Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a középsőre: tudtok, de NVHM-ben és TVHM-ben fix szintűek a küldetések, azaz ha a Te küldetéseidet csináljátok, akkor az ismerősödnek lesz bőven kihívás, ha az övét, akkor Te kissé unatkozni fogsz. szerintem érdemes felmenni neki is hasonló szintre.
UVHM-ben már szinteződik az ellen, de az még odébb van. -
tibee77
őstag
Kezdökent psycho-val en mindig a közepsö tree-t fejlesztettem csak.Ad egy csomo hp-t plusz brutälisan megnöveli a meele damage-t.Aztän ha az megvan jött a bloodlust, ami a legnagyobb poen psycho-näl.Ha sok ellenfel jön räd es az egyiket egy brutälis csapässal lenyesed akkor a bloodsplosion skillel egy läncreakciot inditasz el.Az elsö akit kinyirtäl felrobban es ha eleg nagy volt az utolso ütes amit bevittel neki akkor minden ellenfel sorban felrobban körülötte, ugy hogy neked semmit se kell tenni.
Ez persze nem sokat er ha egy kemeny bossal talälod magad szembe de ez csak a vegjätekban lesz, mikor majd coopba mesz mäsokkal es csak a bossokra mentek rä.Addig az elsö 2 tree a legjobb a "kalandozäsra".
Persze csak akkor ha bejön ez a meele-s ütök vägok dolog.Van akinek egyältalän nem tetszik.
A hellborn tree akkor lesz jo amikor megcsinälod azt a küldit amiben megkapod a flame of the firehawk pajzsot.Olvass utäna, az egy brutäl jo pajzs. -
tarBubbles
tag
Az első kérdésedre ITT minden le van írva.
Szerintem az elején nem érdemes elhasználni, úgyis gyorsan haladsz és hamar elgyengülnek.Olyan régen nem játszottam vele, hogy nem is emlékszem, így nem akarok hülyeséget mondani. Az ellenfelek szintje fix de ha többen vagytok, akkor erősebbek. De bizonyos szint különbségnél te nem fogsz xp-t kapni. Az alapjátékban talán egy hely van (Lynchwood) ami szinteződik.
Mivel csak az alap játékkal játszottam így nem tudom. De az úgy vettem észre, hogy az elején érdemes inkább olyan skillekre rakni amitől tankosabb leszel. Sebzést adnak a fegyverek bőven, meg így könnyebben hozzá lehet szokni a játékhoz (nem halsz olyan könnyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez persze nem sokat er ha egy kemeny bossal talälod magad szembe de ez csak a vegjätekban lesz, mikor majd coopba mesz mäsokkal es csak a bossokra mentek rä.Addig az elsö 2 tree a legjobb a "kalandozäsra".