- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Ezt már nem tudom, hogy mennyi lehetőséget ad a szabályozás a javításra. De a Ferrari miért választotta volna a javítás útját, amikor egy csere büntetés nélkül megvalósítható volt? Továbbá ha a szelepek és a benzinadagoló rész tönkre (égett) ment, akkor a hengerfej is tönkrement.
-
törölt tag
Az első 18 kör volt,..és a 20. körben futotta meg a leggyorsabb körét Kimi, 1:27.9-t aminél a két Merga is csak 4tizeddel tudott jobbat a 39. és 40. körben.
Barrichello leggyorsabb köre 1:28,7 volt majd a 44. körben.Szal én most nem akarok Kimi-ről beszélni, pláne elmarasztalóan mert nagyszerű versenyző,..csak neki sem ment ott Rubinho, Hamilton-nak és Alonos-nak sem ment itt Weber.
Mégis klasszis mind.
szerk: egyébként meg GP2 most -
hunnylander
őstag
De a rajtját biztos nem láttad, meg a kerék problémáját sem, meg a gumi és kormányzási problémáit sem láttad. Már tegnap nyilatkozták, hogy nem jó a tapadás, reméli tudnak még javítani a mai versenyre. A ma látottak alapján ez nem sikerült.
Haminak lazán meg lett volna a 3. hely, ha nincs problémája a boxban, még a gyenge McLarennel is.
-
7Heads Drago
veterán
Az idén ki fog bukni a tapasztalat hiánya.
Kova nem tud annyit segíteni Hamilton-nal, mint Alonso tavaly.
És nekem túl nagy képű is Hamilton.Pl: [link] Kb mint ha már két Vb-t nyert volna már.
Persze jól vezet csak el kéne magát rakni valahova és nem Istennek képzelni magát.
Ma itt volt a lehetősége, hogy bizonyitson Webber mögött.
Szóval egy a lényeg: sokat kell még tanulnia. -
JJános
addikt
Az időket is nézted, vagy csak egyszerűen utálod Hamit?
Szerintem, ha az első kiállása nem húsz mp, hanem mondjuk 7, akkor dobogón van.
Maszat sajna csak olyan mint Barika volt a ferrarinál. Tud 20 kört nagyon gyorsan, de ez a maximum. Én Vettelt (Fetli) hoznám a helyébe, vagy Kubicát.
-
Jadro
veterán
Dehogynem. Bebizonyította párszor és még be is fogja nyugi. Egyszerűen az autón nem volt most elég jó. Látszott hogy küzd vele, szépen uralta. Emellett ez a lágygumi dolog sem kellett volna. Persze ez utólag látszik csak.
Kimi sem versenymenő, mert hibázott a múltkori versenyen? A régi pechsorozatait meg ne is említsem.
-
-
ronaldo
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest