- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most olvasgatok folyamatosan a játék után. Kicsit bánom, hogy csak most vettem meg. Bár így legalább baráti áron volt

Úgy látom első végigjátszás kb 32-es szintig van? És még mindig olyan nehéz solo-ban lenyomni a bossokat? Vagy ezen patcheltek már azóta? Mert elég kevés időm van játszani, és nem hiszem, hogy Co-op-ra sok lehetőségem lesz. Főleg, hogy kevés mostanra a kisebb szintű player.
Nézegettem Psycho gameplayeket, úgy látom tényleg Bloodlust meleeként nyomják a legtöbben.(#10169) genndy A mellékküldiktől nem zárkózom el. Eddig is így csináltam, talán az elején maradt ki kettő.
Tudjátok, hogy van ez elsőre. Még minden kicsit kesze-kusza. A sok fegyver leginkább. Én pl a shotikat nem preferálom, sem a pisztolyokat. De nem tudom jól teszem e. És rengeteg idő míg az ember kitapasztalja.

Eddig is szívtam kicsit, mert elég sok flame fegyóm van. De mikor jön szemben egy resis ellen akkor tényleg cseszhetem. És most elég sok flame resis ellenfél volt. Remélem ez később változik azért
De baromira addaktív a játék. Mondjuk én viszonylag sokat Diabloztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs