- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Ez az új update ez most mit takar magába?
-
venom8888
őstag
Azt nem tudom, ha vennek egy 3080 at, akkor hany fps el novekedne. Valakinek ugyan annyi maradt
Amugy mi volt ez a 12Gb? Latszolag 2-3 uj karaktert tettek be, nem veszek eszre semmi mast.
-
BITBOYS
addikt
Most jön le 12GB pc-re..
-
Roland861010
veterán
válasz
jozefgucci1 #24882 üzenetére
Na ezt én is kipróbálom ma.
-
Peace
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #24882 üzenetére
120-as FOV nélkül nincs élet!!!
-
-
Peace
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #24877 üzenetére
Állítólag szereti a sok magot/szálat. Én 1440p-ben max grafikán kicsikarok belőle 80-100-at, minimum grafikán szinte semmit nem változik. Letettem 1080p-be és megnéztem, 80-110.....úgyhogy elengedtem és maradt az 1440p max grafika. Akkor már nézzen is ki valahogy, ha semmiképp nem lehet fix 120-ra belőni.
-
válasz
jozefgucci1 #24877 üzenetére
Nekem 3060Ti-vel (vagyis a konfig a leírásomban) és nem tudom max-ra vinni a legtöbb részletességet FHD-ban, mert akkor ugyanúgy 60-80 fps-em lenne, így "okosba" van 100-körül, de az is gyakran esik 70-re. Kabaré
-
Van itt olyan aki 2K-ban játszik 3070-es kártyával warzon-t és van esetleg jó beállítása a játékhoz. Egyszerűen hihetetlen számomra , hogy nem hogy nem tudom tartani a 144 Fps-t ,de simán beesik 80 alá elég gyakran . Még egy ilyen fosul optimalizált bugahalmazt nem láttam .
-
Peace
nagyúr
PC-re nem gyütt semmi.
-
KaitouP
nagyúr
Új Warzone cutscene: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Különböző számadatokat és egyéb információkat osztott meg az Activison, melyek az alábbiak:
• Az Activision Blizzard 4,85 milliárd dollárt termelt csak mikrotranzakciókból a 2020-as évben minden mikrotranzakciót tartalmazó játékukat illetően, 1,32 milliárdot 2020 negyedik negyedévében.
• Az Activision állítása szerint a Black Ops - Cold War eladásai "élesen" növekedtek a decemberi Warzone integrációt követően. Továbbá az integrációt követő Black Ops - Cold War & Warzone Season One Battle Pass minden idők legtöbbször megvásárolt Battle Pass-e.
• A Call of Duty több mint 100 millió aktív játékost tudhatott magáénak 2020 Q4-ben, a mikrotranzakciós bevételek pedig 50%-al növekedtek 2019 azonos időszakához képest.
• Több, mint 250 millió ember játszott Call of Duty-t 2020-ban.
• Az legfontosabb üzleti események képen:
• A Call of Duty franchise létezése óta 27 milliárd dolláros bevételt hozott az Activisionnek, ezzel az egyik legsikeresebb szórakoztatóipari termék a történelemben.
• Activision elnök: "A Warzone hosszú ideig prioritásként kezelve a középpontban lesz. Szeretném megköszönni a visszajelzéseket a játék különböző aspektusait illetően.
• És amitől most majd mindenki jól meglepődik: Az Activision megerősítette, idén is lesz új Call of Duty játék: [link]
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Srácok itt sem tudok erre megoldást?
Nem tudom mit csináljak még?VgaDriver reninstall,game reninstall stb.
-
Laby
őstag
Mi történt a játékkal (Warzone)? Eddig minket mindig elkerültek a bugok, most elkezdtünk játszani.
- Egyik srácnak nem tölti be a textúrát, és még ki is fagy amikor indul a kör.
- Másiknak halottként is szólt a kocsi zenéje végig beragadt.
- Miután leéledt nem tudott megmozdulni a katonája.
- Nekem pajzsot tölteni nem engedett egy meneten keresztül.Szóval ez így elsőre eléggé sok lett...
Valami fantasztikus update volt megint, vagy csak mi nyúltunk bele?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland861010 #24862 üzenetére
Akkor viszont vedd fel a kapcsolatot a supporttal, hogy mégis mi a probléma.
-
Rinkasime
tag
Akit esetleg érdekelne az megnézheti ezen az oldalon milyen Tier lobbykban játszott az elmúlt időszakban; Bronz,silver,gold,diamond és persze hány killje,milyen K/D aránya [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland861010 #24853 üzenetére
Tehát az accountod már egy másik Activision accounthoz van kötve. Lépj be utóbbiba, kapcsold le róla az Xbox accountodat, utána tudod csak hozzákapcsolni a másik, vélhetően a játékkal használd Activision accountodat.
-
Kowi84
aktív tag
válasz
craftsman01 #24848 üzenetére
Az rendben, de nekem Game pass-om van, ami többet tud mint a live (elvileg).
-
Dave567
addikt
Ezek a Missionok brutál nehezek, van olyan aki már az összeset megcsinálta?
-
Dave567
addikt
Már nem csak BOTokat csinálnak az enemyből amit az Acti szépen be is vallott, hanem ilyen bugok vannak benne, Shipmenten lövöm az ellent, és egyszer csak eltűnt, de a gyerek még bent volt a mecsben.
Ez egy másik..: Fedezékből csúszott ki, elkezdem lőni mintha vissza dobta volna a fedezékbe, utána hirtelen felállt, és úgy lőtt.... -
Roland861010
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
Roland861010 #24851 üzenetére
Ha összekötöd a Battle.netet az Xbox-al, akkor átjön. Legalábbis az ingyenes content (csak a warzone, a multi és campagin nélkül).
-
Roland861010
veterán
Helló,
Pc-re nem lehet valahogy át hozni a profilomat x-röl?
Hiába van ezer éve össze kapcsolva a battlenet - xbox - Activision semmi haszna. -
Xaels
félisten
Én ma eljutottam oda, hogy a kövi nagyobb patch-ig rá sem nézek a Warzone-ra. Egy hulladék, hetek óta beleragadunk a loadout-ba, rábugol az arcunkra a gázálarc és akkor még a láthatatlan ellenfelekről nem is esett szó.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
XBOX-on (series s) próbálnék a Warzone-al játszani, de nem igazán jön össze.
Van Game Pass-om, de amikor indíntom a játékot olyan üzenetet kapok, hogy az accountomhoz nincs Xbox Live rendelve, így csak offline enged be a programba.A Game Pass az miért nem elég? Más találkozott már ilyennel?
-
ЯΞD
senior tag
Ha nagyon igyekezni akarnának akkor felkutatnák legalább a top cheat oldalakat és vásárlóként beszivárognának. Onnan már szerintem nem lenne nehéz feltérképezni a cheatet és dobni rá egy szűrőt. Ezt persze összehangoltan legalább 72 órás BAN késleltetéssel. Ezt hetente miután minden coder lefrissítette a szarját megint mehet. Hidd el eredményes lenne. Mert a HW-BAN az tényleg jól működik náluk. És mivel kockázatos lenne ezért már kb fele user se próbálkozna.. (szvsz)
-
ridiculous
aktív tag
Én is használtam Warzone Companion App-ot és Radeon Software - el rögzítem a jó pillanatokat de engem nem bannoltak. Nem azt mondom hogy csalt csak hogy emiatt valószínű nem kap bann - t ha én se kaptam.
Esetleg glitch - et nem használt ki? pl. stim bug -
hcol7
senior tag
válasz
venom8888 #24829 üzenetére
[link]
"...Today we banned 60,000 accounts for confirmed cases of using cheat software in Warzone,..."szoval _elvileg_ olyanokat banoltak, akik bizonyitottan barmilyen cheqtnek minosulo dokgot hasznaltak.
persze ekkora mintaban siman lehet falspozitiv, irjanak a supportnak(ha kiderul hol lehet, en anno ww2nel orakat szantm ra, hogy tudjak ticketet nyitni, sikertelenul..), de jelen helyzetben csodalkoznek, ha (zaroa idon belul) jonne (ertekelheto) valasz.hasznaltak barmilyen 3rdparty szoftvert?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Tobb haveromat Bannoltak Warzone-bol, de nem tudjak miert. Vegleges bann-t kaptak. Szar 1KD van nekik, nem tudjak mi tortent. Errol tudtok valamit? Vagy tenni valamit?
-
Peace
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #24827 üzenetére
Az biztos, hogy be. Meg a Win 10, mert vannak gondok még mindig. Na de sebaj. Ez van, ezt kell szeretni.
-
Peace
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #24816 üzenetére
Ha kikapcsolom a monitort és úgy állítom be a tv-n NVIDIA control panelban az 1440p 120Hz-et, akkor szerencsére megjegyzi, és innentől kezdve, ha kinyomom a monitort és átvált a tv-re, akkor automatán átáll erre a felbontásra 4K-ról és így nem szórakozik a játék és tartja a 120-at. Ez akkor lesz gáz, amikor 4K-ban tolnék valamit vagy 4K-s filmet indítanék, mert akkor meg állíthatom vissza windowsban a felbontást....nagyon gáz.
-
Trebron09
őstag
-
ladasanyi
csendes tag
Sziasztok pc röl játszok de valami oknál fogva lefagy a játék kb 5-10 másodpercre tud e valaki segíteni ebben ? asus rog strix b450-f sapphire rx 5700 xt 16gb/3200mhz ram a tép kicsit régi coshair vs 650 es !
-
allin00
csendes tag
Ps4en valami gond van, vagy miert nem megy a játék halozati hibara hivatkozva?
-
GAbre
veterán
Van legalább 1-2 értelmes ember is aki a mostani coop veteran mission-t átlátja,hogy lövöldözésen kívül,hogy lehet meg is csinálni időben?
Mert szánalom ez a banda amit napok óta kapok.... -
Hzoltan969
tag
Nagyon szarul kezeli, de nálam úgy működött, hogy a Windows felbontást átállítottam 120Hz-re, játékot borderless módba, akkor megjelent a 120Hz, mint választható opció. Ha ez után visszaállítottam fullscreen-re, akkor már megmaradt 120Hz-en és nem kellett később a Windows felbontást állítgatni...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
craftsman01 #24807 üzenetére
PC-zni is lehet TV-n, de elsőre én is konzolra gondoltam. Az mondjuk még mindig fura, hogy Boxon megy, PS-en nem a 120 fps Warzone esetén.
-
Peace
nagyúr
Ahogy most így gondolkozok, lehet, hogy csak szimplán gyökér a játék. Mivel alapból 4K@60 a tv-n a felbontás Windows alatt, ezért nem képes magától 1440p@120-at belőni a játék, amíg manuálisan át nem állítom a Windowsban a tv felbontását. Ha viszont ez a helyzet, akkor ennyit nem ér az egész, mert nem fogom minden egyes játék előtt állítgatni a felbontást. Más játékok simán megbirkóztak ezzel a problémával saját menüből és gyönyörűen ki is írta tv-n az infósáv, hogy 2560 × 1440 / 120 Hz. Nem találok google-ben sem megoldást...
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Warzone kérdés, de mivel nem találtam külön topic-ot és mivel gyakorlatban ugyanaz a játék, itt kérdezném meg:
Miért nem tudom 120 Hz-re állítani a játékot 1440p-ben?!A tv-m támogatja, több játékot toltam már úgy. Fullscreen-en vagyok és maximum 60-at enged a menüben. Mit csinálok rosszul?
-
ZGO
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy Cold War aktiválásban? Fontos lenne, hogy 3080-as kártya legyen a gépezetben! -
gjung44
tag
uj rekord!! 94%os packet loss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest