- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Makszimusz #8531 üzenetére
Semmitmondó, annyit tudok mondani Szentkútiról hogy nagyon jó fülű gyerek, jó érzékel megáldva mindenféle értelemben. Biztos megvan kötve a keze is mit írhat, nem tudhatjuk!
Tudom a Sonos termékeit nem mindenki szereti, de vannak oly termékei amit nagyon eltalálnak, miért ne lehetne ez is, de lehet az ellenkezője is! -
-
monti0222w
addikt
válasz
Krill77 #4528 üzenetére
De de, csak menj két házzal arrébb, biztos van!
Kipróbálom az Auna-t és majd refferálok, ja abból is végül a nagyobbik változatott vettük meg, de ez is akkor derült ki, mikor a vétel gombra kattintottunk.
Ui. Bejelentkeztél már a Massdropra, mert ott is érdekes dolgok vannak?! -
monti0222w
addikt
válasz
joergie #4525 üzenetére
Persze, így van ez, meglesz hallgatva és majd beszámolók róla, és elhiheted nem fogom védeni ha szar lesz!
Kíváncsi leszek füles által mit fogok hallani, ott sok minden kijön majd a hangzásból.
Krill77: pontosan tudod hogy nincs így, és pont a füles topicból, egyrészt van egy csomó jó márka ami nagyon jó minőséget ad, és a nagy többség még csak nem is hallott róluk, példaképp: Nuforce, Audiófly, és még sorolhatnám! -
monti0222w
addikt
válasz
joergie #4522 üzenetére
Ok, mondjuk a teszter nem én leszek hanem az asszony!
(Továbbá senki meg sem említette itt ezt a modellt, ez is lehet hogy jelent valamit, de hát itt a lehetőség, te lehetsz az első, aki véleményezi, várjuk az észrevételeket!)
Mondjuk átnézve az árúkeresőt egy csomó model, márka nincs megemlítve itt! Gondolom ezt te is észrevetted?!
Tudom, teli van (szeméttel) ilyen-olyan frissített változattal. -
monti0222w
addikt
válasz
joergie #4518 üzenetére
Tévedés lesz, mert átfutottam nemcsak az utolsó ötven hozzászólást hanem az azt megelőzőket is!
Azért lett ez nézve, mert az asszonynak kikötése az FM rádió megléte, nekünk nem fontos a led világítás, nem erre izgulunk, viszont van cseppállóság, FM, és a leírtak szerint szerint a hang sem rossz. -
monti0222w
addikt
Sziasztok, asszonynak vennék egy Bluetooth hangszórót, körbe néztem egy kicsit, és ami megtetszett a paraméterei alapján az Auna egyik terméke a Blaster S. Ki mit szól hozzá, mennyire ismeritek a márkát, olvastam hogy Német cég és a minőségre mennek rá, de érdekelne valós tapasztalattal rendelkező felhasználó aki megerősíteni benne!
Köszönőm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest