Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Vagy csak nem kell a kés?
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Jah Faze vs. Navi meccs volt magasan a legjobb szerintem.
-
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Nálam specifikus székre szóló jegy volt, és vasárnap késve jöttem (második map végefelé). Az azon ülő szép brunette csajt megkértem, hogy üljön máshova, mert az az én székem.
Kiderült a mellettünk ülő srácoktól, hogy a lány a Launders barátnője/jegyese. Mondom szorri nem szorri attól még az az én helyem

-
Miért utoljára?
Szerintem az MVM Dome egy zseniális helyszín volt a majorra, és a jegyeladást nézve remélem nem loss a buli a starladdernek. Az after hours beszélgetésben Banks áradozott arról, hogy magasan a leghangulatosabb Major volt amin részt vett (7 Major), a közönség és a 360 fokos atmoszfére zseniális volt.
-
Sajnos ez nem volt egy jó döntő, egyoldali verés volt
-
-
-
-
Élőben átélni ezt a Faze hülyeséget borzasztó

Streamet ki tudom kapcsolni, itt csak megélni lehet

-
Azért ez a multi screen eléggé adja

-
Ti hol vagytok? 312 itt
-
-
-
-
Érdekes, kaptam egy ilyen levelet. Elvileg a full prémium helyemről nem lehet normálisan látni a színpadot, visszaadják a jegy árát és adnak a felső karéjban egy jegyet...
Dear Customer,
Thank you once again for your understanding regarding the situation with your original seat.
We would like to inform you that, due to the glass barrier in front of your initial row being covered with a non-removable tournament-regulated coating, the view from those seats is limited.
To ensure your comfort and provide a clear viewing experience, we will replace your ticket free of charge with a seat on the 3rd floor, in one of the following sections: 312 / 313 / 302 / 303.
In addition, we will issue a full refund for your original ticket.
You will receive a confirmation as soon as the refund has been processed.
Before the doors open, we will also send you the necessary vouchers, which you will be able to use upon arrival.
-
Mouznál kit dobjanak ki és ki jöhetne a helyébe? Szerintem ott van a legkevesebb esélye a cserének, mégha ki is kapnának a Fazetől.
Ha az elődöntőben esnének ki, akkor max akkor lenne szétmenés, ha valamelyik tag úgy dönt, vagy kap egy olyan offert egy másik orgtól hogy megérje neki felállni
-
-
Abszolút stack lesz ez

-
-
Hajj de jó volt ez a Mouz meccs

-
-
Uraim,
Előreláthatólag lesz 2 jegyem a vasárnapi swiss stage 3 - 2:2-s meccsekre, ahol is 6 csapat küzd meg a playoffért. Grátisz, én ezért pénzt nem fogok kérni, aki lemaradt és nem tudott venni jegyet, és ki szeretne menni, annak odaadom szívesen.
Ha nagyon jófej vagy, akkor a gyerekemnek (majdnem 6 éves) küldj valami kis értékű ajándékot egy alzaboxos rendeléssel az 1. kerületi csörsz utcai automatába, azt elfogadom azért

Az egyik az enyém, mivel én csak szombaton tudok kint lenni
. Szombat este küldöm majd a QR kódot akinek odaadom. -
-
-
-
Haj ez a Mouz meccs nem volt konnyu
-
-
-
Hajrá Liquid mára
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Hazai pálya Torzsinak!
-
Mouz, Vitality, Furia, Falcons.
Brutális négyesélyes Budapest Major incoming. És simán előfordulhat, hogy stage 3-ban mondjuk a 2:2 bracketben ebből összejön egy párosítás... bruh.
-
-
-
-
válasz
Tw3nTyFouR
üzenetére
A last minute Twistzz -> Faze biztos nem segített a csapatmorálon…
-
válasz
Tw3nTyFouR
üzenetére
Nehézsúlyú versenyzővé lépett elő a G2 (minden értelemben, nem pehelysúly sem Malb sem NehézIsten)
Trainen nem adtam volna egy petákot, de brutálisan összecsomagolták a Vitalityt, teljesen megérdemlik a sikert. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Egy nevesebb tornán se láttam őket az utóbbi pár évben.
LendvaiFeri1