- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Többet hallgatva már nem annyira. Akusztikus zenékre, énekre továbbra is azt mondom, verhetetlen (2 utas!!!) , de ez a kis kütyü nem az elmélyedt, audiofil zenehallgatést szolgálja. Arra ott a külsö dac meg a jó füles. Ez háttérzene lesz leginkább, abban meg jó/jobb a Denon, testesebb, kiegyenlítettebb talán. 2 membrán vs 1 membrán, a fizika az fizika.
Ez a 100-as, a régi mini, az utódja a 150-es, a nagytesvére pedig a 200-ból lett 250. Na igazán az szól szépen, annak magasa, mélye is van. Csak a nagyobb doboz és nagyobb membrán a különbség, na meg (képek alapján) más hangsugárzók, de méretre azok is ugyanúgy egyutasok és 4cm-esek.
De az már nekem nagy, feleslegesen nagy, ha már hangerő kell, akkor viszek kis erősítőt, kis dobozokat, kis subwoofert, az is elfér egy kis táskában.Ami még tetszik a 100-as denonban, hogy a sima 18650-es Li-Ion akksi hajtja, igaz bele van forrasztva, de olcsón cserélhető. Néztem valamelyik másikban (talán a 250-be?) az aliexpressen az aksi két ugyanilyenek elem hosszában összezsugorozva, és kivezetve egy kis dugóban, írd és mondd 35 USD
És, amit a kis 100-as jobban tud a nagynál, és ugyanúgy hozza mint a B&O, az a húbammeg effekt, hogy ilyen kicsiből ilyen nagy? aztmegmégishogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő