- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Nálam most félre lett rakva
Jelenleg épp az uzi-t fejlesztgettem amikor elérhető lett a RAM. Most ez a kettő lesz felfejlesztve csak csak szint ügyileg, aranyozással max akkor foglalkozok ha megvan a 200 ingyen cod pont. A harmadikra nem fogok rágörcsölni, ha meglesz akkor meglesz ha nem akkor meg nem, de a 48-as tier szinttől (második free cod pont) semmi sem izgat a free cuccok közül tehát onnantól lehet hülyülni a 155-ös szint még aranyozás mellett is össze fog jönni
Viszont pont ma vettem észre hogy ha a barrack részben a rankunkra kattintunk akkor a jelenlegi szintünk alatt kiírja az összesítettet is. Értsd nekem 100-al nagyobb számot mert elértem a 155-ös szintet a season 1 előtt -
Pro!Petya
addikt
Ezt jó tudni. Akkor ma ezért esek kelek folyamat shoothouse-n.
Tegnap szinte csak 2v2-t csináltam kb 10/9 win ~1000 feletti score-al.
(nem is értettem mi változott tegnapról mára)
Viszont ha mostantól folyamatosan veszítek rossz stattal akkor idővel gyengül az enemy is ezzel? Vagy pontosan hogy kell ezt elképzelni?
Ez az SBMM lineáris és ezen "mozgunk" teljesítményünktől függően, vagy szintes és az elért skill szintet megjegyzi és csak feljebb lépni lehet?Sry csak szeretnék képben lenni!
-
Köszi, most utánaolvastam egy kicsit.
De ez a rendszer gondolom, h már a játék indulása óta él!? Nekem viszont csak az utóbbi pár napban tűnt fel, h sokkal erősebb ellenfelekkel dobál össze. És nem csak a szintek alapján.
RazoR: Utolsó 5 meccs? Ez nálam szerintem nem stimmel.
Szerk.: Acheron: Csak most láttam amit írtál. Köszi Neked is!
-
Elhiszem, h jó pálya, de sajnos még nem jutottam odáig, h kiismerjem és élvezni tudjam. Kétszer vagy háromszor volt hozzá szerencsém, de mivel pályafelfedező/bejáró módban voltan, így folyton csak haltam. Szval azóta inkább skippelni szoktam. De lehet, h valamikor szánok rá 20-30 percet és megpróbálom egy privát meccsben ellenfelek nélkül felfedezni.
Más: a napokban valószínűleg elérem végre az 55-ös szintet.
Ezzel kapcsolatban van valami extra tudnivaló? Olyan dolgokra gondolok mint az előző részekben Prestige lépésnél.
Con Troll: Én nem sejtettem.
-
RazoR
veterán
Crash jó, én a shoothouse-t is szeretem ha darálni akarok illetve az jó csinálni a challengeket. Én a Piccadilly-t gyűlölöm, szerintem az egyik legrosszabb pálya.
-
Segal
veterán
Minek megvenni ezt a skint ha a földről is fel lehet venni
Persze akkor nyilván minden körben lehetne ezzel tolni de a lényeg hogy a kezemben volt a mangás skin
Persze nem tudjátok miért örültem ennek ennyire. Ezért
Pechemre nagyon gyenge felszereltségű volt de hát ajándék lónak ne nézzük a fogát
Amúgy kicsit lábon lövik magukat ezekkel a skinekkel a készítők mert minek görcsölni az arany skinért ha utána úgyis vesz valaki valamit ami jobban tetszik neki. Ha meg megszerzi az aranyat akkor 2x is meggondolja hogy lecseréli e (főleg valódi pénzért) mert az "csak" egy vett skin az aranyért meg azért mégis kell egy kicsit robotolni... -
-
-
.LnB
titán
Full csapatról jut eszembe, én ugye mindig egyedül játszok, de mostanában állandóan azt figyeltem, hogy a scoreboard-on feltűnnek ismerős nick-ek. Erre kiderült, hogy rám csatlakoztak a barátlistámból.
Ez tök jó, csak sose vettem észre.
Voice chat alapból disable, zene off, bemondó fél hangerőn, hogy halljam a trappot.
Lehet lenne valami hangjelzés ilyenkor, nem tudom.
-
.LnB
titán
Nekem fura, hogy semmit nem frissítettek a mapon. Egy az egyben ugyan az mint régen volt. Csak most színesbe látom, mert anno promod-dal, eléggé le volt butítva a grafika.
Gondolkodtam is, hogy kellene nyomni rajta egy pár S&D-t. Mik a tapasztalatok, értelmes a nép S&D-re?
-
BandiHUN
veterán
-
SH4D0W2011
őstag
Egy darabig nálam is bugolt, szintén kellett minden indításnál a ki-be jelentkezés. Aztán a PS fiók helyett az Activision fiókkal léptem be (kényelmesebb is, nem kell megvárni az sms-t a kétlépcsős azonosítás miatt), azóta nem produkált hibát.
Amúgy Petyának már felvetettem, de végül nem beszéltük tovább, szóval ilyen igényfelmérés szintjén megkérdezem: lenne igény egy prohardveres squad-ra? Nyilván ha kevés a jelentkező, akkor felesleges, mert úgysem leszünk a ranglistán sehol.
-
BandiHUN
veterán
Még nem próbáltam az RPG-t,de itt is hülye cikkcakkban megy,mint annó,vagy egyenesen,eséssel,mint a többi?Én ugyanis emberekre is használom
De a régi cikkcakkossal esély nem volt középtávon ablakon belőni...Az első raksivető is tetszik,lényegében mint valami railgun
Csak kár,hogy semmi attachment vagy perk nincs a raksikhoz,gyorstöltés,gyorscélzás,több rakéta...de persze a camohoz kezdésből killt számol,meg nem is értem,hogy ér nyamvadt 100pontot egy VTOL,mikor azért muszáj halni,hogy legyen rakéta.Még a personal meg is éri,1 rakéta,és az is 100 pont,de irtó lassan haladok,pedig állandóan használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest