- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
craftsman01 #25122 üzenetére
Az emberek jó része mikro- és makro környezetében is hasonlóan működik (aka "Kutyából nem lesz szalonna")
A játék nem mellesleg tele van célokkal (napi, heti kihívások, fegyver skinek, kiegészítők, operátorok, stb), a fejlesztők sokat dolgoztak azon, hogy ez így legyen, mert tudják, hogy ki ezt, ki azt találja majd vonzónak benne. Van, aki pedig csak játszani akar, mit sem foglalkozva ezekkel. Ezzel sincs baj, én pl teljesen el tudom fogadni, hogy Te ezt keresed és találod meg a játékban (és még csak fejben jelen lévő problémákra sem gyanakszom eközben) Ettől én még jól érzem magam a kis plusz céljaimmal
.
Egyébiránt ez valóban csak egy játék, így már eddig is sok szót pazaroltunk rá, ha nem gond, részemről elengedtem ezt a szálat. Peace. -
nyul105
senior tag
válasz
craftsman01 #25122 üzenetére
Azért a játék és az elmeállapot között párhuzamot vonni
.
Egyébként meg miért ne lehetne példát hozni bárhonnan? Miért ne lehetne célokat kitűzni egy játékban? Egy szóval se említette, hogy a játékbeli cél egy szinten lenne életcéllal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új pc házak! Kèszleten!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest