- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Steven #77938 üzenetére
Srácok én értem ,hogy nem azt látjátok ,de a tény az hogy cpu-t cserlnétek és mindenkinél több fps lenne.....
Inkább arra válaszolj, hogy mióta tisztességes "munka" az, hogy a processzor negyedgőzzel ketyeg, majd arra hivatkozva, hogy nincs elég meló, a GPU is ugyanezt teszi. Ez neked tisztességesen megírt program...?
-
CirrMee
addikt
válasz
Steven #77934 üzenetére
cs brutál proci igényes
Ez nem kérdés nálam sem, csak az, hogy 2024 -ben egy többszálas kezelésre fejlesztett 3d motor hogy az istenbe tudja ennyire parlagon hagyni egy adott gép teljesítményét.
Az imént ugyanis viccből kikapcsoltam a HT -t, majd az jött ki a matekból, hogy átlag 2 magon a közelébe jutott annak, amire azt lehet mondani, hogy "kihasználja", a maradék meg továbbra sem volt ennek a közelében. Szóval lehet belekeverni a HT -t (ami azért is vicces, mert látszik, hogy tud ennyi szálat használni), de akkor is otvarul lett megírva a motor. Amin persze lehet segíteni még brutálisabb procival, csak attól még ugyanúgy sz*rul van megírva... -
CirrMee
addikt
válasz
Steven #77932 üzenetére
Szerintem a 3000 széria gyenge egy szálon és még a freki is alacsony CS2 re pont nem ideális.
Tegyük fel, igaz a gyenge teljesítmény. Ebben az esetben azért azt kellene látni, hogy küzdenek a szálak, mint malac a jégen, csak nem bírnak a feladattal (lásd CPU bottleneck). Én nem ezt látom a mellékelt képen, ahol konkrétan egy szál sincs még 50% -ra terhelve sem (amiben benne foglaltatik a háttérben futó rendszer is)...
Az alacsony freki meg nem tudom mit akar jelenteni nálad, tekintve hogy 4250MHz állandó - szintén látható a képen. -
lemusz
addikt
válasz
Steven #75691 üzenetére
Összes meccsedet nézd vissza vele. Amilyen lassan jön gyakran a bann simán lehet hogy évekkel ezelőtt csalt... ja hogy az sok demó lenne?
De még ekkor is ott lenne a lehetőség, hogy veled játszva nem tolta be, amúgy meg igen. Meg be is lophatták az accját a "szavazza a barátom csapatára" faszsággal, aztán azok csaltak rajta. Meg éppen amikor be volt rúgva és odaadta az unokatestvére lányának a kutyájának egy meccsre kölcsönbe. Naugye! Kezd nagyon sok eshetőség elő jönni, ha jobban belegondolsz. Viccet félre téve ha csak nem ültél ott végig mellette nem lehetsz biztos semmiben...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest