Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz
Hun Mallior #10114 üzenetére
Nem tudom, hogy olcsóbban kaphatóak-e valahol, de az biztos, hogy ennél többet nem érnek.
-
knoz91
tag
válasz
Hun Mallior #7357 üzenetére
Üdv!
Aki steam-en aktív, egy kisebb magyar Borderlands-os közösséget próbálok összekovácsolni, ha gondoljátok csatlakozzatok a csoportba: HUN Borderlands Club.
Aki esetleg szeretne coop-ozni / játszani, az vegyen fel!
Steam profilom
1 Goty ; 2 alapjáték megvan.
-
dejaris
addikt
válasz
Hun Mallior #7337 üzenetére
Es az elkovetkezendo dlck sincsenek benne.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Hun Mallior #6612 üzenetére
en GG s bl2+sp+dlc-t vettem es a psycho dlc-t a steamen vettem meg az mukodott..
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hun Mallior #5743 üzenetére
És ebben vajon minden benne van?
Mert találtam egy olyan kötetsorozatot is az oldalon, hogy "Asimov teljes science fiction univerzuma" ami legalább 10 kötetes...
Am köszönöm, elmentettem a linket. Ha minden jól megy két héten belül meg is rendelem.
-
maross
nagyúr
válasz
el a 40% kedvezmeny, 14970 egyben az 5 konyv. En a stanislaw lemmel szemezek, arra is van 40% kedvezmeny. igaz hogy a konyvek 18-ba fajnak osszeadva, ok pedig 23-rol inditjak a 40% akciot, szoval figyelni kell
. Irtam is a supportnak
.
-
maross
nagyúr
válasz
Siman megeri, de tenyleg
.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Hun Mallior #4997 üzenetére
Nem tudom, mik vannak a ládában, van 29 kulcsom, de nem gondolom, hogy a jelenleginél lényegesen jobb fegyvereket lehetne onnan kiszedni, a célzott farmolás (pl. Torgue DLC) célravezetőbb.
-
Fortissimus
őstag
válasz
Hun Mallior #4740 üzenetére
irta Randy, hogy nem fog sokaig elni, sztem csak siman kifutottal az idobol
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Hun Mallior #4600 üzenetére
A hasonlatok mestere. Persze, a játék hangulatához sokkal jobban illik így.
Beszéltünk már a topikban arról, hogy nem ember, mert csak 4 ujja van, illetve máshol az is felvetődik, hogy igazából nő.
-
messi6502
tag
válasz
Hun Mallior #4498 üzenetére
Köszönöm szépen, 4-5 kulcsot sikerült felhasználnom!
Más: lv 44-nél járok és a "Where's Angel fear to tread" küldit csináltam, ahol ugye le kell győzni a bunkert.
Amivel nem is volt semmi baj, de megpróbálkoztam ezt a glitchet megcsinálni, de sehogyse akart összejönni, valaki tudja a titok nyitját? -
k4rL^
senior tag
válasz
Köszi hogy összeszedted ezeket, rég jártam erre, most hogy megvettem a Season Pass-t elkezdtem játszani ujra, jól jöttek a kódok.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hun Mallior #4517 üzenetére
Nem tudom nekem ezt miért... Amúgy a most kijött 13.1-is 5k-tól felfelé támogat. Nem néztem utána, de így volt logikus.
-
tome.jr
addikt
válasz
Hun Mallior #4509 üzenetére
Warrior-nal működik, többinél nem.
-
intercooler
őstag
válasz
Hun Mallior #4509 üzenetére
Ha annyira szeretnél fejeket keress meg
steam: overlock007
-
chokeee
aktív tag
válasz
Hun Mallior #4507 üzenetére
Szia!
Nekem pl. hasznos volt a lenti "kódcsokrod", mert találtam benne használhatót.
Köszi -
válasz
Hun Mallior #4504 üzenetére
Legközelebb célszerű lenne beírnod a hsz-edbe, hogy innen a topikból válogattad ki a shift kódokat,.
-
maross
nagyúr
válasz
Jossz 3 perccel az eletembol, meg veletlenul se ment egy sem
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ezt hol lehet beváltani? Bocsi, hogy nem olvasok vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest