- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
Én is belefutottam ebbe a Blitzwolf BW-AS2-be, nem is tudtam neki ellenállni
, úgyhogy berendeltem egyet a Banggood-ról. Elvileg 09.25-én fogják postázni, ami ismerve a kínai webáruházakat, nem biztos, hogy összejön
, de majd meglátjuk.
Van egy Blitzwolf BW F4 hangszóróm, amit lassan 2 éve vettem szintén a BG-ról, azóta is megelégedéssel használom. Ár-érték arányban nem volt rossz vétel, elvileg 2x10 W teljesítményű, (persze nincs annyi
) , így majd a 40W-ra kíváncsi leszek, bár az biztató, hogy majdnem kétszer akkora súlya van a 40W-os verziónak.
-
-
ftt
tag
nem, nem dolgozom az oldanál
több száz tételből kiemeltél hármat
nem vagyunk haverok, mesterfura egy közösség ez, már ha az
az elején én is kérdeztem itt, udvariasan, a kutya se válaszolt
beleástam magam a témába, jeleztem is itt akciókat, Sonyt, JBL-t, mert engem ezek érdekelnek, a kutya meg nem köszönte, de már korábban is beszóltak
írtam két eladónak is itt az aprón,nem is válaszoltak - az egyik később elkelt, a másikat még mindig hirdetikna, léptem innen, üdv mindenkinek
-
Ati1979
veterán
Vannak akiket tényleg csak az érdekel, hogy legyen basszus és hangos legyen.
Na meg, hogy olcsó legyen. Rajtuk nem lehet segíteni.
A többieken talán.Bátor vagy akkor, ha belecsúszik a kádba akkor lehet hogy annyi lesz neki. Én a denont még nem vittem vizes helyre, pedig vízálló.
-
Elims
veterán
Nem lenne veszteni valód,mert 100%-ban visszakapnád a pénzed. ;-)
A dockin d-t olvastam itt vhol a prohardveren,nagyon jót írnak róla.Gondolkoztam magamnak azon is,de a rendelésig nem jutottam el.Jbl extreme-mel is nagyon szemezgettem,de azt meg már nem lehet kapni újonnan/használtan.A kettő kb. egy árban van (vmelyik topikban a dockin d-t jobbnak írják).
Ti esetleg tudtok vhol dockin d-t 42e Ft-nál olcsóbban?Mcs: Kibontás után én kapcsoltam be,goa-t indítottam rajta és szerintem szépen kiadott mindent.Igazad van,nincs viszonyítási alapom :-) esetleg a kis bt hangszóróimhoz viszonyítva (jbl go+samsung level box),de ugye nem egy kategória hangosságban.
Melyik gogen lett volna az +10e-ért?Abban is van rádió? Akinek ezt a gogen-t rendeltem az volt az egyik fő szempont. -
Elims
veterán
Tegnap megjött a barátom hangszórója,egy Gogen BPS528 az emag-ról.Este elvittem neki,kipróbálta és meglepően szépen szól.Tiszta hang kellemes méllyel.
Ma felhívott és mondta,hogy reggel 7-15:30-ig bírta kb. 3/4 hangerőn.Bírta volna utána is csak akkor kapcsolták ki.Az oldalon "akár négy óra"-t írnak. :-)
Várok még egy-két hetet és értékelem ezt a gagyiságot.Ha addig így bírja a barátomnál,értékelem.
Nagyon kíváncsi lennék a te véleményedre ha kipróbálnád. :-) Veszteni valód nincs,mert az emag-on 30-ig visszaküldheted (14napig még a visszautat is ők fizetik) és eldöntheted,hogy a pénzt kéred vissza vagy cserélsz. -
carl18
addikt
+ A Tronsmart T6 teljes hangerőn betorzítja a basszust :S
Ez a gond vele Tudtommal a Tronsmart Mega is hajlamos a torzításra.
Ilyen Téren a Divoom és a Sony jobb volt, azon nem torzítottak teljes hangerőn. Persze Equalizerrel ha telefonon állítok akkor a torzítás elmúlik.
Ilyen téren újanta nehéz jobbat találni mint a Tronsmart, akkor volna tökéletes ha ez a torzítás nem volna jelen -
Elims
veterán
Ismerős volt a neved..aztán beugrott.Te vagy az aki úgy táncol,hogy nem hat rá a gravitáció!
Tudom,hogy ki vagy te.Jhaj,iszonyat keményen kened!!! :-)
Ha már így akkor írd meg nekem légyszives -ha vki tudja,te biztosan(!)-,melyik a jobb,ez a tronsmart element t6 vagy mega vagy a sony srs btx 300?Szerk.: Ezt magamnak kérdezném,elgondolkodtam egy olyan mega-n.Nem használnám ki soha,de 13e-ért 40watt..ha csak 20-25-öt tud már akkor megérné.
-
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátomnak keresnék bluetooth hangszórót kb.20e Ft-ért.
Van esetleg vmi ajánlott hangszóró?Márka nem számít,a lényeg fm rádió (tudom,így már csak gagyi lehet,de neki fontos)+a hangzás,jó mély és hangos legyen.Persze ennyiért szinte lehetetlen,de hátha tudtok vmi ilyesmit. :-) -
tillatrilla
senior tag
-
pècsimunkás
addikt
-
m3ss
veterán
koszi meg (#5185) Ati1979 -nak is. 15-45e huf kozottre gondoltam. az a baj, hogy jo lenne ezeket meghallgatni elotte. ezeknel a termekeknel mukodik az elallas, kibontom kiprobalom es ha nem tetszik visszakuldom? nem vagyok total vajtfulu de van normalis b&w hangfalrendszerem, es a doboz hangu hangszoroktol a falra maszom. nagyon durva mely nem kellene, ritkan hallgatok elektronikus zenet. egyetlenegy bt-s hangszorot hallgattam idaig, jbl extreme 2. melye nagyon jo, hangosan jol is szol, azert halkan nem voltam elajulva a minosegetol, kozep meg magas meg tererzet olyan amilyen...bar az sem mind1 hova rakom gondolom. ennyi hangerore sincs szuksegem, mint amit az extreme 2 tud, fele is boven eleg.
de 90k-t nem vagyok hajlando raaldozni.
extreme 2-hoz kepest milyenek ezek az ajanlott olcsobbak? -
Damonhill
csendes tag
Elvileg 40 watt magas hangnyomással. A tesztek alapján ezt tudhatja is. Baromi nehéz olyat találni amiben" minden " benne van amit szerettem volna. Ha mégis benne volt ,akkor vagy nem volt benne akkumlátor vagy borzasztó drága volt. Próbáltam wifiseket is, de aztán arról letettem. Olyat szerettem volna ami jóval hangosabb mint a Divoom, mert hasonló hangerőnek nem sok értelme lett volna újra. Ez mondjuk két kiló, nem az az ultra de hordozható kategória :-) De a puding próbája az evés, majd akkor kiderül mit tud :-) . .
-
zoner15
csendes tag
Szia! Én erősen gondolkodom egy Element mega és T6 között. Sajnos csak videók alapján ismerem mind a két eszközt , de a T6-ban sok egy kicsit a mély , nem? Tudom mindenkinek saját izlése , de akkor is .
Ha nagyobb hangerőn szól, akkor mennyire remeg az asztalon?
Köszönöm előre is a segítséget. -
LanyUs
őstag
Munkatársam bement a Telekomhoz egy téves levél végett és egy JBL GO 2-vel tért vissza. Számla nélkül megkapta 7e Ft-ért
. Kétkedve néztem rá, de szebben szól a MOJO Buzz hangszórómnál, ami eredeti áron 24e
[link]. És a lényeggel fejezted be! Valóban belefér a zsebbe. Szép munka!
-
-
LanyUs
őstag
Ki az az IQ hunter, aki így használ egy cuccot, hogy telefon min. hangerő és a hangfal fullon? OMG
Extremeaudio tesztben írták a zúgást. Viszont ahogy lejjebb az előző gen. tualaja is írja, hogy csak párosításig van, utána nem, akkor nem is értem minek lehúzni a tesztben ez alapján. Adtak a minőségre ( fa ) és tetszetős darab, igaz nyakba akasztó nincs, de itt mintha más lenne a célközönség is. Ezt már nem lenne szívem a kosárpálya szélére leverni
-
Hali!
No megvan a Divoom Onbeat 2nd G, hét elején vettem át. Elsőre nagyon masszív, van súlya. A zongoralakk fekete ház eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat, mondjuk sokat nem kell fogdosni. JamPlus-hoz képest nagyon jó, sokkal szebben szól. Alacsonyabb hangerőn jobban engedi a mély hangokat, amik max (vagy max közeli) hangerőn ellaposodnak. Szóval közepes hangerőn a mély dominál, nekem a magas kevés. HP Probook 430 G4-el és Samsung S7-el próbáltam. A hangerő kicsit kevés, érzésre többet is bírna (vagy csak túl nagy volt az elvárás ...
). A laptopra fel kellett rakjam az apo equalizer-t. Így növelhető a hangerő és tudok több magasat adni. Ez nagyon kell, enélkül nekem kevés a magas pl. Youtube hallgatásakor. Nagyon nem mindegy az elhelyezése a hangszórónak! Még nekem sincs belőve a végleges helye, de ha jól van elhelyezve, tényleg hihetetlen mélyek jönnek elő ebből a kis dobozból (még jó, hogy az alján vannak gumitalpak
). Még nem próbáltam mennyire lehet hangosítani torzítás nélkül. Na szóval Jamplus-ra köröket ver (persze árban is) és a laptop saját hangszórójára is. Még egy soundbar-t kipróbálnék a hangerő miatt, bár 30-40K-t már nem akartam költeni semmiképp.
Szóval akinek arra kell, hogy szépen szóljon kompakt méretben és nem bulit akar vele rendezni, annak ajánlom, aki bulira is venné, annak meg azt, hogy ahhoz kevés a hangerő.
Üdv!
-
rizso
addikt
Megának dinamikusabb, jobb, több mélye van
Mondjuk a T6 sem rossz, kollégákkal nagyon sokat használtuk/teszteltük őket egymás mellett, volt olyan zene/film előzetes ahol a Mega, és olyan is volt, mikor a T6 bizonyult jobbnak. Pl ennél a számnál a Mega köröket vert a T6-ra, a T6-ból hiányzott a mély, a lüktetés, Mega viszont elég szépen visszaadta. Ugyanakkor valamelyik könnyed rock számnál (talán ennél) meg a T6 tetszett jobban.
-
Damonhill
csendes tag
Köszi szépen. Van még egy Akai party hangfalam a Divoom mellett amely elvileg 30 wattos de a Divoomhoz képest nagyságrendekkel hangosabb, persze lényegesen rosszabb hangminőséggel sajnos. Ezeknél gondolom a középtartomány van kiemelve pont a nagyobb hangerőigeny miatt. 3 fajta hangfalban gondolkodom, a Doss, a Dockin, s nálam bejött a képbe a Xiaomi network speaker ami nem aksis ellenben elvileg sokkal több dologra képes.
-
bucc
csendes tag
köszi a választ
hát nem egy drága eszköz, mondjuk nem is annak szántam.
egyébként meggyógyult magától, 3 óra után magától kikapcsolt és utána újra használható lett.tud valaki olyan eszközt amelynek segítségével pc -s hangfalat lehet géphez csatlakoztatni bluetooth-al, tehát nem kell kábelt húzni a szobán keresztül ha az aktív hangszórót a szoba másik végébe szeretném?
-
zolikaDB
veterán
Olyan 60-70% hangero korul
Alan Walker - Faded
Era - Ameno
Eleg a basszusosabb reszeket venni
Logitech Z2300-on nevelkedtem, a bass a minden -
LanyUs
őstag
Természetesen minden relatív. Én pl. imádom a samsung tv-m túlszaturált színeit is. Sokan gyűlölik ez miatt. Arra lennék kíváncsi, hogy a jbl esetében szerepet játszik-e a teljes hangerős hangzásban, hogy vízálló. Mert ezt a tényt szinte senki nem veszi figyelembe. Boombox repült a medence közepére. Igen igaz. Mégis mi keresni valója ott? De lehetne akár a Balaton is, ahol nem vagyunk a part közelében. Mi történik a többi hangszóróval?
-
hkari
őstag
Meg is érkezett a Go+Play
Nagyon nagyon elégedett vagyok vele. Azért végül rendelés elött elmentem meghallgatni a Boomboxot, de azt hozta amit írtál te is. Nagyobb hangerőn elkezdett összemosódni minden frekvencia, pont ugyan úgy mint annó az Xtreme esetében. Igaz jóval hangosabb mint a Go+Play, de ennél legalább még max hangerőn sem érzem ezt az összemosódást annyira. Sokkal teltebb a hangja, nem erölteti annyira a magasokat, mint a JBL-ek többsége. Szóval köszi a tanácsokat, ez egy nagyon jó vásár volt
Ismerősöm közben megrendelte az Aiwa szörnyetegét, nagyon kíváncsi leszek arra is.
-
LanyUs
őstag
Én már előre lépésnek veszem azt is, hogy a Dockin ugyanazt simán hozza, mint a jbl. De ez megint elvárható, mert 2 évvel későbbi. Nekem elvárás, hogy pár év elteltével meghaladja a következő termék az elődöket ár/teljesítményben.
Viszont a Boomboxot nem lehet egy lapon említeni egyikkel sem, mivel azt fogod és bevágod a medence közepéreHa ezt a tulajdonságát vesszük, akkor bizony az összes kiszóródott és aki ilyet vesz, valószínűleg nem számít a $ Van választék és ha lenne $ veszünk mindegyikből egyet és azt visszük, amelyik szükséges, mint egy cipő esetében
-
LanyUs
őstag
Ez a tartalék jó ötlet felhasználó szempontból, de itt a költségek minimalizálása a cél a gyártóknak
. Sajnos spórolnak a chipekkel is... viszont a többi gyártó meg nem volt képes nyakba akasztóval hordozhatóvá tenni az amúgy is hordozni kívánt hangszórót? Filléres költség lett volna... Számomra ez vicc kategória. Nem tudom magammal vinni csak táskában vagy a kezemben? Hogyan gondolták ezt a gyártók? Polcon fogom nézegetni? Ha akasztós itthon vásárolható készüléket szeretnék akkor egyetlen hangszóró sem felel meg ennek a kettő egyszerű feltételnek? Ez röhej a köbön...
-
zolikaDB
veterán
Koszonom valaszod!
Egesz pontosan ez az a tipus? Divoom Onbeat 500 ipon -
laskr99
addikt
Maradok a BT-nál, a hangosság annyira nem számít, család a fejemet veszi ha a 10 wattos F3-at 50% felett hallgatom ha nyitva hagyom az ajtót
Csak kezd az akksija lehalni 2 év folytonos használat után és kell egy méltó utód ami megállja a helyét, ha esetleg el is kell vinni, az F3 halk volt ilyen szempontból.
-
laskr99
addikt
Közbe sikerült intézni bankkal rendes kártyát így rendelni is tudok, Amazon mennyi garit ad? Most egy Blitzwolf BW-F3 van, elvileg JBL Xtreme ölő a dockin, basszus számít, EQ-val még rá is húzok. A hordozhatóság kb szinte semennyire, a méret az már főleg, mivel PC-n lesz használva és kb a dockin pont befér a helyre. Onyx studio 1-nél már éreztem magamban a basszust, remélem ez is ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest