Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
mexx0407 #39274 üzenetére
Előbb-utóbb, talán már 2 soros, válasszal címzett hsz-ed is...
[link]
Egyébként remélem lesz egy kicsi eső, pici kavarodás és egy szép eseménydús futam.
Bár én konkrétan nem annyira csípem ezt a pályát.A Ferrari esetében már-már csak az a kérdés meddig süllyednek még vissza?
Már a tavalyi produkció se volt gyenge, de akkor még legalább a kocsi jó volt, ha már mindent meg is tettek, hogy a boxban eldobják a VB-t.
Idén már a kocsi se elég jó és kíváncsi vagyok milyen további bámulatos taktikai és egyéb boxutcai nyalánkságot produkál a csapat. -
remington2
senior tag
válasz
mexx0407 #38124 üzenetére
Igen. Kár, hogy nem lehet megoldani. Húzogathatnák a fedőt, mint a foci-stadionokban.
szerk:
(#38126) Ricardo
A kettő azért nem ugyanaz. A síugrásban az szimpla halálos ítélet lenne, itt meg simán körbeúszhatnák a pályát lassú tempóban. A versenynek legalább a látszata meglenne. De hogy az első esőre azonnal SC, majd piros zászló . . . mintha DIREKT arra menne ki a játék, nehogy akár csak véletlenül is valami izgalmat lásson a néző. Máshol és máskor is esett már, hasonló mennyiségben, mégis végigmentek.JEEEE, újraindul . . . valakinek meg van esze az F1-ben.
-
MPowerPH
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest