- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
CirrMee #77943 üzenetére
Ha nem dolgozik minden részelem akkor az realis hogy csökken a fogyasztas is (remelem ezt normalis fogyasztasmerovel nezed es nem sw-el) a kerdes hogy mennyivel. Anno fpu dolgoztatasaval lehetett befuteni ergo a legnagyobb fogyasztast elerni, most mar nem igazan kovettem mit kell megdolgoztatni, szoval sokmindentol fugg.
-
Lacccca87
addikt
válasz
CirrMee #77939 üzenetére
Amit a CPU-nál látsz terhelést az nem igazán valós, azt remélem tudod, mert lehet hogy az adott maghoz tartozó 1 részegység ezerrel pörög amit kifér a csövön, de a teljes mag így is csak 40-50%on dolgozik. Ezért feleslegek ezek a kiírunk is mindent a képernyőre.
Anno volt róla szó hogy az MS is megváltoztatja a terhelések kijelzését de aztán mégsem tették mert ha sz@r is de még ez van a legközelebb értelmezhető szinthez az átlag user felé.SOurce motor meg mindig is az 1 magos teljesítményre volt rácuppanva, az OB-vel illetve a GO-s és később a CS2 -es motorral csak javítottak a többmagos feldolgozáson de nem oldaották azt meg. Alapjaiban kellene újraírni hogy a modern leképző funkciókat is rendesen támogassa.
Egyébként akinél fennáll a gyanú hogy CPU a szűk keresztmetszet ott én kipróbálnám a DX helyett a Vulcan api-val. Habár én a Dota2 nél próbáltam ki 1 évvel a frisítést követően, és tény hogy jobban teljesített a CPU de több volt a micro akadás/lag.
-
válasz
CirrMee #77939 üzenetére
Már leírtam , hogy értem a fájdalmat ,de az hogy mi van megírva rendesen arról elég rövid listát lehetne írni...
Az én fájdalmam a HL3 ,ha már fájdalomról beszélünk
Bengio:
Vedd le az uncore-t 4,7 re és tekerd fel a cput 5ghz re , attól fog valamennyit gyorsulni ramot meg amit bír. -
Bengio
tag
válasz
CirrMee #77935 üzenetére
Na pont ez ami miatt írtam ide. Gyakorlatilag megfogalmaztad amit én nem írtam még le.
“Tegyük fel, igaz a gyenge teljesítmény. Ebben az esetben azért azt kellene látni, hogy küzdenek a szálak, mint malac a jégen, csak nem bírnak a feladattal (lásd CPU bottleneck). Én nem ezt látom a mellékelt képen”
Lehet, hogy “gyenge”, “régi”, “szar” a 7700K, amit el is fogadnék, de konkrétan szart se csinál a játék alatt… 1 magon látom, hogy talán. Ezt a HT OFF tesztet én is tervezem ma-holnap, dobok be screenshotot. Meg kíváncsi vagyok, más játék alatt hogyan viselkedik a rendszer.
-
válasz
CirrMee #77933 üzenetére
Nem ideális összehasonlítás ,de csak ebből tudok ki indulni havernál a neki eladott 6700xt ~100 fps(min fps) el kevesebb volt mint nálam 5800x (vs 3800) en .
Szvl szerintem tök mindegy mit látsz
és biztos vagyok benne hogy a 9800x3d -n min fpsem tuti gyorsulna cs2 alatt. (vs 7800x3d)
cs brutál proci igényes.
-
válasz
CirrMee #77930 üzenetére
Néhány dolgot nem teljesen értek:
- kiragadtad, hogy főnyeremény, de ugye összehasonlításképpen tettem ezt a GO-val.
- egy algoritmus által megválasztott % jelzés alapján döntöd el, hogy adott hardver minden apró eleme hogyan viselkedik a játékmotor alatt.
- ahhoz képest, hogy a 8 szálas engine 8 szálat kipörget, 16ot nem, a Source2 sem? Nem értem, mihez képest vagyunk már.
- 3700x nem egy rossz CPU, de se nem mai, se nem játékra ideális választott volt a maga idejében sem. 3600x vagy 3800x, esetleg ezek XT verziója régen is jobbak voltak.
- emlékeim szerint a Zen 2 volt az a pont, ahol az Intelt játékban is sikerült megfognia az AMD-nek, szóval hiába a sok év az architektúrák között, épp innen indult a Ryzen szárnyalása.De teljesen lényegtelen igazából, régenmindenjobbvót, tudom.
-
válasz
CirrMee #77920 üzenetére
Dehogy használta ki a go a gépet... Emlékszem még, amikor két szálon tükörsimán ment, mindig a 0ás idra bindolta magát (gold magokat nem ismertük még). Egész a végén sem skálázódott 6 core felett már a legkisebb mértékben sem. A source 2 motor egy főnyeremény a go tákolt bughalmazához képest, amit még ugye egymagos világból mentettek át.
@bengio: ne felejtsd el, hogy a cpu1 és a cpu2 nem független magok, nem biztos hogy ezzel a terheléssel a 100% elérhető akármikor is (hacsak nem kapcsolod ki a HT-t)
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
CirrMee #77320 üzenetére
Billentyűzetet nem tudom hol tudnám ellenőrizni, elvieleg azt a win jelzi, ha bevan ragadva nem?
Programoknál eltávolítottam most mindent ami friss volt, reméljük ez megoldja.Egyébként hiába indítom újra a gépet és csak a steam cs fut akkor is csinálja. Gép indításakor is szinte minden tiltva van.
-
Lacccca87
addikt
válasz
CirrMee #77119 üzenetére
hat na kicsi a világ. De nem enyém, csak besegitek, mert jo barataim az alapitok, vagyis inkabb nálunk verodtek ossze anno a "Face" css serveren, aztan azota csinalom nekik a servert.
Szivas amugy nem lenne meg nincs igazabol a frissitesek körül. Eleg lenne egy scriptet írni a serverekre amihez be lehetne allitani hogy ha van frissites akkor restartolja a servert.
Kicsit ugy erzem a host elengedte az egeszet. Sokszor en javaslom vagy szolok nekik hogy mi a megoldas a cs2 bugjaira (workshop, cssharp frissitesek) mintha a regi szep idokben lennenk es a synapsehostingba meloznek, de szerencsere abszolute nyitottak es segitokeszek amikor kerek valamit. -
Lacccca87
addikt
válasz
CirrMee #77116 üzenetére
Mondjuk ebben a serverben pont reszem van
eppen a CSSharpot uzemelem be rajta miutan a workshop mappokat helyreraktam. A közösségi serverek kb halálra vannak itelve pluginek nelkul. Sajnos a hosting nem könnyíti meg a dolgunkat de szerencsere ha nehezen is de vegul megertik mi kell
Kíváncsi leszek mi lesz dec31 utan akkor lelovik a CSGO legacy opciot es rengetek pub server fog problémába utkozni mert nem fogjak tudni ugyanazt a jatek élményt nyújtani.
Elvben eddigre kellene hekyrerakniuk es normalis dedikalt kliemseket közzétenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest