- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78708 üzenetére
Ránéztem erre a központra, elvileg van több terem. Szóval gondolom úgy. Más versenyeken is mindig megy az A meg a B stream amiket nézünk. Szóval biztos, hogy több meccs fog egy időben menni.
Ez a Swiss rendszer ez az, ami most Astana-ban is van? Amikor az 1:0-sok 1:0-sok ellen játszanak a 2:1 a 2:1 ellen? Ez az átláthatatlan valami?
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78665 üzenetére
Próbálom folyamatosan bővíteni a tudásomat, a játékismeretemet. Ami elméletben működik is. Viszont meccs közben sokszor iszonyat sz*r vagyok. De tényleg, nem emlékszem olyan meccsre az elmúlt időben, amikor én húztam volna a csapatot fragekben. Nem lövök jól egyszerűen. És sokszor hozok rossz döntéseket is. Na de én át is gondolom, hogy mit csináltam rosszul. Aztán jobb esetben a következő szitunál eszembe jut, és nem követem el újra.
Hetekig csináltam azt a hülyeséget nuke-on, hogy CT-ként main-ből mentem be a kör elején A-ra, molo ajtó elé, hogy squeaky (ajtó) rush-t megfogjam. De én barom, ha jött is a rush, akkor az ugye úgy néz ki, hogy kirobbantják ajtót, majd smoke main elé. Én meg állandóan átszaladtam smoke-on, hogy rálássak squeaky-re amikor jönnek ki. Elég nehezen esett le a kis agyamnak, hogy abban a szituban én nem nyerhetek.
Mert ha átszaladok, ott jó esetben ketten csak rám várnak. De ha várok, hogy bejöjjenek, nekik nagyon sok angle-t le kell tisztázniuk A rakón és jó esetben már nálam az előny. Ez megint a türelmen múlik.
És még annyi-annyi szitu van amit meg kell tanulnom. De ha azon agyalnék, hogy na ez biztos csalt mert kilőtt, meg ezek biztos 40-es szintűek meg ilyenek, akkor lehet nem maradna kapacitásom a lényeggel, magammal foglalkozni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
goccer #78627 üzenetére
Attól még 5-10k között nyomom premierben, ami meglátásaim szerint egy 100 órásnak is simán megy.
Elemental: Gyerek? Mire van az anyjuk?
Én beszélek, aki a csak akkor állok neki játszani, amikor mind a 3 lefeküdt, és a mosókonyhában nyomom, mert onnan szűrődik ki a legkevesebb zaj a hálók felé. -
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #78622 üzenetére
Hát nézd, tapasztalat alapján a játék óra az lehet kb bármi, attól még nem lesz jó/rossz játékos. Jó példa erre amikor látom a heti XPU túl töltést egyeseknek, gondolnám hogy sokat játszik akkor használható lesz...de nem
A commend számok mondják el (legalábbis nekem) a legjobban hogy mire számítsak egyesektől.
#.LnB
A pénz nagyúr gondolom, meg lehet ha nem lenne csapata akkor vinnék a frontra. -
Z0C!
őstag
válasz
goccer #78545 üzenetére
Nem az alacsony ranggal van probléma. El kell kezdeni mindenkinek valahol. Ez tiszta sor, nincs ezzel semmi baj...
Hanem azzal, hogy süket, vak vagy a 2 együtt...
Az hogy nem tudja merre van a lerakó/túsz már más kérdés.
Lőném a 30killt, de van a sérthetetlen player aki 1hitHS-al végiglövi a csapatot..Még a GO korszakban eskü jó volt esténként leülni meccselni és tolni 3-4 MM-et.
Valahogy mindig én szívom meg, hogy nálam vannak a kezdők, a "csíterek" meg odaát..
Adom az infókat és mintha süketnek mondanám... -
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #78527 üzenetére
Persze, ezért is írtam hogy amikor kijött. Premierbe nem solo-zom, nem vonz/érdekel.
MM-be azért más a helyzet ott ahogy fentebb is írtam javarész SOLO, és ott Silver 4 ből konkrétan egyedül toltam fel magam Supreme-ig. A haverokkal tolt game-ek inkább hátráltattak
Többször jött a rankdown mint az up ha stackbe játszottam.
Abban egyetértek hogy másnak ez frusztráló lehet, nem vagyunk egyformák.
#LNB:
Én már csak ilyen vagyok INF fanatikus. Nem tudom megkedveltem ezt a mappot illetve CSGO-ba is ezt toltuk a legtöbbet MM-be. Ami onnan jött hogy ezt tartottuk a legjobban kiegyensúlyozott mappnak (én speciel mindmáig ezt gondolom), meg egyik legjobb artwork-el rendelkező pálya és szép megvalósítás jó hangulat. Anubis/Mirage/D2 valahogy utálom a színvilágotOvepasst a szemem elviseli de nem érzem a pályát. Train tetszik főleg a megújított, Ancient,Nuke és Vertigo amin ha minden kötél szakad akkor játszok, a Cahce meg hát régen jó volt de én akkor is Tuscan párti voltam jobb az elrendezése, de alapjaiban hasonló.
Egyébként nem szokott zavarni ha előre kell menni, nagyon függ a csapattársaimtól hogy én hogy játszom éppen. Ha tudom hogy be tudják fejezni és nem fagy le az agyuk ha 1v2 vagy 1v3-zni kell akkor nem zavar ha bemegyek és adott esetbe le is lőnek de a többiek traddel előnyre tehetnek szert. Viszont amikor látom hogy fogalmatlanok akkor passzíválom magam és játszom azt a játékot amit én gondolok megfelelőnek, ők meg sírnak ilyenkor
-
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #78520 üzenetére
És hogy eltalálta LNB
Premier rankom Solo-ban szereztem, anno amikor először elérhető volt, azóta 2-3 stack ben nagy ritkán játszunk benne, ezért vagy nincs vagy 15K környékén kapom vissza, de szerintem egyre kevesebbet mindigMM-be csak INF-en játszom ahogy írtam is, esetek 60%-ban solo, 30%-ban 2 en, 10%-ban 3-5-en.
Ez van ha a baráti köröd "meg gyerekesedik" meg annyi eltérő hogy ki mikor ér rá.
Egyébként tényleg sokan vagyok itt, akik "szenvednek" a rossz társaságtól, tényleg érdemes lenne már összebeszélnetek. Én is szívesen jönnék csak annyira random mikor érek rá, de peresze csak INF -re vagyok kapható
Ja és én sem vagyok szupersztár ( hiába a rank) szóval ne tőlem várjátok a megváltást ha esetleg együtt játszunk, de a stabil 2K dmg et az esetek 90%-ban meglövöm.
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78513 üzenetére
Erről a wilson videóról az a mondás jutott eszemben, hogy "mindenki a maga szintjén nyomorog". Valószínűleg te magasabb ELO-ban játszol jóval mint én.
Mert ez a videó nagyon nagy részt használhatatlan. Persze, nagyon jó dolgokat mond. És teljesen igaza van.
De! A legnagyobb része a kommunikációról szól. A valóság meg az, hogy nincs kommunikáció. Ha meg van, akkor Oroszul. Wilson az US ladder-en játszik. Erről a szomorú jelenségről tudomása sincs. Erről nem fog videót készíteni. Ha tudna, a második tipp az lenne, hogy tanulj meg Oroszul.
A másik dolog pedig az, hogy ha próbálok is kommunikálni. A társam nem érti, lesz*rja. Az a jelenet megvan, hogy megbeszéljük, hogy megyünk B-re. Mindenki leokézza. Majd a bombás elindul teljesen másik irányba egyedül meghalni?! ÉS amikor megkéred, hogy dobja el a bombát, csinálhat amit akar egyedül, csak minket többieket ne szívasson, és nem hajlandó rá?!
Én is nézem ezeket a videókat minden nap. fl0m-éit is. Magamra szedem a tudást. De már a videó nézésekor tudod, hogy ennek a felét te még nem fogod tudni hasznosítani.
Jelenleg amit én játszom, az nem CS. Ez egy szerencsejáték. És tényleg nincs más megoldás, mint teljesen szétválasztani a játékosokat, tudásuk alapján. Azt hittem, hogy a Premier-ben ezt fogom tapasztalni. De nem. Sokkal magasabb követelményeket kell állítani a játékosok elé, hogy egyáltalán elkezdhessenek Casual-on kívül bármi mást játszani. Nincs más megoldás. És mivel iszonyat nagy a játékosbázis, ezt bőven el is bírná a játék. Ide oktatómód kellene, és kemény szintkövetelmény.
A faceit biztos, hogy jobb ennél a helyzet. Mert sok játékos ahhoz is hülye, hogy rátaláljon a faceit-en való játszás lehetőségére.
Na de tényleg, befejeztem. Nem égetem magam tovább ezzel. Mert igazából a másik oldalról nagyon tetszik a játék, szeretem. És lelek benne örömet is. De mivel csak ezeket a negatív dolgokat írom le, rossz kép fog kialakulni rólam. Abszolút nem vagyok #sadpanda!
-
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #78486 üzenetére
Köszönöm. Na ez nekem rengeteg 20e Ft haszonért
Ennyi időm nincs nekem már erre munka és család mellett
Ha a régi "szép" időket nézem akkor volt hogy 70-120 óra (/hét vagy /2 hét nem is emlékszem hogy számolja a steam csak az érték maradt meg)között is volt a játékidőm CSS-be plusz akkor még nem dolgoztam, jövedelmem se volt rendszeres, ott azért csináltam volna.
De most steam-en se költök, skineket se akarok venni vagy játékot), így a kifarmolt "nyereséget" sem tudnám értelmesen elkölteni
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78486 üzenetére
Köszi a választ!
Azt szeretném leírni, hogy nem vagyok ennyire világtalan, hogy néha ilyen általános butaságokat kérdezek, aminek simán utána lehet járni. Csak itt (@work) minden gamer téma blokkolva van a tűzfalon. És például a láda árakat se tudom megnézni. De sok CS-s témával ez van. Hogy inkább kérdezek, aztán ha van kedvetek, válaszoltok, ha nincs akkor délután, otthon utánanézek (ha nem felejtem el).
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78483 üzenetére
Már a fele megvan 2,5 nap alatt. Én van, hogy majdnem két csillagot kapok egy meccs után. Na jó inkább másfelet. Meg is lepődtem, hogy annyira nem lassú ez. Bár most csak egyre fizettem be kezdésnek.
A hol adom el kérdés, inkább arra vonatkozott, hogy Steam Marketen szoktatok e eladni, ahol általában magasabbak az árak, vagy máshol. De ezt igazából meg is válaszoltad.
-
Lacccca87
addikt
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
goccer #78445 üzenetére
Az már megtörtént.
De igazából pubg-ből hozzá vagyok szokva a szélsőséges palyerekhez. Sajnos ott a megszokott csapattal egyre kevesebbszer tudtunk játszani, kicsit a játékot is meguntam, a cs meg hatalmas kedvenc volt régen, mondhatni nekem az origó ahonnan indult ez az időtöltés.
#78446 .LnB - Köszi szépen vissza fogom pörgetni a fórumot, az elsődlegesre beruháztam így egy lépéssel beljebb vagyok, most a fegyvertáron filózok, de ahogy nézem ezt is érdemes lesz idővel megvenni a skinek miatt. -
.LnB
titán
válasz
goccer #78450 üzenetére
A súly, szenzor és a wireless miatt. - ->> kíváncsiságból. Pont az egér az egyébként, amivel én is úgy vagyok, hogy ha bármi nem oké vele. Akkor vissza fogom küldeni.
Az egértől nem is várom, hogy jobb leszek. Egyszerűen a technológiai ugrást akarom tapasztalni csak.A héten volt szerncsém, egy ilyen egérhez: [link] És amikor megfogdostam, én eskü besz*rtam. Az a 47g az iszonyat durva. De ezt az árat például én nem vagyok hajlandó kifizetni. Most ez az egér upgrade nekem így-úgy de 15k-ba került. Annyiért teszek egy próbát.
-
mepet
addikt
válasz
goccer #78398 üzenetére
Jelentkezem a wootingosok neveben!
Igen, az a felengedes a lenyeg. Ahogy elkezded felengedni, abban a szent pillanatban reagal. 0.1mm-tol. Nem kell felengedned az erzekelesi pontig, mint az elavult, nem magneses elven mukodo billeknel, hanem mindegy meddig van benyomva (nyilvan vagy teljesen van benyomva, vagy meg nem teljesen, mert eppen nyomod lefele, es valahol utkozben gondolod meg es kezded el felengedni), az bizony abban a pillanatban elengedi a gombot. Igazabol termeszetesebb is, miutan megszokod, hogy nem ugy, mint a korszerutlen billentyuknel, hogy az erzekelesi pont elotting nyomod le, vagy engeded fel, es folyton ezzel jatszol, hogy nyerj egy-egy pillanatot, hanem csak elkezded felengedni, es az fel van engedve. Elkezded lenyomni es az le van nyomva... Nekem a megszokas abbol allt, hogy meg kellett szoknom, hogy a billentyut akkor nyomjam le, amikor le akarom nyomni, es elore ne nyomjam le felig, hogy utana hamarabb tudjam valoban lenyomni... Mivel felengedeskor ez eddig is kb lehetetlen volt, ez az elore felengedes az erzekelesi pont elottig, igy a nagy kulonbseg ott van, hogy nem engeded fel az aljarol a feleig, mire erzekel, hanem azonnal.
-
nanofocus
tag
-
Elemental
addikt
válasz
goccer #78326 üzenetére
Végül is valóban nem volt bonyolult, nem is regeltem, hanem a steam-mel léptem be. Kifizettem kártyával, trade lock volt a cuccon, amint letelt nem sokára jött a csere ajánlat. Majd visszaigazoltam az oldalon a sikeres vásárlást.
Ahogy gondolom, ez az oldal úgy működhet, hogy nem kapja meg az eladó a pénzt, amíg nem küldök az oldalnak sikeres vásárlás visszaigazolást?#ganerpay
-
Elemental
addikt
válasz
goccer #78315 üzenetére
Ezzel szemben ha veszel egy skint, az x év múlva is nagyon nagy eséllyel minimum annyit, de inkább sokkal többet fog érni
Valóban, eddig én is úgy gondoltam, hogy kidobott pénz a skin vásárlás. Mindig átsiklottam a skines hsz-eken. Tudnál ajánlani olyan oldalt, ahol biztonságosan lehet vásárolni?
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78315 üzenetére
De nem én írtam, hogy ládát nyitogatok.
Nyitottam már kettőt persze. De csak az újdonság miatt. Nem úgy tervezek skineket beszerezni.
Vettem csóri Tuxedo-t Galil-ra. Nekem bejön ez a fehér. Tettem rá pinup csajokat, aztán jól van..
Bakker, az egyik legjobb matrica a gameben ez a CS20. Nekem nagyon bejön. De egyik fegyón sem mutat jól eddig.
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78299 üzenetére
Erre akartam válaszolni még, csak lemaradt:
"Amelyik legjobban passzol a kesztyűdhöz"
Az tuti, hogy ha én valami csoda folytán hozzájutnék egy kesztyűhöz (késhez), egyből eladnám.
Venni meg úgy sem fogok, mert számomra egyik sem éri meg az árát.
Érdekes ez a skin téma. Mert egyrészt foglalkoztat, jó muri. Másrészt, mivel tényleg régen ez szóba sem jöhetett (1.6-Source), ezért annyira nem kattanok rá. Én ha valami csoda folytán mondjuk nyitnék egy 200-300$-s kést, eszembe sem jutna megtartani.
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78299 üzenetére
Nem, dehogy! Hát az én meccseimmel lesz dolga. Előre félek. Ez lesz a tanácsa számomra: Delete the game.
Ez elég durván hangzik, hogy ilyen van ma már. Otthon majd megnézem. Muszáj lesz fejleszteni magam. Mert a helyzet siralmas.
Sok meccset nyerek. De nem érzem sokszor a boogie-t.
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78290 üzenetére
Ahh köszi. Ezek jó infók. Sajna abból a versenyből még kimaradtam, és utólag próbálok olvasgatni a történtekről. Értelmes srác xelex is. De ahhoz, hogy valaki oda kerüljön akár egy akadémia csapatba, ahhoz már ész kell (donk a kivétel gondolom
).
És úgy összességében nagyon szimpi nekem ez a mouz. Már néztem a mech-eket a honlapon. De elég horror árak vannak..
Shanghai Major vlog-ot nézem, nagyon érdekes így belelátni a színfalak mögé. Jókat nevettem az első öt percben. Brollan nem tud csillagot rajzolni meg ilyenek..
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78200 üzenetére
wat? 50 eurós láda... ilyeneket max streamerek nyitnak ki manapságAzta rohadt, akkor ezt jól benéztem tegnap...Mondjuk kíváncsi lennék, hogy elvitték e volna, ha 40 körül felteszem marketre..
Ja neeem!! Keverem. Huhh bazdki, megnyugodtam. Revolution case volt. És ugye a Headshot AK... Amúgy egy Insomnia Mag-7 jött belőle.
Megvan már miért a Bravo láda jutott eszembe elsőre, mert itt olvasgattam vissza, és valaki linkelt képet, hogy ő azt kapott... szerk.: [link]
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78195 üzenetére
Azt hittem, hogy valamennyit fizetnek annak, aki kölcsön adja. De így jó biznisz. Nem is tudtam, hogy így vissza lehet követni a skinek trade történetét. Okos dolog.
donk.. Nekem a srác felemelkedése kimaradt. Azt hallottam, hogy iszonyat gyorsan lett top player. De az a viselkedés... Rosszul vagyok attól a gyerektől, már most. Persze a biznisz részét megértem, hogy most növelte volna az értékét..
Akkor ne nyissak ládát?! Tegnap kaptam egyet, kinyitottam. Operation Bravo. Néztem az árát mielőtt kinyitottam, hogy semmit sem ér. Na de mondom ha egy Fire Serpent vagy kesztyű kiesik, akkor elviszem mekibe belőle a családot!
Más téma:
Lassan megnyílik majd nekem is a Premier. De azon gondolkodtam, hogy nem fogom rögtön elkezdeni. Annyi minden tanulni való van még számomra, kicsit szednem kellene még magamra. Viszont ez a Competitive matchmaking ez.. kemény. Mivel én is lvl10 alatti accal játszom, ahogy néztem olyan emberekkel/emberek ellen is nyomom. Na de ezek se nem látnak, se nem hallanak. Tegnap volt egy csapattársam, aki egy teljes mirage meccs alatt 15dmg-t tudott produkálni. Azt hiszem ezt nem kell ragoznom. Persze nincs feszkó bennem, mert nincs tét, és tanulásnak fogom fel az egészet. De elképesztő dolgokat látok azért.
És amit még szeretnék kiírni magamból az az, hogy egyre szerelmesebb vagyok a USP-S-be. Hát miket lehet azzal pötyögtetni te jó ég!
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78179 üzenetére
Most, hogy megemlítetted, utána olvastam rendesen ennek a finnish style dolognak is. Nem tudtam, hogy ilyen különböző skin típusok is vannak. Azt hittem csak a kopottság számít (na meg a rarity). De amikor eljutottam a Heat Treated Patter -ekig, ott már kicsit ledobta az agyam a láncot. A mintákról tudtam, hogy azok se egyformák, és van külön számuk.
Nem csoda, hogy ekkora biznisz épült ki eköré a skines..Köszi a segítséget neked is!
-
Vismajor01
addikt
válasz
goccer #78127 üzenetére
Semmi közöm az oldalhoz, nem védem őket, de nemvolt semmilyen clickbait, a cikk cime:
Hivatalos: 2025-ben Budapesten küzdenek majd a világ legjobb CS2 csapataiAmi teljesen fair, és alatta így folytatja: "Korábban mi is beszámoltunk arról a futótűzként terjedő iparági pletykáról, miszerint 2025 második Major tornáját a StarLadder a magyar fővárosban, Budapesten rendezheti. Ez az információ azonban felettébb gyanús, hogy pontatlan volt, mert az ukrán cég bejelentett a hétvégén egy nagyszabású versenyt, amit Magyarországon fog tartani, csak ez nem egy Valve által szponzorált esemény lesz, és nem is a Major idejére időzítették."
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
goccer #77997 üzenetére
Valóban, meg kellett volna néznem a collectiont is hozzá.
A Valve egyébként elképesztően sok pénzt keres a kulcseladásokon és a market jutalékon, valószínűleg ha egy rendes 120 fő körüli állandó fejlesztőgárda állna mögötte, akkor pusztán a játékosok számának növekedéséből adódó bevételnövekedés nagyobb lenne, mint amennyibe a fejlesztők kerülnének... -
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #77972 üzenetére
ahhh mennyiszer hallgatom amikor éppen nem megy a játék annyira, és 10 körüli fragget lövöt, de mellette meg 1500 DMG minimum megvan egy 13-8/9 körös meccsben. Néha inkább átoknak érzem hogy szép lassan visszaérek a SZUP/GLOB rangba pont emiatt.
Amikor többen játszunk olyankor szoktam röhögni hogy a kevesebbet játszó haverok 3 csillaggal vagy szimpla kala ranggal többet lőnek mint én
Ha már rank akkor az egyébként mitől függ hogy a meccs elején néha látni mindenkinek néha meg nem? Ezt tudja valaki? Gondolom bug és nem szándékos.
-
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #77903 üzenetére
Én nem próbálok meg kimozogni egy vitából sem, max te vergődsz jól láthatóan. Kicsit tájékozódj mert nem minden fekete és fehér.
Arról nem is beszélve hogy értelmezni kellene amit leírtam "ON"-ba.Lehet ironizálni, csak most a fagyi visszanyalt.
Azt írtam, hogy arra lennék kíváncsi mi volt az a hatás amivel sikerülhetett majdnem visszajönniük (mert ezene a szinten, ilyen helyzetben nem könnyű felállni a padlóról és ez tiszteletre méltó). Az hogy ezt Karrigan vagy a Coach összeszedettsége és tapasztalata, vagy inkább az egyéni megvillanások (Ropz izzadt/dolgozott rendesen), vagy ezek összhatásának eredménye, erre lennék kíváncsi ,de ezt nem valószínű hogy egyértelműen meg lehetne állapítani, legalábbis mindenki mást gondol bele szerintem. (igen más véleményére lettem volna kíváncsi értelmes összeszedett válaszban)Megfogadnám a helyedben a saját tanácsod
és lenyelném a keserű pirulát mint Faze drukker.(aztán lehet tévedek eme feltételezésembe)
-
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #77901 üzenetére
Ezek szerint ha jól gondolom te minden nap kint vagy Bp-en a Parlament előtt és tüntetsz? Mert különben te is csak az agresszort erősíted.
A legtöbb orosz állampolgárnak kb tele a patiszona az egésszel, csak ott már az a helyzet ha felszólalsz akkor visznek a pufajkások, vagy véletlenül kapsz egy új lakást a 15.-emeleten amin nincs ablak meg korlát, nálunk meg csak még haladunk ebbe az irányba.
De részemről ezt zárom, nem akarok politizálni.Hogy on is legyek, igaz csak néhány meccset néztem meg amin a Spirit játszott de ott nekem meggyőző volt a teljesítményük, ezért gondolom azt hogy megérdemelték és van helyük a versenyben mindentől függetlenül.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi zajlott le a fejekben/háttérben a Faze oldalán amikor majdnem combackeltek. Esetleg ez az irányító tapasztaltságának vagy a coach tanácsainak köszönhető, esetleg csak az egyének felszívták magunkat szimplán, vagy tényleg csak ellazázta a Spirit és semmi más oka nem volt.
És a nagyobb kérdés, most hogy vége a Majornek, az ebből származó tanulságok/információk milyen irányba fogják mozdítani a CS2-t, valyon lesz-e balansz a fegyókra (mondjuk én a shotikat leszámítva nem érzek semmit OP-nek, de azok is inkább csak random OP-k). Az biztos hogy márciusig nem nagyon fogunk látni jelentős változást mert pihennek a fejelsztők
-
bepken
veterán
válasz
goccer #77871 üzenetére
rosszul fogalmaztam, lesz több csapat, akik először jutottak ki major-re és gondolom talán mivel így teljesen új csapat logoval jelennek majd meg matricák (plusz még ha eredményesek is lesznek valami csoda folytán), akkor kelendőbbek lesznek a piacon ezek a matricák?
mondjuk ha ismét több, mint 1 évig elérhető marad majd a major sticker vásárlási lehetőség a játékban, akkor túl nagy befektetési potenciál amúgy sem lesz bennük, akárhogy néznek ki
-
bepken
veterán
válasz
goccer #77810 üzenetére
hogy lehetek ilyen balfasz amúgy...
szerintem aznap este túl sok volt a sörike csé közben és képtelen voltam megkülönböztetni egy 10 centes matricát egy (akkor) 20 euróstól
[link] - ez volt az...
most ahogy látom egyébként a fityegők kapcsán nagy a hájp, mert kiderült hogy vannak ritkább színek egyes charmokból. én ahogy árakat elnézem, jelenleg úgyis tök mindegy mire verem el a tokeneket, szóval kiszedek majd 2-2 darabot ezekből is. biztos, ami biztos
-
bepken
veterán
válasz
goccer #77756 üzenetére
"Én arra vagyok kíváncsi, hogy most mik a küldik a passhoz vagy mit kell csinálni egyáltalán a farmoláshoz." - ha jól értelmezem annyi, hogy bent vagy egy bármilyen meccsen. nekem legalábbis kb ugyanúgy adott token XP-t amikor sokat öltem, meg ugyanúgy, amikor keveset DM-ben. jelenleg éppen ezért rengeteg az afk... mondjuk már itt jelentkezik az, hogy nem sok értelme van az egésznek. eddig legalább operation alatt csinálni is kellett valamit, hogy megkapd azt a bizonyos XP-t...
az is lehet, hogy bevásárlok majd charm-ból, mert azokat úgyse veszi senki
(na jó, talán 1-2 van, ami jópofa)
-
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #77684 üzenetére
Én speicel ezeket láttam ami fura, mert nem gondolnám hogy át lehetne lőni
De tény hogy januárba amikor elárasztották a meccseket a csalók akkor lehett azt látni hogy várnak és állnak hogy a másik lépjen bele a célkeresztbe így hátrányban legyen.Más téma:
Játszogattunk és azt kell mondjuk, hogy van hatása a mostani frissítésnek. Én lekopogom amugy sem futok bele gyakran csalóba ha soloba nyomom, csapatba a többiek trust faktora miatt inkább mert kevesebbett játszanak, de most egy meccsen se láttunk.És false pozitív bannok se érkeztek bindekre meg normál mozgásra.
-
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #77647 üzenetére
Nem néztem teljesen végig a videót, de ilyen esetekben a detektált csaló ha jól tudom pihenőt kap, majd utána 99,9% os valószínűséggel jön a VAC is valamikor, de az biztos hogy nem tud újra játékot indítani, így feltételezem a résztvevők közül másvalaki csalt és bukott le mint akikkel a következő meccsben találkozott.
Ez egyébként megesik, hogy ugyanazt a playert dobja be melléd/ellened köv game-be. Én ezért szoktam 4-5p szünetet hagyni pl bármi miatt gyorsan kikapunk mert akkor tuti hogy sokan egyből kattintanak a keresésre és össze fog dobni (ez mondjuk függ az időszaktól is nagyban mert ha kevesen keresnek akkor nagyobb az esélye)
1 aspektusa még lehet annak hogy én kevesebb csalóval találkozom mégpedig az hogy mikor játszom, nagyon érdemes kerülni a Balkáni játékosok meg Oroszok csúcs idejét. Ami érdekes mert anno IRC-es warok esetében a Németek voltak a nagy csalók
.
Pl ha HO-ban vagyok és ráérek éppen akkor a délelőtti meccsek javarészt hulladék minőségűek, nem is nagyon próbálkozom már, de olyan délután 1-2 től már újra találkozni értelmes nyugati játékosokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest