- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78920 üzenetére
(
)
-
Lacccca87
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #78649 üzenetére
Én gondoltam egyet és kipróbáltam a Grail-t, tetszik a látványvilág a logika az útvonalak. Ez jól sikerült. Habár régebben is imádtam a custom mappokat ha azok igényesen voltak megcsinálva.
Viszont egy régi bug visszakerült, van hogy egyes játékosok nem hallanak egyes játékosokat a mikrofonon keresztüli beszédnél, csak felvillan a nevük és semmi hang. Már nem emlékszem régebben mi volt erre a konzol parancsos megoldás, de most csak ugy lesz jó ha kilépnek és vissza.
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78623 üzenetére
Nem úgy volt, hogy szar a CS2 és ne játsszon vele senki?
-
Z0C!
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #78603 üzenetére
Áhh, rá kellett húzni a felszerelésre. Király! köszi!
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78431 üzenetére
És akkor a vásárlástól számítva mindezt ugye? Szóval nem az van, hogy hónap elején vége a gyűjtögetésnek?
-
Tw3nTyFouR
tag
válasz
LendvaiFeri1 #78355 üzenetére
végre, olyan láda amiben nem csak 1 skin jön be, az az awp már is jöhet a papának
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78211 üzenetére
Nekem is Cloud volt, az a fasza (azt hiszem) első szériás, amiben még a Takstar Pro 80 belső volt. Csak az évek alatt elkezdett önmagába roskadni mint egy feketelyuk. Mállott szét az egész. Ragadós lett a műanyag, foszlott a párna..
Nyilván azért vettem meg a Logi-t mert láttam, hogy G2 shox pref beállítás van a szoftverben. Attól leszek én is pró plaja!
Félve írtam, hogy ezt a Logi-t veszem, mert látva a mostani árakat, azt hittem majd lehurrogtok, hogy hát az nem jó.. 100 ezerért kell venni valami csilli-villi Razer-t.
Amit amúgy sose vennék, sőt semmi Razer-t. Utálom azt a márkát, halomra haltak az egereim régen. Mondjuk akkoriban elég lassan esett le, hogy nem kellene a DA-kat venni, mert gari lejárta után úgy is duplaklikkes lesz mind.. de ez már az én hülyeségem volt.
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78207 üzenetére
Logitech G Pro X
Nem vagyok hajnaldó többet költeni erre. Akkor mi maradna skinekre?!
Agyrém, hogy milyen árak vannak mostanság, mióta én utoljára fejhallgatót vettem. -
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78123 üzenetére
Ja, ez közben meglett. De azóta semmi hír. Még a hltv.org-on sem. Helyszín, jegyek érdekelnének. Mondjuk szeptember még messze van. El fogom felejteni, ezért állítottam be emlékeztetőt.
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #78123 üzenetére
Ez kicsit outdated, ugyanis nem major lesz. Az majd valamikor decemberben lesz, de még tudtommal nincs bejelentve.
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78104 üzenetére
Nice kép!
Régen a Cod játékosok voltak ilyenek. Még voltak vicces összehasonlító "mém" videók is a két professzionális szcénáról.
A másik ami feltűnt, hogy mennyire eltűntek a svédek a top csapatokból. Mármint régen mindig volt egy, de inkább több, full svéd lineup. Ez nagyon fura nekem. Ugye régen a svédeknek az volt az előnyük, hogy nagyon korai években már jó net elérés volt az országban (mint nálunk is). Aztán a világ mostanra utolérte őket.
-
nanofocus
tag
válasz
LendvaiFeri1 #77967 üzenetére
És miért van az hogy nem látom a csapattársaim rangját?
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77928 üzenetére
jaaa azt hittem, hogy jött valami új matrica csomag
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77926 üzenetére
melyik matricákra gondolsz?
nem vagyok most gép elött, de erre a CPU core preference beállítás cuccra kíváncsi leszek! bár nagy dologra nem számítok, de hátha segít a stabilabb fps-ben...
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #77904 üzenetére
Magadat is figyelmezteted akkor? Te voltál az első aki tovább vitte a politikai szálat
-
Vismajor01
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77895 üzenetére
oroszok..Ki kellene őket tiltani. Sok sportban kivannak tiltva, itt is ki kéne őket
-
Lacccca87
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77895 üzenetére
Majdnem elizgulták
szépen jött fel a Faze.
-
Scale
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #77848 üzenetére
Hát ez a két új wingman map nem lett annyira jó szvsz, assembly meg memento jobb volt olyan szempontból hogy gyorsak voltak, ezek meg már inkább taktikusabb napok és elhúzzák a játékidőt, bár még csak 1-1 játékot mentünk rajtuk. A palaceos eléggé támadó heavy lett ezzel a tetős pozícióval.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77848 üzenetére
Köszönet!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77843 üzenetére
8,5 gigás patch-et töltök éppen le. A train mapon kívül mit tartalmaz?
-
bepken
veterán
válasz
eehh
- [link]
egyébként tény, hogy rohadt jól néz ki! viszont nem tudom, mennyire kezdhetjük megszokni ebben a formájában, mert szerintem az elkövetkezendő pár hétben nagyon sokat fognak rajta alakítani, hogy befogadhatóvá váljon a fanok számára...
-
Vismajor01
addikt
válasz
Nekem nagyon tetszik, ladderroomot utáltam, 5öst utáltam. Közép is sokkal jobb terror szempontból, B lerakó sokkal letisztultabb.
-
szebe
addikt
válasz
Videók alapján nem tűnik rossznak, látszik hogy próbálták kiegyensúlyozottabbá tenni.
Active dutyiig még úgyis elhúznak itt-ott 1-2 falat a visszajelzések alapján, de az irány jó. -
válasz
LendvaiFeri1 #77841 üzenetére
Jah volt hogy ez megoldotta (az új routing miatt) de tegnap kétszer is megpróbáltam ,sajnos maradt szar....
Úgy, hogy most ennek apropójából felhívtam a digit és a közös képviselőt ,hogy kössék be "AZINTERNETET"
18 év után meguntam ezt a szart....
Remélhetőleg ennél szarabb nem lesz -
Lacccca87
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77838 üzenetére
Igazából ez már csak a magyarázata + a HUD elemek hozzáadása és beállíthatóvá tétele. Ezt már az Armory vagy milyen updatenél meglépték + most egy kisebb javítást még kapott.
-
RobbyJr
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77805 üzenetére
Akkor a ládára megyek, aztán remélem kicsit felmegy az ára. Tegnap 4-5€ között is el lehetett adni, csak én tegnap vettem a passt
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #77797 üzenetére
korán kezdi a kaszinózást, reméljük nem függ rá
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77761 üzenetére
Nincs kitűző.
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #77758 üzenetére
Felnéztem Twitterre, valóban ez a konklúzió jelenleg. Na így viszont extra rizikós bármibe is fektetni, ami nem megerősítetten limitált ideig érhető csak el. 7 napig nem is marketelheő már semmi szóval arra se tudsz játszani hogy rövid távon beleforgatsz, kiveszed a pénzt, ha épp olyanok az árak a piacon.
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77734 üzenetére
hmmmm pedig hogy örültem, amikor 20 euró körül eladtam egy ilyet...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77730 üzenetére
Mennyi az a láda most?
-
PeL
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77730 üzenetére
Az szép.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77580 üzenetére
Én is nyomtam két csaló külföldivel kb. 1 hete. Egy csapatban voltunk. Nuke-on mentünk és röhögve mondták, h ki hol van az ellenből. Nagyon élvezték... persze ment a report mind a kettőnek, de nem zavarta őket, valszeg mert tudták, h mennyire foglalkoznak velük.....
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #77480 üzenetére
Ez nagyjából olyan, mint az "éveken át vette havi ezer lottószelvényt, és a végén telitalálatosa is lett" - az esélye megvan, szóval mindig lesz valaki, akire ezt el lehet mondani, de a legvalószínűbb esemény az az, hogy sokkal több pénzt költesz, mint amennyi visszajön.
Előttem is dobott már csapattársnak Medúzát a heti dropban (akkor ért kb. 500 eurót, most 1500-4500 között van), de ettől még szinte mindig három centeset fogsz kapni. -
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #77480 üzenetére
Szívből gratulálok neki. Sztem akkor te is nyiss ki gyorsan 150 ládát
-
Találtgyerek
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77354 üzenetére
Mennyit keres egy ilyen profi játékos?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77354 üzenetére
Köszönöm!
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #77310 üzenetére
Majdnem egy éves tweet.
Volvo nem kapkod, el kell ismerni. -
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #77186 üzenetére
Nee végem, az offlinet valóban vezette
-
Scale
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #77182 üzenetére
ez a focista Gabriel Jesus?
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #77182 üzenetére
Jól emlékszem ő az, aki "vezette" a premier leaderboardot valamikor?
-
Lacccca87
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #76846 üzenetére
Ez jo, segit a balfekeknek kijutni
most eleg volt egy fust es a szerencsetlenebbek mind ott ufrandoztak a korlat mellet
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #76846 üzenetére
Jó lesz ez. Még pár hónap és játszható is lesz.
-
Lmh
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #76432 üzenetére
Aztarohadt, ez aztán a frankó burok. Végigcséztem 10 évet és ezek fel sem tűntek
-
Årpi
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #76430 üzenetére
Gyorsabb voltál
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #76404 üzenetére
Ilyen gyors váltás biztos nem lesz, a játékmódok nagyja még egyáltalán nem él a 2-ben. Szerintem ha már minden GO-s funkcionalitásnak lesz 2-es párja, onnantól is még hónapokig fognak menni egymás mellett tesztüzemben.
Amúgy is, mikor kapkodott utoljára a Valve? -
PeL
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #76404 üzenetére
Holnapi megjelenés feltételezéséhez kapcsolódóan, mivel jelenleg is fut tudtomal CSGO verseny profi csapatokkal, akkor mégis hogy történne meg a váltás? Aktívan futó verseny közben gondolom nem fognak játékot cserélni... Én így elég valószínűtlennek tartom a holnapi megjelenést. Hacsak nem oldják meg valahogy, hogy a versenyen a régi verzió maradjon aktív.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #76350 üzenetére
El kell adni a drága skineket (úgy is hype van), venni és majd eladni 1-2 steam decket (úgyis le van akciózva), aztán easy peasy lemusz squeeezy.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #76346 üzenetére
Hát azt nem tudom akkor mit fogok csinálni, de azt igen hogy most mit. Hardvert veszek. Érted egy cséhez. Ha ezt haver hallaná kiröhögne, hiszen a csé "elmegy egy kenyérpirítón is". Mostantól már nem annyira. Budget gpu nem elég többé, ha a megszokott 4-500fps-eket szeretné az ember.
-
válasz
LendvaiFeri1 #76063 üzenetére
És nem gyanús neked, hogy ez egy szerkesztett kép? Tele helyesírási hibákkal, Twitterre nem jellemző formázással, indokolatlan adat kitakarással.
Egyébként inkább az augusztus 21-ei megjelenés tűnik jelenleg várhatónak. Ugyanis 2012-ben azon a napon jelent meg a játék. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #76038 üzenetére
Ezt bármelyik arany hitelkártyával elengedett feleség megcsinálja bármikor
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #76038 üzenetére
várható volt
de szerintem azalatt a 4 óra alatt amíg streamelt többet keresett mint amit elnyitott
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #76014 üzenetére
Akk 2024 júniusban remélem már kint lesz a játék is
-
PeL
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #76014 üzenetére
Már most elkezdik árulni a jövő évi major jegyeit?
Eléggé biztosra akarnak menni akkor...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #75982 üzenetére
Ha így egyesével 2 hónapig tesztelik a pályákat akkor jövőnyáron meglesz
-
Lmh
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #75969 üzenetére
április 1 van ma is
-
joe-ker
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #75953 üzenetére
Kodiak pick. Ő sem tudhat mindent.
-
Skilly
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #75937 üzenetére
Ez igaz, nem estek még ki. Bár miattuk már tuti elment az esély az 5 helyesre.
Remélem ki is esnek.
-
Skilly
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #75930 üzenetére
Nekem is ez van... de még a GL verheti az Apekset, és akkor nem lesz G2- Faze meccs. Persze, most nyerni kell mindkettő csapatnak.
Azt bánom, hogy a Liquid csapatot nem raktam meg.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #75930 üzenetére
ne izgulj, faze szopo agon van
-
phenomHUN
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #75904 üzenetére
Úgy emlékszem, full ugyanezt raktam
-
phenomHUN
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #75894 üzenetére
No para, ma szünnap van.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #75845 üzenetére
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #75809 üzenetére
Érdekes lépés ez a Valve-tól. Kicsit az az érzésem két legyet akartak ütni egy csapással. Egyrészt hűteni tudják ezzel a piacot, akik árérzékenyek ezt a szart fogják nyitogatni, másrészt a megdrágult trade-up filler skinek helyére tökéletesek lesznek, lévén a legolcsóbban nyitható láda ez most, így a skinjei is 1-2 héten belül olcsók lesznek. A kérdés csak az, hogy ez most kényszer szülte megoldás-e mert nem akarnak operationt már csgo-ba vagy ez várható-e hosszútávon is a CS2-ben. Eltudok képzelni egy olyan rendszert, ahol heti droppba nem esnek majd skinek (safehouse, inferno-nuke 2018 kollekciók mint most) hanem csak és kizárólag ládák és graffitik esetleg más csacskaságok, ezek az ingame vehető ládák pedig addig lesznek bent ingame shopban, amíg a map is aktív major map. A major mapokat ezzele gyütt pedig gyakrabban cserélgetik majd - amit jelzett is jópár pro hogy örülnének neki.
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #75809 üzenetére
Nova, P90, Glock, P250 és M4A4 király többi semmi extra
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #75743 üzenetére
Ez nem magyaráz semmit és nem mond ellent az általam írtaknak se. Feltételezem Nike 30-40% részesedés alá nem adná, Valve meg ennyiből inkább csinál egy saját cipőmárkát, akár még IRL is... Steamdeck is nagy fityisz volt kézikonzol iparágnak.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #75740 üzenetére
Szerintem Valve túl fukar ahhoz, hogy kiadjon annyi pénzt, mint amennyit valszeg a Nike kérne ezért.
A cipősláda ettől függetlenül jönni fog, csak idő kérdése.
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #75740 üzenetére
arany az "flip-flops" jól látom?
zseni!
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #75607 üzenetére
videó
[link]Ha a
arra vonatkozott hogy most ez egy teljesen új játék lesz-e.... én is elbizonytalanodtam bakker.
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #75607 üzenetére
nagy számok törvénye alapján, ha elég sokat tippelsz, az egyik tipp törvényszerűen be fog jönni...
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #75591 üzenetére
most akkor mégis különálló game lesz?
(eddigi összes leak arról szólt, hogy 730 AppID alatt fut majd az egész)
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #75582 üzenetére
Ó igen, a régi vicc a "mikor?" kérdése a "holnap" válasszal
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #75582 üzenetére
Háát. A tier1 orgok twitteren masszív troll üzemmódban működnek az elmúlt hetekben, élen a Herioc-kal. Persze ez lehet most "más" csak nem látok rá sok esélyt
-
phenomHUN
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #75555 üzenetére
Valve nem ismeri a 3-as számot, vsz az áprilisi tréfa szivárgott ki
-
pRoject22
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #75542 üzenetére
Én speciel az utóbbi egy hét alatt látott pletykák alapján írtam, hivatalos bejelentésig meg nem vehetjük biztosra
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #75526 üzenetére
mostmár csak abban bízom, hogy nem csupán a hypevonat megülése a céljuk....és azért nem állítják le ezt a leak hullámot, mert tényleg érkezik is valami érdemleges
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #75174 üzenetére
tekintve, hogy tudtommal a volvo soha semmilyen csgo tartalomhoz nem társított még megjelenési dátumot...
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #75144 üzenetére
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #74913 üzenetére
mióta csgo-val játszok, azóta jön amúgy....
szerk.: egyébként nagyon sokan tévesen valami világmegváltó dolognak hiszik érthetetlen okokból. pedig nem lesz az szerintem...
-
pdw_ph
tag
válasz
LendvaiFeri1 #74878 üzenetére
Alapbol.
Bovebben: bind "KEY" "player_ping" illetve a Settings -> Keyboard / Mouse -> Communication es ott a Player Ping sor.
-
Serpiko
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74878 üzenetére
Köszi
-
pdw_ph
tag
válasz
LendvaiFeri1 #74864 üzenetére
Ugyanez, csak a vege forditva. Tegnap CPH mentette az en pickjeim, bar az elsoben 1 hijjan elbuktam mar a diamondot.
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74861 üzenetére
Nálam meg nyerniük kell!
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74858 üzenetére
ja, meglöki a karját broky hogy "ügyes vagy" azt azért hal meg
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74855 üzenetére
CSGOTeamFeedback@valvesoftware.com
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #74831 üzenetére
mondjuk a föoldalra kipakolt - és egyben kiemelt eseménynek számító - verseny adatlapját lehet, hogy frissítettem volna a helyükben, de hova rohanni ugyebár
-
válasz
Na akkor újra leszedem a játékot
Valaki viszont adhatná a tippeket hogy kire kell szavazni, kéne az a diamond coin ha már ennyiért megveszem
-
lemusz
addikt
válasz
Nem annyira szar ez, hogy le kellett volna cserélni, nekem külön tetszik hogy a belső körben harmonizálnak a színek a belga zászlóval, előzőeknél nem tudom miért nem figyeltek erre. Annó ugyan ez volt 2015-18 között a háromszögalakú faberakásos "trófeákkal" is, egykaptafára mentek, de azok ráadásul fele ennyire se néztek ki jól. Összes majoron pickemeltem, de emlékszem akkor ott egyszer emiatt kihagytam egyet, még amikor stickereket kellett venni hogy pickelhess csapatokat.
Glitteres stickerekre leszek kíváncsi, hogy tetszik-e majd az embereknek, nekem így elsőre bejönni látszik.
-
PeL
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74690 üzenetére
Ugyanez, pont ma akadtam ki én is, egyikőnk már le is törölte, szerintem én sem erőltetem tovább. Utolsó meccsen is 6. körben egyik enemy statja 2 0 5, majd meccs végére 38 fragje lesz amiből 80%-os headshot rate-je van. Még a társai is TK-zták folyamatosan, pedig csak dupla kala - sheriff szinten vagyunk. Nem is banolnak senkit, több egyértelmű WH-s, aimos reportolva lett, mindenki ugyanúgy játszik azóta is, hetek óta.
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74621 üzenetére
Simplenek jöhet az új Audi e-tron GT RS a Taycan mellé
Jól nyomták, elég sima volt
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #74621 üzenetére
gratula nekik! igazán izgalmas döntő volt szerintem
-
válasz
LendvaiFeri1 #74614 üzenetére
Hát remélem, minden esetre én kicsit érdekesnek tartom, hogy még nem adta meg
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #74612 üzenetére
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #74581 üzenetére
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74571 üzenetére
very easy pickem...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
LendvaiFeri1 #74570 üzenetére
Közben leves a Herioc 3-0 is...
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #74565 üzenetére
Én amúgy nem értem astralis management gondolkodás módját.
Csben eddig legjobb eredményekkel rendelkező team, erre main awpre beraknek egy tier 3 teamból jövő kölyköt. Amennyi della van náluk, igazán vehetnenek egy rutinusabb, de ami a lényeg invidiual skillben jobban játszó játékost.
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74541 üzenetére
Money on my mind,
Money on my mind,
I do it for, I do it for the profit -
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74536 üzenetére
Türelmetlenek az emberek, nem értik mi van, akár az is megeshet, hogy nem is lesz viwerpass. Elvégre már nem 100%-ban f2p a játék, lehet visszatér a régi droprendszer és csak stickerek lesznek addolva. Ládákat meg majd kaphat megint mindenki, ha prime-os.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74516 üzenetére
Jön is a viewerpass 1-2 napon belül. Kíváncsi vagyok mit fognak változtatni a legutóbbi 2 évvel ezelőttihez képest.
#no coldzera, #no fnatic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest