Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarBubbles
tag
Az első kérdésedre ITT minden le van írva.
Szerintem az elején nem érdemes elhasználni, úgyis gyorsan haladsz és hamar elgyengülnek.Olyan régen nem játszottam vele, hogy nem is emlékszem, így nem akarok hülyeséget mondani. Az ellenfelek szintje fix de ha többen vagytok, akkor erősebbek. De bizonyos szint különbségnél te nem fogsz xp-t kapni. Az alapjátékban talán egy hely van (Lynchwood) ami szinteződik.
Mivel csak az alap játékkal játszottam így nem tudom. De az úgy vettem észre, hogy az elején érdemes inkább olyan skillekre rakni amitől tankosabb leszel. Sebzést adnak a fegyverek bőven, meg így könnyebben hozzá lehet szokni a játékhoz (nem halsz olyan könnyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest