- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
agaron #57186 üzenetére
Én most építettem egy Asrock DeskMini x300 pc-t .
Egyenlőre 3200g lett végül 3000g helyett. Össze dobtam , nagyon szupi. Van egy Samsung PM981a a rendszernek ,meg egy WD blue 500 gb sata minden másnak . A procihűtő egy Noctua L9a-Am4 meg lett bele dobva egy AX 210 wifi kártya ami wifi 6e és BT5.2
A ram és a desk mini új a többi apróról lett összeszedve kb 12-130K lett a vége. Szerintem ez neked is elég lenne a mérete pedig az egész háznak 15cm x 15cm x 8cm. -
Gombinyó
őstag
válasz
agaron #57186 üzenetére
AMD G-s procival [link] [link] építenék egy HTPC-t a helyedben mATX vagy mini-ITX (ez valamivel drágább móka) méretben. Az alaplapon HDMI 2.0 vagy HDMI 2.1 csati legyen.
Intel téren már elvesztem most mi a helyzet, de mintha valahol olvastam volna, hogy az IGP-ből kivették a HDR támogatást az új szériáknál.
DisplayPorton meg kell nézni az eszköz leírásában, hogy át megy-e a HDR rajta DP-HDMI adapterrel pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Sony STR AV270x
- Macbook White 13" unibody
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged