- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78785 üzenetére
A valóság meg az, hogy a CS2 így is rekordokat dönt folyamatosan a játékosszámban, és bevételben is. Úgy, hogy a Valve meg magasról tesz a VAC-ra, mert nem érdekli őket. Ezek a cégeket CSAK a profit érdekli. És hidd el, ha azt látják, hogy úgy is jön a siker, ha hozzá sem nyúlnak a VAC-hoz. Akkor ők hozzá sem fognak nyúlni. Ennyi.
Nem szabad ezt túlromantizálni, hogy ezek jó fej cégek, törődnek a játékosokkal. Nem. Csak a profit számít. -
Z0C!
őstag
válasz
Lacccca87 #78785 üzenetére
korábban írtam, hogy 3 VAC ban is született a meccseimen. Ami azt jelenti számomra, hogy "működik"
Kérdés, hogy mennyire?Tegnap voltam szárnysegédezni, (sose voltam eddig)...ott az ellenfél nagyon PRO volt, mindig 1hitHS és kb lehetetlen volt lelőni...a vesztes meccs után nyomtam a következőt, hátha majd nyerek, semmi negatív mizéria.
No a kedves PRO úriember velem lett egy csapatba és lőni nem tudott...olyan érdekes lett..hát ezt is vesztettük...akkor hogy is van?
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78774 üzenetére
Pedig milyen "visszafogott" kis piros csíkkal jelzi.
Nem vagyok. Szóval ez miatt van.
De a lényeg az, hogy tegnap sem voltam, ezért amiket írtam, azok hülyeségek voltak az oldal alapján. Csak ezt szeretném jelezni.(A tegnapi meccseket úgy sem szeretném nézegetni..
)
-
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78731 üzenetére
"nem divat manapság már dicséretet adni"
Szerintem ez is pont úgy változó, ahogy a csapattársak skillje. És szerintem össze is függ ez a skill-intelligencia-értelem. Én rendszeresen találkozom bukott clutch szituációk után is "nice try" bíztatásokkal. De tegnap is hoztam 1v4 et (asszem), de az egész csapat kussolt. Mondjuk volt előzménye ennek, maradjunk annyiban..Szóval azt saját tapasztalatból cáfolnám, hogy alig lenne dicséret, vagy kedves szó.
-
Xero
nagyúr
válasz
Lacccca87 #78687 üzenetére
Tudom en. Anno 75-on aztan 144Hz-en jatszottam. Most 240-es lesz.
Pont most olvastam vissza. Hasonlo az ut.
Szinten ATK Z1 Ultra eger, szinten EC1-A-rol valtva, szinten uj gep epitve.
Kozben meg is neztem, hogy valahol 2017-ben voltam igazan aktiv utoljara, akkor meg volt GE rang is, aztan elvitte a cica.
#78689.LnB: En is aprot nezegetem es varom a predat, mert hirtelen felindulasbol (hetfon kezdtem el gondolkozni egy mebeszelesen, penteken mar raktam ossze a gepet) elszorni 520e-t CS2-re ugy hogy kozben most jon az uj motor is, meg nekem is arcpirito volt.
Ha lud legyen kover alapon biztosra mentem, hogy legyen 300+ fps:
AM5 lap, 9600x, 7800XT, 32GB, nvme stb stb.
Szerencsere az fps-el nincs is semmi problema. -
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78620 üzenetére
És ez a commendelés alapján neked bevált? Mert én nagyon randomnak érzem. Akkor már kb a játék óra többet mond a Steam profilon. Annak van sok commend-je,
-aki sokat solozik (nyilván ha premade mész nincs aki commendeljen)
-aki jól kommunikál - alapvetően ez pozitív lehetne, de inkább az angol (orosz) tudás fontos, meg mennyire bratyizik valaki a random csapattársakkal, mint hogy mennyire jól call-ol valaki
-aki vette őket, vagy valamilyen módon boostoltatta.Tudom a játék óra sem egyenesen arányos a játék tudással, de szerintem jobban közelít.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78592 üzenetére
Köszi. 16,5k-ig jutottam szombaton. Tegnap viszont nem játszottam.
Érdekes egyébként, hogy ilyen 65-70 körüli winrate-em van (ha jól emlékszem), de még is a rossz meccsek maradnak meg mindig az emberben..
Pedig egyáltalán nem rossz a helyzetem, ha a számokat nézem. És határozottan jó meccseket lehet nyomni Premier-ben.
És lassan megbarátkozom azzal a helyzettel is, hogy annyira nem lövök jól. Sokszor zavar. Másrészről meg úgy vagyok vele, hogy nem mindenki lehet carry, entry fragger egy csapatban. Én meg ilyen support-lurke típus vagyok. És most már tudatosan. Azért persze az aimomon is lesz még mit dolgozni. Viszont azt veszem észre, hogy mások meg az utility-t nem használják jól. Ezt próbálom én kompenzálni. És sokszor le se esik az adott meccsen, szituációba, hogy egy jó terelés, vagy smoke mennyit is segít a csapaton. És ez úgy néz ki, hogy megy is nekem. Szóval erre még jobban rá fogok feküdni. Mert azért minden smoke-ot nem tudok még én sem. Most már kezdek olyan emberekkel játszani, akik megértik ha elmegyek egyedül lurke-ölni a másik lerakóra, hogy lefoglaljak pár védőt mondjuk, amíg ők támadnak. Mert hiába jobbak a meccsek, azért a türelem itt még nem erénye általában a játékosoknak. Túl egyszerű beugrasztani sokakat egy-egy tereléssel.
Még mindig nagyon élvezem a játékot, de egyre jobb idő van kint. És ez le fogja lassítani szerintem a fejlődésemet.Tegnap is majdnem 3 óra hegyi túra reggel a családdal, délután meg még egy órás tekerés. Nem volt kedvem már játszani.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78559 üzenetére
Tök egyetértek, én kb. 2-3 hete játszok újra hosszú idő után, és a szerény 5. szintemmel bedobálja a 35-40-es játékosokat. Néha felveszem velük a versenyt, de azért olyan ismeretük van adott pályákon, plusz tapasztalat.. ki is van találva ez a második rész meg nem is, aki pl. kezdőként belevág, hát annak kitartás.. főleg ha nincsenek meg a társak, én továbbra is kutatok magyarokat, mert falra megyek a sok orosz baromtól.
-
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78528 üzenetére
Ha esetleg szeretnéd igazán felcseszni magad: "Meglátogatott minket a HUNESZ! Mik a kilátások a magyar esportban? CS válogatott?? EsportLabor #26" Most fogok a végére érni. De őszintén bánom. Borzalom.
Itt most nem is részletezném. Írtam alá kommentet.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78523 üzenetére
Jó tehát akkor valójában nem solozól olyan sokat
De legalábbis nem a rangodon kívül, és nem egyedül próbálsz feljebb menni. Az hogy amikor kijött a CS2ben soloban szereztél rangot, most nem keverném ide, akkor senkinek nem volt rangja, teljesen más szitu.
Én elvagyok soloban amúgy, nem panaszkodom, ne érts félre, de ettől függetlenül értem mások frusztrációját is.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78523 üzenetére
Nem is értem ezt az only inf-et. Én meg két napja mirage tutorial-okat nézek, mert állandóan azon a mapon kell játszani. És én meg nem érzem annyira azt a mapot.
Mi nem szenvedünk. Mi vergődünk. Vagyis én biztosan, kikérem magamnak!
Érzem, hogy ma jó napom lesz. Ez a nap "happy LnB" napja lesz! Elmegyek meló után bringázni. Aztán utána, jó fáradtan felugrok 10k fölé. Érzem..
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78519 üzenetére
Elmesélek tegnapról két esetet. De tényleg csak a poén kedvéért.
-Az egyik meccsen 4 Törökkel voltam. Csak törökül beszéltek. Jó fejek voltak, abból amit értettem belőle. Meg sem kellett nagyjából szólalnom. Simán lefolyt a meccs. Tartottam B-t, infóztam ha kellett. 13:2-re nyertünk. Én mivel láttam, hogy minden oké, full passzívan játszottam 7:3-as stattal zártam. No problem. Nem kellett több.
-A másik meccsen? Ki"téptem" a Logitech fejesből a mikrofont, letettem magam mellé, úgy folytattam a meccset. Bármit mondtam, bármit kértem, felesleges volt. Elengedtem. Próbáltam a saját játékomra fókuszálni.
Így tudnám összefoglalni egy napomat.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78489 üzenetére
Nekem olyan 10-15 óra / 2 hét szokott lenni mostanság, de szerintem ez mindegy is kb, mert a csillagok megmaradnak, nem számít milyen gyorsan pörgeted ki a pass-t. Nem emlékszem olyanra hogy csak azért indítottam volna el a cs-t hogy csillagokat szerezzek szóval tényleg nem kell ezt túldimenzionálni. De megértelek, ha nem kell a Steam balance, a skinek se érdekelnek különösebben, akkor nem érdemes az egésszel foglalkozni.
Viszont csakhogy nehogy valaki félreértse ezt a 20e ft-ozást. Tisztázzuk, hogy azzal senki ne számoljon, hogy folyamatosan 3x-ezni lehet a pass árát "kockázatmentes" láda kiváltással. Erre elég ritkán van lehetőség, értsd amikor pl új láda jön, ami ráadásul jó, és az első nap egyből kiváltod és teszed fel a piacra ahogy letelik a tradelock.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78484 üzenetére
Hát figyu több mint fél éve megy az Armory, mondjuk nem a kezdetektől nyomtam én se, mert nem lehetett tudni, hogy lesz-e bármi megtérülése, csak egy pár pass-t vettem összesen. Egy pass 40 csillag, 1 győztes map kb 1,5 csillagot ad, vesztes kicsit kevesebbet. Legyen mondjuk 30 map kifarmolni, ami ~20-25 óra.
És ezzel nem vettem figyelembe hogy párhuzamosan akár futtathatsz 5 pass-t is, tehát akár 200 csillagot is kivehetsz ennyi idő alatt.
Én manapság inkább soloban premierezek, faceit csak ritkán ha megvan a 5-stack, így egy hónap alatt ki is pörög(ne) nálam.
#78485.LnB: Én most azért inkább Steam-en adtam el a 90%-át, mert vissza akartam egyből forgatni a kövi passokba, és kellett amúgy is a Steam balance ehhez. Ja meg néha 2x árkülönbség is volt
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78482 üzenetére
Mennyi belefeccölt meló?
játszottam a premiert amit amúgy is játszottam volna. Heti pár mapot. Meg kellett nyomnom 20x a redeem gombot a végén, de azért ezt nem nevezném kemény melónak egy huszasért, de te tudod. Ja meg ebből a 20asból egy hét múlva valszeg 30 lesz, csak azzal hogy játszok pár map premiert.
.LnB: mire kifarmolod az egészet, lehet már nem fogja annyira megérni. Az hogy hol adod el, azt meg kell nézni melyik piacon mennyiért viszik, és ahol többet adnak érte (fee-ket belekalkulálva).
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78454 üzenetére
1000Hz-en fogom én is használni. Max a 2K-t kipróbálom. De elvileg eszi az aksit rendesen. És mindenki 1K-n használja. Ilyen hivatalos honlap bullshiteléseket nem szabad olvasni. (Látod, én azok nélkül a bullshitelések nélkül is bedőlök mindennek!
)
MS egerek közül voltak ikonikusak, sőt számomra mind a mai napig azok.
Intellimouse 3.0: [link] SK Gaming-es: [link] <- Ez még Heaton-ék időszaka volt.
Intellimouse 1.1a: [link]
Microsoft Wheel Mouse Optical: [link] (most is ilyet fogok a kezemben @ work)Nekem volt olyan idő, hogy három egér volt a PC-re kötve egy időben. Megvolt mivel Quakezem, CS-zek meg ilyenek.. Aztán amikor áttértem konzolra, akkor egyik fórumtársunknak ajándékoztam ezeket, mert tudtam, hogy jó helyre kerülnek. Mert ő meg ilyeneket csinált, moddingolta őket, ezt például Quake 3-as témára: [link]
Régen iszonyat sok egerem volt, vagy sokat próbáltam ki. Aztán ott is kihagytam ezt a sok évet, és most sok újdonság van ott is. Régen a vezetékes cuccokra köpködtünk, ma meg már alapnak számítanak.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78448 üzenetére
Ja persze, nálam ez simán megvan, ez a típusú majomkodás.
Viszont itt azért most annyiban más a helyzet, hogy a jelenlegi gépem, és perifériáim ~10 évesek. Szóval ráfért mindenre az upgrade. És próbáltam mindenből ésszerűen, olcsón vásárolgatni. Talán az egér az, aminek akkora szükségét én sem éreztem. Viszont az is nagy upgrade valahol. Szóval az egész nem is csak a CS2-nek szól. Mert a gyerek is játszik.Az olyan noobok mint én, erre fogják, ezzel nyugtatják magukat, hogy majd az újtól jobb lesz. Aki meg valóban jó, az belövi bármivel..
Abszolút nem veszem magamra, én magamon is röhögök ilyenkor. Elkapott most a gépszíj.. De ennyi, végeztem, minden megvan.
Ui.: Egyébként mi réges-régen ha jól emlékszem, Dota 2-eztünk együtt.. Most vissza is olvasgattam a topikjába, és esélyes.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78433 üzenetére
Emlékszem UT2004-ben 85 fps-re volt lockolva valahogy szerver oldalon az online játék és mégis milliószor reszponzívabb volt mint a cs2. Persze a netcode is teljesen más volt, 40 ping felett már kezdett problémás lenni a játék. Pl egy finn csapat ellen már gond volt szervert keresni, mert valakinek rossz volt az tuti. Cs-ben meg nézem most a közel keleti csapat vígan eljátszik szingapúri szerveren az ausztrálokkal, gyanítom 100+ pinggel. Cserébe ha dezivel fejbe húzok valakit, le tudok adni mégegy lövést mire összeesik meg kiírja kill feedbe.
Élményben k. szar ez, gondolkodás nélkül elengedném ezt a mostani megoldást subtickel meg ezzel az ócska motorral együtt.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Lacccca87 #78433 üzenetére
Valami rég elfeledett közösségi oldalon voltak cs-s képeim, csomón ilyen 11 meg 13 fps van
És igy mentem lanra, egy laptoppal amibe dedikált videokari se volt
Kíváncsi lettem volna ha most lennék 15 amikor egy olyan gépet összerakni amin 200 fpsel fut a csgo az kb semmibe se kerül, akkor meddig vittem volna
Mikor én voltam 15 minden fpsért keményen meg kellett harcolni
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78421 üzenetére
Én pl amikor vidéken vagyok (ahol szintén használt cuccokból muszáj voltam összerakni valami gépet CS-re amin játszható
) nagyon érzem hogy az alacsonyabb PC teljesítmény miatt sokkal rosszabb a spary kontrol vagy csak simán a célzás.
Konkrétan Basalton játszottunk szombaton, és nem értettem, hogy oldalba nem bírtam lőni senkit, tunkolom m4a1-el, megfordul, és lelő AK-val (előtte inf meg nuke ment simán, halt mindenki ahogy kell). Aztán figyelgettem, és simán 80 fps alá ment a játék sokszor... Más pályákon megvan a 150+ fps általában, 144Hz-es monitorral az már épp használható. Mi játszunk mindenen, de Basaltot lehet vétózom ezentúlSajna a gtx 1070 ennyit bír FHD és minden low beállítás mellett. (cs:go-ban anno 1280x720-ban voltam, még azt meg lehetne próbálni, de nagyon ocsmány volt amikor egyszer néztem tavaly)
-
Serpiko
addikt
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #78265 üzenetére
Na igen, lehet, hogy az UMP is egy nerfelés áldozata, tényleg nem olyan jó, mint régen. Szerintem teszek egy próbát az MP9-cel (ami a TMP utódja, ugye, régen meg azt hívták vízipisztolynak
- ráadásul a recoilja is valami eszement volt - ez a mostani ahhoz képest elég szolidnak tűnik)
FN-nel a bajom az, hogy már közepes távon is akkora a szórása, hogy szinte biztos, hogy nem fogod eltalálni azt, amit célzol. Amire jó, az az, hogy pisztolykörben egyedül védeni az egyik rakót (közelről), mert a kevlárt átlövi, és sok lőszered van. -
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78265 üzenetére
Nekem meg ezek az MP9 és MAC-10-ek is újdonságok, és furák. Azokat most kell tanulgatnom. Az USP-S meg azóta alig ad valamit, mióta beírtam ide, hogy milyen jó.
Five-Seven a favorit nekem is az USP-S mellé, vagy kis buy-nál.
Ilyen UMP, P90 meg ilyenekkel sosem éltem. Én majom vagyok, mindig a profikat próbálom majmolni/másolni. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #78253 üzenetére
Évekig UMP/P250 volt a kedvenc fegyverem
Aztán rengeteg órát tettem AK/AWP/Deag gyakorlásba, de előbbi kettővel sokkal jobban lehet táncolni.#78254 .LnB
Még 2000-ben (hogy válaszoljak a 78255-re is) volt az, hogy egy sokemeletes irodaházban dolgoztam, ahol minden szint a mi cégünké volt. Az alattunk lévő szinten már akkor egy kis CS közösség volt, meggyőztek minket, hogy játsszunk egymás ellen, (természetesen szint-szint ellen, hogy ne legyen esélyünk)
Egyszer volt olyan, miután már leesett, hogy a nagyobb fegyverekkel át lehet lőni a falakat, megvettem a szerintem legnagyobb fegyvert, az M249-et, odasétáltam kívülről a bárpulthoz, és végigsoroztam a falat - el is hullott egy védő.
Na utána pár perccel az egész stáb felrohant hozzám, és eléggé ellentmondást nem tűrő stílusban követelték, hogy kezdjek el játszani. Nem értettem, hogy miért, de folytattam, mire lógó orral elsétáltak.
Naiv kezdőként nem is hallottam akkor még a wh-ról...
(Ja ugyanott volt olyan, hogy beléptem, bedobtam egy gránátot a bárpult mögé, kimentem, addigra már repült a védő - talán emiatt volt az előző eset az utolsó csepp...) -
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78250 üzenetére
Isten ments, hogy én bárkit is védjek ebben a politikai helyzetben (sose tenném). És most sem azért írom ezt. De a politikai befolyás nélkül sem tartott soha sehova ez a magyar scene. Ez az egy, ami nem változott az általam kihagyott évek alatt.
Abban a közegben, ahol Kodiak mind a mai napig megél egy 3D elleni győzelemből, meg egy WCG legjobb 8-ból, az szépen leírja a magyar scene történelmét.
Nem akarok Dead Fox, Torzsi, és a Sl3nd felemelkedéséről okoskodni, mert nem sokat tudok róluk. De gondolom az volt a döntő pont, a karrierjükben, amikor eltávolodtak a magyar scene-től.
Na meg, amin voltam V4-en, az tök jó volt, és addig korábban ilyen minőségű verseny nem volt itthon. Hát most az "mellékes", hogy pont a választások előtt lett rendezve.
Most meg lesz ez a Starladder lan, talán csurran-cseppen majd abból is tenerifei nyaralásokra.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78248 üzenetére
Pedig az az esport millás (Battlefield-es) B.Balázs, azt hiszem dang volt a nickje? Az "mekkora forma".
De hát röhöghetek én itt rajta. Aztán, hogy megszedte magát mostanra?! Mindehhez csak gyomor kell. Na de ez teljesen politika, ezért bele sem kezdek, nincs itt helye.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Lacccca87 #78149 üzenetére
De a nemzeti csapatok ezzel együtt gyengültek, már nem kell a magyar scenek megfelelni és itt építkezni, erőlködni. Elkell menni faceitezni szarrá kell lőnöd magad és pikkpakk egy semipro csapatban találod magad ahonnan továbbmenni csak hozzáadott idő és tehetség kérdése. Cs:sourceban csapatot kellett itthon csinálni, ha össze is hoztál egy N1 csapatot nem nagyon volt kivel LANon gyakorolni, szponzorok nem voltak akik fizették volna a sok külföldi LAN eseményt, így fejlődni is nagyon nehéz volt...
Ma már egy feltörekvő fiatalnak sokkal több esélye van mint anno. Viszont emiatt minden sokkal nehezebb is, nézzetek meg egy cs:source döntőt meg egy cs2 meccset, és a régieknek köze nincs a mai játékhoz, kb mintha a 60as évek 8-2es foci meccseit vetnéd össze a mai meccsekkel.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78146 üzenetére
Ha már felhoztad ezt a témát: [link] Ez 2008-ban történt. Most nem olvastam el az egészet, lehet hogy mostanra szánalmasnak tűnik amit írtam, vagy nem tom. De én már akkor is ezt a témát boncolgattam. És mivel kihagytam pár évet, nem mondom biztosra, de az ott leírtak szerintem nem sokat változtak. Bár ha jól tudom némi pénz megindult a CS-be, létrejöttek akadémiák, meg ilyenek. Na meg a híres Budapest5 formáció is az én felvetésemet támasztotta alá..
Sokszor volt téma ez köztünk Kodival. -
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78099 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy jelenleg faceiten tapasztalatom szerint nagyobb az esélye hogy banoljanak valakit ha smurfölésért reportolod mintha csalásért. Szóval egyetértek, ne relativizáljunk. Attól mert a smurf kevésbé sérti a játék integritását, mint a csaló, attól még megsérti
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78091 üzenetére
Ugyanez van nálam is. Main account 19999-ben van, és tök jó gamek vannak(csapattársak is normálisabbak).
Kis account(16K): 2 meccset abandonoltam, hogy derankoljam magam, mert nagyon elhúztam a többi csapattárstól.Utána 4 hétig csak pörgősök jöttek. Most már helyre állt a rend, de érezhető a különbség a 2 trust factor között.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #78093 üzenetére
Valóban van olyan, hogy saját nézőszögből csak annyit látsz, hogy elszalad egy egy pixel nagyságú fej két takarás között, és utána egy pillanattal már kapod a fejest, miközben a másik nézőszögéből tök korrekten végignézte a valószínű helyeket - és ez még a pingtől függetlenül.
De persze olyan is van, (leginkább casualban) amikor az ellenfél nézőszögéből azt látod, hogy három fal mögötti ellenfelet követ, majd elkezdi lőni a falat... -
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #78091 üzenetére
Milyen rankban van ez egyébként hogy 10-ből 8 tiszta game? Azt is írjuk már le azért, csak hogy ne az legyen hogy valaki bemegy global közelében mert ki akarja farmolni a rankot, aztán ott szembesül vele hogy képtelen egy csaló mentes játékot lejátszani ahol legalább az egyik oldalon ne csalna valaki...
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #78054 üzenetére
Az sokkal viccesebb, amikor az ellenfél kezd beszólni, mert nem META fegyverrel lőtték le. Hát, mivel nála az volt, akkor talán nem veled volt a probléma
Egyébként ez is érdekes, hogy általában az északnyugatiak higgadtabbak, együttműködőbbek (skótoktól a dánokig), szlávoknál meg vegyes a helyzet, a spektrum a nagyon jó fejektől odáig terjed, hogy lelő, mert nem vettél neki AWP-ot.
A trust factor egyébként működne, ha jól működne, de van, hogy simán összedob trollokkal, miközben én mindig együttműködök a csapattársakkal. -
-
nanofocus
tag
válasz
Lacccca87 #77969 üzenetére
sosem savaztam senkit csak aki tényleg 0-t lő. Valahol sas rank környékén fejeztük be de az a rank system egy rakás szar volt. Remélem az ELO pontokat normálisan számolja és nem csak azt nézi majd hogy win vagy lose volt hanem a csapaton belüli helyezést is. Van még itt ilyen hogy 5v5 kereső magyaroknak? Annakidején az incentive-es srácokkal gyakoroltunk de már kb senki nem játszik a régiek közül.
-
CirrMee
addikt
válasz
Lacccca87 #77942 üzenetére
...igen, meg gondolom átírják a diagnosztikai részeket is a külsős szoftverekben, mert a fogyasztás is a béka segge alatt van a lustálkodással karöltve.
Vulkan amúgy ki lett próbálva, de talán még rosszabb is lett nagy átlagban, de minimum nem jobb. Alighanem azért is max indítási paranccsal aktiválható, és nem játékból kapcsolható.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77902 üzenetére
Itt van zavar rendesen. Nem sok köze van a parlament előtt tüntetésnek a témához, és még kevesebb értelme lenne. Annál több értelme van mondjuk a Sárkányellátót anyagilag támogatni, mint ahogy én megtettem. De ha nem is tettem volna, akkor sem lennék mínuszban, mint te, aki éppen a cselekvés ellen szólalsz fel egy fórumon
Az ON részed is f*szság, már megbocsáss. Karrigan a GOAT IGL-nek biztos nem volt elég tapasztalata, 25 tier1 LAN győzelem után 34 évesen. Vagy az 1.6 GOAT edzőjüknek. Csak azért, hogy "ON is legyél", hogy így próbálj kimozogni egy vitából, nem kell leírni az első eszedbe jutó böszmeséget
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77899 üzenetére
Ez addig igaz amíg a sportot nem használják propagandaként egy véres háborúban (értsd:semeddig). Lehet akár egy fotó egy kézfogásról, vagy annak hiányáról, vagy alátámasztás egy nép vélt felsőbbrendűségének stbstb. A sportban nincs helye a politi...blabla hozzállás végtelenül naív és /vagy cinikus. Pont nem érdekel hogy ez a 4 gyerek karrierjébe kerülne, ha cserébe csak eggyel kevesebb katona lenne besorozva vagy halna meg. A nem cselekvés az agresszort segíti, rém egyszerű.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #77876 üzenetére
Azért jó párszor láttam olyat, hogy minél esélyesebb volt a másik csapat (premade, fejenként egy ezressel több pont), annál kevesebbet ért az ellenük való győzelem, és annál többet vont le a veszteségért.
Ezt hónapokkal korábban is beírtam ide, nyilván egy bug, nem tudom, azóta javították-e (biztos nem, a charm-okból bejövő pénz fontosabb, mint a balanszírozás)
-
bepken
veterán
válasz
Lacccca87 #77867 üzenetére
Steam profiloddal egészen nyugodtan bejelentkezhetsz (bejelentkezve maradhatsz), nem azzal van a probléma.
az átverés azért működik, mert ezek az emberek nem ellenőrzik le, hogy valóban a Steam felületen adják e meg az adataikat.
lehet az bármilyen ratyi oldal, ahová épp Steam bejelentkezéssel lépsz be, ha tényleg a hivatalos Steam felületen adod meg a belépési adataidat (érdemes egy másik fülön elvégezni külön a belépést előre), akkor nem történhet baj.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77864 üzenetére
Küldenek egy kérést, elfogadod
Ez az amit nem értek és én nem szoktam soha megtenni. Facebookon is visszajelölitek a random külföldi nevű cicis néniket fura linkkel a Bio-jukban? Mert ez kb az a kategória
Randomokat soha nem jelölök vissza Steam-en se, ha valakivel játszottam és potenciálisan még akarunk egymással játszani a jövőben, az már meccs közben kiderül és bejelöl. Ha meg egy hete játszottunk és már nem is emlékszem, akkor így járt, nincs szükségem a friend listben potenciális toxic / cheater emberekre. Az meg végképp kizárt, hogy P2P tradelgessek random profilokkal, van egy csomó megbízható oldal arra. Érdekes módon én még egy gyanús linket nem kaptam Steam chaten, és nem is scammeltek be.
-
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #77685 üzenetére
Ha érzetre hirtelen kevesebb lett a csaló, annak max az lehet az oka hogy híre ment a vacnet 3.0 tesztnek és sok csaló lehet inkább behúzta a féket, hogy megvárják a végeredményt, nehogy kirakják őket menet közben. Az ilyen, nekik fontos híreket gondolom a csaló fórumokon előbb szétkürtölik mint mi, egyszerű halandók megtudnánk.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77685 üzenetére
Nem tudom, hogy ez már a frissítés-e, az update szerint csak egy kis mintán próbálgatják élesben. Én pár napja visszamentem 18k+ba, kaptam is egyből 4 csalót a csapatba, egyet meg az ellenbe, egyik sincs bannolva (17k körül hónapok óta nem találkoztam eggyel sem, ennyit számít a rating).
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77683 üzenetére
Igen így van, amikor kapok néha neverlose-os arcokat a csapatba, kb csak azokat a falakat tudják átlőni, amit amúgy is át lehet. Ezért veszik a legnagyobb penetrationnel rendelkező fegyókat (R8, Scout, Scar), hogy több falon keresztül előbb be tudják lőni az ellen csalóit, mint fordítva.
Kíváncsi vagyok lesz-e komoly ban hullám pár héten belül.
-
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #77646 üzenetére
Aha. Mégis honnan kéne commendation-t kapnom, amikor átlag 20 meccsből 19-ben ötös premade teammel mentem játszani az összes CSGO / CS2-ben töltött ~4200 órám alatt? Amikor randommal mentünk, az esetek csak kis százalékában kaptunk olyan csapattársat / csapattársakat, aki tudta is hogy merre van arccal előre a pályán, épp ezért nem igazán játszottunk randommal. A random playerek 90%-ban oroszok, full retardáltak, egoból játszanak, nincsenek hozzászokva a csapatjátékhoz / nem tudnak csapatban játszani, aztán pl. mikor CT-ként harmadszor hal meg ugyanúgy Inferno B kocsinál azért mert kipusholja és lefutják a terrorok, nekiáll flamelni meg elthrowolni a meccset ahelyett hogy megpróbálna visszaállni passzívan védekezni. Nem, kimegy negyedszerre is meghalni ugyanígy. Ez csak egy példa volt, ezekről is holnap reggelig tudnék mindenféle sztorikat írni, számtalan ilyen volt. Volt olyan meccs is ahol két random volt, és a meccs felénél egymásnak estek mert nem tudtak megegyezni, hogy mit kéne csinálni, végül el is ment a meccs ezen. Na ezektől aztán várhatom, hogy commendationt adjanak, érted?
Bevallom én sem szoktam, egyrészt mert nincs mire a legtöbb esetben, másrészt egy kezemen meg tudnám számolni kb hányszor adtam valakinek, mert nem is tartom ezt a lehetőséget fejben, ahogy szerintem a játékosok 99%-a sem (nem kell magadat megint felhozni példaként, tudom, Te egy vagy abból az 1%-ból aki használja ezt a funkciót).
Mindenesetre akkor örülök neki, hogy neked ez a játék így is élvezhető, legyen benne sok örömöd és sikered továbbra is
. Én ezt már feladtam, nem hiszem hogy vissza fogok térni aktívan premierezni valaha is, max ha jön valami új láda akkor azt fogom sima competitive-en farmolni és ennyi. Addig is inkább eltöltöm mással az időmet. Ez már nekem nem éri meg. Sem idővel, sem idegzettel.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77646 üzenetére
Te most miről beszélsz? Múltkor még a profik is csalnak Lanon szöveget nyomtad, most meg nem hiszel a szemednek a videón? Tök mindegy, hogy azért vannak jobb meccseid mert több a commendationöd (nem hiszem), vagy azért mert alacsony rangban vagy, a tény az, hogy amíg neked játszható, addig más legit playernek meg nem. Ezt megkérdőjelezi ostoboság / bunkóság. Nem a soft csalókról van szó, hanem akik spinelnek látványosan, és ha a fórumtársnak nem hiszel ott a videó hogy match cancelled és visszakapja ugyanazt a csalót, ennyit ér az anticheat. Ez nem azon múlik, hogy ki mit hisz magáról, hanem hogy be tud-e azonosítani egy spinbotot. Hozzáteszem az én meccseimen 17-18k-ban sincsenek spinbotosok, de attól még nem vagyok hülye, látom mi megy a top 1%ban, látom hogy a global ranglistán 1000-ből kb 3 ismert név van, a többi noname csaló, még azután is hogy tavasszal tisztogattak.
-
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #77644 üzenetére
Semmiféle öntúlbecsülés nincs itt, nem is értem hogy jött ez most elő... Lenne egy kérdésem. Mekkora Premier ELO-ban játszol? Csak mert én 500 pont híján 20K-n voltam, ami elvileg már global szint itt CS2-ben, legalábbis amíg nem csaló vs csaló meccs volt minden meccs 18000 felett. Nem e-farok méregetésképpen írtam le, félre ne értsd. Viszont ezen a szinten, mielőtt letöröltem a játékot, szó szerint minden meccsen csaltak, volt hogy egyszerre többen is. És nem, nem az olyan sunyi kis sz@rháziakról beszélek, akik végig titkolni próbálják hogy csalnak, mert ilyen is sok van, akár hiszed akár nem. Hanem azokról, akik tisztában vannak azzal ami a videóban is elhangzik, hogy sosem lesznek kibanolva, és már az első körtől scouttal végig bunny hopozva lőnek fejbe egy golyóval öt embert. Ezen mit becsülök túl szerinted? Mikor esélyt sem adnak a meccsen úgy le pörgőaimoznak végig?
Tényeket írtam le, a videó amit linkeltem, ott vizuálisan is látod mi történik manapság egy random Premier meccsen 18000 felett, alátámasztva az én tapasztalataimat is. Trust factor nincs, vagy legalábbis a hatása manapság teljesen hatástalan. Vagyis nincs. Ahogy az egész VAC is csak egy legenda, mert érdemileg semmit sem csinál. Amit igen, azt is rosszul, mert akit kirak, simán be queue-ol a következő meccsre, ahogy a videóban is látszik ahol a meccs félbeszakadt mert a VAC szerint talált csalót, aztán LOBA visszakapta ugyanazokat a csalókat a következő meccsen. Az ő csapatában lévő csaló még azt is látta, hányan fognak csalni ellene még mielőtt a meccs elkezdődött volna. Az 5€-s csalás még ezt is megmondja, a VAC meg még akkor sem rakja ki az illetőt ha 45 fraggel zárja a meccset 100% HS rate mellett
Ez is kemény. Az hogy Te nem így látod a dolgokat annak legfeljebb három oka lehet:
- Nem Premier-t játszol (Sima competitive-ben is lényegesen megnőtt az efféle pörgő aimosok száma mióta elérhető a map szerinti global szint)
- Premier-t játszol de kicsi az ELO-d
- Elhiszed hogy mindenki jó a játékban, ami nettó hülyeség, főleg alacsonyabb szinteken -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #77641 üzenetére
Viszont ebben az esetben a csalók problémáját bagatellizáltad, amit PeL írt pedig kapásból lehülyeségezted, nyilván a youtuber videója is vagy kamu, vagy egyedi eset - ahogy hozzáálltál a felvetett problémához, semmiben sem különbözik a PC-sek eszközkészletétől.
Amúgy pedig szimpla casualt nehéz úgy találni, hogy ne legye legalább egy ember, aki már előre rátart a fal mögött jövő ellenre (igen, látja hogy jön, és nyilvánvalóan wh-zik) - és ez nagyon nem normális dolog, tekintve, hogy amennyi pénzt a Valve keres a CS-vel, egy rendes csalószűrés simán beleférne a költségvetésbe.
Lehet mondani, hogy aki ilyet tapasztal, biztos toxikus, sokszor reportolt, azért kap ilyeneket, menjen mindenki haverokkal tízes mixet - de ez olyan, mint visszajárni abba az étterembe, ahol a pincér beleköpdös a levesbe - csak megerősítjük a helyet ebben a magatartásban. -
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #77636 üzenetére
CS2-es tiltás volt az.
https://www.youtube.com/watch?v=43cNvEY7c8k
Érdemes végignézni, főleg a felétől kb. Maradjunk annyiban, nem bántam meg hogy 2 hete letöröltem ezt a szart a gépemről.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Lacccca87 #77608 üzenetére
1.6 alatt már eleggé szétgányolt engine volt a CZ meg a steamre átállás miatt.
1.5 még gyönyörűen adta az 1 golyós fejeseket..
meg az 1.3 amikor pontos volt a dezi ugrálva is
volt az a WWCL plugin az 1.5 servereken, ami lezárta a konzol cfg babrálást, az volt a leg LANközelibb online CS élmény valaha.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #77564 üzenetére
Érdekes egyébként ez az egész szerintem. Bár lehet, hogy nem jól gondolom. De szerinem pont a Valve volt az első, aki hero shooter (szerűséget) adott ki. A Team Fortress 2 személyében. Most meg fordul a világ, és ők mennének mások után? A képek alapján, én is inkább TPS Moba-nak nézem ezt a leaked játékot.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Lacccca87 #77566 üzenetére
Most újra megy: Predecessor
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #77552 üzenetére
Folyamatosan mozogva közeltávra AK-val szemben egyértelműen sokkal hatékonyabb (ha körbe tudod ugrálni), illetve hosszú távon ugyanez, mozogva, ugrálva nehéz rá pötyögtetni AK-val, míg a sub mozgás közben is még elfogadhatóan pontos. Bosszantó a másik oldalról, ja
Nekem ami néha bejön, eco körben p250-nel kiszedni a fullos ellent -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #77537 üzenetére
Igazából ugye a killek száma nem fontos, lehet, hogy valaki végig A-n védett, és majdnem mindig B-re jöttek, vagy entryzett, és a társa vitte el a killeket, de még a damage se igazán fontos - csapatjáték, csak a győzelem számít
Ami szemet szúrt, az az, hogy a pontozás még a CS saját pontrendszerét is figyelmen kívül hagyja, ami kicsit meglepő. (lehet kijön rá majd egy kétmegás patch "bocs, elnéztük az előjeleket, most lesz jó")
(de amellett persze legalább az egómat hizlalta az csapatelsőség, ezt azért nem tagadom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest