-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
válasz
Acheron #25996 üzenetére
Nem gondolhatod komolyan, hogy az új pisztoly jó dolog a BRben.
Ahogy más is írta, teljesen tönkre tette a BRt eza fegyo, de kedden már nerfelik is elvileg szerencsére.A te gondolatmeneted folytatva az is tökéletes lenne, ha mindenkinek 1 hpja lenne. Az a baj, hogy egy multihoz képest itt házak és lépcsők vannak, amiknél bárhol lehet bent kemper, és nincs annyi stunod, hogy mindre dobj. De ugyanez igaz bármelyik sarokra, a sarokban kempelő mindig előbb fog lőni, és ha 3an mentek rá 1 sarokban levő el tud darálni 0.2 sec alatt egy teljes csapatot, mert előbb fog lőni. (Egy pontot tart, ő pontosan tudja te hol leszel, viszont ő egy 3 méteres helyen bárhol kempelhet, valamint van egy move2shoot idő, plusz ő guggolhat, hasalhat).
Nem a legjobban írtam le, de mindenesetre sose jó, ha van egy darab fegyver, ami 5x jobb, mint bárnelyik smg/shotgun, bármi hátrány nélkül. -
Xaels
félisten
válasz
Acheron #25996 üzenetére
A Sykov akimbo jelenlegi formájában teljesen tönkre teszi a Warzone-t. Egy olyan játékmódról beszélünk ahol ha meghalsz nem 5mp múlva ugrasz neki újból. Semmi reagálási időd nincs, 200ms a TTK-ja ami fele az FFAR-nek ami amúgy is OP volt és ezt ráadásul beteheted Overkill nélkül másodlagosnak, dobtárakkal meg annyi skulóval mint egy LMG-nél... ez a 200ms kb. egy átlagember reakcióideje, így nem marad időd elmozdulni, fedezékbe vágódni stb. A BR-nek nem tesz jót ha a TTK nagyon kicsi, sokára jutsz újból be egy meccsbe és akkor kezdheted a lootolást elejéről, csapatban mire visszavesznek is elmehet akár 5-10perc is vagy mégtöbb.
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #25996 üzenetére
AztaQ, mit tud ez a motyó... Shipmenten 71 - 23... Sykov - Amax combo - és a Sykov még nem automata...)
Hiánypótló volt ez a fegyó - még a végén ez a játék felnő az MW2 -höz? (Kemény meccs lesz, azért az MW2 igen magasra tette lécet, nálam még nem ugrotta meg azóta egyik sem - talán az MW 2019 lesz az? Játékórában még csak a fele van benne - meglátjuk)
Nagyobb pályákon sem sokkal rosszabb a teljesítmény: Arklov Peak 21:4... -
Dave567
addikt
válasz
Acheron #25928 üzenetére
A bolondságaival együtt is szerethető - pillanatnyilag a legjobb (még aktív) COD, ha mindent összevetek.
Szeretem ezt a Cod-ot, nem arról van szó.
Az szomorít el, hogy a gy.kerek miatt ilyen rendszerhez kellett nyúlni, persze azért is, hogy még több pénzt zsebeljenek be....
#25954CptAdamica:
Nekem rossz tapasztalatom van a Bf3-4-el, néha 3-ra vissza megyek, de kb sírok is, azok is hitreg bugosak voltak.
Cod 4-el rengeteget nyomtam, meg a régiekkel, normálon 2-3 golyó és feküdt mindenki, akármilyen lag is volt, bf3, m416, 30-as tár, 20 lövés a gyerekre, kb 3m-re áll tőlem, és még mindig él, persze regeli a találatot. -
Dave567
addikt
válasz
Acheron #25872 üzenetére
Épp csak az SBMM nekem fújt, gyakorlatilag nem tudtam mellé lőni, az ellenfelek pedig nem tudtak eltalálni. Szinte már nekem volt kellemetlen, amikor másodszor hívtam le a chopper gunnert
Rengetegszer volt ilyen, ugyanez volt, ilyenkor az ember kellemetlenül érzi magát persze, de rá lehet jönni, amikor a földön fekszel, 1 méterre az ellenség, és téged lő, már a huszadik lövést adta le rád, vérzel is de nem halsz meg, pukk egy lövés, és ő viszont halott.
Ha nem csak mész és lősz, akkor észre veszed, hogy bizony cheatel a játék, és ez nem össze esküvés elmélet. -
Lifer092
senior tag
válasz
Acheron #25799 üzenetére
A CW konkrétan katasztrófa. A MW sem piskóta, de a leghulladékabb, büntetőbb SBMM rendszer az előbbiben van. 2 jobb kör után olyan meccsekbe rak be, hogy már a matchmake közben lelőnek, előkerülnek a sotis' micimackók, a dropshot bélák, a szögre pontosan tudja hol vagy játékosok, a minden körülmények között fejenlövők stb. Ja az ultimate recoil kompenzáló emberekről nem is beszélve, mp5-el holoval 200 méterre lézerként lő stb.
Nem is sorolom tovább, nem ez a topikja, csak érdekesség.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Acheron #25797 üzenetére
Amikor az AUG-or húztam HC meccseken, akkor nekem is teljesen ugyan ez volt. Sok pozitív KD, majd bevágott egy olyan meccsre, ahol csak estem és keltem. Azt hiszem ilyen 6-23 lett a K/D és mindig olyan szar helyekre dobott a spawn, hogy 1 másodperc múlva haltam is, ahogy éledtem, majd 1-2 körr múlva megint fel. Legalább a Battlefield-ben ilyen nem volt, mert ott olyan szerverre mentél fel mindig, amilyenre akartál.
-
Dave567
addikt
válasz
Acheron #25553 üzenetére
Ki próbáltam, videó is volt rólam, nyíl egyenesen megy a golyó, alig hord a fegyverem, enemy előttem, és mintha át menne rajta, jó párszor előfordult már.
A spawn is ilyen, néha amikor úgy akarja tökéletesen megy a játék, vaj sima, de amikor 20-30 ms a latency akkor káosz az egész, akad, laggol, 4 métereket ugrálnak az emberek.Nem tudom másnál milyen, de nálam ez a játék, a packet burstről nem is beszélve, ami az elejétől fogva van, 1-2 meccset kivéve...
-
Dave567
addikt
válasz
Acheron #25547 üzenetére
erősebb játékosok közé tesz be
Nincs ilyen!!
Még mindig nem azt vezérli az SBMM, az már igen, hogy kicsesszen veled, de semmi köze, és soha nem is volt a játék tudáshoz, nyugodtan utána lehet járni részletesen...
Mint írtam, két netem van, mindkettőn le van tesztelve, át lett nézve minden, packet burst nélkül sikerült végig nyomni egy kört, minden rendben ment, következő körben meg el se akart tűnni, de volt olyan, hogy nem volt, 20-35 latency, és mégis ugrált az egész.
De mikor meg vettem már akkor is ilyen volt, csak jobban átrágtuk páran a dolgokat, és utána néztünk, JÓ NAGY KAMU AZ EGÉSZ... -
Kígyó
senior tag
válasz
Acheron #25418 üzenetére
"Amúgy egy superstore legsötétebb szegletében guggoló Roze ellen nem tudom van-e bármilyen filtered."
Reggeltől estig tudnám sorolni a különböző hibákat, bug-okat, baromságokat, amik miatt rendszeresen bukom a játékot., és elejétől benne vannak.
Ez a fullscreen borderless érdekel a legkevésbé!
-
csibe1
addikt
válasz
Acheron #25418 üzenetére
Nincs kedvem újraírni az elszállt hsz-t.
A CoD2-4- megvettem (akkor még ért valamit a cd kulcsos tiltás), BF3-4 szintén.
Aztán a BF1-et is, előtte a DLC-k ingyen voltak.A kiadó szabja a feltételeket, neki a della a lényeg, a többi nem számít.
A streamereket is megveszik kilóra ha arról van szó; nekik nem tétel.
A csíterek meg vidáman futkosnak, és ha úgy alakul a pálya túlsó feléről ölnek meg; késsel.(BF3)
Szóval le se vagyunk füttyentve, amíg nem lesz legalább 40%-os részünk a kiadóban. -
gjung44
tag
válasz
Acheron #25418 üzenetére
ennél vannak sokkal súlyosabb gondok is a játékkal amikkel nem foglalkoznak. nálam van napi 4-5 csalo akiket blokkolnom kell és sosem fogynak el. bereklámozták hogy bannoltak rengeteg csalot mintha ezzel megoldották volna a gondot, de szerintem fél ora mulva már megint játszott mindegyik egy másik névvel. nem érdekli öket az sem hogy tele van kiábrándito bugokkal a játék, hogy 10 meccsbol 9en pack burst kockák jelennek meg a képernyön, dev error... stb, estig sorolhatnám de ugyis tudjátok. nem érdekeljük öket mert már megkapták a pénzüket a játékért. érezd jol magad ilyen körülmények között. én amugy sem mernék alt+tabot haszbnálni mert félnék hogy lefagy a játék amikor visszalépek
csak steril ujrainditott géppel indulok neki. de annyi kiborito dolog van ebben a játékban hogy ez már nem is zavar
-
csibe1
addikt
válasz
Acheron #25416 üzenetére
Jah, vannak bajok rendesen.
Nekem is csinálta a beállítások változtatását a játék; akkor javasolták itt a topikban, hogy rendesen fullscreenben fusson, ne kelljen minden betöltés után mindig ellenőrizni a beállításokat.
Nem tudom mit csinálnak a játék programozói, de kíváncsi lennék rá, komolyan. -
Dave567
addikt
válasz
Acheron #24596 üzenetére
SBMM már nem tud olyan komákkal társítani a legrosszabb szándéka mellett sem, akik komoly ellenfelek lennének.
Örülök, hogy neked sikerült kiiktatni őket, de nem tudom honnan szedted, hogy ez a dolga ebben a játékban az SBMM-nek.
Tényleg érdekesen viselkedik a játék mindenkinél... -
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #24337 üzenetére
"De ez egyedi megítélés kérdése, ha valakinek nem jön be, akkor nem jön be, ha húszan mondják, hogy de ez jó, neki akkor sem lesz - mert ő így érzi, és hagyjuk meg a jogot, hogy mindenki azt érezze, amit."
A vélemény kifejezése érvekkel, kulturáltan és a vélemény tényként való kezelése, majd az ebből induló hangulatkeltés, passzív agresszív megnyilvánulás között hatalmas szakadék van, és ez utóbbi uralkodik az elmúlt időkben a topikban, ez pedig nem jó, ugyanis a "szólásszabadság" megléte mellett - ami ha engem kérdezel, pláne a mai időkben a Prohardveren nagyon is engedélyezve van - fontos biztosítani azt is, hogy ne alakuljon ki toxicitás, a közösségi lét, a hangulat ne legyen demotiváló. Amikor az ellen ágáltok, hogy "nincs szólásszabadság", "a csúnya topikgazda nem hagyja nektek hogy azt írjátok amit akartok" akkor ezzel a fejjel is gondolkodnotok kellene. Ennyi erővel nem kellene se moderátor, se topikgazda, itt a fórum, irkáljatok bele amit akartok, kész. Mi lenne itt szerinted? Abba bele se gondoltok, hogy a folytonos negatív hangnem, az ezáltal keltett toxikus hangulat rendkívül demotiváló hatással lehet azok számára, akik szívesen tartoznának ide, szívesen kommentelnének, de elriasztja őket az "ez szar ez szar, fú de @&#!? az Activison, szar a játék" című eposz, amit rendeznek itt páran, sajnos az utóbbi időben túl sok alkalommal, és én nem maga a jelenség miatt, hanem ennek túl gyakori előfordulása miatt szólok, ami már bőven túlmegy azon a határon, amit engedni kell, és - most nem azért, hogy a nem létező "erőnket" fitogtassuk - de ehhez csatlakozott egy moderátor is. Ő lehet hogy nem pont így gondolja, mint ahogy itt leírtam, de abban valószínűleg egyetért velem, hogy kicsit sok ami itt folyik. Csak egy kicsit gondolkozzatok objektívebben, csak egy picit próbáljátok teljes egészében látni a dolgot, és talán felismeritek a helyzetet.
"Az üzleti modell világos, de az üzleti érdek nem feltétlenül esik egybe a játékosok igényével."
A többit nem idézem ki, mert már ezerszer téptem a számat emiatt is (és a fentiek miatt is). Egy hatalmas cég hatalmas játékát játszátok. Szomorú vagy sem, de nem fogja őket érdekelni 1-2 játékos" nyünnyügése". Tetszik, játszod, nem tetszik, játszol mást. Annyi, de annyi játék van a világon... Az üzleti modell meg már több mint egy évtizede ez, sőt, csak jobb lett a fizetős letölthető tartalmak elhagyásával. Kajálja a nép, a mikrotranzakciós bevételek sorra döntögetik a csúcsokat. Üzletileg rendkívül sikeres rendszer. Játékosként nem tetszik?
Megoldás: ott hagyom a játékot, játszok mást.
Nem megoldás: még mindig a játékot játszom, de a fórumon rantelek, amivel még csak egy minimálisan se teszek azért hogy jobb legyen a helyzet, hiszen a pénzemmel és a játék iránti érdeklődésemmel tovább erősítem a cég üzleti modelljét.Az üzeneted befejezését már nem idézem, arra már reagáltam. Peace.
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #24274 üzenetére
Itt a környezetemben mindenki maradt egyelőre az MW-nél, mint ahogy én is, de gondolom nem csak ti és mi vagyunk ezzel így, hanem nagyon sokan. Talán ezért is történik ez az erőszakos átirányítás a CW akció felé.
Az egy dolog, hogy a CW-t sokan előrendelték és megvették, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki átment, és már azzal játszanak. Nagy csalódás volt ez sok embernek, és valahogy a stream-elésben sem futott annyira be, a magyar csatornáknál meg pláne.
Valahogy nekem a meccskeresésnél az MW folyamatosan azonnal talál meccset, a CW-nél azért jóval több ideig várok, amíg meccset talál. Ez azt is jelentheti, hogy ott kevesebben játszanak a TDM módban? Lehet...Szóval Ghostpetya #24231 hsz-ben a felvetésére, hogy miért nem engedik el a régi játékot, és miért nem koncentrálnak inkább az újra. hát... szerintem pont ezekért, amiket írtam. Hiába jelent meg és vették meg, továbbra is a Warzone-MW páros a népszerűbb. Félnek ők is attól, hogy nagy bukás lenne, ha most elengednék, mert még mindig több pénzt lehet kisajtolni így is, mint az újból, amit feltételezhetően jóval kevesebben használnak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Acheron #23856 üzenetére
Jogos, csak felidegesített.
Ezektől a pályáktól én se ájulok el. Pláne, hogy az Amaxra kitaláltam, hogy megcsinálom az Obsidiant, nem könnyű, mert nagy pályákat dob sorban, plusz a legszebb, ha már akkor dob be, mikor a fele is lement a meccsnek... Szóval igen, hiányzik a shoothouse meg a shipment. Még a faceoff okés volt, mert a kis pályákon még lehetett hozni 1 karikában a 15 killt legalább. Sokat nem tudom tolni, de lassan megy, 1,5 hét alatt lett meg 110 db 15 kill, még 90 kell.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #23726 üzenetére
El nem tudom képzelni viszont, hogy mit lehet élvezni azokon a mapokon
Kb nulla skill, taktika, eszetlen darálás csak, aztán vagy bejön, vagy szopóágra rakod veled a K/D arányod.
#23749 lowzor
Sokszor 3 kill se kell, úgy veszem észre, mert múltkor 2-re már kivágott. Elsőnek az airstrike vitte el, második meg befutott a gránátomba. -
gjung44
tag
válasz
Acheron #23680 üzenetére
vannak elegen akik megtehetik és meg is teszik. aztán engem boszantanak ebben a ruhában. eközben nem nagyon érdekel a családi hátterük meg hogy mennyi szabadidejük van, csak az hogy az enyémet tönkreteszik. de azt hittem már el van engedve a téma
juggernautosok vagytok mind?
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #23430 üzenetére
Szerintem arra várhattok egy darabig. Most vették ki, szóval jó ideig nem lesz. Az újabb szezonok vége felé szokták bepakolni, mint ahogy a Warzone Rumble-t is. Viszont nekem annyira nem jött be a 24/7, mert nem lehet választani játékmódot, és én csak TDM-et szeretek játszani. Mellette többségben a kill confirm, domination, hard point módokat váltogatja, amik kösz, de nem érdekelnek.
Persze lehet TDM módként is játszani azokban is, és szoktam is, mint ahogy a többséget egyáltalán nem érdekli, hogy foglalni kell, vagy összeszedni valamit. Minek is érdekelné, ha fegyvert húznak.
Ráadásul sokaknak már minden fegyver kimaxolt, mint nálam is, a 100-as BP és 155-ös rank pár hét alatt kész van minden szezonban, utána mihez kezdjek a sima,vagy a dupla XP-vel. Szóval nem tudom mi olyan jó egyetlen 24/7-es pályában, ha nem lehet módot választani. Csak a többieket szívatjuk sokan, mert TDM-nek használjuk a felsorolt játékmódokat is, mivel a killre megyünk.
-
lowzor
veterán
válasz
Acheron #22989 üzenetére
Igen, ebben sajnos valóban nem fogunk egyetérteni. Nekem nagyon elrontja a játékomat, mikor célzás nélkül, nulla skill-t igénylő fegyverrel lőnek le közelharcban.
Nem lenne sok gondom a shotikkal, ha mondjuk COD4 szinten lennének, de ebben a játékban nagyon túltolták őket szerintem.Ezt tényleg benéztem, bocsi!
Pedig perfekt angolosnak tartottam magam. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Acheron #22993 üzenetére
De ez végtelenül frusztrál, az elején érthetően azt se tudtam hol vagyok a mappokon egyedül Crash-t ismertem fel régebbről meg Rust-ot és Scrapyardot a többin estem keltem így beálltam 1.0-ra kb (eddig ~600k - 600d) és most ha véletlenül felkúszok 1.1-köré azonnal jön a gyorsvonatos szívás.
Konkrétan büntet a program azért ha próbálsz tanulni és fejlődni.
Mondjuk ettől jobban zavar, hogy nem konzekvens a játék mert nem tudom, hogy pl a fa fal/láda felületeket mikor lehet átlőni és mikor nem.
-
válasz
Acheron #22993 üzenetére
Tegnap plunderen egy csaló volt a csapatomban ráadásul. Plusz továbbra is bosszant, hogy plundert csak crossplay-ban lehet játszani, emiatt megkapod az olyanokat is, akiknek van aim assist-ja, ez simán látszik olyankor, mikor lekövetni kell valakit (engem
). Én sok-sok év CS után sem tudom annyira pontosan követni a futó-ejtőernyőző embert mint ezek.
Nem is látom a távolban, ő fing zoom nélküli scope-os 208-assal úgy leszed, hogy lesek. De ugyanez van scope nélküli AR-ekkel is, én 3,5-essel alig látom őt a sötétben a 24"-os FHD monitoron high részletességgel, ő anélkül simán lekövet és legyak. -
lowzor
veterán
válasz
Acheron #22987 üzenetére
Én már csak azért nem használnám ezeket, mert szégyent éreznék, hogy elcseszem azok játékát, akik hozzám hasonlóan normálisan szeretnének játszani.
Az IW mondjuk mindig szeretett élen járni a newbie-ok pátyolgatásában. Már a Cod 4-ben is volt szánalmas attachment (GL) és perkek (Last Stand, Martyrdom, Juggernaut). Akkor még annyi szerencse volt, hogy a legtöbb szerón tiltva voltak. Mondjuk akkor még volt annyi eszük, hogy az RPG-t nagyjából használhatatlanra csinálták, és a shotik sem voltak OP-k.
Visszasírom a dedikált szerókat nagyon, mert ha még mindig lennének, akkor lehetne RPG és shoti nélkül játszani. -
Linem
senior tag
válasz
Acheron #22911 üzenetére
Én akkor sem tapasztalom az SBMM mindenhatót. Legalábbis TDM-be biztos nem szól bele. A ping tényleg szokott meglepetést okozni, de semmi egyéb extra. Folyamatosan fejlődöm, és egyre jobb vagyok. Nem fog vissza semmi. Az elején a TDM meccsekben az utolsó voltam szinte kivétel nélkül. Aztán pár hónap múlva már középszinten 3-4. hely. Most 10 meccsből 6 meccsen első vagyok. Szóval én nem vágom, hogy titeket miért fog vissza és miért tart szinten valami, de velem nem foglalkozik.
Úgy meg főleg, hogy már egy ideje fejembe vettem a damascus skint.. szinte minden fegyverrel az első tudok lenni, ha odateszem magam. Pedig én is AR, LMG fan vagyok, de közben rájöttem, hogy a többi kategóriához is hozzá lehet szokni. -
Trebron09
őstag
válasz
Acheron #22911 üzenetére
Nem válasz akart lenni.
Pont hogy nem ugyanazok az esélyek ezt mondom.. Ez szól bele a játékmenetbe erre jön a ping..stb. Régen pőre fegyverrel is ugyanúgy lőttél, olyan emberrel meg akinek pont ugyanaz van összerakva és találkoztok kevés az esêlye maximum ha blueprint, de azt is módosítani szokás. Az algoritmus meg létezik nem írtam olyat hogy szerintem nem. -
Trebron09
őstag
válasz
Acheron #22908 üzenetére
Azt mondták hogy ez az SBMM már a cod4 óta része a játékoknak, ha ez igaz akkor maga a játék "más" mint a korábbi részek és ez nyilván igaz, régen nem kellett nézni ADS időt, nem volt tactical sprint nem kellett hozzá igazítani a fegyvert hogy utána minél gyorsabban tudj lőni ezzel is rontva a pontosságán a pályán random eldobott fegyverekkel is ugyanúgy osztottad a killeket hiszen 99%-ban megegyeztek...stb. Véleményem szerint is igaz amit #22857 nutella1 írt : "Ez az első COD, ahol nem számít mennyire vagy jó" de nem az SBMM miatt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Acheron #22757 üzenetére
Nekem Cayde6 volt ennyire nagy hiány még a Destiny 2-ből.
Azé van bőr a pofájukon bcki, Ghost már nem kioldható gyak mert akkora paywall van előtte mind az állat. 2400 coin a legolcsóbb pakk, új szezon már nem lesz, CW után fixen nem lesz hozzá semmi. Activision manager csapatja is azért elmehetne kapálni a dinnyeföldre.
-
AAntii
őstag
válasz
Acheron #22412 üzenetére
Az előnye az sp-r-nek nem multiban jött ki, hanem warzoneban. Hiába szaladt az ember, hiába csúszott be, hiába volt 400 méterre, amikor egy kicsit várni kell, hogy becsapódjon a lövedék, az sp-r lővedéke az a megnyomás pillanatában ott volt és aratott. A shotikkal szintén nem az a baj, hogy 1 v 1-ben lehozol vele egy közelharci szitut függetlenül attól, hogy mennyire vagy jó játékos és mennyire tudsz gyorsan és pontosan célozni, hanem hogy egy ajtón berontó triot is simán legyaksz vele, míg ők köpni-nyelni nem tudnak. A könnyen elérhető sikerélményért pedig szívesen gubbasztanak ám egy-egy sarokban, ami egy assaulttal is undorító, de egy olyan fegyver ellen, ami ellen esélyed sincs, pláne. De megy a ládákon, polcokon, asztalokon gubbasztás a multiban is. Az úgynevezett pumpálós shoti az előző codban két lövésre ölt, ha rajta volt a dragon breath és nem volt páncél az emberen, akkor elsőre. Kb. azt mondanám kiegyensúlyozottnak, bár almát körtével a dolog, mert azzal bizony célozni kellett.
Egyébként nem sajnálom tőletek egyik shotit sem, csak legyen olyan mód is, amiben nem elérhetőek -
-
nyul105
senior tag
válasz
Acheron #21913 üzenetére
Szia,
Azért OP, mert hitscan, ahogy írták is, egy railgun... ez quakeben jó dolog, de akkor hiányolom a plasma gunt.
Fénysebességgel utazik a lövedéke, ez eléggé OP.
Gyereket lekaptam zuhanás közben úgy, hogy 250 méterre volt. Egyszerű pixelvadászat, előtte még senkit se sikerült zuhanás (ernyő nélkül) közben lelőnöm levegőben... -
Laraxior
titán
válasz
Acheron #21731 üzenetére
Nagyon. Nekem sosem szokott lenni hibaüzenet, vagy maximum egyszer, de most egymás után jönnek...
Most éppen sikerült két kört mennem, de a végén láttam, hogy oldalt dobálja hogy kik léptek ki... gondolom nem maguktól, mert csoportosan távoztak, gondolom XP-t egy darabot sem kaptak. -
lowzor
veterán
válasz
Acheron #21528 üzenetére
Ha nem meggymagköpködőkkel mész, akkor nem kell sokáig sorozni senkit. Nem kötelező megnézni a killcamot, egy gombnyomással kinyomható. HC-ban a falnak megyek attól, hogy nincs, mert néha jó visszanézni azt, hogy hogy öltek meg.
Mondjuk engem a teamkill akaszt ki legjobban HC-ban, szerintem agyonvágták vele az egészet. -
Laby
őstag
válasz
Acheron #21524 üzenetére
Jobban van összerakva a fegyvere, jobban céloz, közelebbről lő... Ha nem elfogultan nézed, mint az emberek nagy része, akkor megvan mindennek a magyarázata.
Plusz valószínűleg van, hogy Téged sem ölnek meg 1 lövésből, csak 3-4-ből, máskor meg Neked megy elsőre. Csak az ugye nem tűnik fel, így csak az ellenpélda marad meg. -
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
Acheron #21519 üzenetére
Én ezért szoktam az Amax/AK/Oden trióval nyomni a Core-t, azokból elég kevesebb golyó is. SMG-k közül a .41-es Uzival is nagyon jól lehet darálni, nem véletlenül azzal van a legtöbb killem.
Az LMG-k egy határ szart nem érnek Core-ban szerintem, egyedül az SA87-nek és az MG-nek van értelmezhető tűzereje. -
prokxy
veterán
válasz
Acheron #21437 üzenetére
Én leraktam már a játékot, bár nem csak ezt, hanem mindent 2-3 hete, sztem S6 is kimarad, a S5-ből kiindulva csak szenvedés lenne az egész részemről.
A CW bétát megnézem, ha lázba hoz, akkor preorder, ha nem akkor a MW is uninstall.
Nekem kicsit sok volt így március óta kb mindenből, kis szünet lesz.
Kitartás a fegyókhoz! -
-
Block01
csendes tag
válasz
Acheron #21365 üzenetére
Abszolút igazad van,én a focipályásra gondoltam ahol átlátod a teret.A K/D arányt már az elején elengedtem,baromira nem érdekel ,nem akarok e sportoló lenni,én csak a játék élvezetéért játszom.Ráadásul általában egy Ps-n,osztott képernyőn ketten játszunk,ami igen csak be lassítja a gépet.Sokszor mire felkapnám a fegyvert, kétszer körberöhögnek.De engem nem érdekel,előbb utóbb úgy elkapom az ellenfelet
, hiszen ettől szép ez a játék.
-
válasz
Acheron #21359 üzenetére
A kés HC Shipment-en kb 2-3 óra rohangálás volt, vagy annyi se, attól nem kell félni. Talán a 3-as killek a végén neccesebbek. A launcherek meg elkészülnek szépen lassan amikor eljön az idejük
Szinte minden partyban tele van az ég UAV-vel meg a többi repkedő faxxsággal.
-
-
nyul105
senior tag
válasz
Acheron #21174 üzenetére
az a bajom, hogy a színes lövedékekkel és a csurom fekete(ruhás!) , vagy bokormintás skinek óta kezd átmenni pay to winbe... (van egy skin, aki ha leguggol, azt hiszem bokor... 20x szivatott meg így, ott mentem el mellette, mert EGY BOKOR
a skin)
... szóval ezek már zavarnak.
Bár mostanában már cheat-to-win, tegnap random csapattárs 1 sniperlövéssel 3 fejest kiadott a 3 égtájban, bár utána gyanúsan droppolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest