-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
-
bepken
veterán
válasz
Dency01 #75762 üzenetére
biztos fognak tudni ajánlani trader oldalt is a többiek (illetve ekkora összeg mellett már kifizetést is tudsz majd kérni ezeknél), csak mellette írok le egy alternatívát, ahogy én már sokszor szedtem ki pénzt.
tehát gyűjtöd a walletre a pénzt és vársz egy Steam Sale-t és feladsz egy hirdetést aprón, hogy pl 10-15% kedvezménnyel tudsz adni bármilyen játékot Steamről (gift formájában) - én beleírtam ilyenkor, hogy több tétel esetén egyedi árat tudok mondani és így volt olyan, aki 100-200 euróért vásárolt nálam.
leginkább az ilyen nagy leárazások idején működik/pörög a dolog...persze bizonyos címeknél meg lehet lovagolni a hype-ot (pl jön egy új játék, amire mindenki rá van pörögve és legolcsóbb helyen is 52 euró az előrendelés 59 helyett... te meg adod 50ért és mindenki jól jár)
annyit még, hogy trader oldalakon is van levonás, de annak mértékét nem ismerem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged