint mi, és igaz ez a McLarenre is" - fogalmazott Raikkönen.
-
hunnylander
őstag
Egyáltalán végigolvastad?
ilyen körülmények között melegítened kell a fékeket, különben egyenesen kicsúszhatsz, amikor újraindítják a versenyt.
Charlie [Whiting] azt mondta, hogy a versenyzők 99 százaléka - azaz egy kivétellel mindenki - ugyanezt csinálta.
De a te véleményed biztos objektívebb lehet, mert többet tudsz a dologról, mint Charlie Whiting és egy azon a futamon versenyző pilóta együttvéve.
-
manutdzoli
senior tag
-
JJános
addikt
Én csak avval kapcsolatban jegyeztem meg, mert már egyetlen jó szót sem tud senki senkinek mondani. Ha észrevetted, egy emberként rámszálltak. Én úgy érzem, hogy minden topicozót igyekeztem szeretni, és védtem bárkit, bárki támadásai ellenében.
Nem egy népszerű dolog más véleményen lenni. Haragudj.
Te úgyanúgy személyeskedsz, mint más. Megállapítasz valamit, ami hazugságon alapul, és onnantól már mint igazságot alkalmazod. Attól, hogy apád azt mondta, hogy saját magadból indulj ki, miért rólam festene rosz képet. Hibbant megállapítás.
A hazugokat meg aztán még jobban utálom. Különben meg nem zavar a haragod. Támadj, és személyeskedj, ahogy akarod.
Ésszel, és ne indulatból. Ember olvasd át, itt sorban vádoltak, rám másztak, én meg ne legyek indulatos? Hol élsz te, hogy megszabd másnak mit hogyan csináljon.
Cselekedj te úgy, ahogy neked tetszik mást meg ne tanítgass. Te sem vagy különb egyiknél sem.
-
törölt tag
Nem tudom mennyire érdemes ezzel komolyan foglalkozni, de érdekes helyzet állna elő.
Egyfelől nem hinném hogy a McLaren kizárásával a Ferrari lenne az egyedüli erő.
Mindenesetre Hamilton rendesen brére kerülne, Alonso mehetne a Renault-hoz az ziher (pláne kivásárlás nélkül), de Hamilton-nak nem tudom van-e hasonló szerződési megállapodása, ha nincs akkor marad 1 évet tesztelni (??)...vagy elengedik a Spyker-hez?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest