- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz MikeWazowski #77847 üzenetére
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz MikeWazowski #77732 üzenetére
100€ körül megy steam piacon.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
nagyúr
válasz MikeWazowski #77732 üzenetére
70-75 eur
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Beretvás
veterán
válasz MikeWazowski #77715 üzenetére
Olyan szintre süllyedt már?
-
joe-ker
senior tag
válasz MikeWazowski #77698 üzenetére
Szidtam én már Gaben bácsit is. Szerintem az is rátett egy lapáttal.
[link][ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz MikeWazowski #77696 üzenetére
Pedig van, vagy simán reportolták, vagy az in-game chat szűr bizonyos szavakat és kiosztja a büntit ha kell. Mondjuk két hét az elég sok egy ilyenért, nem tudom miket írhatott
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77594 üzenetére
elvileg ilyen probléma nincs, legalábbis logok alapján minden érték a szokásos környékén van.
más játékban nem tapasztaltam teljesítmény romlást, de ami sokkal árulkodóbb, hogy amint vége a meccsnek, visszaugrik a beállított fps_max értékre, sőt amikor kevés a player vagy csak botok vannak, akkor csak nagyon ritkán van egy-egy fps esés, de vissza is megy szinte azonnal. szóval itt elvileg játék oldalon történt valami. hátha patchelik majd.
még majd shader cache újratöltést lehet, hogy megpróbálom, régebben az mintha segített volna.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77592 üzenetére
nem, az én gépemmel is lesz valami, attól függetlenül hogy tegnap volt valami szerverekkel valószínűleg.
most ha megyek egy Arms Race vagy DM kört, akkor az elején stabil 200 fps, a végére már néha 70 fps alá is beesik...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
PeL
addikt
válasz MikeWazowski #77585 üzenetére
Állítólag tegnap is nyomta már, fene tudja már mióta csinálja. De még egy Discordot is reklámozott többször a stream alatt, ahol ki vannak linkelve a pár eurós undetected premium csalások CS2-höz
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
Lacccca87
addikt
válasz MikeWazowski #77551 üzenetére
MP9/MAC10. Iszonyat fel lehet vele idegelni az enemy-t
-
Lacccca87
addikt
válasz MikeWazowski #77547 üzenetére
Én mindig azt veszek ritka kivételek egyike ha MP7 vag esetleg AWP kerül a kézbe. Szoktak is szídni érte az ellenből. Mondjuk azt nem értem hogy szerintük miért én vagyok a sz@r ha a gyengébb fegyverrel legyalulom oket folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #77547 üzenetére
Én meg pont úgy vagyok ezekkel hogy azok nem adják nekem, mások szarrá lőnek vele, messziről akár lepötyögtet, nekem sehogy se adja ezekkel
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #77541 üzenetére
Scout pedig a legjobb, iszonyat fun, én javarészt pisztoly kör után ha vesznek többiek kicsit én azt veszem és lehet vele büntetni 1-2 enemyt, ha nem is sikerül fejest lőni rájuk akkor is 70 dmg a testükre
Illetve competitiven is előszoktam venni meg néha wingmanben is. -
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #77541 üzenetére
Nekem sincs bent loadoutban
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77528 üzenetére
én a múltkor letöltöttem az egész githubot, ki is írtam egy CD-re, csak aztán meg eltökítettem valahová, hogy a csudiba... :/
-
szebe
addikt
válasz MikeWazowski #77411 üzenetére
Mivel mást nem vihetnek be/fel, és van egy rakás map-tax-gránát kiosztás.
Grat a Navinak és Flashienek
Az elődöntő után szerintem megint a vétón nyerték meg, aleksi + blade MVP
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nagyúr
válasz MikeWazowski #77375 üzenetére
Ez a faze valami hihetetlen. Szétszopatják a népet csoport körben, kikapnak mindenféle jött-mentől, most meg megint megszívatják a fél világot, mert kb ahogy láttam a pickem-et a többség Spiritre tette.
-
Találtgyerek
veterán
válasz MikeWazowski #77357 üzenetére
Nem gyenge. Mondjuk nyugdíjig nem tudják űzni az ipart.
06-3o/9759I39
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz MikeWazowski #77353 üzenetére
A tárgyalásokról és a sikerekről:
„Furcsa volt. Azt gondolom, onnan indult a dolog, hogy a FaZe nem igazán akart belevágni a tárgyalásokba. Most már tudom, hogy ők egyszerűen így szokták csinálni és nagyon sajnálták is a dolgot, de a szerződésem már lényegében lejárt, mire beszélgetni kezdtünk. Technikailag valamikor szeptemberben járt le a szerződésem. Annak idején a Liquidben már hat, akár hét hónappal korábban elindultak a tárgyalások, míg a FaZe-zel hetek voltak hátra a szerződésem végéig. Egy hónapon át nem kommunikáltak velem erről és ebben a hónapban, valamikor a közepén mondtam azt a FaZe-nek, hogy nézzétek, kapom az ajánlatokat, tudnom kell, hogy mi történik, hogy maradhatok-e vagy mi lesz. Mire választ kaptam, addigra igen mélyen benne voltam a tárgyalásokban a Vitalityvel és a Liquiddel.
Nehéz volt. Sydney előtt hoztam meg a döntésem, ugyebár szeptember előtt történtek a tárgyalások, még azelőtt, hogy versenyeken játszottunk volna. A csapatom már tudott erről Sydney előtt, ezért is volt nagyon furcsa a sok sikerünk. Mondhatni, ez volt az igazi CS-s utolsó tánc [utalva a Chicago Bulls 1997-98-as szezonjára és az arról készült dokumentumfilmre], mert a csúcson ért véget. Ami nekem fontos volt, hogy a csapat tagjai ne érezzék rosszul magukat azért, ami történik. Biztosan szomorúak miatta, de ők is tudják, hogy hatalmas dolgokat értünk el együtt. Kijátszottuk a Counter-Strike minden szintjét, szóval még sokáig meg fogom becsülni ezt a csapatot, valamint nem tervezem elveszíteni őket barátként sem.”A döntés meghozásáról:
„Nem volt mindig egyszerű. Néha kételyeim voltak és megkérdeztem volna, hogy vissza lehet-e még fordulni vagy hogy mennyire köteleztem el magamat? De nem lehetett. Sokkal korábban kellett volna visszacsinálnom, még azelőtt, hogy bármilyen versenyt is nyertünk volna és a CS2 előtt nem teljesített olyan jól a csapatunk. Úgy érzem, hogy a csapatoknak van egy szavatossági ideje, hogy meddig lehetnek még jobbak. Talán az én hibám, hogy nem hittem abban, hogy az új játékban jobbak leszünk, de olyan csapatot akartam, aminek fiatalabb az irányítója és a magja, szóval hosszútávon is működik. Karrigan a legjobb most, de ne felejtsük el, hogy 33 éves. Lehet családot akar majd alapítani vagy akármi mást csinálni, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan bele akar vágni ebbe is. Az esportolók elég nehezen küzdik le az idő múlását, szóval valami fiatalabbat, hosszútávon is működőt akartam.
Még mielőtt Sydney véget ért volna, 100%-osan meg kellett erősítsem a döntésem. Emlékszem, volt egy este, azt hiszem az elődöntők előtti este, amikor azt mondták, hogy hajnali ötig döntenem kell. Ott ültem a hotel előtt, ránéztem a telefonomra, már hajnali négy volt és közben nagyon mélyen elmélkedtem arról, hogy mégis mi a fenét csináljak. Nagyon át kellett gondoljam. De végül ott és akkor dőlt el, hogy a Liquidet választom. Őszinte leszek, nehéz volt, mert hiába mondtam a verseny előtt nekik azt, hogy határozott vagyok, a fejemben ez addig nem dőlt el. Csak a megérzéseimre hallgattam korábban, amikor a karrierem következő lépéséről döntöttem.”hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
basaharc502
aktív tag
válasz MikeWazowski #77232 üzenetére
Nálam most a videókártyát akarja széthajtani a game...már a menüben zúgnak/bőgnek a ventik...érdekes, mert játék közben össze-vissza ugrál a gpu hőmérséklete 50-75 fok között.
Minden más játéknál természetesen nincs ilyen...50 fok környékén pöcörög a kártya... -
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #77211 üzenetére
Ezek csak pontokért mennek, kis rangadók, azért nem veszik annyira véresre mint a majort
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77209 üzenetére
mármint milyen meccset? (csak mert az sem mindegy ) - jelenleg nagyobb esemény az IEM Katowice 2024, amit láthattál
a nagy dobás most tavasszal is viszont a Major, szóval tippre inkább ahhoz igazítják a frissítéseket....már vasárnap ahogy látom az IEM is lezárul
-
wjbhbdux
veterán
válasz MikeWazowski #77203 üzenetére
A Valvenál céges nyaralás buli van ilyen téli időben, még azt pihenik ki, dota sem kapott semmit kb.
/s
-
Lacccca87
addikt
Pont hogy az ellenkezoje. Amig mentek a kvalik addig nem szerencses belepiszkalni, ez mar a csgo alatt is igy volt. Most hogy szunet van valószínűleg jönni fignak a javitasok.
-
senior tag
Állítólag a héten érkezik frissítés.
-
Lacccca87
addikt
válasz MikeWazowski #77123 üzenetére
Steambe kikapcsolod a felhő szinkronizálást. Törlöd a játékot (nézd meg hogy mindent törölt-e a mappából mert a kézzel hozzáadott fájlokat nem fogja pl cfg-ket). Mitán ujra letölötte az első indítás előtt az indítási parancssorba írba be hogy -autoconfig. Ezután bekapcsolhatod a szinkronizációt. Valósínüleg szólni fog hogy különbség van a felhő és lokási fájlok között akkor mond azt hogy a lokálisat tartsa meg és azzal felül fogja írni a felhőben lévőt.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz MikeWazowski #77090 üzenetére
-
Lacccca87
addikt
válasz MikeWazowski #77080 üzenetére
Konzolboll unbind all parancs.
Kilep majd elso inditas elot indito parancsnak - autoconfig, belep kilep, torlod a parancsot es utana probalod allitani.
Az autoexec nek neg. Cfg kiterjesztesunek kell lennie. -
wjbhbdux
veterán
válasz MikeWazowski #77075 üzenetére
felhőből tölti be a configot, nem a játék mellett van. steam/userdata
/s
-
Cr00py
senior tag
Próbáld meg manuálisan átírni consoleban, majd onnan ments, hátha.
Én már nem használok buybindet..a régi go-s cfg-m ugyebár nem működik..elengedtem. Van elég idő vásárolni, főleg így, hogy egy oldalon van minden, nem ez a "tárcsás" rendszer van.. + így egyszerűbb el is adni..nem kell még 1x megnyitni, ha buybind-el vásárolsz. -
Lmh
őstag
Nem lehet h az az alapertelmezett a jatekban?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
pRoject22
őstag
válasz MikeWazowski #77028 üzenetére
Mi tegnap full teammel mentünk vagy 4-5 meccset egymás után, és nem éreztem semmilyen lagot, ahova lőttem ott adta be tűpontosan, és erre a mai mai update még rátesz egy laptáttal.
Már lassan kezd elfogadható állapotban lenni a játék
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Lacccca87
addikt
Milyen nagyobb bugokat? Azokat amik szökő évente 1x fordulnak elő? Mint pl a linkelt flash bug? (ami egyébként lehet simán vga driver bug, volt már rá példa, vagy átverés sima internetpontok szerzéséért [kb ezért él a redit] csalással párosítva).
Továbbra sem értem miért állítasz valamit egy olyan játékról amit bevallottan parkoló pályára tettél jelenleg és nem igazán van tapasztaltod róla. Így nem is értelmezhető a szerinted minden egyre rosszabb kifejezés.
Hétfő óta sikerült letolni több mecset is konkrétan egy buggal sem találkoztam.
Ami zavaró az még mindig a serverek kapcsolati minősége mert még mindig többször látom felvillanni a "loss" jelzést mint normális lenne (korábbi CSGO-s tapasztalat alapján, illetve privát pub serveren most sem nagyon látom).Egyébként nincs gond, ha a COD bejön akkor lehet oda menni. Ott majd sebezheted az ellent a x ezer szintre farmolt fegyverekkel (vagy befizetett...khmmm P2W....khhhmm).
A CS-t meg hagyd meg annak aki úgy szeretne játszani hogy a skill számít. -
wjbhbdux
veterán
Én úgy érzem, hogy a CS2 létezése és gyors kiadása egyészében egy nagy beta teszt a Neon Prime-hoz, hogy ott már ne legyenek alapvető dolgokkal bugok, ha bejelentik nemsokára (Game Awards..?), és az lesz a Valve üdvöskéje a Dota után, ha igaz hogy IceFrog is dolgozott rajta és már 5 éve készül. CS meg elvegetál, ígyis-úgyis játszanak vele.
/s
-
csurenzoo
aktív tag
válasz MikeWazowski #77022 üzenetére
Legszomorúbb a Battalion 1944 volt. Mikor kijött a játék a menüig lehetett eljutni, aztán lefagyott
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77022 üzenetére
most ez komoly? mutassak EGY játékot, ami kiadásor egy kalap szar volt???? ezt gondold át szerintem újra. erről a szomorú jelenségről szól a játékipar legalább az utolsó 10 évben... és ezzel nem azt állítom, hogy ez így rendben van. max a Valve maradt ki ebből a buliból azzal, hogy nem igazán adott ki új játékokat ugyebár.
én nem a valóságtartalomban kételkedtem eddig sem...vagy hogy bárkinek a képességeivel van probléma. tényleg csak érdekelt, hogy ilyesmivel személyesen is találkoztál e mostanában (!)
ma jött egyébként valami sub-tick rendszert érintő patch. pontosan még nem sikerült értelmezem, mi is változott, de remélhetőleg tovább javult a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77013 üzenetére
mindenféle rosszindulatúság nélkül kérdezem, hogy szoktál amúgy játszani is a játékkal vagy csak ezekből a videókból vonod le a következtetéseket?
csak azért kérdezem, mert én rendszeresen írok be ide tapasztalt kis hülyeségeket, de egyik sincs még csak közelében sem az ilyen bugoknak. (értem ez alatt, hogy vélhetően a játékos bázis talán 1% vagy az alatti része érintett a hasonló bugokban)
-
pRoject22
őstag
-
PeL
addikt
válasz MikeWazowski #76967 üzenetére
Ilyen amúgy lehet packet loss miatt? Nekem néha szokott jelezni a netgraph, 0.6-1% között, és van párszor hogy én is úgy érzem mintha szellemekre lövöldöznék
-
nagyúr
válasz MikeWazowski #76967 üzenetére
Hogy szokták mondani? Nem a játék rossz, hanem "skill issue"
-
pRoject22
őstag
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #76945 üzenetére
Nekem múltkor 5 ládából lett egy desert printstream. Asszem 130 euróért ment el. Inkább ő volt csak szerencsétlen.  abból vettem meg az új codot meg a lords of the fallent, ha már CS egy bugos szar...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76904 üzenetére
távol álljon tőlem, hogy a mundér becsületét védjem...de én azon kívül, hogy néha döcög egyet a játék (elavult konfig, már CSGO is megakadt olykor), illetve fosok a szerverek sokszor (DM, casual esetén vettem csak ilyet észre) ....szóval ezen felül túl nagy hibákkal nem találkoztam.
ha dolgoztál már helpdesk vagy hasonló területen (igazából bárhol, ahol hibákkal foglalkoznak) simán beláthatod, hogy ha valami kapcsán csak a hibákkal találkozol, akkor az a valami egy rakás szar lesz a szemedben. közben meg az emberek többsége vígan el van vele
engem sokkal jobban frusztrál az, hogy a kezdeti fellelkesedés után most úgy érzem, megint háttérbe szorult a játék...olvastam a PC Gamer cikket, értem azt is, hogy a hibák (vélhetően leginkább a "tickless" rendszer) javítására koncentrálnak most, de őszintén szólva jelen pillanatban egyszerűen uncsi a játék.
míg a CSGO esetében 2-3 MM után feszültség levezetésképpen simán megoldás volt pár kör arms race vagy hasonló "buta" játékmód....most ha felcseszem az agyam, akkor általában lépek is ki és hagyom békén a játékot.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Ármester
Ez a késes bug mondjuk pont jelen volt még GO-ban is
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
phenomHUN
senior tag
Max skill issue
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76902 üzenetére
új játékmechanika: ahogy a fegyvereket újra kell tölteni, a késeket meg kell néha élezni!
-
Obliterátor
tag
-
PeL
addikt
válasz MikeWazowski #76877 üzenetére
Teljesen inkonzisztens az egész játék. Néha bead olyanokat nekem is hogy a hajam égnek áll tőle, sokszor a közelébe nincs a célkeresztem az enemynek és random bead egy fejest, következő körben meg ellőnek úgy hogy már rég fal mögött vagyok, de volt nálam is olyan hogy nem is láttam konkrétan az ellenfelemet és úgy ölt meg. Tegnap az egyik meccsen konkrétan már majdnem alt-f4 -eltem annyira tilten voltam, összesen 5 embert bírtam lelőni az egész meccsen. Többiek mind 20 felett, én meg szenvedtem végig. Tök mindegy hogy AK vagy M4-el lőttem, egyszerűen nem bírtam senkit se lelőni. Én meg sokszor nem tudom eldönteni, hogy én vagyok ennyire rossz, vagy csak a játék szívat folyamatosan? Következő meccsen meg 20 felett lőttem én is.
Már én is azon gondolkodom, hogy elengedem ezt egy időre, mert így borzalmas a játékélmény szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz MikeWazowski #76867 üzenetére
Pont most végeztünk egy premier meccsel, 3-9-ről lett 15-15, lőttem 27-et volt több clutch-om és levont 64 pontot
Amúgy meg nem kell nézni azokat a pontokat, tök jót játszottunk, ez fontosabb mint azok a pontszámok.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
-
Lacccca87
addikt
válasz MikeWazowski #76820 üzenetére
Azt hiszem a cl_showfps 1 még működik (viszont eléggé nagy ronda módon írta ki még legutóbb), vagy a steam-ben bekapcsolod (mondjuk ezt nem használtam még sosem, nem tudom mennyire pontos)
Net graph nincs, a korábban általam beírt parancs nyújt félmegoldást.
[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
válasz MikeWazowski #76739 üzenetére
Erősen gondolkodom én is...egy játék sem tolta fel bennem a pumpát úgy, mint ez az utóbbi meccseim alatt. Alig tudok összeszedni pár kill-t, engem pedig tényleg a másodperc töredéke alatt, bármilyen fegyverrel 1 hitelnek. Már most több wtf pillanatom van cs2-ben, mint az elmúlt 10 évben cs:go-ban kb.
-
Spet
addikt
válasz MikeWazowski #76713 üzenetére
Ennel viccesebb, ha kozben gugolgat folyamatosan (csak a test hitet regeli a jatek, azt se mindig; sajat tapasztalat).
Masodik sima sub-tick (ellenfelnek gyorsabb volt a nete, hamarabb lott)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
wjbhbdux
veterán
válasz MikeWazowski #76673 üzenetére
s1mple 3 éves volt amikor az akkori prok már rinyáltak az elbaszott CS updatek miatt, jól követi az elődeit
/s
-
Lacccca87
addikt
válasz MikeWazowski #76508 üzenetére
Kicsit tulgondoltnak/ertekeltnek tartom a buybindeket azota hogy minden egybol elotted van 1 ablakban, meg vam ra boven idod is.
De persze kinek mi kenyelmes/megszokott. -
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76469 üzenetére
ráadásul jött pár fincsi változtatás:
- When one or more party members get convicted of cheating and permanently banned, all their associates will be penalized with loss of Profile Rank and CS Rating
- In Premier, players with a very high established CS Rating are not allowed to party with accounts that do not have an established CS Rating
szóval elvileg a rank boost is macerásabb lesz innentől (persze nem tűnik el sajnos)
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76365 üzenetére
nyilván szarkasztikusan értettem a "képernyőn átrántotta" kifejezést...de ettől függetlenül én azt látom, mint mikor valaki 16000 DPI-vel tolja és így konkrétan a kattintással arrébb húzza az egeret AWP lövés közben. (régen nekem is emiatt nem ment egyáltalán a sniper)
egyedül az a fura, hogy elvileg az a sniper "csík" valóban a hit-et jelöli (bár azt ugye nem tudni, hogy ez a lövés melyik verzióban sikerült, lehet még az előtt a frissítés előtt történt)
szerk.: de ismét nem azt akarom mondani, hogy tökéletes a játék, csak erre a konkrét kilppre reagáltam simán elfogadom, ha nem az van, amit én látok és tényleg ilyen fos volt nála a hitreg. én szerencsére eddig nem futottam bele ennyire brutál durva miss-ekbe. pedig én mellé még szarul is lövök és nagyon bízom benne, hogy fognak tudni faragni a rendszeren, mert szerintem továbbra is egy sokkal-sokkal élhetőbb játék lett a CS2, még így minden hibájával együtt is.
a kezükben vannak a megfelelő kártyák, már csak jól kell kijátszaniuk őket
(azt a jövőheti startot viszont jómagam is nagyon korainak tartom...de őszintén csodálkoznék is, ha ilyen állapotban dobnál ki, a Valve "majd amikor készen lesz" mentalitását ismerve)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76363 üzenetére
hát épp ez az, hogy a célkereszt a lövéskor rohadtul nem ott van, ahova a lövés előtt tartotta (gondolom valami hatalmas sensivel játszik a gyerek)
az animáció részét meg már előző nap is tárgyaltuk, hogy miért csúszik el. (ha a lövedék húzta csíkra gondolsz a "golyó is pontosan oda ment" alatt)
a hitreg a lényeg. itt egyszerűen nem volt hit.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #76362 üzenetére
Nézd meg, a golyó is pontosan oda ment ahol a celkereszt volt. Nem rántott semmit se.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76358 üzenetére
hát nem tudom, biztosan nekem rossz a szemem....de a gyerek a lövés pillanatában kb a képernyőn átrántotta a célkeresztet, és ez konkrétan látszódik is a videón
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #76355 üzenetére
Sokan még mindig 60hz-es monitorral nyomják ismerősök között is, akkor meg hiába van 60fps-nél több, nagyon előnyét nem fogják látni
-
Lmh
őstag
válasz MikeWazowski #76353 üzenetére
Számít annyira az fps mint korabban? En sokkal kevesbe erzem szukseget. Sokkal simább a játék, ha a minimum droppok nem lennének akkor sztem egy 160-250 kozott barmi boven jo erzetet ad.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #76321 üzenetére
Nem lehet hogy akkor spawnolt le és még védett volt akire lőttél?
-
kaszas19
senior tag
válasz MikeWazowski #76321 üzenetére
Tegnap pont így jártam én is!
Rádásul ugyanazon a map-on, csak annyi különbséggel hogy az elsőt mi nyertük, utána kikaptunk mint a sz.r A poén az egészben hogy, olyan volt a második mint ha nem is rá céloztam volna, egyszerűen nem találtam el, nem is értettem.
Nem vagyok egy nagy játékos, de azért ennyire szar sem, szerintem. -
Cr00py
senior tag
válasz MikeWazowski #76316 üzenetére
Pedig ott van a célkereszt settings lapon.
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76309 üzenetére
azt csak kivárni tudod sajnos. bármilyen fiók hozzáféréssel kapcsolatos módosítás esetén így működik.
-
Lmh
őstag
válasz MikeWazowski #76302 üzenetére
Nem mondanam hogy hulladék, csak még kevés az adat.
Pl sokat szamit, hogy az elso 10 nyert meccsedet orosz random néma leventékkel érted el 25 meccs alatt vagy a megszokott 5ös haveri fixmix-szel mondjuk 15 meccs alatt.
Egyiknél bead 2-3-4ezres rangot, masiknal 12ezreset mondjuk. Pedig te ugyanaz a játékos vagy.
Majd ahogy folyamatosan jatszol es kikapsz, majd szepen a helyedre kerulsz. És ha a helyedre kerulsz, akkor se felejtsd el, hogy 50% koruli win rate-et fogsz csak elérni es joformán minden meccsed nehéz lesz, mert az egyszinten lévőknél így jön ki a balance.
És az egy szinten lévők között is lesz olyan aki epp kialudta magát, formában van, adja neki es lesz olyan is, akinek epp tele a hasa, keveset is aludt és a napja is szar volt a melóban... ez is kiad kb egy nova1 - dmg szintkulonbseget. (Sajat peldabol kiindulva)Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Devv
csendes tag
válasz MikeWazowski #76299 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is fagy a játék, mai frissítés előtt is fagyott de akkor megoldottam, most megint fagy. Igaz, megint frissítettem a gpu drivert, majd este tesztelem. -
skL86
tag
válasz MikeWazowski #76299 üzenetére
Bocsi, project2hun írt a rengeteg csalóról.
-
PeL
addikt
válasz MikeWazowski #76283 üzenetére
Én Supremeben vagyok, és sose láttam hogy T oldalról bárki dobott volna füstöt oda. Vagy letartják simán, vagy meghajigálják gránáttal. T-ként mi is mindig 2-3 gránátot dobunk oda és /vagy megáll valaki a terror kijáratnál AWP-vel letartani a lépcsőt amíg kifutunk, hátha valamelyik CT pusholna vagy fel akarna ugrani partyra. Füstöt kár oda elpazarolni mikor játszótéren keresztül kb gond nélkül ki lehet jönni. CT-ként én mindig ugrok kukára és onnan dobom a gránátot a kijövő terrorokra majd spuri vissza, vagy egyből füstölöm a lépcsőt és molotovozom a party bejáratot.
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #76285 üzenetére
Nagyvonalú leszek. Felajánlom hogy, vegyük úgy hogy ezt az ostoba kommentet meg se írtad. További szép napot
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #76283 üzenetére
Aha, biztos van olyan rang ahol igen. De magasabb rangban, pro meccseken biztos nem. Pont hogy a T-k kapnak egy molit rámpára, hogy ne érjenek ki előbb. Arra a molira szokás dobni egy smoke-ot T-ből.
-
skL86
tag
válasz MikeWazowski #76260 üzenetére
Igazából fogalmam sincs miről beszélsz. Ez egy csapat játék, egy csapatot 5 játékos alkot, ha csak az számítana, hogy mennyit ölsz, akkor minden exit fragelne és campelne a kör nyerés helyett. Ebben a játékban valóban erősen meghatározó, hogy miként lősz, de azért rengeteg más rengeteg lehetőség is van ami egy csapatjáték lévén meghatározó, ettől cs a cs és nem serious sam. Igazából azzal, hogy jó helyen, lekötöd az ellenfél figyelmét, jól használod a gránátokat, egyetlen frag nélkül is előkelő rankba tudsz kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #76260 üzenetére
Köröket kell nyerni nem haszontalan anti eco, exit 0 impact frageket. PTFO, mondanák a BF fórumon. Ha meg folyamatosan minden csapattársad sokkal szarabbul lő mint te azonos rangban, akkor lehet te vagy a toxik csávó abból a videóból amit múlt héten linkeltem a témában.
-
skL86
tag
válasz MikeWazowski #76252 üzenetére
kala, sas között, most 10k pontra tett be, ami még feljebb ment 12k-ra. Az MM rankban benne van a szerencse is egy ideig, aztán minél több a lejátszott meccs annál kisebb lesz a szerencse szerepe. A lejátszott cirka 1.000- nél jóval több mm meccseim 90%-át szolóban nyomtam és mindig kb itt voltam, ahol a helyem, ha vmiért visszarakott, villámgyorsan visszanyertem a rankom, ahol megálltam még a helyemet, magasabb vagy jelentősen alacsonyabb besorolású meccseken mindig látszott, hogy nem oda való vagyok. Lehet hisztizni, de ez a rendszer millió játékos vesorolásához a lehető legjobb.
Egyébként én úgy tudom, hogy semmit nem számít a stat, hanem csak a nyert körök száma ami alapján számol. Van olyan infója vkinek, hogy két játékos együtt játszotta le az összes besorolót és más rankot kaptak?
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz MikeWazowski #76249 üzenetére
kb milyen rangon vagy? csgoban mi volt a rangod?
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76237 üzenetére
mármint hogy érted ezt? eddigi rank rendszer is úgy működött, hogy ha vesztett a csapat, akkor az a meccs neked is csak lefelé húzta a statodat. hiába volt a 4-5x annyi frag, ha a végén kikapott a csapatod, simán visszadobott alacsonyabb rank-be adott esetben.
nekem kifejezetten tetszik, hogy pont alapján látszódik, mennyit nyerhetek/bukhatok adott meccsen (mondjuk jobban örülnék, ha nem csak meccsenként két alkalommal dobná fel ezt az infót)
annyi viszont nekem sem világos, hogy mi lesz így a törpökkel? jelenleg nekem úgy tűnik, hogy ha valaki eléggé elcseszi a legelején és mondjuk ilyen 20-30 meccsből jön össze neki a 10 win, akkor silver környékére fog bekerülni. mármint szándékosan, úgy értem. onnan azért elég sok meccset tud végig trollkodni barátunk, mire a rendszer feldobja a tényleges rank-be. vagy csak én gondolom így?
(másik opció, ami eszembe jutott, hogy talán itt is bekeményít a Valve és innentől könnyes búcsút veszünk a törpikéktől) khmmmm [link]
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #76237 üzenetére
Attól hogy valaki első nem biztos hogy csapat játékosa és ő több pontot érdemelne, vagy veszteskoe kevesebbet.
Nagyon sok olyan solo játékos szokott lenni a csapatomban aki hiába van elöl a statokban, egyáltalán nem kommunikál, nem játszik együtt a csapattal.. -
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #76203 üzenetére
How to win with randoms - Ez a vidi tűpontosan összefoglalja a témát, ajánlom mindenkinek, aki solozásra kényszerül.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76199 üzenetére
annyi plusz infót tudok azóta mondani, hogy meccs elején és félidőben kiírja, hogy hány pontot kapsz win, illetve hány pontot vesztesz lose esetén. vélhetően az én szintemen jelenleg lose esetén 0 pontot von le, win esetén pedig ilyen 180-240 között kaptam pontot.
csapatok továbbra is nagyon nagyon vegyesek. ugye én "silver" vagyok ezzel a pontszámmal és dobott be ellenünk 4-5000 körüli ellenfelet is. mondjuk ennek ellenére azt a meccset pont nyertük és nem is kullogtam hátul a csapatban
illetve sajnos sok az idióta, aki nem képes megérteni, hogy mi miért történik. konkrétan végig okádta meg böfögte a chatet az egyik csapattárs, hogy mennyire béna vagyok és takarodjak inkább ezzel-azzal játszani. én azzal próbáltam visszavágni, hogy sajnos ő is azon a szinten van ezek szerint, mint én, mert bár többet ölt, mégis buktuk a meccset. onnantól tényleg csak személyeskedni tudott, meg vakítózott, stb. reportolni nem reportoltam, inkább csak némítottam de most komolyan, az ilyennek mi baja? mármint nem voltam afk, nem lőttem sorra a társakat, nem voltam toxic, sok támogató füstöt dobtam és infóztam is rendszeresen....annyi, hogy volt egy meccse, ahol ő volt a top fragger mindegy, csak gondoltam leírom, hogy sajnos ez a része továbbra is megvan a játéknak.
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76177 üzenetére
nem vagy ezzel egyedül szerintem összeenged mindenkit mindenkivel most kb. nekem volt ma olyan meccs, ahol chat beszélgetésből kiderült, hogy ellenfélnél még DMG rank is volt, míg mi full silver meg nova team-ként nyomtuk
de tegnap késő délután/esti órákban pl sorban nyertem 3 meccset is, akkor meg nekünk írkálták folyamatosan, hogy "reported" ...kiegyenlített meccsem még csak 1 volt, amit hosszabbításban nyertünk meg. azért remélem, hogy ha meglesz a rang, akkor több lesz ahhoz hasonló meccs.
-
Lmh
őstag
válasz MikeWazowski #76177 üzenetére
En is kb 20 vesztettnel jarok es 5 nyertnel xD kinszenvedés
Igazan lathatná a rendszer már, h béna vagyok xDSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #76175 üzenetére
Azt szerintem egyelőre sehol így bétában de igazából a meccs darabszám irreleváns, csak a győztes meccsek számítanak
-
Lmh
őstag
válasz MikeWazowski #76158 üzenetére
75 herzes monitort nem szokta 75nek érzékelni sajnos.
-
wjbhbdux
veterán
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #76149 üzenetére
Cs2 vagy CSGO?
-
qdak
addikt
válasz MikeWazowski #76138 üzenetére
Béta nem béta, elég szar, hogy azt kell néznem, hogy lelő a bot, mert nem lehet mozogni, hiába állítom be a gombot bárhova, akkor sem hajlandó oldalra menni, csak előre hátra, az egér meg kb 10-1x az gondolja fel le nézhetek, de oldalra luxus.
Nem hinném, hogy valami hardver hiba lenne, mert konzolba érzékeli az A-S karaktert, de próbáltam máshova is bindelni a mozgást, ugyanúgy csak előre-hátra.
Egér meg menüben jó, ha épp engedi fel-le rendben van az érzékenység, de vissza állítottam alapra akkor sem működik...ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76138 üzenetére
persze, hogy jobb lesz csak leírtam, hogy fura számomra, mert nem az történik, mint amire a beállítások alapján számítanék
a mozgás is mintha másabb lenne. nálam sajnos vannak lagok, de amikor folyamatos a játék, akkor mintha máshogy mozogna a karakter és célzás is másabbnak érződik. - zárójelben jegyzem meg, hogy mintha pontosabban tudnék lőni most (ami inkább csak placebo szerintem ) és az ugrások, füstök is pontosabbak. ez lenne a tickless? vagy csak bemagyarázom magamnak és az agyamban létezik?
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76112 üzenetére
nincs semmi bug fogd meg az egérrel és húzd bele a slot-ba, ahova szeretnéd tenni
szerk.: csak nálam van így, vagy ez normális, hogy FSR Ultra Quality jobb fps-t produkál, mint az FSP Performance? (de sajnos továbbra is a "jobb" szón van a hangsúly....ami nem egyenlő azzal, hogy "jó" )
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #76106 üzenetére
Nem szóltam.
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #76082 üzenetére
Ne vedd magadra, ott a smiley, csak azért lássuk be általában inkább ilyen 5 év után kezdenek el a fanok rinyálni, ha nem jön ki egy játék, nem 5 hónap után...
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #76078 üzenetére
Már pedig tényleg nagyon soon(TM)
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #76078 üzenetére
Ember, márciusban jelentették csak be, mit gondoltál, hogy júniusban ki is jön?
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #75900 üzenetére
Még meg lehet venni in-game, csak ugye már lemaradtál a Challanger stage-ről.
-
goccer
aktív tag
válasz MikeWazowski #75898 üzenetére
Meg kellett venni hozzá a viewer passt.
-
Spet
addikt
válasz MikeWazowski #75876 üzenetére
Premier módban van csak ez a lehetőség, ott is alap feature.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
lemusz
addikt
válasz MikeWazowski #75674 üzenetére
Játékosok kb 2-3%-ának lehet béta hozzáférése egyelőre, mégis megdőlt ma az egyidejű játékosszám rekordja: 1,5 millió
-
pRoject22
őstag
válasz MikeWazowski #75646 üzenetére
Megnyitod a CS:GO-t és ott lesz egy értesítés a menüben
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest