Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Még nem próbáltam az RPG-t,de itt is hülye cikkcakkban megy,mint annó,vagy egyenesen,eséssel,mint a többi?Én ugyanis emberekre is használom
De a régi cikkcakkossal esély nem volt középtávon ablakon belőni...Az első raksivető is tetszik,lényegében mint valami railgun
Csak kár,hogy semmi attachment vagy perk nincs a raksikhoz,gyorstöltés,gyorscélzás,több rakéta...de persze a camohoz kezdésből killt számol,meg nem is értem,hogy ér nyamvadt 100pontot egy VTOL,mikor azért muszáj halni,hogy legyen rakéta.Még a personal meg is éri,1 rakéta,és az is 100 pont,de irtó lassan haladok,pedig állandóan használom
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a régi cikkcakkossal esély nem volt középtávon ablakon belőni...Az első raksivető is tetszik,lényegében mint valami railgun
Csak kár,hogy semmi attachment vagy perk nincs a raksikhoz,gyorstöltés,gyorscélzás,több rakéta...de persze a camohoz kezdésből killt számol,meg nem is értem,hogy ér nyamvadt 100pontot egy VTOL,mikor azért muszáj halni,hogy legyen rakéta.Még a personal meg is éri,1 rakéta,és az is 100 pont,de irtó lassan haladok,pedig állandóan használom