Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- iPhone topik
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco M3 - felújított állomás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Ed3r_X_ #23758 üzenetére
Azt gondolom, ez talán igaz a Shipmentre, de nem áll a Shoothose pályára. Utóbbin azért tudsz taktikázni, ha akarsz rush -olsz, ha akarsz kempelsz (amíg hagynak), és minden fegyvertípussal jól játszható. A Shipment más tészta, azt gyakran lövöm ki én is HC -ban, mert valóban szerencsejátékos daráló. Ellenben a kések goldozásánál rákaptam, mert Core módban roppant élvezetes játékokat lehet tolni késsel - pajzzsal a sok tűzfegyver ellen. Szóval ezeken van élet - pl számomra.
Ezt a TK mizériát nem értem. Persze, bosszantó így is - úgy is, számomra is okozott már nem egy bosszús percet. De itt tett a játék egy lépést a valóság felé (még így sem egy szimulátor, valljuk be) A való életben sem dobunk gránátot a tömegbe, mert nem válogatja ki a cimbiket. A rossz helyre hívott légicsapás a saját egységet is kinyírja. És a puskacsövünk elé kerülő barátot a lövedék pont úgy sebzi, mint az ellent (és még csak respawnolni sem fog sehol - reinkarnációt leszámítva). HC -n ennyivel többre (is) kell figyelni, ezért (is) HC. Ha ki - bekapcsolható lenne a funkció, én alighanem akkor is bekapcsolva tartanám
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- Lenovo Thinkpad P53 / több darab / Áfás számla / HU BILL
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- 11,26"-os autós multimédia rendszer, univerzális, Apple Carplay/Android Auto kompatibilis
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest