- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #7232 üzenetére
Valami sose jó. Persze nekem se tetszik mert maximalista vagyok de így is rengeteg a skin. M1 meddig jutsz el a a mostani BP-be.
Fele ennyi XP kéne a Tier-hez ami napi 2 óra játék lenne kb az már sokkal jobb lenne. Vagy dupla XP Tier-hez hétvégék. Persze az ő oldalukról is megértem. -
dombi81
senior tag
-
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #7218 üzenetére
Ez így van sajnos. Kb napi 3-4 óra annak aki egyből megveszi.. Képzeld el azt aki a felénél szál be.. Pl én most
A legjobb skineket meg a végére fogják majd tenni, hogy elakard érni. És ugye erre nem vonatkozik a dupla xp ami szomorú mert, az hogy ki hányás szintű teljesen m1 és úgyis resetelődik 55 felett az új Season-el.
Jobban jár aki csak játszik amikor kedve van, megszerzi a weapon camokat, ha meg megtetszik neki valami megveszi fixen. (szerintem) -
k-adi
nagyúr
válasz
KaitouP #7102 üzenetére
Hogy egy kicsit játszani kelljen a perkekkel és ne tudjál minden módja OP loadoutot létrehozni?
Amúgyis lefogadom, hogy a legtöbb player 3-4 nél nem használ többet...
ált. módra killer1, ha sok a jármű stb akkor átváltasz rpg-sre azaz killer1+rpg, esetleg egy killer2 más fegyóval, ha csipás napom van akkor sniper1, és még valami pl. SD-re -
Deck
titán
válasz
KaitouP #7012 üzenetére
Ez az évenkénti új rész, vedd meg, + még költesz rá.. Ha jól emlékszem te se az alapot vetted a BO4-nél. Aztán, még költöttél is rá + a monsterek...
És végül ment az egész a levesbe..
Sokkal jobb lenne ha 2-3 évente lenne új rész, addig meg csak új tartalmak jönnének. Persze így biztos több a bevételük, megértem ezt is. -
Land
veterán
válasz
KaitouP #6823 üzenetére
Köszi!
Gyerekek egy a HC TDM eléggé bejövős. Ma néztem meg először és a TK miatt kevésvé káosz, mint a sima mód (tunkolás ezerrel, agyatlanul eldobált gránátok, sok golyó/enemy).
FAL-lal eddig csak szenvedtem a sok M4-gyel rohangálós játékos miatt (is), de itt 3X-os scoppal 1 lövés=1 halál. Jó lesz itt húzni.
No meg riflekat is. -
Land
veterán
válasz
KaitouP #6498 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem kerestem rá. Csak hátha van elismert MW szakértő... Nem teljesen értem a kérdésemmel mi a probléma. Nyilván van ezer féle Best loadout videó/írás. Pont ez a "baj". De ha nem tehetek fel a játékról kérdést, akkor persze mindent megguglizok. Aztán hagy beszélgessen egymással topicban a megszokott "csapat". Többiek pedig majd megguglizzák a kínjukat.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #6429 üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam. Meglehet azért újdonság nekem, mert mire az MW2 multiját elkezdtem tolni, addigra kihalt ez a mód. Az MW3 multiba pedig viszonylag kevés időt toltam az MW2 -höz képest (Gyakorlatilag a kezdetektől játszom a COD -val, sztorikat leginkább a megjelenés évében játszottam ki, de a multi valahogy csak 2 - 3 éve jött, okot nem tudok, így alakult)
(#6430) regener: Thanks, lásd fentLehet, lesz még egy - két dolog, ami rám a meglepetés erejével hat
(#6431) RazoR: Az szép, tegnap én is ott "unlockoltam" a csípőlövést, a FAL -t próbálom aranyozni. Nekem így nem sikerült 15 -ig eljutni. De a hipfire azért gyűlik szépen (csak a KDR -ra ne nézzen az ember
)
-
craftsman01
senior tag
válasz
KaitouP #6324 üzenetére
Nálunk 25.-e így tudtuk megoldani csak.Úgyhogy mehez a game.
már ha nem fagy meg a menü.Kb 5 perc mire mecshez jutok lefagy lerakom asztalra vissza lefagy, kilép hibauzenet nuku.Valami nagyon nem stimmel ezzel a gémmel.Minden más pöpecül megy de ez még a 16 gb rammal is amit tegnap szereztem mintha kenyérpirítón akarnám futatni. Pár programozót vehetnének fel akik tudnak is kódolni.
-
GAbre
veterán
válasz
KaitouP #6101 üzenetére
Valakinek van 5lete,hogy lehet kinyomni a ezeket a direct-x hibákat?
Beállítottam új kártyám órajelét,másik játékokban,teszten jó volt itt kidobott,adtam neki feszt,kikapcsoltam raytracinget.Ment 1-2 napig jól.Tegnap beraktam az új tápot azóta megint dobálja.
Nem tudom alaplapom lehet rossz,vagy mi van,de azóta már 0x0000-és hibakódok is jöttek párszor. -
lowzor
veterán
válasz
KaitouP #6099 üzenetére
Vagy legalább úgy lenne megoldva, hogy ha a killcamet megnézed, akkor ne kelljen ezt végignézni. Inkább azt nézném.
Ez a balansz szempontjából lehet amúgy venne, vagy csak a fejlesztők szerint jól néz ki? Pont amiatt sírnak a playerek, hogy lassú a játék, ha gyorsabb lenne a respawn, az gyorsítana rajta. -
Corpuscle
őstag
-
mcwolf79
veterán
válasz
KaitouP #6086 üzenetére
Ennek az új rèsznek az Achilles-sarka szerintem a viszonylag kevés pálya. Erre beraknak ilyen esztelen fos darálda pályát. Ott van a sok faxa régi Cod4 map (pl. Crossfire, Strike vagy Overgrown). Semmit sem kellene velük csinálni, csak áthùzni az új motorra. Ezeken jókat lehetne játszani. De nem , nekik ezt a xart kell belerakni. Ja, és ez sem sikerült rendesen, mert elmèreteztèk rendesen a pályát. Nem lenne vele semmi baj, ha kicsivel nagyobb lenne.
-
mcwolf79
veterán
válasz
KaitouP #6077 üzenetére
Nem azért, de itt (mármint a videóban lévő pálya) láthatòan nagyobb a Shipment pálya, kint az új részben. Itt összezártak 12 embert kb. 400 m²-re. Nagyon gáz. És nem azért mert kaotikus, hanem mert egy èlvezhetetlen xar. Csak ismételni tudom magam : WWII-ben működött és a maga módján élvezhető volt, itt egy rakás szar volt és ÈLVEZHETETLEN.
Az biztos, hogy ha látom hogy ez jön, már leül is kifelé. -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #5948 üzenetére
Ez jó hír, én hiányoltam, a nagy "tömegsport" jelenetek között remek kikapcsolódás egy - két ilyen 2v2 meccs
(#5950) Csokishurka: Igen, nagyon erős és nagyon pontos, de a burst miatt nem alkalmas "permetezésre", nagyon pontosan kell vele célozni. De némi megszokással erősen halálos, ezért is lett az elsők között arany nálam.
De közelharcra nem javasolt, oda sokkal inkább egy SMG kell (pl tegnap MP7 -el mentem nagyot shoothouse -on, egy nekifutással a chopper gunnerig sikerült eljutni.)
(#5951) raggg: Grat, alakul az arany kompánia -
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #5700 üzenetére
Napi szinten vezetem az eredményeim (megszokásból). Ezen nagyon jól tetten érhető ez a két - három napos hullámzás, szinte kiszámítható, hogy a következő nap milyen lesz K/D arány szempontjából. A rendszert alapból jónak tartom, nekem csak a váltások amplitúdója zavaró: néhány nap kifejezetten jól megy a játék, pár napra rá pedig 1 - 10 arányú alázások potyognak úgy, hogy azt sem tudom sokszor, honnan lőttek le. De a frekvencia nagyjából adott, kb 2 nap (ez nálam némiképp ellentmond az utolsó 5 meccs tézisnek, lévén naponta több is lemegy) Alighanem az én teljesítményem nem egyenletes, egy konzisztens játékkal szépen 1 fölé lehet tolni az arányt (ha épp valakinek ez a fontos)
-
Xaels
félisten
-
válasz
KaitouP #5401 üzenetére
mert tudod vannak ilyen emberek akinek semmi sem jó, amikor a régi volt az volt a baj most meg hogy változtattak az a gond lásd:
black ops 4: [link] [link]
"Nem az a lényeg, hogy II. WH, vagy futurisztikus környezet. Hanem, hogy lásd, foglalkoztak-e a játékkal, nem csak egy újabb rókabőrt húznak le róla. Nem lenne kellemetlen érzés néhol ennek ellenkezőjét felfedezni. Próbálkoznak-próbálkoznak.. Én nem tudom, semmi újat nem tudnak, vagy nem is szeretnének már felmutatni."MW : [link]
"Ebben a játékban nem az dönt, kinek a reflexei jobbak, akár a korábbi, valamit érő COD-okban"Egy játék arra való, hogy az ember kikapcsolódjon, szórakoztassa. ha valamit szenvesdésnek élek meg azt nem nevezem játéknak hanem kínzásnak. van sok játék ami másoknak öröm bodottá, lásd Spider man PS4 számomra meg egy unalmas csihi puhi egy jellegtelen főhőssel,.nem nem vitának szánom ez csak egy vélemény ezt én tudomásul vettem, hogy nem nekem készítették a játékot és örülök annak, hogy más meg élvezi és 10 pontosnak tartja a 10 ből semmi gondom nincs ezzel.nem is lát senki engem a PS4 topikban ezzel kapcsolatban vagy a Spiderman topikban. Ezért nem értem ezeket az embereket minek sírnak itt.... meg mindegyik COD topikban és COD hírnél...
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #5401 üzenetére
..mert pl. egy Soul Calibur még mindig eredetibb ötlet, mint ez a kemper erőlködés, amit COD címen eladnak.
Ebben a játékban nem az dönt, kinek a reflexei jobbak, akár a korábbi, valamit érő COD-okban, hanem inkább ki kempel többet a másikánál. Tetszik vagy nem, ez így van. -
lowzor
veterán
válasz
KaitouP #5364 üzenetére
Szimplán az baj, hogy kivették ahelyett, hogy mellérakták volna a Shoot House 24/7-et, és úgy mindenki ki lenne szolgálva.
Reméltem, hogy legalább a következő új map-ig megmarad ez az opció és élvezhetem a Crash-t legalább 1-2 hétig.
Most várhatok, hogy a 622-edik Azhir Cave után talán beadja valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest