Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Hello! Otthonra vennék "kis" hangcuccot. Hordozásra van egy Charge, ha pedig durvulni akarok, akkor ott a házimozi cucc. Kellene egy köztes zenecucc. BT és line in bemenet is kellene. Fontos a jó és minőségi hangzás, lényeges a közép és magas tartomány is, ne kerüljön háttérbe. Akksi nem lényeg, hálózatról használnám.
Ezeket nézegettem:
GO + PLAY
JBL LINK 300
HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4
HARMAN KARDON SoundSticks Wireless
HARMAN KARDON AURA STUDIO 2Az első kettő talán ki is esik. Melyik szólhat ezek közül a "legszebben"? Van viszonyítási alapom, ezeket hallottam élőben többször is:
Charge 3
Charge 4
Extreme 1
Extreme 2Ezeknél többet szeretnék kapni hangzásban. Én az Aura termékre gondoltam. Felvetődött még egy olyan ötlet is, hogy veszek alkatrészeket és magam építek egyet, youtube-on is néztem már pár videót. A saját építettnél kérdés, hogy milyen jó lesz a végeredmény. Sokminden jár a fejemben, ezen agyalok már jóideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Boya BY-M1 mikrofon
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest