-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
válasz
shotika #13399 üzenetére
Elmesélek röviden egy érdekes esetet. Néhány éve történt. Összeraktam egy új gépet, minden tökéletesen működött, majd úgy fél év múltán elkezdett kidobálni az asztalra játékból a gép (1998 óta van pc-m, szereltem, javítottam nem egyet). Teljesen spontán, random, nem volt szignifikánsan időközökhöz kötve. Csak játék alatt dobált ki, ha filmet néztem, zenét hallgattam, konvertáltam, stb, semmi probléma nem adódott. Mindent kipróbáltam szoftveresen, majd következtek a hardverek, kicseréltem a tápom, etc.. Bosszantott a dolog, rendkívüli módon. Majd egy harmadszor való gép szétszedéskor kiderült, hogy az alaplapi csavarok okozták a gondot, igen, amellyel rögzíted a mainboard-ot a gépházhoz. Pedig azokat használtam, amiket kaptam. Azt hittem megüt a guta egy röpke pillanatra, több órás szerelgetés, gondolkodás, latolgatás után, és lám mégis az volt a probléma.
13402: az alaplapi rögzítőcsavarok cseréje után megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged