- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most olvasgatok folyamatosan a játék után. Kicsit bánom, hogy csak most vettem meg. Bár így legalább baráti áron volt

Úgy látom első végigjátszás kb 32-es szintig van? És még mindig olyan nehéz solo-ban lenyomni a bossokat? Vagy ezen patcheltek már azóta? Mert elég kevés időm van játszani, és nem hiszem, hogy Co-op-ra sok lehetőségem lesz. Főleg, hogy kevés mostanra a kisebb szintű player.
Nézegettem Psycho gameplayeket, úgy látom tényleg Bloodlust meleeként nyomják a legtöbben.(#10169) genndy A mellékküldiktől nem zárkózom el. Eddig is így csináltam, talán az elején maradt ki kettő.
Tudjátok, hogy van ez elsőre. Még minden kicsit kesze-kusza. A sok fegyver leginkább. Én pl a shotikat nem preferálom, sem a pisztolyokat. De nem tudom jól teszem e. És rengeteg idő míg az ember kitapasztalja.

Eddig is szívtam kicsit, mert elég sok flame fegyóm van. De mikor jön szemben egy resis ellen akkor tényleg cseszhetem. És most elég sok flame resis ellenfél volt. Remélem ez később változik azért
De baromira addaktív a játék. Mondjuk én viszonylag sokat Diabloztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : i7-4790 / 16GB RAM / RX 570 8GB / 512GB SSD
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U - 2db
- MSI B550M PRO-VDH WIFI - 1 hét próba garancia
- Dell Latitude 7400 - I7 8665U 1.90GHZ- 8Gb- 256GB - FHD - Több db
- Precision 3570 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U T550 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest