Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Acheron
őstag
válasz

Ed3r_X_

üzenetére
						Ott is volt mögöttes logika, hogy a full kezdőket ne a vérprofikkal dobja össze.
Ámbár, az sem működött tökéletesen (nehéz feledni, amikor totál kezdőként kamilláztam a csatatéren, majd megjelent egy Sztálin nevű figura, és valami apró, de rettenetes tűzerejű valamivel (G18 akimbo, of course
 ) miszlikbe lőtt, sokszor egymás után...) hahh, szép idők 

Szóval valami kell, hogy a közel azonos kvalitású játékosok tudjanak összecsapni egy - egy meccsben, az igazi élményt ez tudná megadni. De hogy az MI időről időre lehetetlen meccsekbe kényszerít, csak hogy a KD arányt kontrollálni tudja, az nem járja. És most mondjuk csak azt, hogy ennek érdekében rendszeresen olyan ellenfelek közé dobja be az egyszeri gémert, akik magasan az adott játékos szintje fölött állnak (pedig a tapasztalatok szerint ennél sokkal többet is tesz, de ugye ez csak összeesküvés elmélet, hagyjuk). Ez már önmagában szembe megy egy normál balansz rendszer logikájával. Nem tudom, hogy ment ez át az Actinál, de nagyon - nagyon rossz iránynak tartom.
(#21177) nyul105: A színes lövedék funny, nekem is van többféle (egyetlen egyszer sem használtam, mert nem szeretem a feltűnést, de van, hátha egyszer pont erre izgulok rá
 )
Viszont a másik kettő, no az már nem az együtt játszás öröméről szól
 A cheat sajnos régi ismerős, de ez a bokor (b@zzzz, komoly? Bokor?!!!?), ez megütött 
 Ez official skin, vagy ez is valami cheat? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
 - 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) miszlikbe lőtt, sokszor egymás után...) hahh, szép idők 

A cheat sajnos régi ismerős, de ez a bokor (b@zzzz, komoly? Bokor?!!!?), ez megütött