- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz woodworm #48471 üzenetére
na akkor részben megnyugodtam, hogy nem HW hiba
érdekes a notin semmi bajom a 7-el
azt útálom de nagyon az új rendszerekbe hogy amit megszokott helyen 2 kattintással elért az embert az a következő generációba máshová dugják el a fejlesztők szerintem ezt ők direkt élvezik, a frászért nem lehet minden ugyan ott ahol volt és ugyan úgy kinézve
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz woodworm #48123 üzenetére
pedig úgy csináltam ahogy leírtad, az első indításra már nem emlékszem mert nem láttam se a szolgáltatásokba se a folyamatokba a transmissiont.
mindegy így most működik úgy se nagyon lesz leállítgatva a HTPC, ha meg újraindítom tudom hogy el kel indítani
a setting.json szerkesztéséhez természetesen leállítottam a daemont
a sor hozzáadással mi lehet a gond?
egyenként is hozzá tudom adni a régi torrenteket, de azért csak egyszerűbb lenne az egészet 2 kattintással áthúzni"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz woodworm #48117 üzenetére
"watch-dir": "C:\transmission\torrentstart\",
"watch-dir-enabled": true,ha ezt beírom el se tudom indítani a daemon-t
gondolom szintaktikai a hiba csak hiába próbáltam sokféleképpen nem mentja és újraindítom a gépet a transmission nem indul.ezt, hogy tudom beállítani?
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz woodworm #48105 üzenetére
nem a leírás szerint csináltam
letöröltem a GUI-t "Qt"
feltettem a telepítőből csak a Daemont+Web UI-t
állítgattam setting fájl szerkesztettem de semmi eredménymeguntam letöröltem mindent az "AppData" mappából is a "Transmission" mappát is
ez alapján feltettem a GUI-t újra
és működöttde ugye minek legyen ott a HTPC tálcáján a GUI mindig nyitva ezért újra törlés, transmission mappa is
Daemon újratelepít és nem érem el
de ami érdekes most az ApData mappába nincs Transmission mappaHTPC-n elindul a szolgáltatás a 127.0.0.1:9091-en feladatkezelőbe is látom
viszont a távoli gépről nem tudok belépni a 192.168.1.10:9091-en a HTPC fix IP-n vanmára feladom megyek mecset nézni
ja közbe a HTPC-n az AVG-t törlöm mert kikapcsolni se lehet igaz a tűzfalba megnéztem engedélyezve van a Transmission, de furcsa hogy nem lehet a védelmet felfüggeszteni valami összegabalyodott a bitjeibe
-
-
bnorci71
addikt
válasz woodworm #48071 üzenetére
Qt
gyári a weboldalrólnekem ez az ablak nem rémlik, amikor elindítottam először, csak az nem most volt
-
PuMbA
titán
válasz woodworm #46951 üzenetére
HDMI 2.0 úgy látszik, hogy nem nagyon lesz, mert licensz díj köteles és az alaplap gyártók csak ritka esetben fizetnek, amikor már az alaplap a 60k-s árat súrolja. DisplayPort viszont szinte minden új és olcsóbb alaplapon van, amit át lehet lőni HDMI 2.0-ra és akkor minden ok.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz woodworm #45505 üzenetére
Samba nem megy távolról. FTP megoldás is van, de az is harmatos ezzel a géppel, mellesleg amíg archlinux volt rajta annyira minimális terheltsége volt, hogy embertelen, de akkor még nem is volt optikai netem meg ott laktam, kodi ment róla, helyből lejátszva.
Bár most nézem, hogy ez a lap nem itx-es
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz woodworm #42067 üzenetére
Az majd 2017 közepe, ha jól rémlik az "utiterv", Zen magokkal, GCN3 vagy GCN4 IGPvel, azt meg már végképp nem tudom. Summit Ridge talán a kódneve, de lehet keverem a kódneveket a zen procikkal, amik meg 2016 vége, 2017 eleje?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
paler
aktív tag
válasz woodworm #41810 üzenetére
Szia,
Ezért kérdeztem, hogy valaki próbálta-e már vagy sem.
(#41812) Yahhher
Köszi, ez jó hír , akkor hátha az ASRock-nál is működik így a dolog, mivel egy HDMI elosztót szeretnék így kiváltani a rendszerből.(#41815) cinemazealot
Biztos, pl. lásd Yahhher válaszátJBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
mm89
őstag
válasz woodworm #37269 üzenetére
De a router nem fogja intézni a torrentezést, vagy igen? Az lenne a cél, hogy ne kelljen a laptopot járatni (mert tabletet használok már egy ideje). Persze ha filmet akarok nézni akkor belefér hogy bekapcsolom és a tv-re kötöm. Egy router hogyan tudna ebben segíteni?
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
PuMbA
titán
válasz woodworm #36111 üzenetére
A mostani Windows 8.1 beépített driverek is jók, szóval a Win10-é is az lesz. Menni fog rajta kellő képpen, hiszen Win7-ről is át akarják erőltetni a felhasználókat
Patice: Ok Mindenesetre a Win 10-zel fel van adva a lecke, mert gyárilag mkv, 4K, HEVC heterogén gyorsítás az kemény HTPC befolyásolók, de hát csak egy fizetős oprendszerről beszélünk
[ Szerkesztve ]
-
Oszilaci
senior tag
válasz woodworm #33602 üzenetére
"cpu/apu már nem nagy különbség"
azert a cserelheto proci magaban rejti a fejleszthetoseget és ha intel vonalon indul akkor barmit tehet bele a celerontol az i7-ig amibol meg a celeron is komolyabb mint barmelyik integralt proci ,de lehet hogy tevedek
max megtamogatja egy GTX980-al vagy egy csucs AMD-vel
[ Szerkesztve ]
-
lehella
senior tag
válasz woodworm #33150 üzenetére
Jó lenne Kodi alatt a Transmission, a beállításoknál van is egy olyan opció, hogy torrentek leállítása videó lejátszás közben. Tegnap hálózatról mozizás közben volt egy fullos film, aminél a router küszködött a kiszolgálással (load 3-4 között). Beraktam teknős tempóba a routert, utána már rendben szaladt. Ezzel jó lenne valahogy kiegészíteni a Kodis transmissiont, vagyis ha Kodizunk akkor teknőc sebességgel dolgozzon a router
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest