-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
Sziasztok !
KODI-s kérdés :
Édesanyám laptopjára is feltettem a Kodi-t.
Csatoltam a filmek mappát amibe külön-külön vannak lementve a filminfók.Hogyan tudom elérni, hogy a már meglévő adatokat olvassa be ?
Ugyan is állandóan csatlakozik a netre, hogy az IMDB-ről szedje le a cuccokat.
De ugye ezt nem szeretném....mert már minden film mappában ott figyelnek.Mit néztem el...mit kell ki/be pipálnom ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy HTPC-t. Sokáig valamilyen két fiókos nast akartam de a htpc jobbank látom hosszútávon.
Tudtok nekem ajánlani egy teljes specikiációt ami filmnézésre seedre elég.
Lenne benne egy 2tb red. Kicsi házra gondoltam, és a notebook töltős tápra. -
devil-k
nagyúr
Köszi az infókat skacok! Ezután is megmaradok a "menünélküliségnél". Jobban bejön.
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz greggorius #37990 üzenetére
Pl Kodival vagy a mountolt isoból a fő film m2ts fájlt bármelyik lejátszóval.
-
greggorius
tag
A 30-40 gigás bluray iso filmeket milyen programmal tudom megnyitni/lejátszani a pc-n?
Köszi! -
-
Patice
Topikgazda
válasz devil-k #37978 üzenetére
A kérdésed második fele az érdekesebb...
Alap Kodi felhasználás esetén szvsz. nem gond, ha ott rezegnek, pörögnek a lemezek. Ha már komolyabb mozigép és képminőség a cél, akkor jobb izoláció szükségeltetik mind rezgés tekintetében, mind tápellátás ügyileg.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
generic
senior tag
Sziasztok, HTPC-t szeretnék építeni, a régit el ajándékoztam.
Asrock N3150dc-itx
Cooler Master Elite 110
Kingston ram, 2x2gb ddr3 1600mhz
60gb kingtech ssdEz így összesen kosárba rakva kb. 70k lenne. Milyen töltő ajánlott ehez a laphoz? Vinni fogja majd esetleg a 4k-t is?
[ Módosította: radi8tor ]
-
sb
veterán
Nálam a 24p-vel sem LG-n sem Samsungon nincs gond PC inputtal. Utóbbi inkább a fontosabb input elnevezés, hogy a pixel mapping (mondjuk ez nagyon régen volt gond), input lag, esetleg full rgb menjen.
24p-re visszaváltva viszont tökéletesen folyamatos a lejátszás Kodiból.
Interpoláció mellett is de persze azt már TV-je válogatja, hogy mennyire jó az sw és mennyire röcögteti be néha a fentebb írtak miatt. Samsungon nekem nincs gondom az interpolációval. Pedig minden röccenést észreveszek. Sajnos.coolrob. Én is félreértettem. Megzavart, hogy az interpolációról írsz mint zavaró tényezőről.
[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
válasz MasterMark #37969 üzenetére
Őszintén szólva, nekem a Samuval sikerült egy olyan "érdekes" beállítást találnom (képjavító funkció bekapcsolva, de minden nullán ), amivel nincs szappanopera, viszont azért nem is a 24p, számomra zsibbasztó röcögését adja, de maximálisan megtartva a normális filmhatást. Vagy csak én vagyok nagyon igénytelen Persze azért egy pc-vel egészen biztos, hogy precízebb mozgás finomítást lehet elérni, ezt egy pillanatra sem vitatom .
[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
válasz coolrob #37966 üzenetére
Én is azt hittem, hogy már pc-ről van szó. Mindenesetre csodára ne számíts (így max kellemesen csalódhatsz ), lesz röcögés, csak kisebb mértékű. Nálam nem hozta a remélt mértékű változást, de egy próbát mindenképp megér, már csak azért is, mert azért egy pc-vel megfelelő beállításokkal jobb képet ki lehet hozni, mint amire a tv saját belső lejátszója képes (ami nagyon sok embernek bőségesen elegendő), de ez is elég szubjektív. Ha van rá lehetőség próbáld ki egy meglévő eszközzel, akár kölcsönkérve, mielőtt költekezésbe kezdesz (csak egy jó tanács volt )
(#37960) sb : Ezt én is a nagyoktól hallottam, és nem is sikerült kadenciahelyesen megjeleníteni pc-ről, de ez szofver és hardver függő is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
coolrob
aktív tag
válasz MasterMark #37965 üzenetére
Erre saccolok én is. Ezért kérdeztem hogy erre hozhat e megoldás a KODI ha gépről HDMI-vel használom, vagy a tv-t babráljam inkább. Illetve hogy van e vmi leírás, hogy KODI-ban mit kell belőni a 24p -hez.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
sb
veterán
válasz coolrob #37963 üzenetére
Ez pedig abból adódik, hogy kevés a 24 kép másodpercenként. Ha oldalmozgásban zavar.
Marad az interpoláció vagy nagyobb fps forrás. Pl. értelemszerűen egy gyárilag 50/60p anyagon nincs akadozás de a szappanopera hatás megvan. Azért mert ez a hatás maga a folyamatos mozgás élménye.
Egyik nincs a másik nélkül.Pontosabban interpolációnál van ilyen, a TV-n a csúszkákkal ezt lehet állítgatni ami valószínűleg annyit csinál, hogy mozgássebességtől függően interpolál vagy csak képet dupláz. Vagyis válogat, hogy mikor "folyjon" és mikor "ugráljon" a kép jobban. Nekem ez lenne a legkevésbé szimpatikus beállítás mert nem gondolnám, hogy egy TV okosan és érezhető akadások nélkül ezt a hullámzó megjelenítési sebességet le tudja kezelni. Elvben sem lehetséges szvsz.
-
coolrob
aktív tag
válasz Celtis #37961 üzenetére
Félreérted
Tudom mi az a szappanopera effekt és az is baromira zavar, sajnos jóval érzékenyebb a szemem erre szerintem mint az átlagnak. (ismerőshöz is átmentem és rögtön zavart, pedig ő úgy használta és beállítottam, rögtön jó lett de ő nem vett észre változást)
A gond hogy samsung tv-n betudtam lőni, hogy se megröccenés, se soap opera effekt ne legyen.
Itt is próbálgattam az interpolációt, motionflow stb, de egyszerűen nem találtam meg a megfelelőt, és legjobban a kamera oldalmozgásánál zavar.
Szerintem a belső lejátszók lesznek gagyik, ezért akarom kipróbálni gépről, és akkor ha bejön, összerakok egy htpc-t.A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
Celtis
veterán
válasz coolrob #37958 üzenetére
Ha mondjuk másodpercenként érzel egy-egy döccenést, az beállítási hiba. Ha az a bajod, hogy nem olyan folyamatos a kép, mint pl. a barátok közt a TV-ben, akkor rosz hírem van, mert a 24 kocka, az csak 24 kocka másdpercenként. Lehet interpolációt bekapcsolni a TV-ben, de akkor pont a moziélményt veszíted el.
Egyébként a TV beállításait érdemes megnézni, melyik beállítás való 24p-hez. Nekem is Sony van - régebbi- de most nem tudom megmondani mit kell állítani, de a dobozból kivéve nagyon nem lesz jó.Amúgy a Kodi helyesen tudja a 24p, ha egyébként a hardver támogatja. A kulcs, hogy a kijelző frissítése igazítása a filmhez be legyen kapcsolva.
-
apszi
őstag
válasz coolrob #37958 üzenetére
Bár nem igazán használok Kodit,csak picit más aspektusból belekóstoltam, és láttam, hogy van olyan opció ami a filmkockasebességet a kijelzőhöz igazítja és fordítva, ott kell neked állítgatni, de nem akarok hülyeséget írni, ezt majd a rutinosabbak megírják. Viszont a tv-re ahová dugtad, jól be van állítva a 24p megjelenítés? Samunál ez pl. úgy van, hogy a forrás csatornát át kell nevezni Blu-ray-re. Nem tudom Sony-nál van-e ilyen lehetőség. Illetve 24p-ben is fogsz röcögéssel találkozni, ami elvileg nem olyan durva, mint a 60Hz-es pulldown, de őszintén szólva én sokkal nagyobb változásra számítottam, számomra csalódás ahhoz képest, hogy mennyire dicsérték...azt kell mondjam számomra tv-n ez a 24p-s kadenciahelyes megjelenítés nem váltotta meg a világot. Havernál vásznon a puldown nem zavar, tv-n a 24p viszont hosszútávon elég nyomasztó a szememnek...lehet, hogy csak meg kellene szokni, de részemről maradt egy minimális mozgás javító.
[ Szerkesztve ]
-
coolrob
aktív tag
Helló!
Remélem jó helyre írom, de kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
TV csere volt, és elkezdtem jobb minőségű filmeket nézni. Eddig előző TV belső lejátszóját használtam, képre nem volt a legjobb de összességében szódával elment.
Most az új Sony tv-men (55 col) már csak jobb minőségben töltök és a mozgás baromira zavar. Olyan röcögős a kép, akadozós nem az igazi. TV beállításokat próbáltam, nem igazán segített.
Androidos a TV, így kipróbáltam a KODI androidos verzióját, de ott is akadozósnak tűnt.
A nagyobb gond hogy a gépen is akadozást látok mphc és vlc alatt is, szóval nem a tv -vel lehet a gond. (a hardver i3 és 960 gtx)Ez a 24p miatt lehet hogy egyik sem tudja? (elvileg pedig az mphc tudná) Baromira zavar hogy pl mutatnak egy kocsit és megy oldalra a kamera, de nem folyamatosan megy hanem mintha szaggatottan oldalazna.
Gondolkozom egy kis htpc- építésén, mert jobbnak tűnik mint egy sima médialejátszó. (legalább lenne rendes torrent, spotify, twitch stb. is)
Kipróbálnám előtte a KODI-t és HDMI-vel összekötöm a Tv-vel hogy megoldja e a problémát és megjön e a kívánt folyamatosság. Ha felteszem, a KODI már rögtön 24p-be küldi ki a képet, vagy kell még állítgatni?
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
törölt tag
Végre egy nagyon jó fejlesztés, maszkolt 21:9 képhez elengedhetetlen a szabad felirat mozgatás, amit a DSplayer alapértelmezett rakás fos XySubFiltere nem tudott érdemben. Összevissza kellett trükközni külső filterekkel, most a madvr+XySubFilter frissült, kipróbálván már majdnem jól működik. Most már jóval kényelmesebb, egyben egyedire szabható az egész szoftver. DSplayer mappában cserélni kell az XySubFilter dll-t.
madVR v0.89.7 released
* added support for new XySubFilter build -> full control over positioning
* added IMadVRInfo::GetRect("seekbarRect")
* fixed: XySubFilter subtitles sometimes only showed up after resizing video
* fixed: #318: debanding sometimes caused black screen
* fixed: #344: NNEDI3 doubling + smooth motion sometimes caused black screen(#37952) nlpK
Ezekkel a hardverekkel esélytelen.
(#37954) Patice
3150 Win vs Linux lezajlott csata?
-
Froclee
őstag
válasz rappit4 #37946 üzenetére
Hát több módja van a troubleshootingnak ugye. Először tesztelni kéne, hogy szoftveres-e (más openelec-et felhúzni), ha ugyanúgy jelentkezik a hiba, akkor jön, hogy hardveres-e: ugyanazon a hangcuccokon mást megszólaltatni. Pl laptopot.
"beakad egyszerűen csak eldobja a jelet." ebből szerintem erősítő vagy kábelre is lehet akár következtetni.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Tapasztalt MPHC és MadVR használókhoz lenne egy pár kérdésem:
Régóta MPHC-t használok lejátszásra, egy 15"-os notin: (2.1GHzPentium Dual Core, 4GB RAM, Intel GMA 4500M integrált videó) és most belefutottam ebbe a cikkbe: [link]. A kérdésem az lenne, hogy valóban olyan nagyon érzékelhető e a minőségjavulás a MadVR használatával, hogy érdemes lenne telepíteni? Illetve, hogy ezen a gépen érdemes e próbálkozni vele, hogy elbírja e a rendszer?
Illetve még ezeket találtam benne: -a cikk szerint a Hardware acceleration-t DXVA2 Copy-back-re kell rakni (MadVR-ttől függetlenűl), eddig erről nem hallottam. Nekem most is DXVA2 Native-on van, érdemes átrakni a Copy-back-re? És milyen előny származna belőle?
Az OP rendszerem Win7.
A válaszokat köszönöm!
-
Borisz76
veterán
válasz devil-k #37950 üzenetére
Nagyon jó a progi - Tényleg szuper !!! - csak az első beüzemelést követően azért van vele munka bőven.
Az említett mappában 1100 film van.
Az adatbázisból 970-et talált meg...és így is van olyan ami nem stimmel.
Ezeket mire kijavítgatom...És ezek után az "Avi" mappában még található 4600 film....
Lassan idővel meglesz.
Kérdés :
Ha sikerül befejeznem ez a folyamatot akkor le lehet menteni az adatbázis adatait a filmek mappáiba.
Ezt tudom.
Ha édesanyám gépére is felteszem a KODI-t akkor nála már a mappákban található adatokból dolgozik ?
Valami ilyesmi jött át nekem a "Médiatár exportálása, NFO-k szerkesztése" c. rész alapján.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz devil-k #37948 üzenetére
Köszi.
Nem a fájloknak keresek ikonokat ,hanem a csatolt mappának szeretnék beállítani "minikép"-et.Csatoltam a "HD Filmek" mappát és ezt a miniképet társítottam hozzá :
Gondoltam , hogy majd az "Avi Filmek"-nek is ...meg a többinek is csatolok valami jó képet.
Csak szeretném - ha lehet - , hogy egységes legyen.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Itt tenném fel a KODI-val kapcsolatos apró kérdésemet.
A hozzáadott hálózati mappa ( Videó - Fájlok ) miniképét meg lehet változtatni.
Tudtok linkelni olyan oldalt ahonnan tudnék logo-t letölteni.
Ilyenekre gondoltam :
-
rappit4
őstag
Hali!
A Q1900-as HTPC-m, amin Openelec van már teljesen jól funkcionál az eleinte felmerülő sok probléma ellenére viszont egy még mindig fenn áll, mégpedig az, hogy a hang teljesen random időközönként mintha lenémulna egy fél másodpercre. Tehát nem pukkanik a hangszóró vagy beakad egyszerűen csak eldobja a jelet. Így néz ki a jel útja: HTPC>>hdmi>>Yamaha HTR-3063>>hdmi>>Pioneer Kuro. Nem csak filmeknél csinálja, hanem szinten minden hanggal járó média anyagnál. Nem teszi nézhetetlenné a filmet, de elég zavaró. Köszi előre is a segítséget! -
törölt tag
válasz btomi9 #37942 üzenetére
Ha az árkülönbözetet nézem, DAC-ra költve szvsz jobban járhatsz. Viszont táp téren kisebb a mozgástér, mint DAC esetében. Gondolok itt arra, ha nem jön be a HiFi-Dell páros, nagyjából VGA-hoz csak arra az egyetlen tápra tudsz cserélni, amit épp lemondani készülsz.
Egyébként fasza lapot találtam: ASROCK Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac
- Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 24Hz / (3840x2160) @ 30Hz (on HDMI1)
- Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60Hz (on HDMI2)
- Supports DisplayPort 1.2 with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2304) @ 60HzAmellett, hogy az egyik HDMI kimenet 2.0, jó lenne, ha támogatott lenne a 2 kimenet egyidejű audio/video továbbításra, pl AVR megkerülés miatt. AMD lapon ezt össze tudtam hozni anno, Intel még nem próbáltam. i5 T Skylake procihoz plusz plex/100w lin trió jól hangzik "könnyű" mozi/audio gépnek.
-
btomi9
aktív tag
Tápegységet illetően, ha esetleg spórolnék magamnak $745 -t, és mégsem a 300W lineáris tápot kérem, akkor szerintetek mennyivel lesz rosszabb döntés a HD-Plex 250W -os HiFi tápja $85 -ért + egy Dell 250W -os laptop táp kb. $100 -ért? Audio megfontolásból, kapcsolóüzemű táp zaj szempontból kérdezem. Természetesen ugyanúgy használnám a SOtM USB kártyát, meg esetleg SATA zajcsökkentő eszközöket.
Most ez onnan jött, hogy a másik topikban ahogy beszélgettünk a DAC témáról, igazából lehet, hogy ha a megspórolt pénzből jobb DAC-ot vennék, összességében szebb hangot kaphatnék. Mi erről a véleményetek?
-
torkis
csendes tag
válasz Celtis #37939 üzenetére
Van még egy lehetőség ha nagyobb teljesítményt akarunk: Xbox táp. Ez 12V-os rendkívül jól megépített darabnak tűnik belülről és egyszerű hozzájutni. Viszont van benne hűtés és a csatit a végén át kell forrasztani. Nem tudom ennek milyen a hatásfoka és a standby árama, gyanítom nem rossz. Egy elég jó példányhoz pl. 2500-ért jutottam hozzá, szintén az apróról.
[ Szerkesztve ]
-
torkis
csendes tag
válasz MasterMark #37938 üzenetére
Akkor mi számít jó tápgyártónak? Sok jónevű notebook tápja általában ilyenek, szervereknél ami megfordult a kezem alatt az is ilyen volt eddig. Enermax és Seasonic meg nem gyárt notebook tápot, vagy igen? FSP tápokat lehet még külön venni, de nem hinném hogy azok jobbak.
-
Celtis
veterán
válasz torkis #37937 üzenetére
Én még olyanabb tápot vettem anno. Beépítés előtt megmértem alacsony, közepes és nagy terheléssel is, és egyenletes 80-81% volt a hatásfoka. Szerintem ez nem olyan rossz.
Még tartozom egy zajméréssel és hogy mit csinál vele a PicoPSU. Amint lesz egy kis időm megcsinálom és közzéteszem itt.
-
torkis
csendes tag
válasz hege8888 #37930 üzenetére
Én ilyen ledhez készült smps-ekkel nem hajtanák gépet. Ezeknél a hatásfok és a minőség sem jó. Az aprón lehet venni Dell notebook tápot, ami 130w-os, nekem is ilyen van. Szinte új volt, 5 ezerbe került. Ez egy Delta gyártmányú táp, ami az egyik legjobb táp gyártó a mai napig. Ajánlom.
-
canniball
nagyúr
-
törölt tag
Vannak már magyar árak is T-s Skylake i5-re, 70-80e forint környékére sikerült belőni, kb +35% a dollárban előrejelzettekhez képest. Úgy vélem az i3 példányok is kicsit többe fájnak majd a szokásosnál.
-
hege8888
aktív tag
Sziasztok!
HTPC építése van a vége felé.
Kérdem én:
http://www.ebay.com/itm/AC100-240V-to-DC-12V-2-10A-5-5mm-2-1mm-Power-Supply-Charger-For-Led-Light-Strip-/291461228309?var=&hash=item43dc716715Ez a cucc elhajtaná a következő konfigot:
Cucc: ZOTAC GeForce 9300-ITX WiFi
proci Intel E44001 db HDD
1 db DVDRWplusz esetleg még raknék később combosabb VGA kártyát a PCI-E-be.
Alapvetően HTPC-nek, másodsorban netezős/irodai gépnek lenne szánva a rendszer.
Játszani annyira nem akarok rajta, és nem is a legújjabb cucokkal.https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
justice84
aktív tag
-
apszi
őstag
válasz gorbep #37925 üzenetére
Az is jó megoldás...valóban vannak gombok amiket ritkán használ az ember, azokkal fel lehet cserélni. Én anno egy régi, már semmihez nem használt, de amúgy kiválóan működő gumi távirányító gomdjait szabtam és tettem át a már "emberi erővel" nem üzemeltethető ősrégi tv-m távjába.
(#37918) Skillet: Van itt alternatíva dögivel, kéééérem....
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Skillet #37916 üzenetére
Igen, a pucolás csak tovább koptatja a pogácsák vezető bevonatát. Én apró alufóliát szoktam ráragasztani a pogácsára. Sajnos nem találtam még olyan ragasztót, ami stabilan megfogja, de van úgy, hogy sokáig a helyén marad.
Vettem már pót pogácsát is. Kis kör alakú vezető gumi lapocskák, de azt végképp nem tudom mivel rábírni, hogy rajta maradjon, ráadásul túl vastag is. Az alufólia jobb. -
apszi
őstag
válasz Mezga Aladár #37922 üzenetére
A szükség...
-
róland
veterán
válasz Mezga Aladár #37919 üzenetére
Jól látod, abban nincs biznisz. De a Samsungnak még megy normálisan összerakni. (Megj.: Annak idején 7.000,- Ft-ba került a gyári távirányító önmagában a Sony tv-hez. S kibírt 2 évet.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
Skillet
addikt
tegnap estem túl ezen... másodszor sajnos nem megoldás.
a gumikon az érintkező réteget kellene felújítani, de nem tudom, mivel. meg egyáltalán érdemes-e pepecselni vele. elvisz egy csomó időt, valamennyi pénzt, nyűglődés az egész... és a végén még rosszabb lesz, mint volt. vagy, ha szerencsém van, menni fog pár hónapig.
az univerzális meg félmegoldás. meg kell szokni a gombkiosztást pl.
logitech még gyárt egyáltalán távirányítókat? van más alternatíva?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
Távirányítós problem. A pioneer erősítőm távirányítója haldoklik (taposni kell néhány gombot). Ami azért király, mert sacc 4 éves. Fater videoton tv-jének távja meg több, mint 20 éves és hibátlan.
Van mód ezek felújítására? Érdemes lehet? Nem sok kedvem van pár évente szívni vele.
Inkább univerzálisat vegyek helyette? Milyet ajánlotok?
Jelenleg a kodit yatse-val irányítom, tabletről. Ha univerzális táv lenne, akkor egy usb-s infra vevővel, gondolom irányítható lenne a kodi is.
Esküszöm, inkább el kellene adni az erősítőt. Ilyen undorító zongoralakk feketét... aki kitalálta...Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
törölt tag
válasz devil-k #37903 üzenetére
Jó drága, de 180 napig ingyenes használható.
Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért, téma összefoglalójában hardverek, szoftverek és kedves barátaink szakszerű segítsége.
-
btomi9
aktív tag
válasz Warter #37905 üzenetére
Itt van Fapacinak egy jó cikke a témáról, linkelve más megoldásokkal.
http://fapaci.blogspot.hu/2013/12/windows-server-2012-audio-nirvana.html
-
törölt tag
válasz devil-k #37901 üzenetére
Vagy cél Linux alapú rendszer/hardver, ahol néhány folyamat fut, az is eleve audiora optimalizáltan. Ebből a kettőből választanék, illetve meghallgatnám a Server 16-ot. Win 10 jó audio kompromisszumos öszvérnek, kompromisszum nélkül mozira. Server pedig öszvérnek is jó, kevesebbet engedve audioból, többet moziból, driveres és szoftveres korlátok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest