- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 90 - modellalkat
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #13482 üzenetére
"... Egyszerűen a pályával nem barátkoztam még meg 100 százalékig. Most ebből a helyzetből kell a lehető legtöbbet kihoznom"- folytatta értékelését a Quick Nick becenévre hallgató versenyző.
"Nem tudom mi lehet a probléma, de biztosan nem az autóval van a baj, hiszen Robert az első rajtkockában végzett vele. A hosszabb etapokon én is jobb vagyok, mint egy körön, ezt láthattuk tegnap is"- zárta Heidfeld, akinek így a futamon lehet esélye előrébb lépni.Motion: Ne keverj össze magaddal kérlek. Köszi!
!Overdose!: Szerintem is Kubica autójában van a legkevesebb benya ha az első 6-8 versenyzőt nézzük, viszont ennek ellenére nagyon úgy fest hogy a BMW tudja tartani a Melbourne-ben bemutatott jó formáját.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest