- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
válasz
Elemental #78965 üzenetére
Általában az a menete, hogy rádir, hogy vagy szavazz a csapatára ami egy versenyen szerepel vagy ugorj be hozzájuk egy meccsre, aztán küld egy linket amire kattintasz és be kell jelentkezni rajta, ott megadtad az adataid és azzal vitték is a steam fiókod, még a steamguard ellenére is, még ha csak egy kis időre is arra elég tud lenni ,hogy mondjuk a skineket lenyelje a fiókról, kb így működik, ennél pontosabban nem tudom én sem mert egyik oldalon sem voltam még, vagyis csak azon az oldalon amikor rámírtak, hogy akkor ide vagy ide kellene beregisztrálni, ez kb már vagy az ötödik eset nekem, és mindig valaki a barátlistámról volt.
-
.LnB
titán
válasz
Elemental #78765 üzenetére
(Az biztos, hogy az a csstats oldal az nem jó. A tegnapi meccseimet se jelzi rendesen.)
Ez furán fog hangozni, de tegnap eszembe jutottál.. Borzasztó meccseim voltak. 6-7 meccset vesztettem zsinórban. 17k-ról leestem 15k alá. És közben eszembe jutottál, keser-édesen mosolyogtam is magamba, hogy "na most hol a győztes mentalitás?"
Igazából nem is cseszett fel. Megtört, megtörem. Egyszerűen érthetetlenül állok, hogy egyszer tök értelmes emberekkel játszok jó meccseket, és akkor vannak ilyen napok, amikor semmi. De tényleg semmi nem jön össze, semmi nem működik. És annyira kivoltam, hogy ki sem tudnék emelni egy dolgot. Nem tudok példákat hozni, hogy milyen társaim voltak, vagy mi ment félre. Az egész, úgy ahogy volt egy SZAR volt. Addig erőltettem megint, amíg a végén legalább két meccset nyertem. De azokon meg én voltam iszonyat szar.
Mostantól megfogadom, hogy ha van is időm játszani. De ha egymás után 3-4 meccet vesztek, én befejezem a Premiert aznapra.Egyébként ilyen cheater-eket nem tudom, hogy voltak e. Mint sokszor írtam, én azzal nem foglalkozom.
-
-
.LnB
titán
válasz
Elemental #78758 üzenetére
20 meccset játszottál idén. Mit vársz? És egyébként is, 60%-os Winrate. Valószínűleg az van, hogy normálisan el sem tud helyezni a játék téged ilyen kevés meccs alapján. Aztán ezt kapsz mindenféle csapattársakat-ellenfeleket.
Én március óta játszottam 128 meccset. Valószínűleg a nagyobb merítés, pontosabban meghatározta a "helyemet" a játékosbázisban. szerk.: Most direkt megnéztem, ennyi meccsből egyszer kaptam ki 0:13-ra és 1:13-ra, és kétszer 2:13-ra. Ha azt feltételezzük, hogy a sima meccseken csal az ellenfél. Akkor még e tekintetben sem panaszkodhatok.
Üljél neki, aztán tegyél bele rendesen munkát, ha ki akarsz törni arról a szintről. Mert 20 meccs az semmi.
Az mondjuk tény, hogy 20 meccsből 5 VAC-os, az elég durva. -
.LnB
titán
válasz
Elemental #78746 üzenetére
Az mondjuk komoly, hogy ezen a csstats.gg-n a meccseid között neked rögtön jelez 5 VAC-os meccset. Mindezt ~20 meccs alatt.
Nekem ~200 meccs alatt volt 1 ilyen. Március 16-án egy sima MM meccsen.Nem elég, hogy keveset játszol, de még szívsz is. Érdekelne, hogy ez min múlhat. Lehet, hogy az a trust factor ami ilyenkor számít?
Ez elég jó kis szériám volt: [kép]
-
.LnB
titán
válasz
Elemental #78300 üzenetére
A konkrét válasz a következő volt:
"Shut up mini Putyin"
Szerencsére azon a meccsen volt mire visszaugatni, mert én hoztam le szinte az egészet. Tegnap talán az egyetlen ilyen meccsem volt. De egyébként nem volt a csávó rosszindulatú vagy ilyesmi. Piszkálgatott picit, de semmi durva. Én viccre vettem az egészet. -
.LnB
titán
válasz
Elemental #78236 üzenetére
Erről írtam a napokban már azt hiszem. Engem nem foglalkoztatnak a csalók. Nem figyelem, nem kattogok rajta. Mivel volt szerencsém régebben is top játékosokhoz, és láttam, hogy miket meglőnek így én elhiszek sok mindent. Meg bárkinek lehet jó napja, jó mapja. Én is megkaptam már most hétvégén, hogy csalok. És jól ki is volt vesézve chatben, mert "tech pause" volt egy kilépő játékos miatt. Harminc valamennyibe lőttem magam dust2-n. És ebben nagyon sok 3-4 kill volt. Sírt is az ellen. Én meg írtam, hogy az életemben nem csaltam sose. Tudom, bóják ellen, nem is flexelésből írom. Csak példaként, hogy mindenkinél, mindig van egy jobb játékos..
Ha pedig valaki egyértelműen, bután csal, azzal meg nincs mit tenni. De mivel Competitive matchmaking-ben nem látom az ellenfél nézőpontját, így nem is tudom megállapítani.
Egy csapattársam volt, aki hihetetlenül tudta, hogy mikor-hova kell tartani awp-vel. Mosolyogtam is, hogy na ő wh-zik. De aztán kikaptunk mégis.Esküszöm engem az emberi butaság a random csapattársaktól, sokkal-sokkal jobban felcsesz, mint ha csal valaki. Egészen elképesztő játékosokkal találkoztam már most, ez alatt a rövid idő alatt. Se nem hall, se nem lát. De konkrétan. Hát az mi, hogy szinte egész hétvégén úgy kellett használnom dust_2-n a smoke-okat, hogy a saját csapattársaimat próbáltam vele életben tartani??! Minden körben nullára veszi magát mindenki. Persze utility-t sose. Ha mégis, a flash-sel egy embert képesek vakítani, engem. És ha egy helyen 8-szor lövik ki, akkor ő kilencedjére is megpróbálja.
És hát az örök kedvenc, a sláger jelenet, amit mindannyian ismerünk. Amikor valami csoda folytán megbeszéljük, hogy merre megyünk. És tényleg szinte mindenki arra is indul el. De csak szinte, mert a bombás a k*rva pálya teljesen ellentétes pontján hal egyedül.
De hát ilyen rége is volt..
Persze nem mindig ezek vannak. Vannak tényleg jó meccsek. És van olyan jó meccs is, ami sajnos rajtam megy el, az én ostoba hibámon. Szóval nem minden, és mindenki sz*r, és csak én vagyok pro.. De azért na.. -
bager13
aktív tag
válasz
Elemental #78225 üzenetére
Előtte 5 évig Artist 3-at használtam, az is teljesen jó volt. Ez annyival tud többet, hogy a szoftveres háttér nagyon ott van, plusz a WiFi.
(Az Artist 3 előtt meg a merev párnázott pántos modellt használtam 5 évig, azt is nagyon szerettem, csak a pánt eltörött. Ez volt a típushibája)
-
Lacccca87
addikt
válasz
Elemental #78100 üzenetére
Nem, nem egy kategória, de, hogy is fogalmazzak. Mindkettő besorolásért erősen meg kell "dolgoznod". A jó besorolásért pedig csak annyi a dolgod hogy normálisan játsz és viselkedj.
Meccs kezdetekor én személy szerint 2 dolgot szoktam megnézni, és ezzel kb fel is tudok készülni. Megnézni a játékosok ajánlás számát (ez kb az egyetlencsekkolható adat arról hogy milyen trust faktorral rendelkeznek) Ha itt olyakat látok akik 10-20 alatt vannak akkor az tudom hogy eljött a 10-ből az a 2 game amikor ki fog lógni a lóláb valakinél.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Elemental #78098 üzenetére
Szerintem amit nem írtam le azt ne akard belemagyarázni abba amit viszont ténylegesen leírtam.
A te eseted az egy simpla Ok-Okozat a rendszer ismert működése alapján amit tapasztaltál, ha tetszik ha nem, az meg továbbra sincs rendben hogy csalók vannak a játékban.Ha rendesen működne a rendszer akkor a smuforlgetésnél is kivágnának a picsába, sőt továbbmenve azt mondhatnám hogy a multi accot tejesen be lehetne tiltani akár úgy hogy valamilyen állandó (értsd úgy hogy életed végéig nem változik) azonosítót kellene hozzárendelned a fiókhoz. Igaz ez sem feltétlen lenne elegendő mert családtagot/barátot bevonva továbbra is tudnál több accot használni.
Szűrés van, nem tökéletes de van, másodlagos szűrés meg a trust faktor, ezt tapasztaltad te is (az szerintem rendben van hogy a nem megbízható játékost hasonlóakkal dob össze).
-
Lacccca87
addikt
-
Lacccca87
addikt
válasz
Elemental #78086 üzenetére
Ne csodálkozz ha "kis" acc-al játszol. Aminek a béke segge alatt van a trust faktora illetve tulajdonképpen smurf acc ami nem tiltott de azért mégsem korrekt.
1 acc-al játszom már elég régóta, igaz csak MM (szánom bánom bűnöm, de utálom ha nem infin játszok
csak ezért nem premier), 10 ből 8 game tiszta általában mostanság. Vannak érezhető tisztulási időszakok meg érezhető az is amikor frissítik a csíteket de ezek csak kilengések.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Elemental #78069 üzenetére
Igen, ez is előfordul elég gyakran, hogy mit képzelek magamról, hogy szólni merek.
Legtöbbször próbálunk teljes csapatban játszani, de sokszor van az, hogy ketten vagy éppen hárman vagyunk. Kiégetett ez a játék...
Blackhole13: Tudom, az kellene, de próbálunk rámenni erre a kitűző dologra.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Elemental #71239 üzenetére
Lehet. Végleg el szeretném távolítani ezt a játékot a fiókomról (ugyanitt visszállíthatod ha meggondolod magad, de addig se lesz a játékaid közt 1 kattintásra).
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Elemental #42981 üzenetére
"Nem cáfolatként kell felfogni, de attól, hogy neked valami nem jó, másnak még lehet az."
És ez visszafele miért nem szokott működni? Amúgy mikor mondtam olyat, hogy mindenkinek ugyanolyan szar az fps-e, mint amilyen nekem?
bager13: Értem. Tehát, aki ellent mer mondani (például neked), az biztos sír vagy divatmajom. Mondjuk te alapból ilyen értetlen embernek tűnsz a hozzászólásaid alapján, meg kényszert érzel, hogy harcolj mások ellen, szóval legyen igazad.
-
MurdR
veterán
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Franklin
addikt
válasz
Elemental #39927 üzenetére
Nem mindenki a szórakozás és a grafika szépsége miatt játszik a játékkal. Sokan komolyabban veszik, nekik pedig az a lényeg, hogy hatékonyak legyenek. Ennek egyik eleme az alacsonyabb felbontás.
Nézd meg pl. a pro versenyzőket, hogy milyen felbontáson játszanak: [link]
Van egy-két full HD-s, de a többség alacsonyabb felbontáson játszik. És nyilván nem azért, mert nem bírja a gépük vagy imádnak "rusnya" képet nézni :-)
-
linuxuser666
tag
válasz
Elemental #37596 üzenetére
Hülye voltam hogy nem vettem észre, de nem tűnt gáznak a szitu.
Egy m4a4 tornado gyári új volt.
Úgy voltam vele hogy biztos nem használja, hanem m4a1-et használ és azért cseréli olcsóbb skinre.
Küldtem neki offert, csak awp viperabőrt kért érte ami jóval olcsóbb, nem akartam szemét lenni, és még raktam be mellé 2 skintErre kapok egy 0.11-es cuccot.
-
htc07
addikt
válasz
Elemental #37316 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal, 10ből 8 alkalommal ha magyar van az ellenfél csapatban, akkor csak nyüszít hogy csalok, ha meg elmakkol egyből jön hogy ez low.
Kb. erről szól a magyar mm, kár tagadni.
Pro tip: írd be első körben, hogy sziasztok, ha kapsz magyar visszajelzést akkor nézegesd a chatet, általában jönni fog az anyázás.
-
törölt tag
válasz
Elemental #29770 üzenetére
Hiába van benne ilyen proci meg ram, maga a HDD lassul be
Nyilván SSD-n nem venném észre, de HDD-n igen. fél / 1 évente újraszoktam tenni a gépet, havonta felrakom az Avastot csinálok egy ellenőrzést, sose szokott lenni vírus. Eleve olyan helyekre nem megyek fel, meg töltök le dolgokat, szóval nincs mitől aggódnom
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Elemental #29492 üzenetére
Átmenetileg a laptopomon vagyok kénytelen játszani már jó ideje, ami szintén 60 Hz-es. A füst, ill. egy-egy nagyobb teamfight flashekkel támogatva alaposan meg tudja tépázni az FPS-emet. Látható és érezhető amikor 140-ről leesik kb. 90-re, borzalmas input laggal kísérve. Ezt gyűlöltem, így én 65-re lockoltam az fps-t, a matchmaking amúgyis 64 tickraten megy. Ez az érték stabilan tartható és a kép is folyamatos, azonban érezhetően "lassabb" a mint fps_max 120/300-on.
-
MurdR
veterán
válasz
Elemental #28976 üzenetére
Ömm, nagyon szeretem, hozzászoktam, amíg rányomok a 2es gombra, addig én kétszer görgetek kettőt a görgőn. Elég zsúfolt és kitekert nekem a WASD így is, mert lapát kezeim vannak.
wjbhbdux: és ezzel a binddel, ha felfele görgetsz mondjuk hármat, akkor is csak a slot1-et dobja be?
-
hanslanda
tag
válasz
Elemental #27861 üzenetére
ilyen van valakinek?
Plantronics Gamecom 788 -
Slystyle
őstag
válasz
Elemental #27485 üzenetére
Erre csak annyit tudok reagálni, hogy menj ismerősökkel.
Nap mint nap látom a kommenteket róluk és sokan személyes tragédiának élik meg ezeket. Nem értem, hogy ha tudjátok, hogy kifogjátok fogni az orosz és "visszamaradott" embereket csapattársnak, akkor miért mentek még mindig egyedül? Saját magatokat ostorozzátok ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest