Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a tűz nem mindenki ellen jó, bár normál módban még teljesen mindegy milyen fegyverrel mész és mikre pakolsz.
uvhmben a slag elengedhetetlen lesz. szerintem rohangálós lövöldözős karaktereknek axton és maya a legjobbak (én is ezt preferálom leginkább). az előbbinek a turret hatalmas segítség lesz a későbbiekben. persze coopban azért változik a helyzet.
konkrét buildeket nem nagyon érdemes lemásolni. a későbbiekben úgy is kitapasztalod, hogy neked melyik képességek segítenek a legtöbbet. én is saját buildet használok, mert nem jöttek be, amiket neten találtam. annyit érdemes csak megnézni, hogy melyek a hangzatos de teljesen hasztalan skillek.
egyébként a hivatalos forumon minden classnak van saját topicja.szerk.: azt felejtsd el, hogy más fpsben mennyire tudsz lőni. itt gép ellen játszol, ami kb olyan, mint a csalók, a multiban. lesznek olyan esetek, hogy a töménytelen mennyiségű critical se ér semmit. ezzel sajnos meg kell békélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest