- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
válasz
viperabácsi #57200 üzenetére
Nekem is ez jott at
Meg 1x koszi a tippet! -
agaron
tag
válasz
viperabácsi #57198 üzenetére
Meg nem 100%-ig olvastam el mindent, de:
- 4K HDR: Intel >= i3/i5/i7-7xxx iGPU, AMD Athlon 3000G, AMD >= Ryzen 3 2200G APU (REC: Ryzen 4600G)
- 4K Netflix: >= Ryzen 3 3200G iGPU, Intel >= i3/i5/i7-7xxx iGPU (REC: Ryzen 4600G)
Innen -
agaron
tag
válasz
viperabácsi #57190 üzenetére
A memoria engem is erdekelne peldanak
Eddig nem nez ki rosszul, nekem wifi kartya se muszaj, mert ott van mogotte a LAN port a falon, bar nem is az a nagy tetel.
-
agaron
tag
válasz
viperabácsi #57188 üzenetére
Koszi a tippeket mind a kettotoknek! Utananezek ezeknek is es meglegelek
-
agaron
tag
Sziasztok!
Egyelore gondolkozok meg azon mi lenne a jo megoldas. Szeretnek egy kis meretu PC-t az LG C2-m melle (maga a TV tok jo, de jatek streamre pont a jo appok nincsenek, vagy alig tudnak valamit). 4k HDR-t tudjon, es mondjuk tennek ra egy Windows-t. Valoszinuleg ritkan filmet neznek rajta, de tobb esetben jatek streamingre lenne hasznalva (GeforceNOW, illetve Xbox Cloud es SteamLink/Moonlight.
Nezegettem sok mindent, gondolom az optimalis valami olyasmi keszulek lenne, amin HDMI csati van. Nezegettem az Intel NUC-okat, illetve a mindenfele Kinai mini PC-ket. Ezen felul meg hardverapron a HP, stb... gyartok kis meretu PC-it, majd idekeveredtem vegul, mert kicsit elvesztem a kinalatbanMi az, amire nagyon figyeljek, hogy a 4K HDR meglegyen? Ez kivitelezheto a Display portos PCkkel is? Ugya TV-n HDMI van, szoval ha igen, gondolom megfelelo kabel is kell hozza.
Esetleg ha vannak jol bevallt eszkozok/setupok ilyesmire, azok is johetnek.
Mivel meg gondolkozok, hogy akarom-e ezt tenyleg, igy arat nem irok, nyitott vagyok az uj infokra (egyebkent ha lenne helyem, epitek ra egy nagyobb PC-t megfelelo VGA-val, viszont a keves hely miatt nyitok ebbe az iranyba).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged