-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bepken
veterán
válasz
pRoject22 #77706 üzenetére
dehogyis, még épp csak bejelentették, hogy tesztelik a 3.0-t a meccsek egy nagyon kis részén. nem fogják ráereszteni az összes meccsre szerintem még egy jó ideig.
azt egyébként elfelejtettem írni az előbb, hogy több meccsen (casual, DM) láttam a "player Steam profile banned" vagy valami hasonló üzenetet. - bár elképzelhető, hogy ez csak community ban
-
bager13
aktív tag
válasz
pRoject22 #77653 üzenetére
Pedig, ha csak a játékosbázis 14%-ka csalna az nagyon jó arány lenne. 10 alatti már rendkívül jó.
Ugye az eloszlást figyelembe véve, mint régió, rang, prémium, trust. Ez az érték az előbbiek kombinációinak hatására hol meghaladja a 20 %-kot, hol 10% alá esik.Nyilván egy non prime rang nélküli fiókkal nagyobb eséllyel kapsz csalókat és fordítva.
-
PeL
addikt
válasz
pRoject22 #77653 üzenetére
Én elengedtem már. Alapvetően nincs azzal bajom ha valakinek más a véleménye, csak az tud kiakasztani, mikor valaki bizonygatni akarja hogy márpedig nem úgy van az, mert ő mást tapasztalt és kb én vagyok hülyének beállítva annak ellenére hogy többen állítjuk ugyanazt, van videós bizonyíték stb.
Mindegy is, részemről zárom ezt a témát, leírtam amit szerettem volna, innentől csak passzív olvasó leszek, a játék már úgysem érdekel.
További jó játékot mindenkinek, bocsi ha netán valaki rossz néven vett valamit amit írtam, semmit nem szántam személyeskedésnek.
-
Scale
őstag
válasz
pRoject22 #76988 üzenetére
Mindenkit úgy értettem hogy minden meccsen volt egy két , ezt hosszútávon nem tudom ki bírná elviselni de kérdezz meg bárkit itt dc-n hogy mit műveltél meccsenként.
Arról meg légyszives mesélj már hogy milyen oltás hangzott el részemről ezen kívül feléd mert erről meg senki se tudott semmit, kicsit szerintem te másik rendezvényen voltál. De biztos mindenki téved, a játék szar, az összes meccsen csaló, téged mindenki bánt és te tökéletes vagy ez a lényeg.ON
@Lacccca87: fura volt ma mert egy meccsen többször is láttam jackos dölöngélést amit már jó pár update óta nem, lehet valamit ezzel kapcsolatban meg elrontottak a javítások mellett.. -
Scale
őstag
válasz
pRoject22 #76981 üzenetére
Én voltam gyökér? Maximum area szóltunk neked hogy ne csalózz mindenkit mert konkrétan minden meccsen ezt csináltad.. aztán 40+ éves fejjel meg szó szerint besetodtel ezen mint egy kis lány és leleptel.
Nem furcsa hogy te neked mindenki gyökér? Nem egy emberről te magad mondtad plusz rólad is hallottam hogy mással is ezt csinálod más discord szerveren. Az akiről beszélsz az aligátor attól hogy furcsa el kell minden körben mondani?
Igen, hatalmas nyomot hagyott bennem, azóta is a lobbyban várok rád és pityergek, nélküled nem lesz többé ugyanolyan a csé. Azt legalább örömmel hallottam hogy végre letorlod és egyel kevesebb ilyen toxikus jatekos lesz. -
Lacccca87
addikt
válasz
pRoject22 #76972 üzenetére
Ird le nyugodtan meg vagy 16x akkor majd talan megnyugtatod vele magad hogy minden körülmények között a játék a rossz bugos.
Igazi magyar mentalitas, olyan nincs es nem is lehet hogy magunkba keressük a hibát.Ezer ilyen videot lehet kesziteni aminel azt lehet kidomboritani hogy a jatek a hibas. Csak aztan aki gondolkodik az rajon hogy leginkabb nem a jatek a gond. Speciel amit linkeltel ott ellepte a loves elott es kozbe is plusz a letra is egy modosito tenyezo a spread reszrol. De ugye netgraph sincs igy akar ping spike vagy loss is lehet amit vagy a jatekszerver minosege vagy a jatekos kapcsolata is okozhatta.
Mindent osszegezve a jatek nem hibatlan de jelentosen nem befolyasolja a jatekmenetet már (zárt betaban jobban zavaro bugok voltak, nyiltnal mar kevesbe, azota meg siman jatszhato). Lehet mast mondani meg sírni de sajnos attol nem fogsz jobban jatszani.
Ami ordító nagy hiba az a prime statusz mellőzése a sima MM ből, ezt nem tudom miért csinálták igy. Illetve az VAC al kellene valamit kezdeni, de ez igaz barmely online competitive jatekra sajnos.
-
bager13
aktív tag
válasz
pRoject22 #76925 üzenetére
A varolantban a sok sírás miatt nem vették ki a kernel szintű anti cheatet?
(bár ha a régi emlékeim nem csalnak, akkor assambly-ben írt, bios-al együtt futó program alatta fut egy szinttel. És egy csaló program fejlesztőnek megírni ebben a nyelvben a jóságot szerintem nem okoz gondot. De javíts ki ha tévedek! ) -
bager13
aktív tag
-
válasz
pRoject22 #76915 üzenetére
Ez azért nem egészen így van. MAC-et fél perc alatt tud cserélni programmal, másrészt manapság elég kevés ember kap fix ip-t és egy modem resi, vagy ppoe szezon bontása és újracsatlakozása máris oszt új ip-t. Igazából 100%-os megoldás nincs, de talán az lenne járhatóbb út, ha több azonosítót használna fel egyidejűleg a game (alaplap + vga +proci) de idő kérdése lenne hogy valaki kihozzon egy újabb progit, ami megoldja ezt is.
-
bepken
veterán
válasz
pRoject22 #76913 üzenetére
hát így a videót elnézve, ezek pont nem a 0 órás bohóckodós fiókok voltak, hanem zömmel a full méretre pumpált epéniszű main fiókok...
persze ha operation medálokat is gyárt a szoftver, akkor bocsi.
szerk.: mondjuk most látom, hogy van olyan, akinek ugyanabból a pirosból van 10 db kitéve... azért az tényleg paraszt
-
MikeWazowski
veterán
válasz
pRoject22 #76866 üzenetére
Hiko is ma tett fel videót hogy a premier rating is a joke. Hát jah, anno én is szidtam h szar úgy ahogy van, és mindegy hogy játszol, akkor is csak bukod a pontokat. Lehetsz te get right, ha bukik a csapat, csak veszted a pontokat. Mindegy van bőven alternatíva amivel lehet játszani....
-
Lacccca87
addikt
válasz
pRoject22 #76841 üzenetére
Ezt tudom, mi se MM servereken csináltuk a LAN servereket anno.
Egyébként ne csodálkozzunk hogy gyengébb a "PUB/MM" server teljesítmény amikor majdnem bármikor amikor belépek azt látom hogy 1-1 régió leterheltsége magas.
Az ideiglenes nagy igénybevétel miatt is lőtték le a TV/DEMO részt is.Reméljük lassan helyreáll a normál terhelés és még jobban csökken majd az anomáliák száma.
-
Lacccca87
addikt
válasz
pRoject22 #76838 üzenetére
Első mondattal természetesen egyet értek. Mindig van hova fejlődni, és fejleszteni mivel mi sem vagyunk tökéletesek így nem tudunk tökéleteset alkotni.
Te mondataiddal élve, attól hogy jókat tudok mondani a játékról még nem vagyok fan pedig nekem is van benne 100+ órám.
Értékelések.... hát nem tudom. Én ebből kiszűrném a hype miatti új és újrakezdő játékosok véleményeit mert szegény szerencsétlenek azt hiszik hogy ez egy egyszerű mint a fa ék lövöldözős játék és hát ők már játszottak ilyennel (valorant, ow, tf2, fn stb..) aztán orba vágja őket a rideg valóság az első meccseken aztán mennek ventilálni a véleményekhez.
Vannak hibák, hiányosságok, balance és egyéb logikai dolgok de távol áll attól hogy "game breaker" legyen. Ha nézel mostanság PRO meccseket akkor látszik hogy nem okoz a játék jelenlegi készültsége különösebb problémát/fennakadást. és ha nekik jó akkor nekünk kocajátékosoknak is jó.
-
Scale
őstag
válasz
pRoject22 #76807 üzenetére
Hát azért kicsit demotiváló, én se kifejezetten a pontok miatt játszok de amikor 4 win kell minimum ahhoz hogy 1 loset kompenzáljak akkor mélyen lélekben azért megérint..
A demozás is hiányzik, néha vissza szoktam nézni hogy mit toltam, az elmúlt 3 napban is volt több 4k-m, meg 1 5 is, az egyik 4k pl 1v4ben, 1v2 után meg plantolás után sikeres defuse-zal, de még ez se tud feldobni kedvileg mert nem lehet újranézni unalmas perceimben -
Scale
őstag
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
pRoject22 #76792 üzenetére
Nálam is Digi (bp. 3. ker) nincs gond vele, sőt mostanság 2-30 között van az ms. Premieren még a nyitás előtt 12K ra sorolt, azóta nem nagyon foglalkoztam vele mert Mirage/Overpasst nagyon rühellem és amikor meglátják hogy Vertigo/Nuke/Inferno az erősség akkor tuti kibannolják és ezen a két idióta mappon játszunk.
-
Lacccca87
addikt
válasz
pRoject22 #76754 üzenetére
Ezt egyébként utálom, mármint azt hogy nem kommunikál valaki, illetve nem is figyel arra mert kikapcsolja amit mondunk neki. Pedig sokszor jól jönne egyeseknek az útmutatás mert néha nem tudja azt se merre van arcal előre. Főleg most amikor rengeteg a kezdő/újrakezdő.
A másik véglet természetesen az amit te mondasz, hogy ugat meg ordít stb...
-
Lacccca87
addikt
válasz
pRoject22 #76749 üzenetére
Az befolyasolja hogy te nem azt latod ahol tenyleg van hanem egy megkozelito poziciot. Probald ki egyszer amikor barattal jatszol es halott a tarsad. Nezzen csak teged es amikor ugy erzed te biztis az ellenfelre celoztal es nalad talalt, akkor mit latott kozbe a baratod specbol.
Nekem volt igy amikor megkerdezte ismeros hogy hova celoztam mert nala az latszott hogy mellé.
Ez meg problema, de mivel uj meg ez a subtick (de jobb biztosan mert tobb frissites) szerintem finomhangoljak meg. (egyebkent ennek volt egy latbanyos jelensege a michael jacksonos kihajlas) -
Lacccca87
addikt
válasz
pRoject22 #76576 üzenetére
Szerencsére a játék még mindig nem PAY2WIN (kivéve ha a csalásért fizetsz) így a sok csíra azt vehet amit akar de esélye akkor sem lesz. Csak ezzel mások játékát teszik tönkre.
De remélem lemegy a hype 2-3 hét alatt és visszaáll majd a szokványos rend a játékosoknál és ez a fajta játékos eltűnik. -
-
bepken
veterán
válasz
pRoject22 #76520 üzenetére
igen, egyelőre ennyit tudni sajnos (igazából még azt a bizonyos mondatot sem fejtették ki bővebben sehol, márpedig a jelek szerint nem számomra többértelmű a dolog)
sőt, jelenleg a játszott meccseket (demo) sem rögzítik, szerver kapacitás felszabadítás címszó alatt...tehát pont a legutóbbi meccsen erősen gyanús valakit sem tudom visszanézni sajnos :/
-
kaszas19
senior tag
válasz
pRoject22 #76326 üzenetére
Tegnap 3 meccsből 3 nyertünk!
ilyen se volt még.
Nem az igazi még a játék, hiába a több mint 200fps, olyan mintha időnként 30/40fps-em lenne pedig nem esik be.
Nagy élmény oroszokkal játszanifőleg mikor próbálja kimondani hogy kaszas vagy 3 nekifutásra sikerül is neki
Meg mikor csak én vagyok és jó lenne a csend hogy haljak is valamit, akkor üvölt, vagy a zenét üvölteti és utána ha meghalok akkor jön a kurva meg az idiot. -
goccer
aktív tag
válasz
pRoject22 #75692 üzenetére
Még az lehet, hogy Digi optikai nettel elég jó pingem van frankfurti irányba, MM szerókon 5-15 ms között, szóval engem lehet inkább nyugatabbra dob, nem ilyen varsói meg nem tudom milyen K-EU lokációk vannak még. Tegnap például 3x dobott be egymás után egy meccsbe két francia taggal.
-
goccer
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz
pRoject22 #75593 üzenetére
válassz egyet, kérlek:
1.) [link] - 1416861 (all-time peak) tekintsük ezt a számot aktív játékosbázisnak:
tehát ha holnap kijönne a CS2, amit 80 euróért árulnak, ennyien zsákolnák zokszó nélkül. 1416861 x 80 = 113.348.880 EUR
fontos megjegyezni, hogy ezt a pénzt egyszer tudod elkérni a játékért (persze utána jöhetnek Season Pass meg hasonlók, de az más tészta)2.) [link] - a cikk alapján - zömmel Anomaly kalkulációja alapján (aki eléggé benne van a skin trade biznyicben) a Valve átlag ennyit nyer egy hónapban a ládanyitogatáson: $54,355,263.16 (ez átszámolva ~50millió EUR, csak hogy egységes legyen az összevetés)
itt pedig azt fontos megjegyezni, hogy ez CSAK! a ládanyitásból jövő lóvé! ezen felül még ott van a Steam Market eladásokból származó haszon, minden egyes skin eladás után!tehát szerintem egyértelmű, hogy a CSGO nem fog menni sehová, max név váltásról lehet szó
ezért is írtam szkeptikusan, hogy eddig az volt, hogy még az AppID is 730 lesz, tehát szó nincs új játékról.
-
bepken
veterán
válasz
pRoject22 #75543 üzenetére
[link] - tbh nekem nem úgy tűnik, mintha azok, akik elvileg már próbálták, annyira összeszarták volna tőle magunkat.... szóval nagy világmegváltásra szerintem továbbra sem érdemes számítani
@GhanBuri Ghan - nagyjából olyan kaliberű lesz szerintem is, igen (illetve nagyon nagyon nagyon remélem, hogy egy operation azért érkezik mellé! ...)
-
Brandynew
őstag
válasz
pRoject22 #75443 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet más kettőnk között, én azóta se találkoztam orosszal, rövid versengő meccseket játszom. Direkt rákérdeztem pár gyanús esetben, de lengyelek, kazahok, szerbek voltak. Nem tudom, nálad hogy van, nálam a max. versengő válaszidő 25 ms, az adatforgalom korlátlanra van állítva.
-
Brandynew
őstag
válasz
pRoject22 #75441 üzenetére
Még csak 4 meccsen tudtam kipróbálni, azokon nem találkoztam oroszokkal, vagy legalábbis nem tudok róla, hogy lettek volna
Valójában annyit csinál, hogy Windows tűzfalszabálynak felveszi az összes szerver IP-címét, amit nem választasz ki (én csak a két nyugateurópait választottam). Nem nőtt meg a keresési idő.
-
goccer
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest