Új hozzászólás Aktív témák
-
nrb263
tag
Másik érdkesség elvileg ha bekapcsolom az extra basst az aktiválná hátulján lévő hangszorot. Legalabbis ezt okvastam. De kikapcsolt állapotban is megy nálam akinek van megnézné ezt? Plusz ha felrakom töltőre világít a charge ledje decsak felpercig aztán elalszik. Nem nincs teljesen feltöltve. Ez normális?
-
nrb263
tag
Na megjött az xb 40. Kis hangeron nagyon szép basszusa van de ha fentebb veszem igenigen eltünik belőle inkább a magas dominál ennek így kell lennie? Olyan 40%ig használgató a hangminősége szvsz. utána inkabb hangos mint dinamikus.
-
nrb263
tag
Sony srs xb40 2 hónapos 35ért jó vétel?
-
nrb263
tag
válasz
rhunseeker #5440 üzenetére
Akkor marad ez.. esetleg charge 3 hoz kepest mennyivel masabb a hangkepe a sonynak? Ha eszrevehetoen szebb a charge 3 hajnalndo vagyok raaldozni. Habar ha sony erosebb baszusban akkor egyertemuen az. Kertipartin lesz hasznalva csak ottmeg ugyis azalenyeg hogy hangosan duborogjon...nem egy audiophile kategoriat keresek jelenleg jbl go van szoval mindenkepp elorelepes lesz
-
nrb263
tag
Sziasztok! 30ezer környékén valami ajánlott típust tudnátok javasolni? Sony Xb31et néztem eddig befutónak de nyitott vagyok max 5-10ezer még rámehet. Köszönöm!!!
-
nrb263
tag
Sziasztok 30k körül mik az ajánlott cuccok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest