- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
Trebron09 #15485 üzenetére
Gondold végig. Természetesen segít. Mi a célzás mechanizmusa?
Agy-izom kapcsolat és az izommemória.
Itt gyakorolhatsz anélkül, hogy játékban rontanád a statodat. A különbség annyi, hogy itt nem lőnek vissza, de segít kialakítani az agy-izom kapcsolatot. A valóságban is először sörösüvegekra, vagy céltáblára lőnek általában, vagy nem?Itt van minden, pontlövés, rántás, célratartás, reakcióidő, mindenre tudsz gyakorolni. Nekem pl a célratartás a leggyengébb mozgó célpontnál. De steamen is van egy valag, de akár CS:GO-ban, Valorantban, stb, nem véletlen.
-
DonMedve
addikt
válasz
malystryx #15448 üzenetére
Ott más gond lesz, vinyó az a pályabetöltéseknél van lemaradva nem kevéssel. Menet közben is lehet ráhatása, de ott már kevésbé szerintem! Nagykanizsa
[B]15449 Trebonr09:[/B] Valahol el kell kezdeni.
#15456 prokxy: Igazából a játékhoz kell belőnöd az egeret az oldalon. "Match to Game" alatt kiválasztod a listából a játékod, beírod a játékbeni senset, "Your Aiming.Pro Sensitivity" alatt kiírja ez milyen értéknek felel meg az oldalon.Utána customba beírod és save. Kész. Remélem érthetően írtam le.
Még nekem is van hova fejlődni, de gyakorlok szorgalmasan, amennyit az időm enged. -
DonMedve
addikt
válasz
malystryx #15445 üzenetére
Köszönöm!
Én is nyomnám, de mint írtam korábban nem fér fel az ssd-re.
Addig tolom egy konkurens játékkal, igazából még csak gykorlok, szeretném elérni, hogy visszajöjjenek a dolgok. Szépen gyakorlok aiming.pro oldalon (nem játékban rontom a statom mégjobban), aztán ha meglesz a nagyobb ssd akkor beugrok a COD-ba.
-
DonMedve
addikt
válasz
Dragon3000 #15437 üzenetére
Ja, igen igazad van. A voice chat nálam is élből kinyomva.
-
DonMedve
addikt
válasz
Dragon3000 #15435 üzenetére
Nem tudom, én COD2-vel játszottm anno, jártam külföldi szerverekre is. Akkor inkább a csalózás ment, én is megkaptam sokszor, ami inkább büszkeséggel töltött el, de amikor kezdő voltam, nekem senki nem mondta, hogy töröljem a játékot. Most annál inkább.
-
DonMedve
addikt
Én még nem találkoztam olyan MM-el ami normálisan működött volna. Én itt is csak visszasírom a COD2-t, nem volt MM. Mi voltunk az MM. Aki jó volt, az jó volt, aki béna volt lemorzsolódott, vagy csítelt. Nem is volt gond, hulljon a férgese alapon.
A playerek segítették egymást anno, most meg megy a toxic duma, meg, hogy töröld a játékot, meg ilyenek! Én 10év után tértem vissza, de lesokolltam amikor ezeket megtapasztaltam. Mi lett evvel a közösséggel a playerekkel? Sokan úgy csinálnak, mitha egérrel a kezükben születtek volna!
-
DonMedve
addikt
válasz
Pro!Petya #15410 üzenetére
Én azon vagyok nem tudok napirendre térni, hogy sok játékot évente újra kiadnak. Amiben nem változik semmi. A parasztok meg rohannak minden évben megvenni ugyanazt. Elképedek. Kérdésedre a válasz, hogy mi vásárlók süllyedtünk idáig, hogy hagyjuk magunkat palira venni. Csicsa a küllem számít. Én a COD4 óta ez az első COD amit megvettem, ezt is megbántam, mert egy percet nem tudtam vele játszani, nem fér el a ssd-n. Igazából nem értem az okát, hogy miért ekkora, mert ahogy olvasom a fórumot, egy bughalmaz az egész. A mikrotranzakciós dolog meg az egyik legnagyobb svindli ebben a témában. De ez az én egyéni véleményem, nem flamekeltés céljából írtam. Peace!
Ui.: A MW terjedelmére egy gondolat, hogy új közmondás van születőben: "Jó programhoz sok hely kell, rosszhoz meg mégtöbb! "
-
DonMedve
addikt
Urak! Az alapjátékot le lehet valahogy szedni külön, vagy csak együtt? Igazából a warzone nekem nem kell.
-
DonMedve
addikt
Újra akartam rakni a játékot. 190GB!!!
Mi?? Könyörgöm mi ennyi? Most tényleg? 250-es SSD-m van!
Meg még ma is 600kb/s-el jön, akármelyik régióból?
Csökkent az ssd eladás? Vagy miért ekkora? Gondolom a sima vinyót azt nem szereti.
-
-
DonMedve
addikt
Oké!Köszönöm Urak!
Onnan se!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged