- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
A 15-20-as pinghez azért már akkor is kábelnet vagy mi kellett CoD2-ben (8Mbit).
Az ADSL-el nekem 48-as pingem volt, azzal is lehetett normálisan játszani.
Aztán jött a BF3, lett 20-30-as net, ott is elvoltam.
Akkor már elcseszték a dolgot, mert lelőttek fedezék mögött stb., nem az volt, mint a Cod2-4-nél; amikor még normális szerverek voltak.
Ez a játékosok szintje szerint összerakás meg egy vicc.
Lehet 5-ös szintű a csávó, de ha olyan tapasztalata, érzéke van a játékhoz (azt már ne is vegyük figyelembe, hogy netán milyen csítje - ez már a CoD2 idejében is volt); simán ledarál aztán jónapot. Mindez megfejelve a semmittelen szerverekkel (tróger programozókkal, kiadókkal), hát nem igazán kell csodálkozni, hogy olyan a játék amilyen."Azt meg nem is értem, hogy azóta minden szarral teledobálták a játékot, mindenhol villog a zöld pötty, eltüntetni se tudom."
Jah, az egy külön élmény. Valamikor azért villogott, mert a storéban volt egy új cucc amit amúgy sem vettem volna meg.
Utána megint villog, nézem a store részt semmi. Kiderült, hogy egy új cucc, de a pisztolyoknál vagy hol; de én dupla fegyverrel mentem (az volt a loadoutba mindenhol) azért nem láttam.
Hurrá, nagyon szuper!
Aztán nem is foglalkoztam egy idő után ilyenekkel, mert nem volt humorom mindig végignézni az összes vackot.
Valamikor majd ránézek a BF3-ra (nagyon jó hangulata volt a hitregtől eltekintve, csomó jármű) meg a CoD2-4-re, UT2004-re hátha játszanak még velük.
Azokkal még anno nem voltak ilyen marhaságok, hogy játékossorsolás meg hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest