- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78864 üzenetére
Ez kb ugyanaz h megcsinálták a a just chatting fület és dörzsölik a tenyerüket a sok commissionre és senkit se zavar h tizenéves tinédzserek jutnak felnőtt kontenthez kb képükbe tolva. Borzasztó.
-
vigyori78
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #78823 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78778 üzenetére
Ja igen, félreértettelek, te a lövésre értetted a bead dolgot. Én azt hittem a csapattársakra gondolsz, akiket betesz melléd.
Én ha nem lövöm be, akkor magamat okolom, nem a laggot, netet, hardvert. Én így vagyok bekötve. -
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78776 üzenetére
Nem lehet. Mármint gondolj bele, mennyire precízen működő matchmaking-nek kellene lennie annak, ami képes direkt így szívhatni a játékosokat, folyamatosan?! Lehetetlenség. Azt nem zárom ki, hogy nincs benne valami direkt dolog. De lehetetlen, hogy elo alapján nagyjából egy szint, a meccsen meg ég és föld a játékosok között a különbség. Egyszerűen ez túl komplex lenne. És akkor már miért nem egy jól működő MM-be tennék ezt az energiát, ami egy ilyen kitalálásával jár?! A legrémisztőbb az, ha ez a jól működő rendszer, de én most a "cerka" rossz oldalára kerültem..
Én úgy fogom fel ezt, hogy ez egyrészt iszonyat pech széria is. De egyébként nem ez az első ilyen szériám. Csak ilyenkor másnap meg zsinórba nyertem a meccseket. Most valahogy egy ideje nem tudom elérni a 18k-s szintet sem. Pedig sokáig ott billegtem a 18-19 környékén.
-
Xero
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #78693 üzenetére
Na mondjuk en maradok fullscreenen. Regen 1024x768-al toltam, aztan atalltam 1280x960-ra es most 1600x1200 stretchedben.
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #78612 üzenetére
[link] erre gondolsz? Elvileg csak kidob a játék de bant nem ad.
-
nanofocus
tag
válasz
GhanBuri Ghan #78615 üzenetére
Nem tudtuk hogy ki csal vagy hogy csal-e egyáltalán, normális ember természetesen nem csal és nem is játszik csalóval. Viszont az elkeserítő, hogy miután csekkoltuk a profilját, nem kapott perma bant hiába kapta el a VAC.
-
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78416 üzenetére
Szerintem ebben a játékban nagyon sok mindent meg lehet oldani ésszel, és tapasztalattal. Leginkább ezen a szinten, ahol én vagyok. A profi szcénában persze nincsenek 35-40 éves játékosok. De (szerintem) a mi szintünkön, simán kompenzálható az öregedés. Bár én ezzel az öregedéssel nem is számolok.
Én minden napot most spray control, és aim mapokon kezdek. Van javulás a statokban. Ami meglep, hogy leetify "Great"-re adja a counter strafing-omat. -
Z0C!
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #78416 üzenetére
hihetetlen.
(rangom visszaszerzéséhez nyerj 2 meccset...)
Mindenhol ugyan azt tapasztalom...
0 kommunikáció...
Játsza a retardáltat, késsel megsebez indulásnál...abszolút rombol minden élményt a játékkal kapcsolatban, hogy 3 nap alatt 10 meccsből nem tudtam 2-t nyerni...
PUBG-ba legalább tudok 4-5-10 kill esetén is csirkét vacsizni...de itt...
Eskü olyan ideg jön rám mint a kissrácra...emlékeztek?
[link] -
Vismajor01
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78267 üzenetére
CT oldalon legjobb MP9, terrornál meg a mac10, de mp9 jobb mint mac10
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #78267 üzenetére
Szerintem az UMP kb 10 éve szar
Én megveszem néha a dual-t ct pisztolykörben, profiknak szokta adni sokszor a 3-4k-t amikor jön egy rush, de nekem valahogy egynél többet nem nagyon ad be, úgyhogy kezdem elengedni.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78264 üzenetére
Régen (Source,CSGO) sokat UMP-ztem, de még CS2-t is azzal kezdtem, majd frissítgetések után átnyergeltem az MP7-re, aztán további frissítgetések miatt MP9-ben találtam meg a nekem való eszközt
. Terror oldalon a MAC10 eléggé konstans volt/van/lesz
.
Pisztolyból meg akármennyire is jó az USP nem bírtam megszokni. CT oldalon P250-et használtam majd Fiveseven, de ha tehetem lopok egy Glock-ot, T oldalon meg nem nem használok mást csak a Glock.
Nekem ezek így megfelelnek. Majd ha megint módosítanak valamit a fegyókon akkor alkalmazkodom. Vicces amikor azért sírnak az emberek mert nem a Meta fegyókkal vannak rommá lőve. Néha vissza szoktam kérdezni, hogy ha az M4/AK jobb szerintük akkor miért én vagyok a NOOB amikor kilométerről én nyerem a párharcot -
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78257 üzenetére
"AK/AWP/Deag gyakorlásba, de előbbi kettővel sokkal jobban lehet táncolni."
Ha ez alatt az "AD-zést" strafe-elést érted, akkor pont az első kettő a lassabb egyébként.
AWP-nél csak a két machinegun-nal mozogsz lassabban.
Ezt meg csak érdekességképp, AK-val lassabb vagy mindkét M4-nél -
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78252 üzenetére
Megfizettem én a tanulópénzt ehhez a hozzáálláshoz.
Három dolog kellett ehhez. Az első az volt, amikor még nagyon-nagyon régen, helyi LAN-on nagy pofával ordibáltam a nálam jobb osztály/évfolyam társaimnak, hogy csalnak. Azt évekig hallgattam, még akkor is, amikor már tényleg jobb voltam náluk.
A másik viszont még cikibb volt. Volt régen Source-ba egy (talán) Obi cup nevű verseny. És annak az online kvalijának első fordulójába magát az Obi csapatot kaptuk. Akik akkor még full ismeretlenek voltak. Iszonyatosan elvertek minket. Kegyetlen pixelshotokkal meg ilyenek. Na én nagy pofával rohantam valami fórumra kisírni a lelkemet, hogy ezek tuti csalnak!! Aztán szép lassan az Obi az egyik legmeghatározóbb CS:S csapat lett itthon, olyan nevekkel mint res1st... Ezért kell előbb gondolkodni, aztán vádaskodni.
De, ezek már elévültek.
Viszont ezekből, és némi önértékelésből sokat tanultam.
A harmadik meg az, amit már írtam. Idővel volt szerencsém nagyon jó játékosokhoz. Meg is ismertem a magyarok közül sokukat.
Azóta meg volt már velem is olyan, hogy a helyi lan-ról megkértek szépen, hogy távozzunk...Falun így megy ez.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78252 üzenetére
Engem speciel rühellnek emiatt
Én run&gun stílusban játszok, nagy ritkán fogok a kezembe AWP-t és még ritkábban valami rételmes M4/AK-t.
Annyira nem az éppen aktuális meta-t játszom, hogy ezzel összezavarom az ellent és természetesen csaló leszek az ő szemükben.
Darabig amúgy én is tűröm az ilyen "biztos jó napja van, szerencséje volt" és hasonló társaikat, de ritkán nekem is betellik a pohár. Ettől függetlenül a folyamatos csalózást nagyon nem szeretem, ami amúgy is csak egy lefelé menő spirálba lök és akkor tuti egyre rosszabbul fogsz játszani amitől az enemy egyre jobbnak fog tűnni. -
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78174 üzenetére
Köszi szépen a választ. És mondjuk ha egy Skinbaron-on vásárolok, akkor ott is a steam balance pénzből fizetek? Vagy lehet paypal-lal? És ilyen esetekben is rögtön megjelenik a vásárolt skin az inventory-ban?
Tegnap megint becsúszott egy skin, balesetből...
M4A1-S | Black Lotus (MW). Pedig ennek az ára már túl volt a "lélektani határomon". És mégis ha az összképet nézem, ez mennyire egy olcsó skin.. Nem lesz ennek jó vége érzem..
Amúgy ennél a Black Lotus-nál én alig vettem észre különbséget a kondíciók között. Mintha karc nem is lenne egyiken sem, csak kevésbé csillog. De annyira szép ez a skin, hogy matricát se teszek rá. -
Vismajor01
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78158 üzenetére
Lehet veled baitelni?
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78055 üzenetére
Hát igen, arról már ne is beszéljünk, amikor sír hogy SMG huszár meg "RunAndGun" stb.. és még én vagyok a noob mert nem a szabvány meta alapján játszom
Akkor meg felrobban ha megírom neki hogy ő is megveheti és próbáljon játszani vele.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78053 üzenetére
Ja hát igen
azok ellen amúgy a Valve se tud kifejleszteni szűrést. Én azokat utálom amúgy akik a legkisebb dolgokra is be tudnak sértődni. pl. én nem szoktam AK/M4 et venni, jobban szeretek SMG-vel rohangálni (plusz néha AWP) és ez nem teszik a csapattársamnak (úgy hogy adott esetben nekem több a fraggem, vagy az "impact/entry" fraggem mint a pofázónak, dmg ről már ne is beszéljünk ált 2-3K között szoktam zárni) erre elkezd trollkodni.
Ugye az ilyen lelki nyomorultak ellen lehetne jó a jeletés/ajánlás rendszer is. Ha hülye akkor egyre mélyebbre süllyed a saját fajtátja közé, de mellette van lehetősége javítani ha normálisan kezd viselkedni.
-
Dency01
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #78022 üzenetére
Egyelőre nem, gyári 3200 mhz-en van.
Megpróbálom majd az újra húzást. -
Tw3nTyFouR
tag
válasz
GhanBuri Ghan #78013 üzenetére
nem is akarják. abban a módban csalnak a legtöbben, mintha az lenne számukra a teszt mód ... vicc még mindig a game sajnos ... vissza lehet sirni a GO-t ...
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77998 üzenetére
valójában sajnos semmi sem garantálja, hogy a játékosok egy jelentős része nem rinyálna ugyanúgy valamiért akkor is, ha egyébként minden fasza lenne és rendszeresen, lelkiismeretesen tolná ki a Valve az új cuccokat
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77996 üzenetére
Mert tradeup skin, nem playskin. A collection tetején ott ül 12k eurós fn Wild Lotus.
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77992 üzenetére
Nincs hasonló játék, nincs kihívó, nincs hova vándorolni, aki ki akarta próbálni a Valorantot már rég megtette. Miközben ládákat, pass-okat farmolni meg anyagilag megéri. A skinek viszik a hátukon a játékot, Valve meg amióta én cs-zek a szükséges minimumra lőtte be a ráfordítást, szerintem ennyi a megoldás.
-
nanofocus
tag
válasz
GhanBuri Ghan #77992 üzenetére
Nem tudom, elég halovány a csgo-hoz képest, bár én csak most jöttem vissza 6 év után. pörög két armory egyszerre( már vissza is hozta az árát két skin ), lassan megvan a premierre a rank10, jó ez sztem, nekem jobban bejön mint a csgo vagy annor a source. playerbase van rendesen és lekopogom, én még nem találkoztam csalóval 70 óra alatt.
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77877 üzenetére
Ez nem bug, szerintem ez feature. ELO-ként hivatkozunk rá, de a premier 100% hogy nem ELO-rendszert használ. Valami más custom rendszer, az én személyes megfigyelésem is az, hogy semmi köze nincs a gain - lossnak az ellenfél relatív erejéhez. Ha loss streak-ben vagy büntet (úgy gondolja hogy jóval nagyobb a ratinged a kelleténél), ha win streak akkor boostol (gyorsabban elérd a saját szinted?).
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77746 üzenetére
Amióta kiderült, hogy a snap tap-et simán tudják detektálni és kickel a szerver, miközben a pörgő aimosok rohangálnak minden második lobbyban, rájöttem, hogy tényleg nem is akarják a cheater problémát megoldani. Hétvégén ránéztem a premierre, pörgő hvh ment megint azt még én kapom a -1000 elo-t amikor kilépek
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77643 üzenetére
Az a baj hogy azok az álíltások amiket te leírtál sajnos köszönőviszonyba sincs azzal amit én állítottam.
Visszaolvasva láthatod, hogy megemlített én is a csalókat. Igen volt egy iszonyat szar időszak az év elején amikor tényleg tarthatatlan volt a helyzet, aztán jött egy k.nagy bann hullám (többrészletben), ki is tisztultak a game-ek.
CS 1.6 óta nyomom online és se az IRC-es korszak war-jainál sem most nincs jelentős különbség a csalók mennyiségében (leszámítva 1-1 időszakot amikor egyik másik fele hajlik a mérleg) és mind1 hogy premier vagy mm-ről beszélünk.Amiről én beszéltem az az hogy itt (és más frumokon) rengetegen hajlamosak túlbecsülni a képességeiket ami alapján hibásan vonnak le következtetéseket mások játékáról. Mivel mindenki magából indul ki így én is csak magamat tudom felhozni példaként (aki egyébként vagy SMG vel rohangálok vagy AWP-vel jáccok) mint akire rengetegen mondják hogy csaló pedig nem és én is már csak heti 3-4 meccset játszok.(érzem is a teljesítményen).
Illetve másik aspektus hogy javarészt a trust faktorodnak megfelelő társaságba dob be. Azért az nagyon számít. Én szoktam érezni hogy ha egyedül megyek akkor jelentősen jobb minőségű csapattársakat rak mellém mint amikor olyna ismerősök is csatlakoznak akik kevesebbet játszanak és negyedannyi ajánlást/dícséretet nem kaptam mint én.Összeségében természetesen mindenkinek részben igaza van, mert semmi sem fekete és fehér, de én nem érzem olyan gyászosnak a helyzetet hogy azonnal törölni kellene vagy hogy játszhatatlan lenne.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77640 üzenetére
Rohadtul divatos lett ez a kifejezes, csak eppen ide nem illik.
Gondoljon mindenki amit akar csak eppen latjuk hova vezet ez a nagy PC-ség. -
PeL
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77615 üzenetére
Nem lenne az, de láthatóan nem történik semmi az ügyben, semmi infó nem jön, feltűnően mélyen hallgat a Valve. Néha eleresztenek 1-1 ban wavet hogy a hülyének is szemmel látható top1000-ből kipurgálják a lejátszott 80 meccs 98%-át megnyerő full blatant 30.000 ELO-s csalókat, lejjebb viszont ami nincs szem előtt, kb semmi nem történik. Vagy ha igen, semmit nem érzünk meg belőle. Én már teljesen elengedtem, premiert már nem is játszok azzal a szándékkal hogy előre lépjek ELO-ban, mert ha sikerül is 1-1 meccset megnyerni, a következő kettőn szinte tuti hogy lecsalnak zsinórban és bukom a vért hugyozva megszerzett pontokat, aztán hosszú távon ez az állandó mókuskerék szépen visz lassan lefelé. 19500-ról már 16200-ig visszaestem így. Eddig azt mondták 20K felett csalnak leginkább, már 16-17000 körül is gyakran HVH meccsek vannak.
Aki komolyabban akar játszani, jelenleg kb csak Faceit-en tud, meg a többi nagy E-sport liga berkeiben, ahol van legalább olyan szintű anti-cheat ami valamit megfog egyáltalán, vagy a sok reportot kapó embereket legalább manuálisan felülvizsgálják és kib*sszák ha kell. Kb 2 hete egyik premier meccsen pont egy magyar csaló volt ellenünk, váltottam vele pár szót meccs közben, azt állította már 7. hónapja csal folyamatosan, és biztos benne hogy nem is lesz banolva. Én ott ezt olvasva döntöttem el hogy amíg nem csinálnak valamit az anti-cheattel, nem fogok többet premierezni.
-
PeL
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77612 üzenetére
Ennek a játéknak igazából már teljesen mindegy. Már sima competitive-ben, sincs olyan meccs, ahol nagy eséllyel ne csalna valaki, DM-en is egyre több csalót látni. Tegnap is nyomtunk három meccset a heti drop miatt, négyes premade lobbyban, első meccsen nem tűnt fel semmi, azt hittük tiszta meccs volt, aztán második meccsen visszakaptuk ugyanazt a randomot magunk mellé akit az elsőn, itt róla kiderült hogy végig csalt mellettünk mert az enemy elkezdett írogatni hogy csal, érdekes módon eleinte mikor meghalt valaki közülünk akkor nem csinált semmit mert tudta hogy láthatjuk, aztán mikor már folyamatosan anyázta az ellenfél, már semmi nem érdekelte, glockkal rohangált és darált vele mintha egy P90 lenne a kezében, semmi újratöltés, végtelen golyóval, irreális lövés sebességgel. Ez már gyakorlatilag a meccs vége fele volt. Amúgy végig WH/aimozott kb. előtte mindkét meccsen, mint kiderült.
Eztán mentünk még egy meccset, enemybe warmupba egyik 90 órás accnak kiosztottam egy elég gusztustalan egygolyós desert eagle fejest, ketten futottunk a T kezdő felé, jött ugyanaz a gyerek, futásból leültetett mindkettőnket 1-1 deagle fejessel, én már ott warmupban megmondtam, hogy na ez tuti elkezd rage hackelni
Láss csodát, tényleg tolta végig, eleinte csak soft aimmal, aztán 10-10-nél írogattuk neki, hogy csalással is mekkora bot szar, meg hogy az aim assistja kevés lesz, már nem érdekelte semmi, futásból - füstökön - falakon át elkezdte lődözni a scout fejeseket mindenkinek. Ekkor már egy másik gyerek is bekapcsolta, az is ugyanezt csinálta enemybe.
3/3 meccsen csaltak. Ha eleinte nem, akkor is bármelyik pillanatban rád onolják menet közben akkor is ha simán csak ülteted őket semmi extra fragekkel, mert rád fogják hogy csalsz és ez elég ürügy nekik rá. A heti dropot alig lehet már kifarmolni, múlt héten is 6 meccset kellett lejátszanom (máskor simán 3 meccsből + 1 DM-ből megvan a drop) hogy kiszedjem a szaros 0.20€-t érő ládámat.
-
gtamate2
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77602 üzenetére
Csak annyira sz*r, mint amennyire az összes játék manapság
Az igazság, hogy az új motorral jött egy csomú új hiba, amit a korábbi verzióban már fixeltek. De ez ilyen, túl sok újdonság van a játékban, sajnos tökéletes nem lesz soha sem, mert emberek csinálták ezt is. -
wjbhbdux
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77602 üzenetére
Május eleje óta megy a Deadlock zárt tesztelése, azt fejlesztik most komolyabban.
Onnan talán ide vágó infó, hogy a dx11 elhagyására készülnek a motorból, úgyhogy érdemes lehet idővel Vulkanra szokni CS-ben is.
-
Scale
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #77545 üzenetére
Én támadóra is viszem előszeretettel, mirageon pl mindkét sidera jó de igazából most így végig gondolva minden mappon fel tudom találni magam vele mindkét oldalon.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77538 üzenetére
Persze a csapatjatek a lenyeg, en nem is azt nezem hogy hanyadik vagyok a táblán hanem csak a sajat elert eredmenyemet. Ugy vagyok vele ha megvan az oldaankenti 1k dmg akkor elegedett vagyok a jatekommal, vagyis megtettem a reszemrol a minimumot ahhoz hogy nyerjen a csapat.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77536 üzenetére
Én speciel már csak a DMG-et figyelem, oldalanként 1K-t minimum lőni kell ahhoz hogy nyerhető legyen a többi meg a többieken is múlik.
De régen nálunk az volt a mondás hogy ha az utolsó 2 játékos nem éri el min a 10 fragget a 2 oldalon akkor nagyon esélyes hogy bukó gamm, hiába lő az első akár 30-at is. -
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77505 üzenetére
Ugyanez az én barátlistámban is. Azzal a csavarral, hogy már alig van valakinek premier rangja, már görgetni sincs hova
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77503 üzenetére
tippre ezek pont egy operation kíséretében fognak visszajönni majd valamikor. safehouse egyébként részemről is nagyon visszavárós!
hátha most így a nagy nyaralás után kicsit ráfekszenek a témára
@Spet - igen ezt én is néztem, hogy milyen partnerekről lehet itt szó...mert hogy demok nem mennek át hónapok óta convars felé pl, az egy dolog...de hogy OW demok külső partnereknek? wtf?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77489 üzenetére
Valve-nál nincs negyedéves pénzügyi jelentés, nincs befektető, nincs részvényes, aki követelőzne. Csak Gabe van, aki még 3 másik dolgon is ügyködik mellette (mélytengeri hajózás, agychipek, autóversenyzés). Szóval nem fog odamenni verni az asztalt hogy hová lettek a dust2 serverekről a playerek..
Épp ezért nem viselkednek úgy, mint legtöbb másik cég (3 CS játék jött ki 25 CoD alatt), hanem azt fejlesztik amit jónak, az iparban előremutatónak látnak, ami mostanában főleg Steam és hardver, sem mint játékok.
Kivétel csak a L4D2 volt, amit egy év alatt dobtak össze, mert a konzolon azt kiadó EA kiemelkedő franchise teremtő ingyen marketinget ajánlott nekik mellé, de nem nekik való volt ez az időpontra fejlesztgetés, ki is szálltak a buliból az egyszeri kihívás teljesítése után.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77444 üzenetére
Számít a monitor panelje is, hogy a pixelek milyen gyorsan "cserélődnek".
Még a torzsi interjúban láttam, hogy a kajára is figyelnek már (igazi versenysport) mikor és mit esznek játék előtt. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
GhanBuri Ghan #77309 üzenetére
-
bager13
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77304 üzenetére
Kb. 5 éve láttam egy fantasztikus dokumentum filmet Hollywoodról, az istenért nem jut eszembe a címe.
El voltam képedve, hogy mi megy ott...
Azok nem is szereplőválogatók, inkább kokainos orgia partyk.
A bünszervezetek meg konkrétan sorban álltak, hogy ő pénzüket forgassák meg.
Hihetetlen volt, pedig azért némi fogalmam volt, hogy mi megy ott, de ez... -
bager13
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77293 üzenetére
Természetesen igazad van, a keresleti oldal egy részét az általad említett játékosok adják, így nyilván számít mennyien pörgetik a game-et.
Viszont, a tetemes részét a nagy halak és az általad is leirt pézmosok teszik ki. Mivel a filmipar után itt a legkönnyebb pénzt mosi, ezért nagy számban jelen vannak. E kettő nélkül az általunk ismert steam piac ebben a formában nem is létezne, sajnos vagy nem sajnos.Hogy a fejlesztők mit csinálnak munkaidőben az jó kérdés, de az biztos, hogy nem kapkodnak...
-
bager13
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77290 üzenetére
Mint említettem a piac olyan, mint a tőzsde. Nagyrészben nem a játékosszám határozza meg az árak mozgását. A nagy befeketetők mozgatják az egészet, és azokat követik a kicsik így egy lefelé vagy felfelé mozgó ár spirált generálnak.
Mivel jött az új CS, ezért a "nagyok" elkezdtek felvásárolni a nagy haszon remélyében, ezt követték a "kicsik". De mivel vegyes volt a CS2 fogattatása, ezért ők kis haszonnal kiszálltak, és lassan követték/követik őket a kicsik. Ez ennyire egyszerű, ez egy term. folyamat a tőzsdén.Tény, hogy lassan jön a kontent a játékba, de nem tudom elképzelni, hogy 13 és ember vitézkedik ezen az aranytojást tojó tyukon...
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77290 üzenetére
DM-nek egy célja van, hogy bemelegíts competitive előtt
A mozgás+aim legyen a helyén, jöjjenek a hedik, aztán mehet a normális játék. "Megnyerni" egy DM-et nem látom milyen értékkel bír, amikor a szerveren lévők ~fele nem is azzal a céllal megy fel.
-
bager13
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77280 üzenetére
A skinek ára a pánikeladások miatt esik, pont mint a tőzsde. Egy erős negatív hullám láncreakciót indítva leveri az árakat, persze ez fordított esetben is igaz.
Ez meg egy urban legenda, hogy tizenpár ember"fejlesztgeti" a CS-t.
Akkor ez alapján nem mostanában fognak bármit is csinálni, mert nem nagyon esik a játékosbázis.
-
Lmh
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #77280 üzenetére
Kár, pedig reménykedtem h a régi phoenix es chroma ládáim még visszamennek 3euro fölé. Akkor eladnám őket.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77128 üzenetére
én azon gondolkodtam, hogy CPU/GPU terhelést vajon tudnak e monitorozni? (szerintem nem) - mármint egy egy ilyen kalkulációnál tippre viszonylag nagy számítási kapacitásra van szükség. szerintem jogos lenne a kérdés, hogy mire fel pörög annyira minden, amikor épp kompetitiv meccsben van?....(és a CS játékosok 99,99% erőforrás optimalizálásra törekszik MM alatt)
vagy ennyire kevés erőforrást igényelne és én vagyok eltévedve? tippre például VérPistike egy 1050Ti mellett a büdös életbe nem tudna ilyet futtatni...
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77128 üzenetére
Szerintem nem nagy varázslat emulálni az egér mozgását és úgy küldeni a parancsot. Sajnos.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #76879 üzenetére
Annak egy oka volt csak, mégpedig az volt az első mikro tranzakciókatkezelő játéka a valve-nak. Emaitt toltak bele annyi kontetet.
-
pRoject22
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #76859 üzenetére
Nekem jelenleg a demo visszanézés hiányzik nagyon, néhány szituációt szívesen visszanéznék
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #76859 üzenetére
-
bager13
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #76828 üzenetére
Nyilván a technikai oldal sem lesz soha tökéletes, még egy már több éve kiforrott game-ben sem, úgyhogy lanon ültök egymástól 10 méterre ugyanolyan gépek előtt.
Viszont, hogy mindig ugyanazon a szintén tolja(vagy nagyon kicsi legyen a kilengés) valaki, ahhoz már nem kevés profizmus kell.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #76828 üzenetére
Ez is lehet, de inkább a "predicted rank" ami jobban közbeszól. Ez ugye nem látszik de az alap rankod és az elmúlt x db meccsed alapján számolja. Ez alapján lehet hogy több win vagy nagyobb win után ezt sokkal magasabbra teszi és sokkal erősebb ellenfeleket kapsz ahol már nem tudsz ugy érvényesülni. Ennek a fordította is igaz 1-2 loose és olyan szinten leviszi ( főleg ha alacsony szintűek is voltak az ellennél) hogy könnyűnek rézed a meccset.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #76755 üzenetére
mondjuk van benne valami, mert DM alatt valóban nagyobb százalékkal adja be első lövésre a fejest. pedig már azt hittem, hogy én lettem jobb...
ettől függetlenül CSGO-ban is sokat toltam DM-et és ott nálam nem működött a deagle. szóval nekem sanszos, hogy itt is nerf lesz belőle.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #76634 üzenetére
Köszi.
Sikerült találnom egy tesztet Videókártyákra. Bedobom hátha mást is érdekel.
Cs2 Vga Fhd FPS:
4,5GB Vram az kell neki.
Igaz itt sokakat nem érint, de egyből nem low budgetes PC játék lett a CS2.
-
mepet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #76598 üzenetére
Szerintem a CS2 egy teljesen uj CS. Ha patchkent jott, ha nem.
-
mepet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #76493 üzenetére
"Ha eltolod az alsó sort, akkor a 4,1ms is tud pont akkor érkezni, amikor szükség van rá"
Erre talaltak ki a G-Syncet es a FreeSync-et. Sajnos olyan szar mindketto (valamiert elmosodik toluk a kep, fogalmam sincs miert), hogy minden csés kikapcsolja egybol a fenebe.
A profik jelenlegi beallitasaival nem vagyok tisztaban, javitsatok ki, ha mar nem igy van! -
Yodamest
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #76481 üzenetére
Eh amikor videókat találni arról, hogy leültetnek gamereket különböző frissítésű monitorok elé és nem tudják bizonyossággal megmondani, hogy az most 120-165-244 fps volt-e, akkor miről beszélünk. (van hogy eltalálják, de van hogy nem szóval tök random)
Max az ember lelkének eshet jól, hogy látja akad a felső sarokban a 800fps-es számláló.
-
edgR
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #76457 üzenetére
ez a változtatás nem hiszem, hogy befolyásolni fogja a graffitik árát - ha a kinézetükön nem változtatnak, akkor a kereslet azok iránt továbbra is 0 marad
ha pedig mégis növekedésnek indulna, akkor azzal együtt a dobott ládák árának ugyanolyan ütemben csökkennie kellene, mert - ahogy az esetedben is - mindenki azt választaná
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #76407 üzenetére
pont ezt akartam írni
én arra tippelnék, hogy simán mindenki számára elérhető lesz a béta hozzáférés, illetve bedobnak egy csomó (régi)új játékmódot, amik most még nem elérhetőek. ennél többre szerintem nem érdemes számítani.
én legalábbis Valve helyében nem kisebb dologgal indítanám a CS2 élest, mint egy operation + valami teljesen új játékmód (mint anno a danger zone)
-
norbmeator
csendes tag
válasz
GhanBuri Ghan #76001 üzenetére
35-65%-on pörög mindegyik, szóval nem hinném.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75867 üzenetére
Állítólag már minimum 3 éve dolgoznak a source2 motoros CS2-n, de tudod ez náluk hogy működhetett... eleinte csak 1-2 dev kedvtelésből csinálgatott ezt azt, most meg ami az elmúlt bő fél/1 évben lehetett az az, hogy ki lett adva az ukáz aztán kvázi már mindenki ezt csinálja. Határidőket se szoktak/szeretnek adni maguknak, de most muszáj csinálni, mert a "nyár" az nyár, legkésőbb augusztusig muszáj kigurítani valami bugmentesebb értékelhető terméket. Sok jó dolgot megakadályozott az évek során a spagetti kód és a source1 motor, de most a source2 alatt teljesen újrahúzott csé-ben rengeteg potenciál van. Sokan félreértik és azt hiszik a CSGO alatt lesz kicserélve a motor, de szigorú technikai értelemben ez egy teljesen új játék a nulláról felhúzva amit minél inkább CSGO-ra hasonlítandóra alakítottak.
-
válasz
GhanBuri Ghan #75817 üzenetére
Már esett minden a múlt héthez képest , az olcsóbb ládák közül majdnem akár 30%-it is. Elég kérészéletűek ezek a fellángolások fegyverskin téren is , nemcsak a ládák érintettek.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75817 üzenetére
Áhh, középutas kockázatkerülő gondolkodás ez. Szerintem eljő a kánaán, a heti droppból is arany fog folyni.
-
kaszas19
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #75798 üzenetére
Na utána néztem hogy mennyiért mennek a kések!
Arra jutottam hogy biztos nem adok több szár eurót egy késért!
Inkább ne legyen! -
kaszas19
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #75796 üzenetére
Az esély mindig ott van, az más kérdés hogy,marhára nem nyitottam egyetlen kést sem.
Majd rá nézek hogy mennyiért vesztegetik, de tuti az a kategória, amire azt fogom mondani hogy, na biztos nem adok ennyit érte!
De a láda nyitásnak meg az a varázsa hogy, lehet valami ritka tárgyat találok, amit úgy sem vennék meg! -
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75727 üzenetére
Nem is értem miért nem vezették még be, hogy a graffitiket skintradeupszerűen lehessen fejleszteni egyre szebbre/ritkábbra. Rögtön elmozdulna a 3 centes árról... Hidd el, nem hülyeség elrakni ezeket se egy mellékaccra vagy storage unitba.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #75700 üzenetére
pl Dust2-n hosszú felől két CT elkezdi tolni a negev spam-et long door vagy mid felé....ez elég furán hangzik azért
mondjuk nyilván nem minden fal lesz átlőhető továbbra sem
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75696 üzenetére
1.6-os papírfalakat lehet vissza kapjuk, d2-n elvileg szinte minden átlőhető. Ha ezt így tervezik hagyni, akkor minden bizonnyal nagy a bizadalmuk az anti-cheat rendszerükbe, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy meccsleállítós "cheater detected, match deleted" megoldás lesz.
-
válasz
GhanBuri Ghan #75676 üzenetére
Jah le is írtam a tapasztalataimat ...
Legjobban az zavar hogy 0 fizika van ebben is -
válasz
GhanBuri Ghan #75664 üzenetére
Igen, van ezzel kapcsolatban változás az első Limited Test update-ben:
- Smoke bullet holes are now fixed relative to the firstperson camera. -
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #75664 üzenetére
Nekem még nem tűnt fel ez a videókon, de ha így van (eye height különbözik akár fegyverenként) az nagyon durva fail lenne.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75651 üzenetére
Nyilván új playereknek Ak/awp/m4 skin az ami mindenképpen kelleni fog és meg is fognak tudni fizetni. Ak slate-ben látok potenciált ha jó stockholm/antwerp holo/glitter matricákkal tudod megvenni. Többet is vettem már az elmúlt hetekben. Múlt héten egy paracord fade is becsúszott, pre-news előtt a fade kések mentek a legjobban, annak a "szépülésében" látták talán a legtöbben a potenciált, de most meg már mindenki a dopplereket hypeolja.
Nem tudom erre gondolt-e valaki, de ez a béta rendszer nem túl fair ilyen szempontból. Tegnap órákig néztem a streameket csak azért, hogy lássam melyik skin hogyan fest az új motor alatt, aztán aki meg bent volt azonnal látta/tesztelhette mit érdemes eladni és mit venni. Icarus fellt azóta se láttam senkinél/semmilyen videóban, pedig ha tegnap bétát kapok valszeg elsőnek csekkolom le, adom el és veszek helyette olcsóbban blue phosport, amit természetesen ma már nem éri meg meglépni... Sun in leo is, már 20 euróról 50+ eurón járt marketen amikor földi halandóként jött az infó, hogy mert a scope-ja is belilult és így kb az egyik legjobban kinéző awp skin lett.Aki nem kapott bétát csak futott az infók után...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
GhanBuri Ghan #75548 üzenetére
Májusban lesz major is. Bízom benne, hogy most szebb kitűző lesz, mint az előzőek.
-
válasz
GhanBuri Ghan #75508 üzenetére
Ez bizonyos orszagokban, komoly napi 8 oras munka. Es siman fentartanak 4-5 kulon telephelyet, irodankent 30-50 alkalmazottal. Persze nem egy darab CSGO fishing site-al, hanem egy rakat mas egyeb scammel.
-
válasz
GhanBuri Ghan #75508 üzenetére
Csak napi pár inventory akadjon a horogra, és már megérte ezeknek a szemétkupac embereknek.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75382 üzenetére
sad panda - de csak lövik elég ideig egymást ,hogy elfogyjanak
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #75382 üzenetére
nem nyert.
Salzburgból is tavarisokat, bylatokat dobálgat.
-
Golden9
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #75348 üzenetére
"Ha jól emlékszem, huszadik szintnél kapod megkapod a prime-ot vásárlás nélkül is..."
Azt már lelőtték.
"CS:GO - Elsődleges állapot és ingyenes játszhatóság.
Hogyan tudok Elsődleges állapotot adni a fiókomhoz?
Elsődleges állapotot csak az Elsődleges állapot játékbeli, vagy Steam áruházbeli
megvásárlásával lehet a fiókhoz adni." -
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75337 üzenetére
Szerintem nem jelenthető ez ki így, hogy AK meta lenne, majoron sok esetben támadni se bírtak egyes csapatok. Minden map CT és M4A1 oldalúvá vált, már olyannyira, hogy néha az Ak-t is eldobták kör végén, hogy A1-et vegyenek fel. Most ez szerintem változni fog, talán pár embernél A4 is lesz, illetve nem fognak az Ak helyett M4-et felszedni. De pont az egyetlen T oldalú mapot sikerült kiszedniük a dust2 személyében, úgy rémlik ez volt az egyetlen és utolsó ilyen map, de valahol megértem mert pont ahogy most keresgéltem a d2 mapos meccseket hogy szuvenír ládát vegyek ki tudatosult bennem, hogy milyen kevés meccs született rajta, kb 5-6 db égen földön challengers stage-el együtt...
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #75312 üzenetére
Na jó, de ilyen alsó ág, felső ág sose volt major-ön, meg BO5 1-0 kezdéssel. Elég régóta swiss system van, előtte meg simán csoportok + single elimination playoff volt. Az hogy a másik kismillió verseny mindenféle más lebonyolítással megy az más dolog, de nincs azon mit megszokni.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75212 üzenetére
Meg lett a munkád eredménye, avagy jó látni hogy nem telik el hónap valami kisebb bannhullámocska nélkül: [link]
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75209 üzenetére
Aim
'Other' lényegében a bunnyhop scriptelés és a spinbot szokott lenni. A spinbot nyilván 'aim' is és 'other' is egyben.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #75177 üzenetére
Azokat a ládákat, amiket operation alatt lehet szerezni, érdemes megtartani!
1, korlátozott számban elérhetők,
2, az operation vége után előbb, vagy utóbb felszalad az áruk.
3, elvileg "ingyenesek" így tuti nincs veszteség -
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75166 üzenetére
Mindig mindenki úgy hiszi, hogy jobban tudja másoknál, hogy ki csal és ki nem csal. Ezen felülemelkedni nehéz az egó számára, mert bekapcsol az énvédő mechanizmus elhárítandó, hogy skilltelen/buta/csapatjátékra képtelen/balfasz/reflexnélküli stb stb embernek érezd magad. Ráadásul minél több órád van a játékban, annál jobban munkálkodik ez a mechanizmus benned. Egyedül a pörgőaim az ami 100%-os biztossággal megmondható játék közben az enemyről, minden más csak spekuláció, mégis a többség sokszor már a warmupban csalót kiált vagy rögtön az első smoke-on keresztül kapott halálánál. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy az a jó player, akinek senki sem gyanús és ritkán reportol a tipikus "1 éve nem láttam csítert" fajta, mert az ő fejében sem kerek valami, lévén olyan messze áll ez a multis játék a 100%-os tiszta fair gameplaytől, mint Makó Jeruzsálemtől. Valve a hibás azért, hogy így alakult a játékosbázis gondolkodásmódja, mert mindig csak kapargatta a cheater témát, sosem ütött oda igazán. Most is tehetné, hogy a VACnet automatikusan bannolja a pörgőseket, meg ring0-ás anti-cheat fusson a játék alatt mint Valorantban, folyamatosan tudjuk egymás után nézni a demókat OW-ban várakozás nélkül, de nem teszi meg ezeket a lépések... pedig ha ezek mind flottul, bug és kijátszásmentesen rendeltetésszerűen működnének, akkor véleményem szerint majdhogynem teljesen el lennének lehetetlenítve. Nem szaladgálnának confirmed csalók évekig bannmentesen, meg nem hónapokba telne " átlagos csaló Jóska google 2. oldali szoftver letöltve" bannolása, hanem lerövidülne napokra, még az is lehet hogy órákra...
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #75166 üzenetére
k
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75158 üzenetére
Ami loose meccset látsz az utóbbi 2 hétben az mind lecsalták ellenünk (prime-os MM-k)
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75158 üzenetére
Unranked alatt szerintem biztosan nincs trust factor alapú meccsösszeállítás, bárki kaphat bárkit. De a short ranked meccsek sem az igaziak, ezt meg annak tudom be, hogy a leetify szerint a közösség 30%-a játszik csak short meccseket, 70% pedig longot. Mivel nincs akkora merítési bázis, ezért könnyebben összerakja pl. a griefingest a normálissal. A long ranked meccseken viszont úgy tapasztalom, hogy nagyon jól működik a trust factor, reportoltam ugyan egyet kettőt mostanában, de egyik se volt az a tipikus "fix csaló".
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #75055 üzenetére
hát egészségére...
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75024 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, de sajnos van néha 1-1 makker akinek valahogy sikerül.
[link] (Screenshotja az oldala közepén.)Amikor megláttam teljesen elszomorodtam, mert szerintem ez az ürge fix csaló. Profiljának a stílusa is erre utal, az ismert csalók a barátlistáján, akik írogatnak neki kommentszekcióban is mind gyanús, convarson meg a meccseinek 93,5%-ában volt csaló...
-
Serpiko
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75022 üzenetére
Ilyenkor nem tudja eladni a skineket?
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #74909 üzenetére
Hát, nekem nem volt op, akkor is lelőttek ha 25 volt a tárba, meg most 20-al is.
Viszont a 25 golyó 2 túrásra nekem elég volt, a 20 pedig kevés, ez így nekem szar, a sima m4, pedig érzésre is szarabb/másabb. Mindegy, nem vagyok nagy játékos, inkább csak dm-en megyek, majd hozzászokok ehhez is.
@Lemusz: a kártyafarmolásban mi a plusz? Értem, hogy el lehet adni, meg kitűzőt lehet belőle készíteni, de aki nem 10-20-40 accounttal nyomja, az ebből nem vesz semmit nem?
Vagy én vagyok béna, hogy nem regisztrálok, és nyomkodok végig több listát?
Esetleg van ebben több lehetőség is, amiről nem tudok??? -
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74895 üzenetére
Nonprimeosok nagyjából 1 éve nem kapnak ládadroppot, az így kieső elég nagy ládamennyiséget pedig nem kompenzálta semmivel Valve (pl heti 1-2 láda helyett 2-3). Tehát a kínálati oldal megcsappant, a kereslet meg kb ugyan annyi maradt, így folyamatosan csökken a mennyiség, az ár meg nő.
A broken fang és riptide ládák ráadásul nem is droppolódhatnak, mert operation-höz kötött ládák, tehát azok napról napra csak fogynak, nincs és valószínűleg nem is lesz belőlük utánpótlás soha.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #74728 üzenetére
Ezer hála!
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74631 üzenetére
"meg lehetne oldani, hogy ne lássanak ki a közönségre a játékosok"
Ebből látszik, hogy fogalmatlan vagy a témához. Játékosnak kör közben nincs ideje a közönséget vizslatni, hogy hol van a Feri és mit mutogat. Sok esetben ki se látnak az asztal és monitor mögül csak ha felállnak vagy kihúzzák magukat. Ellenben az edző állva lát mindent és mindenkit és van ideje kör közben ránézni Ferire, utána meg egy jól irányzott válveregetéssel vagy a jobb fülre ordított lezzgóval üzenni. Az üvegkalitkás megoldás szar, nem láttál még olyat? Majort úgy vélem nem néztél egy ideje, a közönség felhördülése a mai napig jelzi a játékosoknak, hogy nézzenek maguk mögé vagy hogy jó volt-e a wallbang/smokebang ésatöbbi.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74629 üzenetére
Nagyszínpadon szerintem nincs gépük, mobiljuk stb. Az egész abból ered, hogy ha a közönség közül egy beépített ember küldené az infót az edzőnek, akkor az ne tudja azt átadni a játékosoknak.
-
Zimmi91
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74590 üzenetére
Magisk megint meglőtte a 3at
-
Mezcal
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74556 üzenetére
Aki már csak a rank miatt játszik, az hagyja abba.
-
Zimmi91
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74556 üzenetére
Olyan rég játszottam rendes meccset
El is felejtettem milyen jó is pár 11 éves orosz ordibálása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest