- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1N4
tag
Nálam is ugyanez.. Azzal a varázslatos 0.6-0.8 kd-mal olyan pro lobbykban vagyok... Egyszerűen nem tudok lelőni senkit. Ha igen, az is csoda kb. Pedig jó pingem van, régóta is játszok, nincs profi aim-em, de azért szerintem ennyire balfék se vagyok, hogy nem tudok lelőni senkit se
pingem is jó, 25-30 között, mégis én halok egy lövésből full armor, hp-ról. Én meg lőhetem a 60as tárat a gyerekbe, megfordul és lelő vagy marad 5-10 hpja
-
D1N4
tag
válasz
geckowize #26118 üzenetére
A CW-s dolgot én sem értem mit takar.. a lényeg, hogy a felsorolt karaktereknél meg lehet szerezni season 1 battlepass skineket valamilyen bug módján. Nem jelzi a a szintet, hogy hol haladsz vagy mi kell hozzá. Nekem random adta be, de ezek szerint megcsinálhattam a kritériumokat hozzá. Yutubon kerestem rá ezután a season 1-re és ott néztem miket kellett csinálni a feloldáshoz. A többi nem érdekelt igazán, így nem csináltam meg.
-
D1N4
tag
Ez most bug vagy mi? Sykov-ot húztam fel multiban és miután kiléptem a menübe, Maránál volt egy zöld ikon, erre látom, hogy beadott rá egy régi skint. wtf. A macskás és a Dorothy az megvolt előtte is nekem. Nem volt semmilyen értesítés a karakter mellett vagy challenge progress, random beadta. Nem glitchel-tem, azt se tudom hogy kell, meg nem is érdekel, tisztességesen játszok. Nem is tudtam, hogy benne van vagy feloldható később is....
Másnak nem volt ilyen?
-
D1N4
tag
válasz
craftsman01 #25478 üzenetére
Apexre +1
Nekem eddig ez jön be a legjobban -
D1N4
tag
Gépen melyik gombbal lehet screenshot-ot csinálni? F12-vel nem ment le semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest