- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a tűz nem mindenki ellen jó, bár normál módban még teljesen mindegy milyen fegyverrel mész és mikre pakolsz.
uvhmben a slag elengedhetetlen lesz. szerintem rohangálós lövöldözős karaktereknek axton és maya a legjobbak (én is ezt preferálom leginkább). az előbbinek a turret hatalmas segítség lesz a későbbiekben. persze coopban azért változik a helyzet.
konkrét buildeket nem nagyon érdemes lemásolni. a későbbiekben úgy is kitapasztalod, hogy neked melyik képességek segítenek a legtöbbet. én is saját buildet használok, mert nem jöttek be, amiket neten találtam. annyit érdemes csak megnézni, hogy melyek a hangzatos de teljesen hasztalan skillek.
egyébként a hivatalos forumon minden classnak van saját topicja.szerk.: azt felejtsd el, hogy más fpsben mennyire tudsz lőni. itt gép ellen játszol, ami kb olyan, mint a csalók, a multiban. lesznek olyan esetek, hogy a töménytelen mennyiségű critical se ér semmit. ezzel sajnos meg kell békélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs