- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
DonMedve #15447 üzenetére
Én itt 44%-ot kaptam, lehet még gyakorolni.
Igaz nincs "rendesen" beállítva az egér lemérve mennyi egy fordulat stb. Csak a cpi-t lőttem be amivel játszom.
(#15448) malystryx: Ilyen sokszor van nekem is lehet a lag miatt van. Én belenyomok majdnem egy tárat Ő meg kiszed pár lövéssel.
-
malystryx
senior tag
válasz
DonMedve #15447 üzenetére
Én sem SSD-ről nyomom, bár van egy 250-es, de más van rajta.. Lehet át kéne tegyem, de lusta vagyok rá, 5 éve amikor fejlesztettem a gépet, egy i5 és egy GTX 970 került bele, alap felbontásban játszom vele, épp elég a kártya memóriája, sosem voltam grafika párti. Menjen jól aztán ennyi. Elvagyok így vele, de lehet néhány anomáliát ki lehetne küszöbölni az SSD-vel, hogy azt látom hogy oldalt fut az ember rálövök és lelő, de nekem az oldalát mutatta, kill cam-ből meg ő lő először és halok... A másik kedvenc meg a fél tárat belelövöm, mire ő elkezd tüzelni, a kill cam meg azt mutatja hogy ő ledarál mielőtt én bármit is csinálok. Ez persze lehet net hiba is.
Merrefelé laksz ha szabad megkérdezni? -
malystryx
senior tag
válasz
DonMedve #15433 üzenetére
Teljesen egyetértek a régi vonalas elméletedről, én a CoD ötödik részével, a World at War-al játszottam. Illetve azt vettem meg elsőként és utolsóként a jelen rész előtt. Mondanom se kell, hogy a II. vh lenyűgöz, a sima Cod2 nekem kimaradt akkor. A lényeg hogy nagyon tetszett és ment is a játék elég jól, de egy idő után meguntam az egész katyvaszt, zavart hogy HC-ban kipermetezik a tárat azt majd lesz valami, halnak az emberek. Némi keresgélés után hála az égnek megtaláltam az iBG "bolt action only" szerverét, ahol csak a 4 nemzet tolózáras fegyóival (Springfield, Arisaka, Mosin Nagant és Kar98k) távcső nélkül, sima iron sight-al lehetett lőni, és emellett csak kést lehetett használni, semmi mást! Eleinte rá kellett jönnöm, ide még kevés vagyok, hogy alig 1-2 killel zártam a meccseket. Felnéztem ezekre a játékosokra, hogy mekkora összpontosítás kell és ügyesség akár 6-7 streak-hez is. 1-2 hónap alatt azonban jöttek a jobb eredmények, aztán 3 hónap múlva én is fenéken billentettem néha a legjobbakat is, bár pályákhoz is sok köze volt, valamelyiken egyszerűen nem tudtam hibázni. A lényeg hogy tényleg nem volt semmi MM meg ilyesmi, bekerültem a mélyvízbe, szívtam eleget mire megtanultam lőni, ehhez képest ami ebben a játékban van, inkább hagyjuk, de azért úgy érzem, a csalók ellenére nekem azóta ez az első CoD ami bejön, és szeretek vele játszani.
Nem mellékesen itt megjegyezném, hogy a CoD: WaW tiszteletére és a nosztalgiáéra a Kar98k a kedvenc fegyóm és az volt az első ami bearanyozódott, esetleg az AK még kap és az MP7. Nagyon nem akarok rápörögni meg görcsölni a többin, játszom amikor csak tudom, mert szeretem, és nagyon tetszik ez az irány hogy minden fegyver máshogy rúg vissza, és szinte minden attachment-nek van valami negatív hatása. Én még kitartok az biztos, a csalók meg v*rjék ki erre ha akarják, legyenek ők a jobbak. Ma azonban történ egy érdekes eset, bánom hogy nem vettem fel. Shoothouse, a pálya kezdő része, ahol jobbra egy betonfal van csak úgy egyedül. Mi teljesen a másik oldalon voltunk, a faház mellett (vagy mi az), én mountoltam a fegyómat mert aranyozni akarom, a társam meg mellettem 2 méterre a földön feküdt. A csávó szemben jött ugye a túlfelén, és csak annyit láttunk, hogy már a levegőből érkezik, (gondolom beugrott valahogy), és a röppályája legtetején olyan messziről mindkettőnket fejessel kiszedett, reagálni sem volt időm. Mire leért a földre halottak voltunk. Sokat gyakoroltam, de inkább hagyjuk. Na az ilyenre ugrok, de nagyon.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DonMedve #15433 üzenetére
A playerek segítették egymást anno, most meg megy a toxic duma, meg, hogy töröld a játékot, meg ilyenek!
Azért már cod1-ben is voltak ilyen hülyék, így ez nem új, max kevesebb gyökérrel került össze az ember, mert főleg magyar szerverekre járt az eleve szar net kapcsolat miatt is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DonMedve #15430 üzenetére
A mikrotranzakciók addig nem zavaróak, amíg nem ad előnyt, eddig úgy tűnik, hogy így is van, egy esetről lehetett hallani, hogy a skin dobott a fegyveren, azt nem tudom, hogy ezen változtattak e.
Programozhatsz bárhogy, de ma már a 4K terjed, ahhoz meg nem rakhatsz szar minőségű textúrákat különben nincs értelme az egésznek, a textúrák méretét meg nem tudod nagyon csökkenteni. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
DonMedve #14786 üzenetére
Minek? Alig növeli meg a játékot, amíg nem volt warzone, addig 160GB körül foglalt a játék, akkor sok frissítés és a warzone megjelenése után ez volt 165GB, ami a további frissítések hatására jelenleg 181GB. Az utolsó frissítésnek is csak kis része volt kizárólag a warzone-é.
Amúgy nem lehet, mindenképp leszedi frissítés alkalmával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest