- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
Srácok valami patchről lemaradtam? 2nd playtroughban a crystalisk-ről nem tudom lebashelni már a lábát...(lőni kell sooookáig ) elég szívás mecroval kétszer is kinyirtak 200 as anarchi stacknél... bekéne üzemelnem vmi fegyvert ellenük? ha igen mit?
-
Helmoras
őstag
válasz [Prolixus] #8974 üzenetére
Meg is érdemli fasza lett ^^
-
Helmoras
őstag
válasz BomiBoogie #8139 üzenetére
Csak nehogy a végén valami mmo-t csináljanak belőle... bár kitudja nem ítélkezem előre még akár jó is lehetne ^^
-
Helmoras
őstag
válasz Fortissimus #6685 üzenetére
Köszi a kódot, meg az előzőeket is
-
Helmoras
őstag
A modoláshoz van valami gyorstalpaló link hogy ne kelljen szemezgetnem a topicból ?
-
Helmoras
őstag
Végeztem az új DLC-vel, szuperjó kis hangulata volt, ajánlom mindenkinek
-
Helmoras
őstag
Hangulatos ez az új dlc, belelestem PC-n
-
Helmoras
őstag
Pont ezért nem tartom elég jónak, én speciel gunzerkerrel játszom és a bee-nek semmi haszna nincs túl nagy a cooldown mielőtt ujratölt :S és mivel haroldokkal megyek mostmár közel kell mennem --> nincs shield szinte rögtön. Most olyanom van ami golyókat nyel el, de sztem majd valahogy megszerzem ezt az ujat az uj kiegből.... vagy beaddolom
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Bee shield [a bácsi megmutassa ]
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #6298 üzenetére
Nekem nem sokat ér a bee, uvhm modban 1 golyó és nincs shieldem semmit nem ér :S
-
Helmoras
őstag
Ha már igy belejöttem a farmolgatásba, gránát modból van jó amit igy ki lehet farmolni a torgue dlcből?
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #6219 üzenetére
Egyedül már túl nehéz, nem volt szerencsém a loottal van egy beem dehát nem túl acélos a védelmem így, a multiban beléptem már velem azonos szintühöz addig nem is volta túl nagy gond, de amikor belépett egy 60-as akkor kezdődött a baj(az meg hogy mikor lép be az tök random, nem ismerőssel játszottam, sajnos nincs meg senkinek és elég véletlenszerű időpontokban tudok játszani) :S
Az új kieg megjelenésével gondoltam elkezdek egy pszihopatát de aztán megcsappant a budge szóval ő kimarad az életemből egy darabig... jó egyébként a karakter? megéri a pénzét?
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
54 es Gunzerkerrel kicsit benehezedtek a dolgok, most multizgatni próbálok de amikor belép egy 60-as egyből feltolja a szörnyek szintjét és kb esélytelenné válik a helyzetem, mit tanácsoltok a hackelésen kivül ?
-
Helmoras
őstag
válasz BomiBoogie #5600 üzenetére
Arra én is rá kellett eszméljek hogy nem igazán szólóra van kitalálva az utolsó végigjátszás ha nem haxolsz be magadnak cuccokat illetve hát legalábbis nehéz...
-
Helmoras
őstag
válasz BomiBoogie #5552 üzenetére
Én is erre gondoltam, deee kételkedem annak sikerében :S
-
Helmoras
őstag
Uhh az komoly lehet Gunzerkerrel érdekes dmg boostokat lehet összehozni kiváncsi vagyok a többi kasztal miket lehet, asszem elleszek egy darabig a játékkal, Flynt nagyon szívás volt, bee shield meg a madárivben lövő fegyóval tudtam csak lekempelni a fejét de azóta lőttem egy 10 töltényes sniperrel 4 millát is utsó golyóval, nagyon badass vagyok
-
Helmoras
őstag
Van valami maximum dmg a játékban? most 51 esen egy 12kt sebző sniperrel már 2 miliókat is tudok néha lőni
Szerk.: Köszönjük a kódokat ismét
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
UVHM módban az elején a bullymong hajas questet hogy csináljátok meg? nem tudom annyira lesebezni hogy megölhessem meleevel vagy túl sebzem vagy nem eléggé rgó szétölnek...
-
Helmoras
őstag
Csodajó ez a bee shield de baromi halandó lettem tőle a gunzerkerrel most vagyok 50 es a második végigjátszás végefelé valakinek van valami tankosítási ötlete? vicces kombinációk vannak most lőttem 900k t egy 7kt sebző sniperrel
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5433 üzenetére
Neki warezos a gépe és még egy - kettővel régebbi a patch rajta lehet azért....
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5431 üzenetére
Boxon olyanom van havernál, 2,5-3 közti de persze ilyen 12k shield ha jól emlékszem, de a 3-3.5 össel is kiegyeznék de a mostani 5.5-6 os csak :S
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5429 üzenetére
Nem zavar, egyelőre, inkább hamarabb tegye vissza azt a 10 ezret mondjuk (kb 2-3 sec delayel) mint 15-20kt 5-6 seccel :S
Relative nagy hp regenes Gunzerkerem van igy a shield csak a sebzés miatt kéne meg az egyik passziv ami fire ratet ad ha lejöna pajzs. A class mod igyis levesz a shieldből :S
megszereztem azt a madár formában lövő smgt is a második végigjátszásban de túl hamar értem oda vagy nem tudom és igy csak 2k körüli a sebzése :S nem rossz mondjuk így se de lehetne jobb :S
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz DariusTrox #5426 üzenetére
Ritkán, mondjuk mióta az elsőt kidobta már könnyebb a dolgom mert shotival 3 lövés a fószer 2 óra alatt esett kb 3olyan 2 perc egy menet nekem kb 5% al dobja, de ez most ilyen bemondott valami nyilván nem ennyi az esély rá
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz Helmoras #5417 üzenetére
Nem akartam én itten ám senki lelki világába gázolódni vállalom a büntetést ha valaki úgy érzi hogy esetleg jelentenie kéne a mestereknél De igyekeztem jelezni a tartalom mivoltát.
Én most ott tartok hogy második végigjátszásban farmolom a bee shieldet mert mindig tul nagy recharge delay adja, mondjuk eddig csak 3 esett de a legjobbon is 5+ seces a recharge delay :S
-
Helmoras
őstag
Elnézést 18+ os lesz max kapok kis büntit érte, de ez nagyon beteg
-
Helmoras
őstag
Best buy topicban láttam [Akciós a játék az amazonon]
-
Helmoras
őstag
SPOILER
Gondoltam megpróbálom a Hammerlock's Big Game Hunt DLC ben a végén a stalker bosst megölni normal playtrough 40 es vagyok hahahahah ugymegöl mint az állat nagyon komoly
-
Helmoras
őstag
válasz DariusTrox #5329 üzenetére
Hogy sikertül egy ilyen "hatalmas" patchet még jobban ketté szedni
-
Helmoras
őstag
válasz DariusTrox #5321 üzenetére
Azt lehet tudni mikor aktiválódik? így estefele ahogy szoktak a patchek borderben?
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Csak nekem tűnik ugy hogy olyan... ritkásak a kiegészítők, eddig a scarletest meg a hammerlockost próbáltam de minden olyan szellősen van az alapjátékhoz képest mintha csak ugy összecsapták volna az egészet :S
-
Helmoras
őstag
válasz DariusTrox #5268 üzenetére
Én se vagyok valami jó angolból, csakhát a remény legyen már meg, aztán lehet igazad van és tényleg csak 1-1 et ad :S
-
Helmoras
őstag
válasz DariusTrox #5266 üzenetére
de azt nem irja hogy csak 1-et ad csak hogy 50 és 100 ba kerülnek majd az upgradek. ezlrt reménykedem hátha több. Bár én még kicsi vagyok szal a bankot pont letojom :S
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz DariusTrox #5264 üzenetére
2 upgrade lesz az lehet hogy 2-2 hely is akár nem ?:S
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5242 üzenetére
Erősorrendet mindenki állítson fel magának, én azt mondtam hogy melyikek élvezetesek, az új karakterről nem nyilatkozom mivel még meg sem jelent, és valszeg meg sem veszem egy jó darabig még.
-
Helmoras
őstag
Srácok ki mennyire badass a játékban? (Badass rank) mérjük össze a borderlands fütyinket én most értem el a 10 ezret gondolom ez még elég kevéske
-
Helmoras
őstag
válasz BomiBoogie #5087 üzenetére
majd nekifutok holnap :S amugy ez a kódos smg elég komoly a slag mellé még sokkol is!
-
Helmoras
őstag
Baromira idegesít mostmár ez a Fink-es mészárszék az utolsó rész lenne de már harmadjára bugol be valahol egy ellenfél és restartolhatok... :S
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #5065 üzenetére
Rohanok megveszem az összeset mindjárt....
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5063 üzenetére
én egy forintot nem költök többet rá egyelőre, majd sokára ha nagyon olcsó lesz, pedig ha korrektebb módon tartalommal ellátott lenne stb stb.. de ez már csak lehuzás majd egyszer visszatérek rá.. :S
szerk: naja a mikrofos már elnézést a másik halálom....
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #5061 üzenetére
namondjuk az is igaz, de ettől a sok apró lehuzástól már tökre kikészülök, minden játékban ezek a rohadt dlck...
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5059 üzenetére
Ne támadj már le ennyire légyszives... csak leirtam a véleményem, szerintem a negyedik dlc ben kellet volna lvlcap-et emelniük hogy most uj karakter be kerül e vagy sem az már nem releváns számomra, de a season pass 4. dlcjéne kellett volna következnie egy szint emeléssel
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5057 üzenetére
Mert az egy előrendelői bónusz volt. Aztán volt a season pass ami akkormég az elkövetkező 4 dlc ről szólt volna, ehhez képest beszurnak egyet a 4. előtt ami nem része a season passnak, szerintem ezért más.
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5055 üzenetére
mondjuk azokat megkaptam mert előrendelő voltam az azért kicsit más tészta szerintem... de ez azért gázosabb :S
-
Helmoras
őstag
válasz BomiBoogie #5052 üzenetére
Azért ez beszarás hogy előbb jön ki egy olyan dlc ami nem is a season pass része...
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #4840 üzenetére
Moxxi
-
Helmoras
őstag
válasz Fortissimus #4736 üzenetére
Nekem működött, köszi
-
Helmoras
őstag
válasz BomiBoogie #4138 üzenetére
Értem, lényegében én is elég jól ölök nem ez a gondom hanem messze nem olyan jó a karival játszani mint az 1 ben pl mordecai-al olyan jó kis pisztolyos karim volt
-
Helmoras
őstag
Aki zeroval megy milyen buildet használ? 30-as vagyok és már bánom hogy ezzel kezdtem el játszani a skillje számomra hót gagyi a passzivok sem valami jók, de mostmég nem akarok nekiesni egy uj karakternek, hátha van benne valami csak én nem találom... köszi a tippeket előre is.
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #4115 üzenetére
kérdés hogy mennyi movemntet csökkent, főleg 4 embernél
btw nagyon jó a trailerje az uj dlcnek
-
Helmoras
őstag
Aham, köszi majd gyakrabban idelesek, bár van vagy 10+ kulcsom már játszani is kéne
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #2837 üzenetére
Szóval ha pt 1 végeztével mondjuk netes gameben felhuzom a karit 50 re akkor utána a pt 2 végigcsinálhatom ugy hogy minden mob 50 es?
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #2835 üzenetére
na az jó
-
Helmoras
őstag
Ha lenyomod a második végigjátszást és eléred a lvl 50-et van lehetőség uj végigjátszást kezdeni ahol minden mob 50 vagy 50+-os?
-
Helmoras
őstag
Ehez a kulcstöbszörözés mókához...
Aki csinálja az max saját magának könnyíti túl a játékot, de ha ő így élvezi hát had csinálja.
Szerintem tök jó kis feelingje van igy legálba gyüjtögetni a kulcsokat és mondjuk egy karira kinyitni bizonyos szintenként párat.
Mivel nincs túl komolyan véve a pvp arénás dolog sem a neten ezért ott sem számít túlzottan.
Ettől függetlenül igenis bannolnám azokat én személy szerint aki ilyeneket csinál(hisz ez tilos), ezzel az erővel minek vette meg a játékot, mókolgassa a virágbolti verziót :S
-
-
Helmoras
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2326 üzenetére
Én kérek elnézést
-
Helmoras
őstag
Nekem egy 560 ti vel simán jól fut a gamma és minden maxon, nem tom ti miket mókolgattok ennyit, jó lehet hogy néha lemegy az fps, de nem olyan huuude zavaró én nem szoktam kiiratni csak játszom oszt kész...
mondjuk még csak 19 vagyok annyira sok effect nincs, meg én egyelőre solozok.Az egyben is voltak durva beszaggatások ha sokan voltunk a gameben és sok effect ment egyszerre arról nem tudok érdemben nyilatkozni ez igaz... ottmár lehet jóljönnek ezek az überkártyák.
-
Helmoras
őstag
Újfent köszi a kódot, most lőttek picsán lázcsillapitóval.... nem jó ez a 39.5 De ez legalább kis örömforrás
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest