Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Hello! Otthonra vennék "kis" hangcuccot. Hordozásra van egy Charge, ha pedig durvulni akarok, akkor ott a házimozi cucc. Kellene egy köztes zenecucc. BT és line in bemenet is kellene. Fontos a jó és minőségi hangzás, lényeges a közép és magas tartomány is, ne kerüljön háttérbe. Akksi nem lényeg, hálózatról használnám.
Ezeket nézegettem:
GO + PLAY
JBL LINK 300
HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4
HARMAN KARDON SoundSticks Wireless
HARMAN KARDON AURA STUDIO 2Az első kettő talán ki is esik. Melyik szólhat ezek közül a "legszebben"? Van viszonyítási alapom, ezeket hallottam élőben többször is:
Charge 3
Charge 4
Extreme 1
Extreme 2Ezeknél többet szeretnék kapni hangzásban. Én az Aura termékre gondoltam. Felvetődött még egy olyan ötlet is, hogy veszek alkatrészeket és magam építek egyet, youtube-on is néztem már pár videót. A saját építettnél kérdés, hogy milyen jó lesz a végeredmény. Sokminden jár a fejemben, ezen agyalok már jóideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Horgász topik
- BorosPoH!ár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi