- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Nvidia kàrtyàk jelenleg hogyan àllnak a kadencia helyes lejàtszàssal?
-
tomic
addikt
Hangkimenetnél ki milyen formátumot állít be? Vagy érdemes itt át állítani vagy hagyni kell 16bit Stúdió minőségen?
-
tomic
addikt
válasz
viperabácsi #54612 üzenetére
2600 az nem 3000mhz! De majd a tapasztalat igazolja.
-
tomic
addikt
válasz
MasterMark #54275 üzenetére
Később kellhet igen a 4K,most nem.
Tehát ha az alaplapomon van hdmi és a vga-n is akkor a vga-n lévőt mondjuk csatlakoztathatom a tv-be az alaplapit meg az avr-be és menni fog minden flottul?
-
tomic
addikt
válasz
MasterMark #54271 üzenetére
Tudsz nekem linkelni egy minőségi darabot?
Ez az átalakító nem jár kép vagy hangbeli minőségi romlással?viperabácsi Igen ezt láttam de ez picit feláras és nem szívesen költenék rá feleslegesen.
-
tomic
addikt
Dp kimenet van a vga-n. Ezt szeretném vagy a tv-be vagy az avr-be csatlakoztatni. Az avr-en sincs és a tv-n sincs dp csati.
A kàrtya egy rx 5500 xt lenne. Nem tudom ezen milyen dp van. -
tomic
addikt
Erre valaki?
-
tomic
addikt
Tudnátok nekem ajánlani Hdmi-Dp átalakítót vagy esetleg kábelt minőségi kivitelben amitől nem.lesz rosszabb a képminőségem.
Jelenleg 2 hdmi kivezetéses vga van de a kiszemelten csak egy és a másik 3 Dp. -
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53966 üzenetére
Örülök neki!
Ramot milyet hasznàlsz hozzà és mennyin jàratod? Alaplapot melyiket vàlasztottad? -
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53953 üzenetére
-
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53940 üzenetére
Én a legfrissebb chipset és a legutolsó whql vga drivert használom. Nálam nincs probléma vele.
-
tomic
addikt
Értem én a sok magyarázatot de a gép alapja akkor is pc.És az is marad.
A többi "rizsával" kábíthatom magam , hogy nem játszom rajta holott tudnék. Nem teszek bele sok vinyót,de van benne mondjuk egy terrás ssd. Hálózatról játszom le a filmeket,igaz szinte mindenkinél van már egy nas is.Házat meg ne is említsem mert az asztán nehogy mérvadó legyen.
Biztos csak nekem okoz ez fejtörést, de mint mondtam egy gép amiben alaplap,proci,ram,ssd van az attól pc marad ,hogy csak "bizonyos" progikat telepítek rá vagy éppen szedek le róla vagy tiltom le. Nevezni nevezhetem másnak persze de az alapja akkor is pc marad.
De biztos rosszul látom,nem tudom. -
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53786 üzenetére
Visszatértem én is a Ds-hez.
Kipróbáltam egy pár külső lejátszót behívva de mindegyiknél volt gubanc.
Powerdvd Bd és Iso-hoz okés de a képe madvr nélkül nem tetszett.
Jriver minden csak nem felhasználóbarát szerintem. De mint külsős elmegy. Csak nem ismeri fel a kimenet vàltàst autómatikusan.
A Mediaportàl 1 tetszett volna a legjobban de azt meg nem tudtam rávenni, hogy a legmagasabb hangsàvval indítson. Meg a sztereo hangsàvon sistergés jött csak ki. -
tomic
addikt
Pityu te milyen lejátszó progit használsz filmezéshez?
-
tomic
addikt
Próbálgatom a különféle lejátszó progikat. Sikerült is mindehol elakadnom.
Pl. Jriverben lejátszás közben hogy tudok hangsávot változtatni?
Valamint Lav Filtert auto beállításnak látja. Ezt tudom esetleg én személyre szabni valahol?Mediaportál 1 is kifogott rajtam.
Mkv filmek lejátszásakor mikor elindul a film szépen megjön a hang is pl szereo (AC3) formában.Itt tudom is váltani a hangsávot pl DTS-re gond nélkül.
Viszont mikor egy BD pl egy koncert felvétel van elindítva,és több hangsáv van benne akkor nem a legmagasabb felbontésra teszi a hangot hanem a sztereóra(AC3) de itt csak sistergés van.Majd ha átváltom pl DTS-re akkor megjön.
Miért lehet ez szerintetek? -
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #53761 üzenetére
Próbàltam igen. Ezt is vitte. De sajna most nem tudom megmondani milyen beállításokkal ment. Minőség meg rendben volt persze. Össze nem néztem őket.
sati. Ha nem akarsz magadnak plusz gondot Amd-ben gondolkozol. Nvidia nem tudja a kadencia helyes lejátszást de lehet rajtuk csiszolni. Én nem kinlódnék vele ha van olyan kari ami alapból tudja.
Driver problémája meg inkább az Nvidiának volt, ha jól emlékszem a 4K HDR-el, de olvass utána.Ezt úgy tudom amúgy megoldották. -
tomic
addikt
válasz
Archttila #53752 üzenetére
Megy vele a NGU high beállítás.Fullhd-ig tudok tapasztalat szolgálni.
Kell hozzà egy 3000-3200 mhz ram. Illetve tudni kellene mit nézel leginkàbb. Le és felskàlàzàs fullhd-ig alacsonyabb algókkal is menni fog.1080p kb 20 ms idővel tudja 3200 ram mellett egy 1500-ra húzott IGP-vel egy 2400G. Csak, hogy tudj viszonyítani.
Fullhd-t szerintem viszonylag szépen kiszolgàlja.
-
tomic
addikt
Powerdvdn kívül tudtok olyan lejátszót ami támogatja az iso és a bd menüt? Jah és madvr-t be lehet illeszteni hozzá.
Mediaportàl 1- et próbáltam. -
tomic
addikt
Ez lett a jó beállítás végül.
<playercorefactory>
<players>
<player name="MPC-HC" type="ExternalPlayer" audio="false" video="true">
<filename>C:\Program Files\MPC-HC\mpc-hc64.exe</filename>
<args>"{1}"</args>
<hidekodi>true</hidekodi>
<hideconsole>true</hideconsole>
<forceontop>false</forceontop>
</player>
<player name="PowerDVD" type="ExternalPlayer" audio="false" video="true">
<filename>C:\Program Files\Cyberlink\PowerDVD19\PowerDVD.exe</filename>
<args>"{1}"</args>
<hidekodi>true</hidekodi>
<hideconsole>true</hideconsole>
<forceontop>false</forceontop>
</player>
</players>
<rules action="prepend">
<rule filetypes="mkv|ts|avi|divx|mp4|flv|m2v|mpeg|mpg|mts|vob|mov|m4v" player="MPC-HC"/>
<rule filename=".*.3D.*|.*.3D.iso|3D.*" player="PowerDVD"/>
<rule filetypes="iso|bdmv|mpls|m2ts" player="PowerDVD"/>
</rules>
</playercorefactory> -
tomic
addikt
2 külső lejátszot szeretnék behívni DSplayer alá de sehogy sem boldogulok a playercorefactory beállításával.
Tudna valaki segíteni ebben?
Ki tudná nekem javítani valaki,hogy ne csak a PowerDVD induljon hanem a megadott fájloknál az MPC-HC is menjen? Valami nem okés így.
Köszi<playercorefactory>
<players>
<player name="MPC-HC" type="ExternalPlayer" audio="false" video="true">
<filename>C:\Program Files\MPC-HC\mpc-hc64.exe</filename>
<args>"{1}" /fullscreen /close</args>
<hidexbmc>false</hidexbmc>
<hideconsole>false</hideconsole>
<warpcursor>none</warpcursor>
</player>
<player name="PowerDVD" type="ExternalPlayer" audio="false" video="true">
<filename>C:\Program Files\Cyberlink\PowerDVD19\PowerDVD.exe</filename>
<args>"{1}" /fullscreen /close</args>
<hidexbmc>false</hidexbmc>
<hideconsole>false</hideconsole>
<warpcursor>none</warpcursor>
</player>
</players>
<rules action="prepend">
<rule filename="*.iso" player="PowerDVD"/>
<rule filetypes="iso|bdmv" player="PowerDVD"/>
<rule filetypes="mkv|m2ts|ts|avi|divx|mp4|flv|m2v|mpeg|mpg|mts|vob|mov|m4v" player="MPC-HC"/>
</rules>
</playercorefactory> -
tomic
addikt
Van köztetek aki Mediaportàl beàllítàsàban tudna segíteni?
-
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53712 üzenetére
Na jó de az náluk már alap.
De most komolyan,szerinted madvr mellett van difi?
Média lejátszóknál ugye tudjuk,hogy volt van difi a chippek között. Gondolom itt is van de ha madvr-t használsz akkor is lehet? -
tomic
addikt
Én is erre gondoltam. De volt aki vélt felfedezni különbséget a 2 kàrtya képminősége között amit igen furcsàltam.
-
tomic
addikt
Szimplàn képminőségben lehet eltérés egy ati és egy nvidia kàrtya között madvr hasznàlata mellett?
Pl egy 5700 vagy egy 1070 között. -
tomic
addikt
Köszi a segítséget!
Megtaláltam mindent.
Eddig nem győzött meg arról,hogy ez egy felhasználóbarát progi. Roppant bonyolult,vagy talán csak szokatlan nem tudom még eldönteni.
Ami viszont nem tetszik az az,hogy ha beállítom az erősítőt a hanghoz akkor csakis azon hajlandó elindulni. Nálunk a párom rendre nem kapcsolja be az AVR-t hanem csak a tv-n néz,hallgat mindent. Ilyenkor bele kell menni a beállításokba és átkapcsolni manuálisan, hogy elinduljon egyáltalán a film. Miért nem vált át autómatikusan?
Két HDMI kimenettel rendelkezik a pc-m.Egyik a tv-be a másik az AVR-be van kötve ha esetleg ez érdekes lehet. -
tomic
addikt
válasz
Valkűr #53602 üzenetére
Igen ezt megtaláltam,illetve nagyjából megtaláltam minden mást is.Szerencsére már magyar nyelv is van benne.
Felülete nekem nagyon bonyolult KodiDS player után. Szokni kell magyon.
Egy két prüba lejátszás volt eddig.
Amit észre vettem pár indítás után,hogy a madvr render idők jelentősen alacsonyabbak a Jriver ben mint a DSplayerben. Ez másnál is így van vagy nálam van elállítva valami?Ami segítség kellene az az,hogy hogyan tudom hálozatról elérni a NAS-on lévő 3 mappámat(filmek,videüklippek,zenék)? Természetesen külün külün.
Bekapcsoláskor hogy tudom rávenni,hogy ez induljon egyből mint Kodinál az XBMC lancherrel?SunMount3r Beilleszteni nem tudom hogyan kell csak letiltani ezzel. Részleteznéd? Köszi
-
tomic
addikt
Jriver alap beállításokban tud valaki segíteni?
Hálózati meghajtó csatlakoztatása,madvr és filterek hozzárendelése, érintetlen hang kiküldése.
Valamint meg lehet azt oldani, hogy bekapcsolás után egyből ez töltődjön be mint Kodinál?
Kipróbálnám ezt a lejátszót is. -
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53562 üzenetére
Tehát akkor egyik sem jelenthető ki abszolút győztesnek.
Csupán felhasználástól függ melyik a gyorsabb.
Plusz ott a multimédiás előnye,igp előnye,foglalat tartóssága,valamint az ára.
Ami kedvezőbb mint a nagytestvéré. -
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53546 üzenetére
A kérdező azt szerette volna tudni melyik Igp a jobb. Szerintem ez nem kérdés melyik a jobb.
Ha valaki mindenes procit keres akkor te mit ajànlanàl neki?
Egyébként a Zen 2-es Amd porocik nem úgy volt, hogy gyorsabbak voltak az Inteles vetélytàrsuktól? Mintha a Ph is ezt hozta volna ki. -
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53544 üzenetére
-
tomic
addikt
válasz
#03969024 #53542 üzenetére
Minek néz ilyen kamu tàblàzatot?
Az AMD IGP-je sokkal erősebb mint az Intel-é. Mindkettő volt tehát sajàt tapasztalat nem kamu tàblàzatból nyert infó.
Processzor szinten is a Ryzen csalàd ha jól tudom lelépte az Intelt teljesítmény terén. Nem mellesleg olcsóbbak is.
Intel mindig is túlàrazott..... -
tomic
addikt
Tudja valaki hogyan lehet settings.bin fájlt létrehozni a madvr-ben és erre menteni a beállításokat?
Egy esetleges ójra telepítésnél csak be kellene másolni a mad mappájába és már kész is lenne a beállítás. -
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53250 üzenetére
Vetítőn biztos, hogy màsképp adja vissza de tv-n(fullhd) nem làttam értelmét a vga-nak. Persze nyilvàn jobb ha van benne bőven erő taralék és könnyebben tudsz finom hangolni,nagyobb a jàtéktered.
De én pl túlnyomó részt 1080p valamint 1080i filmeket,koncerteket nézek. Ezekhez bőven elég az igp. Ha folyamatosan le-fel skàlàznàk akkor valószínűleg én is 580-as kàrtyàt vennék hozzà. -
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #53241 üzenetére
Megy persze. Ha otthon leszek megírom milyen beállításokkal.
Felskàlàzàst csak fullhd-ig hasznàlom mivel nincs 4K tv-m.Adatlapomon ott van minden.
-
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53239 üzenetére
El ugyan nem éri de érdemi beàllítàsban szinte semmi különbség.
Én az 570 kàrtyàt kukàztam az IGP -ért. Fullhd-ig tv megjelenítőn nem làttam különbséget. Feleslegesnek tartottam,tartom. -
tomic
addikt
Ha jól emlékszem nekem egy G 4600 volt egy RX 560-570 vga-val. Processzor ha jól emlékszem max 30%- on ment. Vga meg volt, hogy maxon.
Azt azért nem ártana tudni ajánlás előtt mi lesz a legfőbb felbontás amit nézni fogsz és milyen megjelenítőn.
Mert ha csak fullhd és tv akkor oda elég az 560 vga is bőven. És marad egy kis játéktered egy esetleges le-fel skálázasra is.Más esetben elkel(het) erősebb vga. Madvr kifektet bármilyen vga-t.Bár , hogy mit fogsz látni egy magasabb beállításban az ugye kérdéses.Vagy egy másik alternatíva ha veszel egy Ryzen 2200-2400G procit min 3000Mhz ramokkal és az is szinte ugyan ezt tudja majd vga nélkül.
-
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #53109 üzenetére
És hallgatnak is az ajànlókra?
-
tomic
addikt
válasz
Balázs0916 #53107 üzenetére
Hàt ha nem akarod, hogy időnként egyet "döccenjen" a kép akkor csakis AMD vonalon keresel kártyát.
Nem is értem ,hogy lehet ajánlani egyáltalán Nvidia kártyát. Persze tudom van aki látja és zavarja van aki meg nem de hát mégiscsak alapvető hibáról beszélünk. -
tomic
addikt
válasz
Balázs0916 #53103 üzenetére
Alap dolog, hogy egy kàrtya tudja a kadencia helyes lejàtszàst. Nvida-nak a mai napig nem sikerült. Nem kérdés melyik kàrtyàk közül kell(ene) keresgélned.
-
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #53038 üzenetére
Melyikre gondolsz ami jobb képet ad?
Klónja? Van ilyen is? -
tomic
addikt
17.6 Kodit használok és ehhez szeretném beállítani a feliratkezelést.
Mit kell beállítsak,hogy autómatikusan letöltse a magyar nyelvű feliratot? Eddig soha nem használtam de most ki szeretném próbálni.
Lav filter,madvr van még fent a gépen. -
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #52993 üzenetére
Semmi infót nem kaptam, eddig. Egyszer volt egy felmérés, hogy a két kép között melyik tetszik jobban.
-
tomic
addikt
válasz
Asztee #52926 üzenetére
Nem feltétlenül kell vga a géphez.
Pl.egy ilyen elég hozzà:
[link]Alaplap
2 Hdmi kimenet plusz egy Dp.
Procinak egy Ryzen 2200-2400G simán hozza az 550 vga erejét.
Hozzá egy 3200-as ram mindenképpen kell és meg is vagy. -
tomic
addikt
Legfrissebb Lav filterrel másnak is problémás a TrueHd hang? Vagy csak nálam van gebasz. Darabos egy picit.
Korábbi 0.73.1-el hibátlanul megy. -
tomic
addikt
válasz
cinemazealot #52847 üzenetére
Igen. Pl. [link]. 2 HDMI és egy Dp kimenet is van rajta.
Sanci38 Azon mindegy van-e hiszen nem az alaplapból fogod kinyerni a képet hanem a vga-ból. Az egy Intel lap.
-
tomic
addikt
válasz
MasterMark #52061 üzenetére
Köszi.
Eddig amit gyorsan idő hiányában nézni tudtam az az,hogy a kép megoldódott. Hang viszont szerintem nem lesz. A win kimenete sem írja ill a Kodi beállításánál sem láttam az avr-t. -
tomic
addikt
válasz
MasterMark #52059 üzenetére
Win 10-em van fent.
Akkor elölről.
Mint írtam a lapon lévő 2 hdmi kimenetet használnám az egyik a tv-be a másik az avr-be van dugva.
Ha a gépet bekapcsolom(bármilyen sorrendbe) akkor a 2. asztal fogad. Hiába nyomom a jobb egér képernyő beállítást a tálcán alul ugyan megjelenik a gépház ikon de a képernyőn nem.Tehát nem s tudom állítani.
Ha kikapcsolom az avr-t akkor a képernyő automatikusan átvált az 1 képernyőre és ugye így minden megy.
Felcserélve a két hdmi kábelt is ugyan ez a szitu. -
tomic
addikt
válasz
MasterMark #52057 üzenetére
Úgy sem megy.Hiába indítom először az avr-t.
Állítanám én ha engedné de nem engedi.
Marad az avr-en való jel továbbküldés.Csak ehhez vennem kell hdmi kábelt amit el akartam kerülni. -
tomic
addikt
Megfordítottam ahogy írtátok.
Addig megy rendesen míg be nem kapcsolom az avr-t. Ahogy bekapcsol átvált a 2-re.Innentől megint nem bírom állítani.
-
tomic
addikt
válasz
MasterMark #52051 üzenetére
De az a baj,hogy nem tudom állítani mert a 2. kijelző fogad. Win 10
-
tomic
addikt
Olyan problémám lenne,hogy a htpc-nek az egyik hdmi kimenetét az avr-be csatlakoztatva a másik hdmi kimenetét pedig a tv-be akkor a tv képernyőén a második aszalt látom csak. Hogyan tudom azt beállítani,hogy a tv-hez menő hdmi adja a főképernyőt? A másik kimenetet úgyis csak a hang továbbítására használnám.
-
tomic
addikt
válasz
Formaster #51722 üzenetére
Ha nem vetítesz, akkor elég egy 560 is.De ez tartalomtól is függ mit szeretnél nézni.
Ha egyfolytában felskálázol majd akkor ahhoz az 580 is kevés .Madvr megeszik minden kártyát
Ha nagyon kísérletezni akarsz a különféle képjavító ficsőrökkel akkor vegyél egy 580-at.Sok értelme nem lesz ha egy feszt HDR tartalmat nézel de legalább kipróbáltad és megnyugtatod a lelkedet.
Én végigjártam mindet,jelenleg elég a Ryzen 2400 IGP-je is mindenre. Igaz HDR-t ezen nem próbáltam. -
tomic
addikt
-
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #51537 üzenetére
Biosban engedélyezve van. Emelett a Yatseban hol kell ezt beállítani?
-
tomic
addikt
Megtudjuk valaki mondani,hogy kell a Yatse appot úgy beàllítani,hogy a kikapcsolt gépet hàlózaton keresztül bekapcsolja?
-
-
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #51417 üzenetére
Saját tapasztalatból mondom ,hiszen pont ilyen a htpc-m. Mindenre elég fullhd-ig a 2400G,valamint még a 4k leskálázására is. Megjegyzem én plazma tv-vel használom,nem vetítek,tehát a nagyon nagyon finom változásokat nem érzékelem,így a beállításoknál sincs rá szükségem.
Ha a ramtól tartasz elég neki a 3200-3400mhz.Nem gyorsult tőle a madvr ha pl. emeltem a ramot 3200-ról 3400-ra érezhetően.Viszont 2400-ről váltva igen.Tehát kell neki a "gyors" ram!
Mindemellett én csak 2GB ramot állítottam be neki a bios-ban amit használhat,de bőven elég.Madvr nálam így megy(ment) a 3400mhz-s ramokkal:
1080p NGU sharp high megy kb 18-22ms idővel.
Ha jól emlékszem chrispen van beállva még hozzá. Ez megy neki egy alapon járatott igp-vel 3400-as ramokkal.1080i Super xbr amivel garantáltan elboldogul. Kb 9-11ms. Ez ugye erőforrás igényesebb,ez 3400-on futó ramok mellett bírja csak. Ha a ramot 2400-on illetve az igp-t alapon futtatom akkor màr nem bírja.Itt nem emlékszem,hogy az igp alapon vagy húzva ment.
További felbontást csak akkor tudok mondani ha megjött az új alaplapom.
Ha ezek nem elegendőek neked,akkor nem marad más mint a vga.Én RX570-est adtam el és nem érzem a hiányát.Megjelenítőmnek felesleges a további fi..g reszelgetés úgy sem látok érdemi változást.
Remélem tudtam segíteni. -
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #51414 üzenetére
Erre mindre jó a 2400G IGP-je.
-
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #51324 üzenetére
Ha nem akarsz szívni akkor elfelejted az Nvidia-t.
Ahogy làtom rendesen körül jàrod a kérdést mire döntés születik -
tomic
addikt
válasz
dlaccc #50844 üzenetére
Biostar is van és ezt elérhetőbb áron adják.
Valamint az ASRock is hamarosan megjelenik.Elvileg 23-én de erre nem merek mérget venni mert már egy hónapja folyamatosan más időpontot írnak.
Én is erre várok,de szerintem nem lesz olcsó ez sem.Lehet marad a Biostar. Procit tegnap megvettem(2400G),már csak a lapra várok. -
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #50677 üzenetére
Leírásában ennyi van:
- Integrated AMD Radeon™ Vega Series Graphics in Ryzen Series APU*
- DirectX 12, Pixel Shader 5.0
- Max. shared memory 2GB
- Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60Hz
- Supports DisplayPort 1.2 with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60Hz
- Supports Auto Lip Sync, Deep Color (12bpc), xvYCC and HBR (High Bit Rate Audio) with HDMI Ports (Compliant HDMI monitor is required)
- Supports HDCP with HDMI and DisplayPort 1.2 Ports
- Supports 4K Ultra HD (UHD) playback with HDMI and DisplayPort 1.2 Ports -
tomic
addikt
Szerintetek az ilyen lapoknál megoldható,hogy a HDMI kábel menjen az erősítőbe és vigye csak a hangot és a Displayport meg egy átalakítóval a tv-be ami vinné a képet?
-
-
tomic
addikt
válasz
Borisz76 #50331 üzenetére
De nem usb-s tàrolóm van hanem nas.
Itt csak akkor vàltozik az àllomàny ha törlök vagy ugye letöltök. Az adatbàzis frissîtését beàllîtottam indulàskorra.
Ha itt frissît és talàl vàltozàst akkor a borîtót miért nem veszi le autómatikusan? Kicsit logikàtlan,vagy én nem értem csak.pitepeti71 Hol tudom beàllîtani?
-
tomic
addikt
válasz
canniball #50326 üzenetére
Nem. Egyszerüen csak elindul a kék kis kerek ikon pörgése. Megàll és ennyi volt.
Borisz76 Ezt megtalàltam de miért kell ezt nekem csinàln,miért nem autómatikus? Van rà lehetőség ezt időközönkéntre beàllîtani?
devil-k Grat. Szabad tudni mi a megàlmodott konfig?
Amd,vagy maradsz Intel vonalon? Vga esetleg? -
tomic
addikt
Tegnap egy kicsit visszaolvasva ezt ajánlotta valaki.
Library Auto Update
Feltettem ez frissîti is . Viszont a borîtok között még mindig ott virît a nas-ról màr kitörölt film borîtója.
Persze erre màr hiàba megyek rá màr a filmet nem indîtja.
Ezt hogyan lehet rábîrni,hogy törölje innen is?devil-k Nem úgy volt,hogy àrulod a htpc-d?
-
tomic
addikt
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy a Kodi miért nem tud a médiatár frissítéséhez a távoli kiszolgálóhoz csatlakozni?
Zene mappát frissíti de a filmeket nem.
Mit nézzek meg szerintetek? -
tomic
addikt
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy hogyan kell az Aeon Nox-ot törölni Kodiból és az eredeti DSplayeres profilt visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Steam topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest