- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DariusTrox
tag
válasz TheProb #11432 üzenetére
"Amúgy ez jó jel is lehet, hiszen új embereket keresnek a csapatba, hogy többen legyenek, ami szerintem egy olyan projektre mutat, amit a jelenlegi munkatársakkal hosszabb ideig tartana megcsinálni."
"Annyit jelentettek be hogy kb most kezdik el csinálni... tehát 2017 előtt szerintem nem lesz."
I will take what is mine, with Fire and Blood!
-
-
nagyúr
válasz TheProb #10135 üzenetére
plussz még az OP szintek (72 a max level minden DLC-vel és ezek után tudsz még előrehaladni, hogy max 80as szintű elleneket verhess nyakon). Bár ezeket már tényleg nem javallott solóban tolni, csak mazohistáknak
tiltakozom! egészen fun az OP8 playthrough - a midgetmong és baráti társasága szétszívatta az agyam (mint az előző három alkalommal is), de azon kívül küldetésenként 4-5 halálnál nincs több. most jön a firehawkos küldetés. nincs kedve valakinek betársulni?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tibee77
őstag
válasz TheProb #10111 üzenetére
Ha a megjelenes napjäig nem megy lejjebb akkor az utolso pillanatban megveszem teljes äron, addig is värok.
Remelem addigra leülepszik nälam ez a diablo mänia, mert mostanäban csak arra kockultam rä![ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
addikt
válasz TheProb #10111 üzenetére
Hogy jön ki a 45 € 10e Ft-ra?
Nekem megvan mind a kettő, 10% kedvezményt ír.
Ok, EJ-ben már látom a kavart.mad1: 2-ben már nincs kasztonkénti fegyverbónusz, akármelyik lődözhet akármivel. Az 1-ben volt kasztonként előnyösebb fegyvertípusok, mert olyanok voltak a skill treek.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
TheProb
veterán
válasz TheProb #9931 üzenetére
Azért ez igen beteg, főleg a gránátos részek. Bár azt leszámítva, hogy látványos, sok köze nincs a valósághoz. olyan minden mint ha valami takony lenne. mint nálam a slag vagy a corrsive lé.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
VoidXs
nagyúr
válasz TheProb #9929 üzenetére
Driverből is engedélyezni kell, nem csak játékból. Ha ott CPU-ra van állítva, az olyan, mint ha le lenne tiltva. A PhysX a legnagyobb változás, nem lehet nem észrevenni: [link]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Audison
senior tag
válasz TheProb #9747 üzenetére
Vajon Savage Lee-re érdemes időt pazarolnom, hogy kunyeráljak tőle egy Harold-ot? Mennyire esélyes, hogy dob? Tegnap farmoltam egy fél órát, de eredménytelenül...
(nem válaszként szántam)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheProb #9716 üzenetére
már megrendeltem a magyar sráctól, azért köszi.
egy másik kérdésem lenne. ebben a részben változtattak valamit a játékos nézőpontján? nem tudom mi a pontos neve, így megpróbálom értelmesen körbeírni. az első rész közben valahogy az az érzésem mintha a FoV túl kicsi lenne, így egy 17" FHD felbontású monitoron gyakorlatilag játszhatatlan. barátnőmet nagy nehezen rá tudtam venni, hogy próbáljuk ki coop-ban, de arra panaszkodott egy idő után, hogy szédül. tudom róla, hogy alapból érzékeny az ilyen dolgokra és FPS játékokat se szokott játszani, de még magamon is azt tapasztaltam (kb 12 éve nyűzök fps játékokat, így sosincs ilyen gondom), hogy a fentebb írt feltételek mellett eléggé leterheli az embert.
-
törölt tag
válasz TheProb #9713 üzenetére
egyáltalán nem lényeges. a legfontosabb, hogy bármikor elérhető legyen steamről v. originről (vagy ami éppen szükséges egy játékhoz, bár örülnék, ha nem lenne több ilyen "plusz" program ). eddig amazont néztem és steamet, illetve pár egyéb boltot. steam summer sale utolsó napján árazták le, de hülye fejjel nem vettem meg.
(#9714) pohár:ezer köszönet. valamiért hardverapró teljesen kiment a fejemből. írok is a srácnak.
-
TheProb
veterán
válasz TheProb #9630 üzenetére
u.i.: Van esetleg valaki akinek van BL2-es (vagy bármilyen) fölösleges Steam-es kártyája vagy kártya csomagja, vagy esetleg nem gyűjti őket és pár köszönömért cserébe elajándékozná őket?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
VoidXs
nagyúr
válasz TheProb #9628 üzenetére
1. Valóban több a szál (nálam 59 ), de ezek akkor vagy nem csinálnak semmit, vagy valami nagyon alap dolgot, vagy csak a GPU-nak adnak feladatot. Nálam 4 maghoz a Leállítva jelzőt rakta, mert az egyik thread annyira elhúzott, hogy az egyik magot 100%-ra húzta folyamatosan, a többi pedig elfért a másikon, a rendszer összes bajával.
2. Nem szoktam ilyen lenni, csak ha kiakad a bullshit-o-meter.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
[Prolixus]
addikt
válasz TheProb #9589 üzenetére
Ok, ott igazat adok, hogy érződjön az árán is ez a "linkség", de ha kapsz egy játékot, ami ugyan a külsőségeket tekintve copy paste Bl2, de teljesen új a sztori, újak karakterek, újak helyszínek, vannak új fegyvertípuspok, játékmenetbeli újítások (utóbbi kettő részben összefügg), és ha minden igaz, a teljes content-et tekintve a Bl1-2 között lesz a cucc (inkább előbbi felé húz a fejlesztők bevallása szerint is), akkor azért szerinted mennyit lenne reális elkérni? Egy teljes ár 90-95%-át? Mert kb. szerintem ennyit ér a külsőségbeli újítások hiánya, ha egy olyan rendszert vesznek át a korábbi játékból, amivel kb. mindneki elégedett.
Ez egy új játék a szériában, csak ugyanaz a csomagolópapír.
"Egyébként BL1-es kapcs teljesen igazad van, minap gondoltam újra elkezdek vele játszani. de valahogy nagyon idegennek, "sötétnek" érzem a játékot még mindig. Nincs benne az a "varázs", mint a 2-ben. Nem egészen tudom megfogalmazni mi, de valami taszító van az 1-ben."
Én a napokban toltam ki megint az alapjátékot (mármint a Bl1-et), és számtalan apróság van, amik összességében sokkal kiforrottabbá, élevezetsebbé teszik a színtiszta játékot a Bl2-ben. Érdekes, hogy sok olyan véleményt olvastam régebben, hogy a Bl2 alig fejlődött az első részhez képest, pedig ez egyáltalán nem igaz, szerintem nagyon sok helyen fejlődött, kicsiket, és sok kicsi összességében sokra ment. A játék alapesszenciája persze ugyanaz maradt, de ez meg így van jól, ezért szeretjük.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
[Prolixus]
addikt
válasz TheProb #9583 üzenetére
És miért kellene feltétlen újítani azon, ami bevált? Meg lehet nézni, hogy a körítés szempontjából mennyit fejlődött a Bl2 az első részhez képest. A Bl1 ilyen szempotból nagyon fapados volt, ami már akkor is érződött, a Bl2 óta meg egészen szembeötlő.
Mindig lehet újítanai, de nem mindig érdemes. A Bl2-ben pont nem az szorulna átgondolásra, aminek copy-paste átvételét kifogásolod a pre-sequel esetében. Ergo én nem értem ezt a problémát. Persze, kicsit átszabhatták volna a betűkészletet, a menü, inventory dizájnját, a challange bart stb, de ezek pont azok a dolgok amik eléggé egyediek és tökéletesen működnek a Bl2-ben, szóval szerintem max a játékosok sztereotíp elvárásai miatt változtattak volna ezeken, ha változtattak volna.
Én úgy vagyok ezzel, hogy inkább maradjanak copy-paste a jól bevált dolgok, mintsem lecserélják valami átgondolatlan szarra. Sokkal fontosabb lenne, hogy a loot rendszert átgondolják, áttervezzék:
Két dologra lenne még szükség szerintem: A küldetések hanganyagait lehessen később visszahallgatni (vagy elolvasni szöveges formában), illetve jobb lenne több tér a karakterek kinézetének személyre szabásánál is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TheProb #9535 üzenetére
de, jó, hogy pont azt nem írtam be, amit jellemzően használok általában nekem a slages type-o van fenn (ebből kellene egy savas is), de bármelyik másik slages transfusion is jó.
relic: sima vitality (54%), de próbáltam már olyan blood of the ancients-t vadászni, ami a pisztolylőszer-kapacitást növeli meg. meg ha bepöccenek, akkor pistol damage +35%
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz TheProb #9535 üzenetére
Gránátból én csak slageset használok. Sokáig egy sima lila Slagged Longbow Transfusion-t használtam, ami 8 repeszre robban (ami ugye célkövetős) és viszonylag alacsony a gyújtási késleltetés is.
Most pedig főként egy Homing Slagged 0-negative van használatban, de ez kevésbé hatásos, úgy vettem észre.
Amúgy pedig az általános gránátok mind ott vannak a tarsolyba, nem is férek tőlük.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz TheProb #9531 üzenetére
rough rider (igazából minden class-ra), ill. esetleg hoplite - bár gyanítom, hogy az OP8-on már nem annyira hatékony.
gránát terén: quasar (sajnos csak shockos van, corrosive lenne az igazi), ill. pandemic. egyik sem siren specifikus.
-
vitaro
senior tag
válasz TheProb #9531 üzenetére
Nekem tetszik az Antagonist, általában azt használom. Ezen kívül Evolution, Sham és Rough Rider szokott nálam lenni. Jó lehet még a Blockade is.
Gránátok: Magic Missile, Fire Storm, Storm Front és egy (lehetőleg alacsony szintű) slages Crossfire/Bouncing Bonny.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
nagyúr
válasz TheProb #9526 üzenetére
jó az antagonist, de nem a deflect damage miatt - a játékos és az ellenségek közötti irdatlan health különbség miatt az tényleg nem sokat ér. viszont kapsz tőle átlagosan 20% körüli damage reductiont (amíg van a pajzsból), és lehet találni elég rövid recharge delay-jel.
a fő gond az vele sztem, hogy első ránézésre sokkal jobbnak tűnik, mint amilyen valójában."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz TheProb #9519 üzenetére
szerintem minden fegyver vagy gear tetszik / nem tetszik. nekem pl. az Evolution pajzs nem jött be, pedig annak elég jó a PR-ja. a fast acting shieldeket meg alig használja valaki, én ezzel szemben imádom. ez az egyik varázsa a 87 bazillion puskának
-
[Prolixus]
addikt
válasz TheProb #9519 üzenetére
Assault rifle. A BL2-ben elég gyengusok az assault rifle-ok, szóval lehet úgy végeznéd, hogy beleölsz egy csomó időt a farmolásra, aztán nem is használod a keményebb ellenfelek ellen, mert egy shotival, pisztollyal többre mész.
Tényleg, nem tud valaki egy listát az összes Bl2-es easter eggről, utalásról, referenciáról? Rengeteget láttam már, de szerintem még mindigvan olyan amit nem, és különben is jó lenne egy teljes lista belőlük.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz TheProb #9486 üzenetére
Norfleet? Norfleet. Ja és még egy Norfleet.
Ajánlom figyelmedbe ezt a válogatást. Még nincs kész minden fegyvertípusra, de ezek alapján mindenki megtalálhatja a legjobb DPS-es fegyókat magának.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TheProb #9481 üzenetére
hű, a slaughterezés az jó ötlet!
melyik raid boss hiányzik még a listádról? dexin kívül bármelyikben benne vagyok, master gee esetleg még vicces is lesz többen (pl. egy terelgeti gee-t, a többiek sandwormoznak) - egyedül az is elég unalmas. a többiek meg jók.
Crawmerax Jr-t szívesen megnézem még egyszer (WamBam Island), a mellékküldetésekről tárgyaljuk
(#9480) ujlakany1993: rengeteg idő van még őszig
-
nagyúr
válasz TheProb #9409 üzenetére
vau? amúgy igen, ez az egy kritikus pontja van a siren-gunzerker párosnak (meg igazából két játékos esetén minden párosnak) - ha a siren olyan helyen talál letérdelni, ahol sok a zavaró tényező, akkor könnyen oda a parti. lehet azt kellene csinálni a 4 assassinnál, hogy csak a túlélésre mész, és időnként phaselockolsz egyet-egyet.
(#9411) xrvman: abszolút nem hülyeség, csak a colosseum of lacerationben nincs olyan, hogy távolról. másrészt ha rámegy a sirenre az aggro, akkor az egész bagázs megy utána, ami rövid ideig nagyon vicces
szerk. (#9414) fi:zi'k: hát az bizony mókás lenne. játsszuk meg!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TheProb #9347 üzenetére
annak is van előnye, ha rajtad van az aggro, mert akkor a legnagyobb lelki nyugalommal tudja a gunzerker a nagyobb dögöket két harolddal lőni mondjuk dukino jbk anyjánál ez kifejezetten bevált múltkor is.
hol csúsztatok meg amúgy? a tegnapi meccsünkben csak egy necces pillanat volt, viszont OP6-on a doc mercy-kkel kezdődő 4 skirmish elég rohadt.
-
nagyúr
válasz TheProb #9340 üzenetére
érdemes ott már négyen menni, lényegesen megkönnyíti a dolgokat. már csak azért is, mert duóban a gunzerker + siren talán a legkönnyebb kombináció.
meglett amúgy a 6->7?@Audison: el kell kezdeni komolyan átgondolni, milyen skillekbe invesztálsz, ill. a gearrel is kell foglalkozni komolyabban.
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
-
TheProb
veterán
válasz TheProb #8386 üzenetére
Sok infó nincs még róla a traileren kívül, de ahogy [Prolixus] is mondta, kb ilyen pofázós kattingatós játék lesz, nemtom mennyi izgalommal. Engem személy szerint nem kötnek le az olyan játékok ahol 90% pofázás van és csak a maradék rész az effektív játék.
-
pohár
félisten
válasz TheProb #8316 üzenetére
én is várom türelmesen... ráérnek, csak küldjék azért majd nesoká
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz TheProb #8309 üzenetére
Expires: 12pm CST, 2/17/14
de nekem is jöhetne már a reges mail[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz TheProb #8304 üzenetére
na ezt sajnos nem tudom megmondani... a tavalyi kódnak nézz utána, abból kiderül
-
vitaro
senior tag
válasz TheProb #8128 üzenetére
Igen, Bunker-t kell farmolni. Nekem sosem dobta el a mocsok, csak a treasure roomban találtam. Infinity-t Zer0 tudja legjobban kihasználni, mert mindig érvényes rá a One Shot One Kill skill. Amúgy nem éppen egy túl erős fegyver, de a korlátlan lőszer elég kárpótlás ezért.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
vitaro
senior tag
válasz TheProb #8122 üzenetére
Attól függ milyen karakterrel vagy. Mayának pl egy Bitch-et érdemes lehet szerezni. Salvadornak Interfacer-t, Zer0-nak és Krieg-nek meg mondjuk egy Rapier-t.
A Conference Call-t a Handsome Sorcerer-től is be lehet szerezni, ugyanazokat dobálja mint a Warrior.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
PeL
addikt
válasz TheProb #8105 üzenetére
Teamben a sirennek inkább heal/support szerepe van szvsz. Egy ilyen fát képzeltem el neki:
http://www.bl2skills.com/siren.html#555001555050554105015500000000
Bár igazából a lényeg az instant revive, és a másik healelése a lövéssel. Egy rakétavető vagy egy erős shotgun még rank 1-es restorationnal is elég jól healel.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz TheProb #8079 üzenetére
72-esen nekem ez a buildom.
http://www.bl2skills.com/siren.html#555001555050050000005550500501
Blight Phoenix szerintem felesleges. UVHM-en ha a melee ellenfelek közel kerülnek az már régen rossz így sztem nem kell, távolra hasztalan. Immolate UVHM-en jól jön mert amúgy nehéz felkelni. Inertia must have szvsz, elég komoly reload speedet ad. Cloud Kill UVHM-en szerintem abszolút felesleges szintén a hp regen miatt meg sem érzik az ellenfelek. A többi solora jó. Legendary Siren vagy Legendary Cat kell hozzá ha SMG-s vagy.
-
vitaro
senior tag
válasz TheProb #8079 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Soloban 62-es szinten így osztanám ki a pontokat, egy Cat class mod kell hozzá. Az Immolate must have!
Ennek a 72-es verziója ez, Legendary Cat moddal.Csapatban kétféle buildet szoktam használni: Legendary Binder és Legendary Nurse. Ez utóbbi kicsit szokatlan, nem kifejezetten gyógyításra van gyúrva, inkább ilyen healer killer. De a tiéd is eléggé életképes.
[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
válasz TheProb #8054 üzenetére
UVHM nagy szopás tud lenni, főleg egyedül. Ott az ember kénytelen farmolni magának valami használható felszerelést, különben halálra van ítélve. Zer0-t én is 60-as szint környékén hagytam ott, kínszenvedés volt. Mondjuk nem is érzem annyira azt a karaktert. Ezért felhúztam 72-re save editorral, hogy megnézzem mire képes. Hozzáértő kezekben nagyon halálos tud lenni, de én jobban élvezem a játékot a sirennel meg a mechroval. Próbálj egy Legendary Killer class modot szerezni (tubby-k dobják), az az egyik legjobb neki, valamint egy singularity gránátot (pl. longbow slag, minél alacsonyabb fuse time-mal), hogy a lehető legtöbbször ki tudd használni a B0re-t.
-
nagyúr
56os gunzerkerrel ugyanilyen gondjaim vannak, csak miután még mindig az 50-es bee-t vagy a hasonló szintű fast acting pajzsot használom, esetenként szumma egy lövéstől képes kifeküdni szegény salvador... ráadásul a money shotra optimalizált skill builddel kénytelen voltam lemondani a sexual tyrannosaurus meg a come at me bro skillekről is, amik azért kicsit segítettek, ha éppen nem one-shot-killt kaptam.
... hát ja. panaszkodtak az emberek, hogy túl könnyű a Borderlands 1...
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Ha level 60-61 szintű a karaktered akkor feltételezem hogy már UVHM-ben vagy. Nos UVHM-ben megszokott dolog a könnyű elhalálozás. Elég durván el lett balanszolva az a szint ellenfelek általi sebzés tekintetében. Sirenemnek OP 8-as Hoplite van, 7.9 millió a shieldje és még azzal is csuklottam meg OP 0-n. OP 8-on meg pikk pakk lekapják azt a shieldet is, hiába tűnik soknak. Szóval nem kell semmin csodálkozni ha sokszor halsz. Slag használata ajánlott mindenképpen, mert UVHM előtt legtöbbször felesleges és gyenge addig itt kb 3x annyi sebzést kap be az ellenfél az effekt hatására. Ha Zero-val használsz kunai-t akkor az is tehet fel slaget. Igazából ezen a szinten már az a lényeg hogy minél gyorsabban leírtsd az ellenfeleket a HP regenjük miatt is részben. És fedezékből próbálj lövöldözni. Más tippem nem nagyon van Sokszor én is szenvedtem itt már.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest