Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Azt gondolom, ez talán igaz a Shipmentre, de nem áll a Shoothose pályára. Utóbbin azért tudsz taktikázni, ha akarsz rush -olsz, ha akarsz kempelsz (amíg hagynak), és minden fegyvertípussal jól játszható. A Shipment más tészta, azt gyakran lövöm ki én is HC -ban, mert valóban szerencsejátékos daráló. Ellenben a kések goldozásánál rákaptam, mert Core módban roppant élvezetes játékokat lehet tolni késsel - pajzzsal a sok tűzfegyver ellen. Szóval ezeken van élet - pl számomra.
Ezt a TK mizériát nem értem. Persze, bosszantó így is - úgy is, számomra is okozott már nem egy bosszús percet. De itt tett a játék egy lépést a valóság felé (még így sem egy szimulátor, valljuk be) A való életben sem dobunk gránátot a tömegbe, mert nem válogatja ki a cimbiket. A rossz helyre hívott légicsapás a saját egységet is kinyírja. És a puskacsövünk elé kerülő barátot a lövedék pont úgy sebzi, mint az ellent (és még csak respawnolni sem fog sehol - reinkarnációt leszámítva). HC -n ennyivel többre (is) kell figyelni, ezért (is) HC. Ha ki - bekapcsolható lenne a funkció, én alighanem akkor is bekapcsolva tartanám
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Temu
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- MCDODO T03 fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest