- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #16163 üzenetére
Nem igazán hiszek abban már hogy a széria kellő komolysággal fog megjelenni a következő részeket illetően. A Modern Warfare sem tette, legalábbis ami a Multiplayer/Warzone részt illeti, gondolok itt a kifejezetten az LMBTQ közösség részére létrehozott, szivárványszínű puskavariánsra (ráadásul egy olyan puskának a variánsára, amit az 1940-es években feldolgozhatatlan borzalmak végrehajtására is használt egy bizonyos nemzet).
Viszont a Treyarch-ot védeném. Annak ellenére, hogy mennyire szeretem/szerettem (ezzel a rebootal több kifogásolni valóm is van) mindig is a Treyarch volt az, ami a hollywoodi akciófilm minőséggel szemben (aka Modern Warfare széria) sokkal-sokkal több egyediséget csempészett a saját Call of Duty játékba, és ez meglátszott a sztorin, a settingen, a zombies játékmódon, és nem utolsósorban a legnépszerűbb multiplayer módon is. A World at War és az első két Black Ops (együttesen pedig a Black Ops éra tagjai) minden tekintetben különleges és remek darabja volt a franchisenak, a harmadik részt is igazából csak az idióta outfitekkel, skinekkel rontották el, meg a mindfuck, értelmezhetetlen sztorival - a multiplayer játékmechanika viszont remekül megreformálta a szériát.
Kicsit bizakodok abban hogy a széria, és egyúttal a Treyarch visszatér régi önmagához, mert ez a Modern Warfare reboot szép és jó, de csak árnyéka régi önmagának, azoknak a Modern Warfare játékoknak, melyeket Vince Zampellaék adtak a communitynek. Valahol nem véletlen hogy Zampelláék már a Titanfall és Apex Legends játékokon dolgoznak inkább, de jobban is teszik, jó lenne egy odavágós Titanfall 3 is - ha utóbbi elég jó lenne, elképzelhető hogy több mint egy évtized után váltanék CoD-ról. Ha nem, akkor meg maradok.
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #16087 üzenetére
Gondolom a Warzone meg Ground War miatt van így, azokra fordítják az erőforrásokat.
Nekem a számukkal nincs annyira gondom, inkább az alap pályák nagy részének minőségével.
Sokszor ki kell lépegetnem a lobbyból, mikor ezekre akar rakni:
- Azhir
- Rammaza
- Piccadilly
- St. Petrograd
- Arklov Peak
- Euphrates BridgeAz újaknál már sokat javítottak a helyzeten, de 2 gyöngyszem sajnos oda is becsúszott:
- Atlas
- Hovec Sawmill -
-
lowzor
veterán
-
válasz
dombi81 #15042 üzenetére
Én azt vettem észre,ha a játék végen nem is számol semmit vagyis nem mutatja ha a tier -re megyek ott viszont felugrik a szint.Vagyis szerintem számolja csak nem minden esetben mutatja,eléggé bevan lassulva a menű, egy egy meccs vegeztevel.Legalábbis nekem ps-en így van.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
dombi81 #14470 üzenetére
Persze , nem vészes
(#14472) pulffy
Thx!
Kiváncsi voltam hogy néz ki az Operator kezében ..
(ha nem kellene mellette dolgozni már meglett volna hamarabb)
(Nem kell 200 meccs amúgy hozzá, mert ha a 15-nek a töbszörösét ölöd akkor azt is hozzá számolja , meccsenként 30-60 killel hamar megvan az a 3000
, viszont ha 15-nél kevesebb akkor nem számol)
(#14475) dombi81
Hát passz, engem a plat meg a damascus annyira nem fogott meg ezért nem is erőltetem.. -
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #14321 üzenetére
De most komolyan mindig ezzel kell szarakodni ? és nem jó a steam mert azon általában 30-45MB/s jött lefelé ezen a retek battleneten meg mindig van valami szarság , eddig minden Codot megvettem , de már egyre jobban agyalok nem kell több nekem , 42 évesen már nincs türelmem ilyennel szarakodni 2020 -ban
-
Land
veterán
válasz
dombi81 #14033 üzenetére
Első körben a fegyvereket lvl maxoltam (kivéve a 4 launchert és a shieldet), aztán kb. 2 hétig csak játszottam, majd elhatároztam, hogy a kedveltebb fegyvereimet goldozom, végül mindet megcsináltam.
Az arányom megsínylette. Jelenleg 1-es a K/D-m, de innen simán feljebb fogom hozni.
Óraszámom játék szerint: 364 óraLaby: "1 hónapon keresztül azzal bohóckodjak és idegbeteggé váljak"
Nincs annyi. 1 hét mondjuk. A 3 killes utsó küldiben priviben tudok segíteni. -
zoltannagy
aktív tag
válasz
dombi81 #13912 üzenetére
Így van. Tegnap is vártam sokat és akkor is TDM-et rakta be Shipmentre, se nem Domi vagy HQ stb.
Az Activisontól szerintem egy "mocskos" munka, hogy direkt nem teszi választhatóvá, tudom, megírták már itt egy páran hogy miért nem. Megvettem, ismétlem, megvettem a játékot had döntsem el, melyik pályán szeretnék/szeretne mindenki játszani.
Ha meg dupla XP token is van mert nekem van vagy 8X15 perc, akkor addig leállhatna a visszaszámláló is ha aktiválom ameddig nem vagyok játékban, mert a menüben eltelik jó pár perc.... -
shotika
őstag
válasz
dombi81 #13394 üzenetére
Nekem ez a mocsok gyanús most:
Ez a kis kékes zöld cucc az én kis hangkártyám. És hát nem igazán szereti, ha külön intelmeim ellenére egy bizonyos családtag itt takarít, mert unatkozik. Az idők folyamán e hatás miatt elég érzékennyé vált, kissé lötyög és az egér kábele mindig hozzáért játék közben. Most átvariáltam ott a kábelezést, és nem akad bele. 2 meccs lement nagyjából low-med beállításokkal, aztán rávágtam a stressztesztet a cuccra, pár dolgot direkt játék közben állítgattam, feljebb vettem, és egyelőre úgy néz ki, az egér kábele baszkurálta a hangot (eddig is elment néha, de játékfagyást még sose okozott), és ez a zseniálisan megírt játék úgy néz ki, allergiás erre az eseményláncra, amit egy kidobással hálál meg.
Mindenesetre (nagyjából 1 óra stressz tesztt után hiba mentes) úgy döntöttem, hogy mégis itt az ideje egy kis fejlesztésnek, szóval rendelek egy új alaplapot, procit és hozzá DDR4-es ramokat, aztán megba***k mindenkit, és egy magyar játékos lesz a következő, aki rekordot fog dönteni ebben a szemét játékban
-
shotika
őstag
válasz
dombi81 #13208 üzenetére
Én még az életben nem találkoztam ilyen jellegű problémával, és az se könnyítette meg a helyzetet, hogy a játék hibakód nélkül omlik össze - ahogy az se, hogy ez az egyetlen játék, ami ilyen jellegű problémákkal jelentkezett.
Én anno is úgy voltam vele, hogy úgyse tuningolom a gépet, nem kell komolyabb táp - csak közben telt az idő, volt 2 videokártya csere, lettek új tárhelyeim is, és teljesen kiment a fejemből ez a tényező. -
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #13196 üzenetére
OFF-ban jegyzem csak meg, hogy nem akarom az "én megmondtam" embert játszani, de már többször mondtam hogy nagyon sok PC-s esetében az "ön készülékében van a hiba" játszik, a "szar a játék" helyett. Annyi, de annyi hibatényező lehet a játékon kívül is a unstabil - de stabilnak hitt - OC-től elkezdve a fos tápegységeken át a szarrá gányolt OS-ig, hogy hihetetlen.
-
Xanax88
tag
válasz
dombi81 #13196 üzenetére
Szvsz táp nemigen lehet...
Gears 5 öt 4k ban toltam végig, akkor még 500 as tápom volt ugyanebből...
Vértizzadt a gép... akkor semmi baja nem volt, most meg 60° stabilan, meg sem erőlteti magát.
Szinte mindent ultrán játszom, pont nem ennél a címnél fog kijönni ha gyenge a táp.
A "telemetriából" kiindulva gyanítom töredéke áramot nem vesz fel...Amúgy semmi nincs tuningolva... üzemidőre megyek nem a +5 fps re
-
boogie84
veterán
válasz
dombi81 #13030 üzenetére
Tartalom nélkül? Azt hogy? Én megyek végig a szinteken és van benne tartalom.
Bundle tartalom nem jár alap BP-hez.Sajna a már korábban említett beépített játékélmény növelő a gyengébbek számára annyira szopat, hogy a Holgert húzva alig tudok lőni pár embert körönként dominationban.
Javasoljatok nekem valami értelmes játékot a CoD helyett. Kell egy kis áramszünet. West World (sorozat) 2. évad már lement... -
- = Zk = -
félisten
válasz
dombi81 #12499 üzenetére
azért az furi, mert nem vagyok nagy kodos...
BF3-4 stb... cod 4 pár hónapig haverokkalde azért amikor kijött a WZ, volt sikerélményem/ünk... fájt közben hullottunk, 5 győzelmet összehoztunk haverokkal a 1,5hét alatt... volt, hogy egymás után 2 is beesett... a fegyók nem változtak, elméletileg ugye... jött a pecs és onnantól grafikai bugok, magas ping, felfoghatatlan halálozás...
3an felvagyunk fegyverezve, állig, saját loadouttal, és jön egy fő és legyalul minket... egy stock lmg-vel.... és lőttük, hárman...
egy 20as scar, kék épphogy knokkol egy faszit... előttem kúszik 10-15 méterre, és a full tárból, fejre célozva 14! kell, hogy meghaljon...
ekszkjúzmi, vat?!
kulákról nem is beszélve....(#12514) lowzor
áhá.... persze, amikor adja, akkor a szkóp nélküli fegyó is baxó... de nemár, hogy 20 lőszer nem elég a scar-ból?! testre... még knokkra sem...
persze, célozzak fejre...de azért a 7.62?testre?! és minden skúló betalál, mert ADS...aztán visszafordul és ratatatata és knokkol... köszi.. hagyd, majd nyomom a C-ét brástya.. ne gyere értem feleslegesen... -
atee
őstag
válasz
dombi81 #12517 üzenetére
Én pl sose használtam codban a panzerfäustot
Inkább sajnálom azokat akik ennyire valószínűtlen módon használják. Perkel megsegítve.
Nem nem zavar különösebben, de maradjunk annyiba, hogy ez a játékstílus nem a COD csúcsaprokxy: Én se használom, de hamar meglett ha szándékosan úgy helyezkedtem. Sokkal nehezebben jött össze a 100 long kill.
-
-FLY->
őstag
válasz
dombi81 #12499 üzenetére
Igazából fogalmam sincs, hogy ez, hogy nem mehet valakinek (szopóra persze kerülhet bárki), szinte pontlövők a fegyverek automatában (hát ha még össze is vannak rakva). Sprayt nem kell gyakorolni, mert vizes vágóként működnek még középtávra is az automaták, csak nyomni kell a gombot.
Nem véletlenül nem használnak burst fegyvereket, pl warzone-ban. -
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #11930 üzenetére
Így full kuka lehetett az ADS, meg a movement speed, tehát közelharcban nem sok esélyed lehetett vele.
Felesleges ennyire a recoil mentességre építeni az Uzit, mert alapból sincs semmi recoilja.
Addig ne nyilatkozd, hogy szar, míg a .41AE tárral meg az FSS Carbine Pro csővel nem próbáltad... -
boogie84
veterán
-
shotika
őstag
válasz
dombi81 #11328 üzenetére
Hm fura azért mai fejjel visszagondolni arra az időszakra. De ezek a szabályok is anno folyton változtak, de sztem nagy igazság, hogy aki beleragad egy megszokott formulába, az nem lesz képes fejlődni. Ez mindig is így volt és így is lesz - mondjuk 17 évesen én is azt hittem hogy örökké élek, és hogy a dedikált szerverek lesz a betonbiztos jövő, meg sok esetben én is behajoltam a nagytöbbségnek ...
Aki nem képes fejlődni és alkalmazkodni, az sose lesz JÓ játékos, és soha nem fogja tudni igazán élvezni ezeket.
-
shotika
őstag
válasz
dombi81 #11323 üzenetére
Tulajdonképpen a kemp is ilyen. Annak idején a Quakeről átszokott társaság jó része ezt képtelen volt már beengedni a saját kis mikróközösségébe. ADminként anno sokat vitatkoztunk bizonyos szabályokról, a saját klánom is kickelni akart mert 10 mp-re megálltam. Annál az esetnél gurult el végleg a bogyó nálam, oldalakat pofáztunk végig arról, aztán eljutottunk oda hogy van taktikai kemp meg rush kemp meg a f..tudja milyen kemp, meg hogy azokból mi a legális
Én pl szerintem soha nem kickeltem senkit kemp miatt, persze én is üvöltöttem néha az idegességtől, hogy X kcsg már megint ott veri a sarokban kispisztollyal fél órája, aztán ez vezetett el oda, hogy pl az addig ritkán használt gránátot (cod4) nos... el kezdtem használni. -
-
Corpuscle
őstag
válasz
dombi81 #11064 üzenetére
Nagy a csend. Én a multit nem nagyon fogom erőltetni, hétvégén meglett a lvl 155, Tier 100. Október óta "kicsit" ráuntam a 6v6 mapokra. Pont jókor jött a BR, eddig tetszik. Igaz, este csak szívtunk.
(#11067) Laby: "főleg hogy nem volt korábban Battle Royale élményem."
Én is így vagyok vele, remélem kitart a lelkesedésem. -
Dave567
addikt
-
Imilenni
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz
dombi81 #10171 üzenetére
Igen,így van sajna.Visszasírom,mikor "hibaként" megvolt,hogy maradtál az adott mapon és módon végig legalább,de most sorozatban osztja a fost,a KC jó,ha szeded is a cuccot,de még az se ér fel egy dommal se xp-ben,a TDM-et meg hagyjuk,tök mindegy,mit lő az ember,és ráadásul túl kaotikus rendesen streakelni vagy multikillezni a spawn.Elcseszték az egészet így 5v5-ön.Sokkal jobb a HC 10v10
-
BandiHUN
veterán
válasz
dombi81 #10160 üzenetére
Ja,és még a maradék is 5v5 megint...minek variálni?
A shipment akkor már legyen dara,a shoothouse meg rendes map attól,hogy kisebb,ez utóbbin így dom-ban is megy körkörösen,hogy nem lehet úgy foglalni,hogy közben ne veszítsen az ember el egy másik pontot,valaki betol valamit,és lepörög a meccs szaladgálva,lehetetlen 5 emberrel,plusz aki foglal,kiszolgáltatottabb...jól elcseszték.A Rust meg végképp nem passzol a sima mapok közé,mert kemp és daramap.
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #10011 üzenetére
Az az érdekes hogy a játék nem képes tartani azt az fpst amit beállítok , ha most fixálom a menüben a 144 fpst akkor miért 167 fps fixálja ? tudom ez egy Cod de akkor is 2020 van , mint a season pass 2 megjelent a kedves fejlesztők kinyírták , hogy chillel vagy riva tunerel szabályozzam az fpst , így csak a vsync az egyedüli amivel az fpst tudom fixálni
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #10009 üzenetére
Csak azt akartam mondani szerintem egy 144 hz monitornál nagyon is jól jön a vsync , minek menjen feleslegesen a vga annyira , amikor a monitornak is a leg ideálisabb pl a 144 fps , meg nekem pl a MW nem tudja egyszerűen 144 fix fps tartani , beállítok neki 144 fps-t és 167 fixálja , egyedül a vsync tudja tartani a 144 fpst
-
Tomko78
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #9943 üzenetére
Igazából a történet egészen pontosan úgy szól, hogy kirúgták őket, miután Zampella és West pert indított a kiadóval szemben, jogdíjak miatt. Nem sokkal később vissza lettek perelve "önkiszolgálás" címszó alatt, ráadásul összeesküvéssel vádolták őket, miszerint az akkor a DICE által fejlesztett Battlefield: Bad Company 2 javára, illetőleg a Modern Warfare 2 hátrányára tolták el utóbbi DLC-jének (Stimulus Package) megjelenését - állítólag maga a DICE / EA kérte Zampelláékat erre. Házon belül a Treyarch-nak is be akartak tenni, az akkor CoD: WaW harmadik DLC-jének bejelentő videójával egy napon mutattak be egy MW2 trailert is, elvonva ezzel a figyelmet előbbiről.
Így aztán visszakerültek oda, ahonnan jöttek, mielőtt 2002-ben megalapították volna az IW-t, ezelőtt ugyanis utolsó Medal of Honor játékukat fejlesztették az EA-nél.
-
csƵ
addikt
válasz
dombi81 #9887 üzenetére
Azt vettem észre, hogy konzolon sokkal összetartóbb a csapat. Tegnap játszottunk asszonnyal split screen-ben csak konzolosok ellen és a domination valamint a hard point játékmódok tökre a lényegről szóltak, nem az eszetlen öldöklésről. Pedig Rust és Shoothouse mapok voltak.
Mondjuk az is érdekes, hogy Shoothouse domiban, 3-an voltunk 3 pontra a 6 ellenfél ellen. Nem értem az ilyen összesorsolásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest