Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
válasz
shotika #13399 üzenetére
Elmesélek röviden egy érdekes esetet. Néhány éve történt. Összeraktam egy új gépet, minden tökéletesen működött, majd úgy fél év múltán elkezdett kidobálni az asztalra játékból a gép (1998 óta van pc-m, szereltem, javítottam nem egyet). Teljesen spontán, random, nem volt szignifikánsan időközökhöz kötve. Csak játék alatt dobált ki, ha filmet néztem, zenét hallgattam, konvertáltam, stb, semmi probléma nem adódott. Mindent kipróbáltam szoftveresen, majd következtek a hardverek, kicseréltem a tápom, etc.. Bosszantott a dolog, rendkívüli módon. Majd egy harmadszor való gép szétszedéskor kiderült, hogy az alaplapi csavarok okozták a gondot, igen, amellyel rögzíted a mainboard-ot a gépházhoz. Pedig azokat használtam, amiket kaptam. Azt hittem megüt a guta egy röpke pillanatra, több órás szerelgetés, gondolkodás, latolgatás után, és lám mégis az volt a probléma.
13402: az alaplapi rögzítőcsavarok cseréje után megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest