- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
viperabácsi #57597 üzenetére
Igen, ismerem, követem, szeretem a csatornáját. Szerintem pont tőle jött ez a retrogéming ötlet. Vicces, mert tegnap délután mielőtt írtad pont ilyen 2400G-s gépeket nézegettem, van is fenn aprón, de 60k-ért számomra no go. Még esetleg ezen az N95-ös kínai miniPC-ken gondolkozok ([link] kuponnal 45ezer). De lehet hagyom a fenébe, aztán inkább az asztali gépből húzok egy 5 méteres HDMI kábelt.
(#57598) Necronom Huhh, jó hosszú lett
Most RK3528-as box van. Vicces, mert Kodi tényleg simán játszik 4K-s anyagokat is, de hát egy alkalmazás letöltése, vagy Chrome navigálás, vagy akármi baromi lassú. Főleg S905 box után. Másrészt viszont igen, pont ezen gondolkodok, most egy W10-et mire kénye-kedvére beállít az ember... És akkor mögötte ugyanúgy egy asztalra tervezett felület marad. Youtube számomra továbbra is kérdés, droidon én SmartTubeNext-et használok. Próbáltam a servert, de egyszerűen mire mindent beállít az ember... OMV nem tetszett, Xpeno nyögvenyelős + bármikor eltörhet egy véletlen frissítéssel, az alap Linux SMB share meg kulimunka beállítani. Egy alap Qnap van, nyilván céleszköz, így egy dologra való. Azért a gyári NAS rendszer stabilabb, meg korrekt felülete van, nekem eddig bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest