- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
válasz
phenomHUN #77625 üzenetére
Igen az elég szép eredmény, csak kérdés, hogy a következő 5 év hogy fog kinézni. Lesz-e a 15k-ból 450k, vagy akár 30k? Most éppen annyira nem jó a piaci hangulat. Játékos szám stagnál jó indulattal is, ládanyitások száma csökken, alig van új content, cheater probléma stb. Aztán lehet jövő héten kiadnak egy új operationt és fordul minden.
-
-
lemusz
addikt
válasz
phenomHUN #75851 üzenetére
Ha több szuvenírládát akarsz a tokenest, ha csak a coin érdekel a simát.
Utóbbi 1-2 alkalommal én még tokeneket is vettem pluszba nem is keveset d2 láda miatt, de időbe tellett míg profitos ársávba értek, aztán kapva az alkalmon el is adtam mind, pedig néhány hónap extra várakozás jobban meghozta volna a gyümölcsét. Mivel idén már nem lesz major szerintem türelmesebben is lehet majd vele várni, viszont a stickerekkel vigyázni kell, így hogy borderlessek lettek fixen túl lesz vásárolva.
-
lemusz
addikt
válasz
phenomHUN #75775 üzenetére
Pár napja nagyon rápörögtek erre, mert undorító mértéket kezdett el ölteni a scam próbálkozások száma [link]. Én is már nagyon untam bármikor kiraktam valami értékesebb tárgyat marketra már jöttek is a screenshotjaim alá a kommentek hogy addoljam őket bla bla bla... és persze egyesével minden képed alatt manuálisan lehet csak letiltani hogy kommentelhessenek, valamiért nincs rá egy univerzális gomb mint a profil kommentekre...
-
válasz
phenomHUN #75719 üzenetére
Például engem pont érint a Doppler bicska és a láda történet is, ugyanis a Stiletto-m 450-500eur sávból 700+ lett , a másik hogy a ládák közül a Bravo és a Phoenix ugrott egy métereset , a előbbi 1 kerek hónap alatt 30 eur-t (!!) lépett felfelé darabonként, ebben a pillanatban 76 eur-on áll. Egy igazi wtf szerintem. Igaz hogy csak 6 darabom maradt , de azokat ehhez képest nevetséges áron vettem. A Phoenix pedig már az elmúlt évben is szépen felment az egykori 3 centes szemétből 0.8-ra majd 1.8-ra , most meg 2.85 Eur a piacon az alja. Az én esetemben ez 87 darabra vonatkozik ami már kezd szép summa lenni a befektetett pár forinthoz képest.
Szóval úgy tűnik nekem hogy eléggé érdemes kivárni most a piacon, legalábbis én azt fogom tenni lévén ezek soha nem visszatérő ládák. Annak ellenére hogy tudomásom szerint a Bravo még esik meccsek végén, de az a mennyiség ami így érkezik, nem valószínű hogy befolyásolja a piacot. Persze az is benne van a pakliban hogy az egész a jövő héten összeomlik és sírhatunk a ki nem szedett pénzünk után -
bepken
veterán
válasz
phenomHUN #75719 üzenetére
hát leginkább az operation és souvenir ládák ára érint, előbbiek ára (pl broken fang, riptide) 1-1,5 eurót emelkedett az elmúlt pár napban. elvileg ezeknek az ára valóban nem nagyon szabad majd, hogy beessen (kisebb értékű ládák ára meg még úgyis évek kérdése, mire komolyabban megmozdul szerintem)
tényleg nem vagyok benne amúgy túlságosan... és csináltam is már jó nagy hülyeséget korábban
éppen ezért gondolkodtam el azon, hogy talán jobb lenne a hype alatt kiszállni...most nagyjából összejönne egy steam deck a cuccokból és ezzel még mókolgatnom se kellene különböző trader oldalakon
-
bepken
veterán
válasz
phenomHUN #75714 üzenetére
az a baj, hogy nem tudni, végleges verzióban hogyan fognak kinézni a doppler skinek pl...most sokaknak áll a kuki, ahogy anomaly meg a többiek mutogatja a videóiban (mármint a késeket), és impulzus vásárlások mennek leginkább... szerintem.
csak azt nem tudom, hogy majd a végleges verzióban mennyire lesznek kelendőek ezek a kések (illetve esetemben zömmel ládák)
-
HdRew
őstag
válasz
phenomHUN #75335 üzenetére
Én úgy érzem, hogy tele van csalóval.
A mostani játékban a csapattársa írta, hogy csal, mindenki jelentse. ő meg bemondja, hogy 189 dollárért vette a cheatet. Most vagy csak ugrat mindenkit, vagy tényleg cheatel ugye. De ha már a csapattársa is mondta, akkor nem véletlen. A profilján 7 oldal komment volt, mindenki -rep cheater stb.
Hihetetlen, hogy egyes játékokat azért nem lehet játszani, mert Magyarországon nincs szerver (fifa pl.) vagy pedig azért, mert tele van csalóval. Jelenleg nova4 vagyok, de korábban LE is voltam, csak kihagytam 1,5 évet, amikor inkább fifáztam. Félreértés ne essék, most az aimom egy kalap szar, csak MM-ezek d2-n, többi mapra lusta vagyok még megtanulni a smoke-okat, de mintha lett volna valami stat régebben, hogy d2-n és infin van a legtöbb cheater.
Kb. csak a single player játékok maradtak. Fantasztikus.
-
-
lemusz
addikt
válasz
phenomHUN #55287 üzenetére
Ez a program vagy driver vagy mi akar ez végülis lenni komolyabbnak tűnik, mint az egyszerű timerresolution. Ha jól értettem állítgatja folyamatosan a beállításokat, amit egy részről megtehet driver oldalon, másrészről játék oldaláról is, de ami biztos, hogy folyamatosan dolgozik a háttérben és belepiszkál dolgokba, akárcsak egy wallhack, ami hasonló módon működhet, hiszen grafikai beállításokat állít át. A timerresolution meg csak a processzor válaszidejét állítja át és annyi. Remélem érthető a gondolatmenetem, miszerint ezért könnyebben repkednek majd a vac bannok, amiket végső soron nyilván le vesz majd a valve, de akkor is...
-
kuLi_
tag
válasz
phenomHUN #55162 üzenetére
Ez a cikk pont ezt erősíti meg valamelyest.
SK will no longer be represented by its current CS:GO team as of June 30th.
[...]
The news of their release further fuels rumours about the current Luminosity team being on their way to the German organization after all.In the announcement, SK Gaming said they will "follow up shortly with further information regarding their CS:GO division"."
-
oliwwer
aktív tag
válasz
phenomHUN #54402 üzenetére
Envy szerintem összekapja magát, a top 5ösöddel mindenképp egyetértek.
szebe:
Dignitas szerintem is kevés lesz, k0nfig nagyon ügyes gyerek, de kjaerbye-cel húzták a dignit. Mondjuk az utóbbi pár meccset amit láttam az új lineup-pal cajunb is jól játszott. Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek.
Szeretném is hogy ne kerüljenek be, mert nem akarom hogy új matricát kapjanak, vettem opskinsről pár matricát még amikor 12 euro volt, azóta 35-38 körül mozog, tartok tőle ha megint megkapják a hologrammos effektet a digni szemek, akkor visszaesik az áruk
-
szebe
addikt
válasz
phenomHUN #54368 üzenetére
Nah, volvo megunta, hogy páran mekkora üzletet csináltak belőle.
Kint a major kvali lebonyolítása. Jónak tűnik
-
tepenzed
őstag
-
regener
veterán
válasz
phenomHUN #53581 üzenetére
Szerencsére ennyire azért nem volt rossz arányban amikor soloztam eddig, de igen néha muszáj.
+(#53582) mepet
+(#53583) tepenzed
Azért bentvan vészhelyzetre a BindToggle F6 voice_enable, szóval énis menekülök ha kell, de van amikor annyira ragel hogy csak nevetek rajta és azért nem muteolom -
kretenallat
senior tag
válasz
phenomHUN #52605 üzenetére
az akkori rangok osszehasonlithatatlanok a mostaniakkal.
egyebkent tobbfele jatekos van, van, akit a taktikai erzeke huz fel, az aim meg le, van akinel meg forditva. lovesnel sem mindegy, hogy valaki awpzik, pöttyözget vagy tunkol, más-más mértékben befolyásolja az fps a teljesítményét. na meg persze ott van még a megszokás is. de olyat még nem láttam, hogy több fps rosszabb eredményhez vezessen... érdemes kipróbálni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
phenomHUN #51518 üzenetére
Tehát nem ugrassz el B felé? Vagy hogy érted azt, hogy nem tűnsz fel a nyílásnál?
(#51519) stp1dh: Mi pl. néha szoktuk azt csinálni, hogy már az első ajtót is tunkoljuk awp-vel, ak-val, hogy mindenkit lekapjunk, mielőtt átmehetnének. Ehhez legalább két wp-s kell a csapatba.
-
-
htc07
addikt
válasz
phenomHUN #51410 üzenetére
egy ilyen csgodoubles oldalt nem nagy kunszt összedobni, ha provably fair úgy se.
inkább a helyi jogszabályok a cinkesek, meg a bugok, amikkel ki lehet rámolni az egész inventoryját a botoknak (ami nemrég volt pl. csgodouble-n).
Bitcoinnál meg az alternatíváinál volt anno népszerű egy olyan piramisjáték, hogy pl. a kezdőtőke 1 egység.
Albert befizeti az 1-et, akkor X idő (mondjuk 24 óra) alatt, ha Béla befizeti a dupláját az időegység alatt (2 egység), akkor Aladár megkapja a 2 egységet, kvázi megduplázza a betétet. (bank nyeresége eddig: 1 egység), Béla utalásával újraindul a 24 óra.Bélára rálicitál Cili a 4 egységes ajánlatával (-> Béla megkapja a 4-et, a bank nyeresége még mindig 1 egység).
És így megy végig addig, amíg nem lesz akkora a betét, hogy senki sem akar ráduplázni, és ekkor a bank viszi az egészet.
Skin -> Kredit rendszerben ezzel lehetne szakítani szerintem, bár nem mennék bele a jogi és etikai részletekbe.
Szóval én igazából ha mindenáron hazárdírozós oldalt kellene csináljak, ilyet terveznék.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
phenomHUN #51343 üzenetére
Már megint mi volt a baj? Ez nem egy major könyörgöm. Külalakra a helyszín nem volt rossz, a stream minősége is jó volt. Késés egy ilyen rendezvénynèl megszokott, több játék döntője is lement a CS előtt, fél óra az semmi, pont egy kula+kávé+rakétagyújtásnyi idő.
A termékdobálós közjáték a helyszínen lévő vérpistikék miatt kell (vicces volt ahogy rohantak a vacak merch cuccokért, mint a keselyűk) lenémítod és kész.
A kommentár srácok nem ütnek meg egy Thorin szintet, kodiék is halál unalmasak voltak, de őket is muteolod, lőssz egy spotify-t és szevasz, az ingame hangokat úgyis fejben eldúdolja bárki. -
zsolt200
tag
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
phenomHUN #48047 üzenetére
LE-LEM 90%-a volt silver-nova. A maradék 10% meg úgy lő, hogy esélytelen. SMFC-GE szintén valami hasonló. Régen a meccsek végkimenetelének nagy része 16-10 és 15-15 közé esett, most meg a meccsek 99%-a 16-0 és 16-5 közé esik. Havonta egyszer játszok izgalmas meccset, mert vagy lealázzuk az ellenfelet, vagy ők aláznak le minket. A régi rangrendszer teljesen korrekt volt, csak ugye a mindenki számára látható dolog miatt rengeteg volt a cheater, ami ma is igaz.
A régi DMG-LE szint piszok jó volt. Ha nem volt cheater, akkor olyan hangulatos MM-t lehetett tolni, hogy TS-en sikítoztunk, mint a fürdős qrvák.(#48049) perecKING: Most toltunk egyet. Rangok megegyeztek a két csapatban. 3 LEM, 2 LE. 16-5-re nyertünk. Az ellenfélnél 2 LEM és egy LE konkrétan akkor fragelt, ha futva AK-val bemakkolt valakit. Ezek régen max nova 1-2 szintet érhettek el. Szóval egyelőre én nem veszek észre semmilyen változást.
-
millerur
tag
válasz
phenomHUN #32152 üzenetére
Elég naív kijelentés az, hogy csak normális playerek játszanak ott. A korai csgo idején marhajó volt, de tényleg, aztán sorban jöttek a keletiek, akikről érzed, hogy azt hiszik, hogy felsőbbek ott amiért ők bizony fizettek ezért az egészért. Nem gond, hogy te is meg a mások is, de csak azért is a durva anyuját mindenkinek.
Ma talán a cevo a legjobb, ahol játszani lehet, ingyenes, nem futottam össze idiótákkal, a serverek is jók.
-
csaba951
veterán
válasz
phenomHUN #28752 üzenetére
Szerintem egyszerűbb és gyorsabb kulcsokra cserélni és azokat eladni. Az add el és vegyél belőle játékot és azt add el verzió sokkal lassabb, munkaigényesebb. A kést közvetlenül eladni meg scam veszélyesebb.
Tegyél fel hirdetést csgolounge-ra. Add meg benne a Trade link-edet. Így nem kell egy csomó tuskót felvenned és élőben alkudozni velük. Aki friend request-et küld, azt reflexből letiltod. Kérj érte legalább 105-110 kulcsot. Kulcsokat meg eladott ugyanott ahol eddig te vettél!
-
-
qdak
addikt
válasz
phenomHUN #25547 üzenetére
közbe már rá jöttem, vmennyire megy is, de közel sem vagyok a css es teljesitményhez.
sajna a kedvencem az ak itt kb kuka, ahogy css ben adta a hedit itt nagyon nem megy, deagle val inkabb fejbeteszem messziröl mint ak val :S
ami mukodik vmennyire sg553/aug&deagle meg awp&deagle
bár a zoom sens másképp van kalibrálva.
van 1 roman dm szerver azon tologatom, csak rohadt idegesitő, h belépek aztan -3,-4 bol indulok, mert mire rányomok a fegyverre már kilönek :@ vagy betesz 5 ellenség közé aztan hajrá, vagy hátam mögé beteszi az ellenséget, bár ilyen volt css be is, de ott ak val inkabb tudtam védeni magam.ami nagyon idegesit zavar flusztrál, egyszeruen elég sokszor azért halok, mert nem látom az ellenséget
szoval hiaba lönék jol, ha nem látom hova kénemeg vmiért néztem, van pénzem, hiaba nyomok rebuyt, nem veszi meg párszor az elözö cuccom, (nem felvett ellenség fegyvert)
css be 2 gomb aztan volt ami kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest